Chuť někoho zesměšnit, zostudit, schladit si žáhu....


27.01.2016 - 20:33
(Váhy) wendy30
Chuť někoho zesměšnit, zostudit, schladit si žáhu....
Poslední dobou se mi nechce moc k ničemu vyjadřovat. Spíš pozoruji.... a mám otázku. Proč máme potřebu si někoho podat za jiný úhel pohledu? Co nás vede k tomu za jinou než svou pravdu útočit na jiného a dát mu co proto?

Stránka: 2 1
Řazení:
01.02.2016 - 18:48 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tulačka
může to mít docela zajímavý energetický efekt ten křišťál.
určitě jsi slyšela výraz křišťálová stezka.
označuje taky určitý duchovní stav.
jako kabely vnímám nervy-telefony internet televizní signály. tepny žíly pak jsou spíše dálnice s náklaďáky.
mozek vyšle fax, elektrický signál, operátor vyšle kamión, hormon, bílkovinnou molekulu do krevního řečiště.
ta přítomnost křišťálu může mít docela velký význam. rezonance například.
01.02.2016 - 14:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neboj, rozumím. Jen už jsem to všechno splácala dohromady :3:

Někdy se podívám na cévní systém člověka. Tepny, žíly,... Všechno to připomíná kabely.

Proč nosíme křištál? Připomínka? Docela pochybuju, že to množství, co nosíme na sobě, k něčemu je, ale víš jak to funguje - věř a víra tvá tě uzdraví. A nebo taky ne. Možnosti :29:
01.02.2016 - 14:33 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tulačka
nemyslel jsem v dna, ale v axonových vláknech. a mozek. to jsou čisté nervy.
křišťál je vlastně taky křemík. proč ho vlastně lidi nosí..
31.01.2016 - 23:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Někteří guruové jsou si svými názory tak jistí či nejistí, že je pro větší jistotu kopírují do více vláken, aby snad náhodou nezapadly.

Jahahaha, tak jestli toto stojí či nestojí za :61:. Nevím no, mi to přijde docela ftipné. :61:
31.01.2016 - 22:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: :30: :30: :30: :30: nemám slov :74:

Ono šlo spíš o energie. Taky jsem to chytala. Byly to rozbouřené vlny. Ale když se moře uklidnilo, je vidět jasněji. :29:
31.01.2016 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky si to tu pročítám a jako útoky to na mě nepůsobí.Spíš v tom vidím přesvědčení o své pravdě.Na toto téma jsem nedávno vedla diskuzi s jedním mladíkem.Kdy jsem vznesla téma pravda, a že si myslím, že pravda neexistuje, že si ji jen vymýšlí naše ega, aby se uspokojila.On začal argumentovat,že chrpa je přece modrá a je to pravda,protože se to všeobecně ví.Načež jsem odvětila,že ano...ví se to,že modrá někdy někdo řekl a pak to co řekl přenesl na věci,které viděl kolem sebe,ale kdyby někdo řekl,že zelená a začalo by se to používat,tak by se dnes modroočkám říkalo,že mají krásné zelené oči.Koukal na mě jako jelen.Asi moc nevěděl co tím myslím a tak je to s námi se všemi. :1:
31.01.2016 - 18:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Setkávám se poslední dobou s teorií, že člověk je vlastně již robotickou formou života. Jisté je, že je dokonalý a vše je přesně, jak má. To ovšem ještě nevysvětluje chyby v programu - sklon k nemocem, závislostem. Nemyslím si, že mutace vysvětlí vše. DNA jako světelný kabel? Líbilo by se mi to. Stejně tak nervy jako elektrické dráhy :15:
Děkuji za info o křemíku, nevěděla jsem.
Jedno vím jistě - od chvíle, co vím o možné teorii křemíkových těl, chovám se i jinak ke krystalům. Je tam určitý postoj - co kdyby?
31.01.2016 - 17:55 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tulačka
představ si že ten křemík je polovodič.
má určitou funkci i v těle. například pro činnost přenosu nervových vzruchů.
jsou to elektrické signály impulsy a ty jsou do značné míry řízeny za přítomnosti křemíku. takže je asi z nějakých celkem zřejmých příčin zapotřebí aby člověk měl toho křemíku v těle dost. jinak propouští signály zpět a pak vzniká v nervech přecitlivělost a další věci. nervy jsou elektrické dráty vlastně.
i proto doporučuju křemelínu.
30.01.2016 - 17:22 | Filtr
(Býk) Hynek_69
Někdy může za tím vším být zlá vůle... :10: :21:

...občas protějšek funguje jako hromosvod k vybití nashromážděné energie... k tomu přispívá i to, že partner v diskuzi není "opravdový", že jsou to jen písmenka na obrazovce. Přímý kontakt přináší určitou míru "autocenzury" ovlivněné vším možným, třeba i studem nebo pudem sebezáchovy... :85:

...někdy to však může být i zkreslení v komunikaci... ten, kdo to čte, tak to vnímá jinak, než ten, kdo to napsal... a jiskra nedorozumění se dá snadno rozdmýchat... takže nejde o zlý úmysl, ale spíš nehodu. :32: :63:

Někdy i dobré slovo v nevhodné situaci může být hašením ohně benzínem :11: :39:
30.01.2016 - 16:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V mládí jsem si myslela, že když se někdo snaží někoho zostudit, tak tím zesměšní jen sama sebe,... později jsem začala zjišťovat, že to pravidlo platí asi někde jinde.. :63:
:4: :4: :4:
30.01.2016 - 15:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, jestli Ti to bude dávat smysl. Ač jsem chemik původně nezamýšlela být, už na střední jsem pochopila, že jeden z nejgeniálnějších vynálezů člověka je Menděljevova chemická tabulka prvků. Existují teorie, že ji nevynalezl, ale že ji viděl ve spánku. Věřím tomu. Člověk se tak rád domnívá, že myšlenky, co má, jsou jeho. Ovšem ono je to jinak - něco jako vyslaný imuls, na který zareaguje jedinec s vhodným programem. Vlastně jich reaguje víc, a pak je otázka, kdo to zaznamená první.
V tabulce je všechno - veškeré zákonitosti tohoto Vesmíru vztaženo ke 3D. Vesmír vidím jako tekoucí krystal. S dalšími vesmíry je propojen - třeba právě takovou elektrochemickou vazbou, kterou navrhuješ. Ale ten spoj nevychází jen z jednoho místa. Ne, z každého místa, z každé projevené reality vychází další spojení. Kdyby nám byla dána ta schopnost sledovat to jakoby z vrchu, viděl bys obrovskou síť - fraktál. Když jsem si ráno přečetla Tvou úvahu, začala jsem přemýšlet o plazmě - co o ní vlastně vím? Zjišťuju, že nic moc, a že to musím prozkoumat.
Voda - geniální médium - jako jedna z mála látek v tomto světě se vyskytuje běžně ve všech třech skupenstvích. A zrovna u vody se domnívám, že bude mít ještě skupenství čtvrté. Má paměť. Dá se programovat. Může čistit, může zabíjet.
Čím víc sleduji hvězdy a čím víc se dívám do mikroskopu, tím víc vidím totéž.
Takže co víme? Ke vzniku života v našem vesmíru potřebujeme methan =molekuly vodíku a uhlíku a samozřejmě vhodné prostředí. Uhlík je geometrický vzor platný pro naši 3D. V 5D už by to měl být křemík - no a křemík spolu s vodíkem je základní složkou křemičitanů. A tak to jde pořád dál. Vodík se naváže na prvek z IV.A řady (tedy ještě germanium, cín, olovo) - dle dimenze. Ta tabulka pokračuje, ale jde již o prvky uměle vyvinuté v laboratoři a na planetě v naší realitě se trvale nevyskytující.
Ale v základu má tabulka 7 "pater". A číslo 7 je úžasné: 7 barev duhy, 7 tónů,... A 7 lze hledat prakticky všude - včetně planet, alchymie, symbolů,...
Ale málo platné. Bez vodíku by nebylo nic. Vodík je naší božskou jiskrou. Má krásný orbital - kouli. Extrémně hořlavý, reaktivní, tvoří tzv. vodíkové můstky (u jiných prvků jde o chemickou vazbu). Jo a jen tak mimochodem - tvoří- šesterečnou soustavu. Miluju včely, milý příteli. Všechno, co hledáme, máme vždy před očima.
A aby té směsi myšlenek nebylo málo - vraťme se do světa esoterních věd - podle numerologie je číslo 6 spojováno s domovem, láskou. A právě vibrace lásky by měla být energií, která stvořila náš vesmír. Jsem ochotná tomu věřit.
Tahle nějak vypadá tok mých myšlenek. Ty vazby. Všechno se tu slučuje, aby to dosáhlo rovnováhy. A rovnováha je okamžikem smrti. Jednou se podívám na vesmírné inženýry a řeknu jim: tedy vážení, pěkně jste si to vymysleli. :17: :29:
30.01.2016 - 09:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co si myslím? Myslím, že tato teorie za prozkoumání stojí. Nezahazovala bych ji. Zároveň nepatříš k těm, co se nechají pohltit vlastní myslí. Jen ten esoterický časopis - nevím, nevím... Nechci se nikoho dotknout, ale... I když zrovna ráno jsem doma říkala - prosím, piš. To nevadí, že zatím nemáme, jak to pochopit. Ale třeba jednou k něčemu vnitřně dojdeme, a pak si vzpomeneme, že o tom už někdo psal a budeme se mít k čemu vrátit. Piš. Ale hlavně pro sebe, ne pro druhé. Přinese-li to Tobě radost, nic není zbytečné.

No a já jdu uvažovat. :4:
29.01.2016 - 12:03 | Filtr
(Býk) player » Bosch
To nevim. My býci to máme s erotikou trochu jinak , než spousta jiných znamení , takže nevim. Ale rozhodně milovník a uctívač klitorisu. :3:
28.01.2016 - 19:32 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
yes :4:
28.01.2016 - 19:26 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
No a ne? :63:
28.01.2016 - 19:22 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
player? že je duchovněsexuálníosvěta? :25:
28.01.2016 - 18:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
Já myslím, že hlavně duchovní :76:
28.01.2016 - 18:45 | Filtr
(Váhy) wendy30 » bergamotkapraha
I na základě domněnky. Já Vám moc děkuju, na takovýto příspěvek jsem čekala :3: Nepsala jsem tuto diskuzi proto, aby si někdo něco uvědomil. Psala jsem ji pro sebe.

Jsem ráda, že najdise existuje... najde se tu hodně osobních koučů zadarmo :15:
28.01.2016 - 17:46 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tulačka
teď mně zrovna napadlo že ty vesmíry můžou mezi sebou komunikovat podobné jako molekuly třeba vody. mají vodíkové vazby a spojují se do řetězce.
pokud by to tak bylo mohl by vesmír vlastně tvořit něco jako kapku vody.
celý vesmír je jedna kapka vody. a to je součást oceánu bytí. a my když se posuneme o řád duchovně výše tak vlastně přestoupíme do tohoto vodního žití. voda coby ekvivalent citu.
takže ta galaxie co máš v profile by mohla být jedna kapka vody tedy celý vesmír. a ona tak trochu i vypadá jako kapka vody.
co říkáš na moji novou teorii. mám ji zahodit? nebo napsat článek do esoterického časopisu?
28.01.2016 - 17:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
ty seš sexuální osvěta? :25:
28.01.2016 - 17:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4:
28.01.2016 - 17:40 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
no někteří to třeba i potřebují. :2:
28.01.2016 - 17:11 | Filtr
(Býk) player
Pakliže se tady vzedmula proti mým postojům vlna odporu , občas až ostentativního , tak vás chci upozornit na jedno.

Nejsem placená síla , nic z toho nemám. A všichni ti , kteří žijí ve frustracích a stresu to mají nevinně. Jde o to , že byli jenom špatně naprogramováni , to je to celé. Jediné , proč to dělám a pokorně snáším invektivy je to , že já to prostě vím. Lidé jedenadvacátého století jsou naprogramováni generací století dvacátého. To je to celé. Je to bohužel současná past. Proto to celé píšu. Protože program lze změnit , je to čistě vaše vůle.

A nedotýká se mě osobně , když mě někdo napadá jako vyslance pekla či falešného guru. Já totiž žádné kurzy nepořádám a nejsem ani nikde jinde , jen tady. Jen se snažím vnést světlo do příčin stavu a lehce , třeba po krůčcích poupravit to nešťastné naprogramování církvemi , červenými knihovnami a televizí a tak vůbec. A hlavně - našima rodičema a prarodičema.

Svět se mění a velmi nápadně. Ale osvěta , co se týče sexuality , duševní hygieny a lidské vnitřní pohody zůstala stát.
28.01.2016 - 15:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » bergamotkapraha
Řekla bych, že otázka je jen řečnická a má v postatě za cíl nás všechny napomenout :1:
28.01.2016 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wendy30
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bergamotkapraha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Autor, protoze se jedna o nutkavou potrebu uzavrit gestalt. Ctete aspon´ neco o socialni psychologii, abyste porozumela duvodum lidskeho chovani a nepokladala tak primitivni otazky.
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »