Venuše kvadratura Saturn v radixu.


09.02.2016 - 23:27
(Střelec) Do-u-ší
Venuše kvadratura Saturn v radixu.
Má někdo z vás s tím vlastní zkušenost? Brzdí to někomu ideální vztah? Připadáte si v něčem "nenormální"? V jakých znameních vám ty planety sídlí?/ A domech?

Řazení:
02.08.2016 - 00:01 | Filtr
(Býk) Petr9 » Do-u-ší
to máš fajn :20:

já to mám asi nějak naopak :43: - s postupem času najednou úplně přestávám rozumět tomu, co jsem kdy chytrého :49: vlastně psal a co jsem tím tehdy vůbec myslel :32: :6: :4:
01.08.2016 - 13:23 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » UreaNayal
Já to taky znám z vlastní zkušenosti, jen se neboj (jsem Venuše a Slunce mám hned vedle, heč), akorát, že partner na to vcelku slyší, když mu čas od času řeknu, že mám toho jeho saturnovského utínání a studenočumáctví právě dost, což ty jeho ledy trochu láme :4: Bez jiných dobrých interakcí ve vztahu to musí být šílené. Taky určitě záleží, kdo to jak má v radixu, třeba člověk, který má v radixu právě aspekt Venuše-Saturn, to asi bude snášet líp než někdo jiný. :17:
01.08.2016 - 12:41 | Filtr
(Býk) UreaNayal » Mici Angóra
:6:Já jsem pochopila,jak to bylo myšleno-jen jsem včera měla trochu"nabroušeno"-...
..I kdybych to neviděla v mnoha-přemnoha synastriích a nevyslechla si ty domácí"bolohrůzy" -mám s tím sama 30ti letou zkušenost a vím,že to je interakce,která je především bolestná a velmi frustrující-já jako venuše/i když u nás je to zmixované ze všech stran/-si velmi cením saturnácké stability,ochrany,podpory,pevnosti a pod,ale i venuše potřebuje zpětnou vazbu-reakci a tam naráží na velmi tvrdou zed/strachu a odmítání/-problém je i v tom,že pokud se nad to venuše-jak ty píšeš povznese-popře v jisté míře sebe-samu-což není řešení-takže většinou to dopadne tak,že venuše-po mnohých snahách,které vyjdou naprázdno se bud zlomí :24:,nebo to vzdá a odejde :29: a nebo-"zinscenuje"takový"zemětřas" :11:,že to zatřese i s obranou zdí saturna-a bud se tam něco prolomí-a nebo se naopak přidá další vrstva"betonu"...at nejsem jen negativní-samosebou má tato vzájemnost i mnohé klady-ale to,co plyne a obohatí-to člověk nemá potřebu proštourávat a hledat příčinu...
01.08.2016 - 08:48 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » UreaNayal
Myslela jsem to spíš tak, že ten Saturn sám od sebe nezačne (nezměkčí se), není toho podle mě schopen, takže pokud to má k něčemu vypadat, musí konat nejdřív Venuše (buď zdrhnout nebo zkusit pochopit jeho počínání a vymezit se proti němu). Je to úplně stejný, jako když ti na někom něco vadí, ale nezměníš to, tak se snažíš nad to povznést. Když si z toho Venuše nebude nic dělat a nenechá se od Saturna válcovat, tak se oba posunou a budou se cítit líp. Jinak samozřejmě na tom musejí pracovat oba a určitě to není aspekt pro každého :17: .
31.07.2016 - 20:27 | Filtr
(Býk) UreaNayal » Mici Angóra
Cílem je právě zpracovat ten aspekt tak, aby Venuše pochopila, že to Saturn nemyslí zle a třeba i ocenila to, jak se o ni stará (někdy jako o malé dítě :2:). Pak to může fungovat.

:39:-to jako fakt????....tož saturnu by to nejspíš vyhovovalo-a venuše to bud ocení a/přizpůsobí se/-nebo to zkrátka fungovat nebude...takto to samozřejmě fungovat nemůže-protože nikdo/venuše/nestojí o to,aby ho neustále někdo"cepoval"jako malé dítě-tzn-bud si vzájemně předají to,co ten druhý v nějaké míře nemá rozvinuto a budou na tom pracovat/vzájemně/ a pak mohou/oboustranně/ocenit jeden druhého-nebo budou"válčit"dokud se/nejspíš věkem/neunaví-což znamená -po dobu,co bude vztah trvat...ale to,do jaké míry jsou schopni spolupráce je odvislé od toho-jak je zpracovaná energie v radixu...
31.07.2016 - 10:27 | Filtr
(Panna) Eldria » Parfumgirl
presne tak :-), nevhodní partneri, trojuholníky že až, bývalý manžel cez internetové zoznamky naraz s viacerými ženami...a stále hľadám, ten môj vkus na mužov už mňa osobne tak iritoval, že som sa rozhodla byť radšej sama, pokiaľ nedostanem "rozum"
31.07.2016 - 08:27 | Filtr
(Panna) Eldria » Parfumgirl
ja ju mám tiež, 0stupňov, 15min.
Venušu mám vo Vodnárovi v 7.dome, skoro v 6.dome.
Saturn v Býkovi v 10.dome.
So vzťahmi som na tom ako tvoje kamarátky...
30.07.2016 - 15:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mam kamaratky co maju tuto kombinaciu v horoskope,,,jedna je niekolko rokov sama, pritom krasne a sikovne dievca, ine maju vztahy plne tazkych situacii, komplikacii, pocit ze partner je skor chladny a kriticky, prejavuje malo lasky, vztahy sa im vyvijali pomaly, nie rychlostou akou si priali, takze ja tuto kombinaciu vnimam nelahko,,,ale zas kazdy mame nieco lepsie a nieco narocnejsie :3:
Verim, ze co clovek dostane k narodeniu, s tym si vie poradit :80: samorejme, ak chce :3:
30.07.2016 - 15:19 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » Petr9
(Hadoken) Hadoken9 » Do-u-ší
mi to tak z těch tvých popisů přijde spíše jako vodnářská venuše? :25: - i ta trojkombinace - venuše v 11.domě / uran v 7.domě / uran ve vahách ... by tomu celkem odpovídala ...

a ten saturn + venuše v kozorohu tě v tom spíše drží (než brzdí), aby sis ty ... ehm "ideály" aspoň trochu ošahala i v tom reálném světě :61:

:99: :44: :99: nejspíš tento rok zažívám nějaký "planetární šoupátka přes nativitu", protože najednou vím, co je zmiňováno ve Tvé odpovědi.
Jednoduše prosté Jasno ... ale to mé časově předlouhé vedení, než se mi v kebuli rozsvítilo :75: :75: - to pobaví :27:
31.07.2016 - 10:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Eldria
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozeram ze mate sev uzol v 7 dome,,
Tendencia byt nespokojny v partnerstve a vyberat "nevhodnych partnerov" tym padom aj trojuholnikove vztahy, pletky..sev uzol je vecny hladac :1:
Snad ste Vy nasli :1:
20.02.2016 - 17:39 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...hlásím zásah...mám toto v radixu...Venuše v Blížencích v sedmičce, Saturn v Panně v devátém domě...a společně v kvadratuře...myslím, že u mě toto postavení podněcuje touhu mít "vše pod kontrolou"...zřejmě z obavy ze ztráty...a staví mě do pozice dominance ve vztahu (nebo aspoň snahy o to) a naopak špatně snáším podřízené postavení...teď mluvím obecně o vztazích... :17:

...nevykazuju normální znaky vztahovosti, ale s tím ještě souvisí moje Luna ve Vahách, ale to už je jiná kapitola...no :17:

...ale zase...když to pojmu z biologického hlediska a zohledním svou ženskou stránku, není to až tak extrémní, protože při určité hormonální hladině jde tahle kvadratura stranou a chci být ta, která je opečovávána a chráněna... :17:
20.02.2016 - 12:01 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » Loen
Jo, jo, něco takového tam bude. Strachem bych to přímo nenazývala, na to jsem byla vždycky příliš zvídavá(zvědavá). Avšak "mít se na pozoru" je snad normální, nebo ne?
No, mám o čem přemýšlet. Díky
10.02.2016 - 15:41 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Palesko
"Vztahy jsou dlouhodobé, ale většinou moc nevydrží, nebo Venuše nejsou moc šťastné."

Cílem je právě zpracovat ten aspekt tak, aby Venuše pochopila, že to Saturn nemyslí zle a třeba i ocenila to, jak se o ni stará (někdy jako o malé dítě :2:). Pak to může fungovat.
10.02.2016 - 15:36 | Filtr
(Rak) Palesko
Já mám Venuší v opozici na Saturn. To je trochu podobné. Co jsem vypozoroval, tak mi přijde, že z toho plynou nároky. Nároky na sebe a z toho bohužel i na partnera. Venuše pod dohledem staromódního Saturna má ráda konvenční věci a bude je na partnerovi nejspíš hledat/oceňovat. Další zajímavostí tohoto spojení je generační vliv. Pokud jej máš v nativu, tak toto spojení budeš mít i s vrstevníky. Na to si od jisté chvíle dávám pozor :3: V nativu se s tím žije dobře, horší to je v synastrii. Většinou je to interpretováno jako držák vztahu. Majitel Saturnu chce poučit majitele Venuše a kolikrát to není vůbec Venuši příjemné. "Nejhorší" na tom je, že Saturn to myslí dobře, ale nevidí jiné východisko. Vztahy jsou dlouhodobé, ale většinou moc nevydrží, nebo Venuše nejsou moc šťastné. Na druhou stranu věřím, že to spousta pozitivních aspektů může přebít :3:
10.02.2016 - 10:35 | Filtr
(Rak) Loen
venuše kvadratura saturn mi připadá spíš jak neskutečný strach se jakémukoli vztahu otevřít (strach "dávat lásku" - strach ze zranění)... vůbec vyjadřovat city...

žárlivost bych s tím vůbec nespojovala... tu bych přiřadila spíš vlivu pluta (myslím projevy žárlivosti)

10.02.2016 - 08:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Srandovně jsem to nemyslela :1:.
Zajímá mě to v tom smyslu,že je v zadání diskuze napsáno,že ti cosi brzdí vztahy.A tak se snažím pochopit tebe,protože tam je odpověď. :1:
10.02.2016 - 03:37 | Filtr
(Býk) Petr9 » Do-u-ší
mi to tak z těch tvých popisů přijde spíše jako vodnářská venuše? :25: - i ta trojkombinace - venuše v 11.domě / uran v 7.domě / uran ve vahách ... by tomu celkem odpovídala ...

a ten saturn + venuše v kozorohu tě v tom spíše drží (než brzdí), aby sis ty ... ehm "ideály" aspoň trochu ošahala i v tom reálném světě :61:
10.02.2016 - 02:21 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » bubobubo
..."Zakládáš účelové vztahy?A necítíš naplnění?"...

Zakládala jsem různé vztahy, většinou na základě nějakých sympatií, nebo jestli všeobecně inklinuji ke "zvláštním" lidem...? Ale hlavně jako ženská bych měla být "něčí", a tak jsem každý vztah vnímala jako: "ukaž jak by to mohlo vypadat?" A dokud ten vztah přinášel oběma radost, tak trval. Jakmile začalo někomu z nás něco vadit nebo to něčím nevyhovovalo, tak jsme to pustili každý svým směrem. Po stránce vztahové rozhodně nemám ani skulinku prázdnoty(jako že bych necítila naplnění) Naopak, nenaplňující období bylo většinou to "mezidobí, kdy jsem zrovna s nikým nechodila, tam se mi ta sinusovka žití vlnila jen mezi nutnostmi a povinnostmi a to je celkem takový ubíjející.(což ale neplatilo v době dvou a půlletého celibátu, pro kterej jsem se důvodně rozhodla. -v tom mi bylo fajn)
10.02.2016 - 01:56 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » bubobubo
Jééé, to zní srandovně, tak jak jsi to napsala :61: :61:
No, můj první manžel byl hluboce zděšen, když jsem mu s chladnou hlavou líčila, že odmítám žárlit, už jen proto, že věřím, že přece není důvod. Je to přece hovadina, vymýšlet si nějakou "hrozící potenciální milenku", když oba víme, že jsme většinu času spolu, nebo když jsme každý jinde, tak stejně víme co jsme kam šli dělat a jak dlouho to může trvat. /(navíc trvá-li oddělení déle než předpokládaný čas, první, co mi bleskne hlavou je, že jsem zvědavá, jaké nečekané okolnosti partnera zdržely a proč se asi udály. Ale to všechno je věcí budoucí, až nastane čas, podělit se o zážitky..)

Načež se manžel Blíženec div neurazil, že mu jako naférovku sděluji, že si myslím, že není dost atraktivní na to, aby se líbil jinejm ženskejm????

dodneška mi to nějak mozek nebere. Kór s mým přesvědčením: "ať si obecenstvo slintá jak chce, pro něj existuju jedině já a pro mně existuje jedině on, heč!"
10.02.2016 - 01:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zakládáš účelové vztahy?A necítíš naplnění?
10.02.2016 - 01:35 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » bubobubo
Jinak ideální vztah je každý vztah, který člověka někam posune. (Schválně nepíšu kam, protože různé duše cílí různým směrem) Chodila jsem s jedním Býkem a okolí nás mělo za ideální pár. Byli jsme si navzájem užiteční a celkem se nám podnikatelsky dařilo, ale naše duše byly jen šikovně uklizené do jakési ochranné fólie skrze kterou na nás nemohl okolní svět destruktivně působit. Po roce, kdy se začaly vyvažovat přínosy a újmy, jsme se shodli na tom, že se rozejdeme, protože nemá smysl udržovat stagnující vztah.
Tak i tohle například byl ideální vztah, protože naplnil přesně a v dobrém stanovený časový úsek života. Víc -ve smyslu déle- by bylo zbytečné/Venuše v Kozorohu?
10.02.2016 - 01:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže máš pocit, že to nežárlení ti brzdí vztah?Že,když si dáš lekci v žárlení,tak je to tady?Na to jsem čekala?
10.02.2016 - 01:15 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » bubobubo
Ideální se mi zdá, že člověk normálně "propadne" zamilovanosti a teď se mu nějak "bouřej city" a celou duší se noří do prožívání přítomného okamžiku, tak jak to většina lidí asi zažívá. Zahrnuje to veškeré pobláznění, záření štěstím, nebo nevím i nějakej ten boj o "jedinnost" (nebo jaký slovo použít?)Asi to bude mít co do činění s tou "sobeckou láskou", která nechává člověka žárlit a stejnou měrou jak milovat tak nenávidět. V tom si právě připadám jaksi nenormální, že - jak se mi běžně lidi svěřej se svým "ouvejem", ještě k tomu dodaj: "víš, co myslím, tím jsme si přece prošli všichni..."
...tak sice vím, co myslej(z doslechu), ale všichni jsme si tím neprošli. Já třeba ne. Jenomže to těm lidem nemůžu říct, když jsem v tom dialogu za tu chápající(třeba že žárlit je hovadina, čistě jen proto, že je to nepříjemný pocit signalizující,že je něco špatně a většinou právě u toho cítícího jedince)
Tak teď nevím která planeta za to může, -asi Saturn, když odmítám žárlit, protože žárlení mi postrádá smysl.
10.02.2016 - 00:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co ti připadá jako ideální vztah a v čem si připadáš nenormální? :1: :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »