Rovina Saturnu


26.01.2016 - 19:44
(Lev) Ejmee
Rovina Saturnu
Zdravím, jak ovlivnila, ve vašem životě, rovina Saturnu, je tu někdo kdo to pociťuje a někdo kdo vůbec?? Jde o chybějící čísla v datumu narození a to 4-5-6. "Chybějící 4-5-6 Rovina SaturnuMůže prožít velmi silné zážitky v oblasti mezilidských vztahů, finanční jistoty a případně zdraví. Mohou vzniknout problémy při možnostech, jak se vyrovnat se slávou a mocí. V životě projde zkouškou trpělivosti a vytrvalosti. Získá ponaučení ze životních zkušeností a karmické zátěže. Může se projevit vliv rodičů nebo známých. Důležité je milovat a být milován."

Stránka: 2 1
Řazení:
10.03.2016 - 23:57 | Filtr
(Ryby) Crumb » Adrian
Prázdná linie 4-5-6 uděluje tvrdé lekce. Staví před člověka různé překážky a vystavuje ho těžkým životním zkouškám, často už od dětství (například problematický vztah s jedním z rodičů). Přináší obecně problémy v mezilidských vztazích a také vážné zdravotní potíže. Může však člověka posílit a zocelit, naučit ho vytrvalosti trpělivosti. Jejími nositeli byli např. Edgar Allan Poe, Franz Kafka, Abraham Lincoln, Alfred Hitchcock nebo Richard Halliburton. Má ji také Anthony Hopkins, Dustin Hoffman, Miloš Forman atd.
17.02.2016 - 12:05 | Filtr
(Vodnář) Adrian
Taky mi tam tyhle čísla chybějí a procházím si zhruba tím stejným jako ostatní. Nejhorší je, když už si myslím, že jsem dotyčný problém zpracoval, ať už se jedná něco kolem vztahu nebo práce, a vytrhl si tak ten pomyslný trn z prdele. A v tom se objeví situace, která mi ho tam zarazí zpátky a ještě hlouběji, a já už pak vážně nevím co by... :4: Dříve jsem si říkal, že to je vlastně pro mé dobro, že jsem z takových situací silnější a zocelenější, že už mě pak nic nemůže rozhodit, ale poslední dobou mi takové "nečekané problémy" berou čím dál více energie. Teď když se nad tím zamyslím, tak je to asi i dobře, že mi to tu energii bere. Ještě bych z toho zocelení na sklonku života vypadal jak Arnold :61:
17.02.2016 - 10:17 | Filtr
(Panna) Arezet » Adrian
Hochu to máš blbý,jednou ji mám tak se s tím musíš smířit :4: pro mě to žádný med taky není :61:
17.02.2016 - 09:36 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Arezet
Neee prosim to neříkej, žádný další, já se tady nechci znovu vracet :4: a už vůbec ne proto, abych znovu řešil svoji chybějící rovinu saturnu... nechci si tím znovu procházet
17.02.2016 - 08:48 | Filtr
(Lev) Ejmee
já též přišla o jednoho z rodičů v dětství a rovinu saturnu nemám. :24:
31.01.2016 - 12:29 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » tiferett
Taky mám rovinu Saturnu - 27.12.1971. Něco na tom bude ( karma s jedním z rodičů). Otec byl celkem velký despota, vztekloun,dost nás bil, vše muselo být po jeho. Nebudu rozvádět detaily mého dětství, jen ve zkratce - neměli jsme otce s mými bratry rádi. Jednou, bylo mi asi 19 let jsem se už neudržel, otci jsem vše řekl na rovinu, co nám dělal a nedělal, jak nás vychovával, nevychovával, atd., a od té doby je klid, něco se v něm asi zlomilo, nebo přecvaklo a o co jsme v dětství byli ochuzeni my s bratry, toho se (teď už od dědy) plně dostává vnoučatům :75:. Jinak mám stejné "příznaky" roviny Saturnu jako ostatní zde :3:.
30.01.2016 - 17:52 | Filtr
(Panna) Arezet » ES
My to zvládnem máme nato celý život a když né tenhle tak další :3: :68:
30.01.2016 - 17:50 | Filtr
(Kozoroh) ES » Arezet
neviem poradiť ako to zvládnuť...sama mám dosť komplikované životné číslo a mám čo robiť,aby som všetko zvládala :74:
30.01.2016 - 17:14 | Filtr
(Panna) Arezet » ES
klasicky to je dost pravda, prostě je to vztah nevztah
Docela je pro mě důležitý mít životní cíl a směr,k něčemu tu být,jenže toužím i po rodině,ale mám pocit,že obojí nedám na 100%

Takže vlastně za 4 roky se z toho asi zblázním :4:

zajímavé je,že i muže stejného ražení přitahuji,akorád to směrujem do vztahu podle společnosti,asi je na čase prostě mít vztah podle sebe a né jak nám to společnost diktuje,asi to bude ta chyba...

30.01.2016 - 13:44 | Filtr
(Kozoroh) ES » Arezet
Izolované sedmičky majú komplikácie vo vsťahoch,nikdy im to nejde klasicky,ak sú izolované aj dve,alebo tri zvykne to naznačovať rôzne sexuálne odchýlky,prípadne homosexualitu,nie je to však pravidlo......K rovine Saturnu,to mám viac skúseností s ľuďmi čo sú kariérne zameraný,zároveň majú aj problémy vo vsťahoch,veľmi ťažko hľadajú rovnováhu.....táto rovina začína najviac pôsobiť okolo tridsiatky,kedy je astrologický návrat saturnu :117:
29.01.2016 - 10:21 | Filtr
(Panna) Arezet » Ejmee
No je to těžký říct,jelikož sama si to neuvědomuju,můžu jen potvrdit co mi říkají nejbližší lidi a to,že působím nevyrovnaně,mám v hravě určité rozpor jak by to mělo být a jak to chci aby to bylo.
Havně ve vztazích si to dost komplikuji.

tady jsem ještě něco našla:

Izolovaná sedmička / ky
Lidé s izolovanou sedmičkou jsou velmi citliví na hluk, více vnímají fyzickou bolest a tento potenciál je ještě vyšší u osob s více sedmičkami. Mohou se také často stávat svědky, nebo přímými aktéry různých nehod, či se svou "nešikovností" sami nechtíc poraní. Co se týče citů, mívají často vysněného partnera a v tomto ohledu mohou docházet k nejednomu zklamání.

(a tímhle bych souhlasila)
29.01.2016 - 08:06 | Filtr
(Lev) Ejmee » Arezet
Ja poradne nevim, vse co vim jsem si nasla zde na najdise.cz

"Lidé s izolovanou 7 často nenacházejí správný vztah ke svým silným pocitům, a proto neví jak by je měli správně vyjádřit. Působí často nevyrovnaně a nespokojeně. Často si tím vyslouží pro sebe a u svého okolí nepochopení a to do jejich jednání také někdy vnáší zlobu a frustraci."

Odpovida to na tebe?
28.01.2016 - 23:29 | Filtr
(Panna) Arezet » Ejmee
taky mám izolovanou sedmičku můžeš mi prosím říct o jde?Děkuji :1:
28.01.2016 - 21:25 | Filtr
(Lev) Ejmee
Moje dcerka ma rovinu Saturnu a tak moc bych si prala aby ji nemela. Ptz ji nehorazne miluju. Navic ma izolovanou 7 a osudove cislo 4 tak jako ja. Co kdyz to budu ja s kym bude mit problem? Navic uz minuly zivot mela dost tezky. Proc si to tahne i do noveho. Byla bychmic rada, kdyby tento zivot mela za odmenu!
28.01.2016 - 07:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » allika
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Toto aj mňa napadlo, lebo osobne mám Saturn v 2 dome a problémy s financiami, čím viac zoženiem, ešte viac sa minie...proste začarovaný kruh, ale v Saturnovej rovine aj o financie ide, lebo je tam 6 práca a ako sa človek dokáže s tým vysporiadať. Každopádne zaujímavá téma....ďakujem za jej rozvinutie. :37:
27.01.2016 - 17:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osobně si myslím, že je to individuá :27:lní...myslím, že je potřeba podívat se i do nativu, kde přesně stojí Saturn a kombinací aspektů od Saturna rozpoznat, s čím se nejvíce bude dotyčný potýkat, v jaké oblasti má karmický dluh...ale to je jen můj názor..
27.01.2016 - 17:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kocour_mivik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Táto téma ma zaujala a tak som viac pátrala...tu sa píše ak sú roviny neúplné.

http://zivavoda-lena.blog.cz/1405/…

Pochopila som, že chýbajúca rovina má problém ma viacerých častiach. ak chýba len niečo, ide o zameranie sa podľa čísla. Teda ak nám chýba 4, ide o rodinu, jej kompletnosť. U mňa priorita číslo 1 mať harmonickú rodinu. Viem, že v minulom živote som pohorela na vzťahu s otcom, ktorý bol silný agresor. Vzťahy s rodičmi mám dobré. Ide o moju rodinu, ktorú som si vytvorila. mne v mriežke chýba len 3 a 4, takže nemám žiadnu rovinu úplne prázdnu.

Aj tu som našla diskusiu na túto tému:

ovina Saturnu není ničím,co nám "někdo" vnucuje zvenčí a my jsme obětí....je to odraz našich nezpracovaných dluhů a záležitostí. A vědomí, že mám rovinu Saturnu není o tom,že se z toho začnu hroutit, protože jsem chudák,ale o tom,že si řeknu AHA - tak tady musím trochu přidat,tady mám ještě práci na sobě,proto se mi tohle a tohle děje....:-).

http://www.zverokruh.sk/forum/…

Ide o pochopenie, prečo máme takú situciu v živote a ak tomu porozumieme , prijmeme to, ideme ďalej. :3:


27.01.2016 - 12:47 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
přesně můj problém,s tatínkem a měla jsem partnery jako jeho kopie,ale zajimavé že to bylo v době když jsem tátu začla brát jaký je a nějak jse m se s tím smířila,že se ke mě chová tak a tak...
Vlastně můžu říct,že jsem v těch vztazích byla hodně šťastná až poté co jsem z partnerů dostala,že vlatsně zažili dětství jako můj tatínek,takže jsem jejich chování brala,že není mířené proti mě...
Vlastně až po letech s tátou nějak vycházím,až když jsem si vyslechla jaké měl dětství.. prostě jsem se vcítila a pochopila
27.01.2016 - 12:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » kocour_mivik
Rovina Saturna je právě ta prázdná, takže když 5,6 jsou, není to žádná rovina, rovinu tvoří 3 čísla (chybějící nebo přítomná) vodorovně, svisle nebo po úhlopříčce, nemýlím-li se :17:
27.01.2016 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik
Podnětný příspěvek, mě by zajímalo, spíše, co znamená mít neúplnou rovinu Saturna, konkrétně jen čísla 5 a 6 bez
čtyřky. Případné vysvětlení uvítám
Kocour_Mivik
27.01.2016 - 09:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Žila jsem s člověkem, kterému tato rovina chybí. Dokonce se u nich jednalo o dědiční rys - bratr, otec, děda. Nic jednoduchého, mnohé životní zkoušky a utrpení. Od týrání po vyhnání z domova.
Byl obklopen číslem 4 - jako číslo popisné (měli jsme 40, pak 4, pak 24/4), stejně tak jeho partnerky byly z hlediska numerologie jména pod nadvládou 4.
Nikdy jsem nepoznala nikoho, kdo by tak moc toužil po domově. Po bezpečí. Jinak ale mimořádně čestný charakter.
27.01.2016 - 09:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Píšete o rovine Saturnu čísla 4-5-6. Tiferett popisuje rodičov vzťahy , prácu.,,, chápem to dobre, že sa 4-5-6 berú aj ako čísla domov...4 rodičia, 5 vzťahy, milenci, hry, 6 práca, zdravie?

Na najdise sa uvádza
4-5-6 Rovina vytrvalosti
Je odhodlaná, pevná až někdy neústupná. Jde pevně za svým cílem a nic ji neodradí. Často dosáhne úspěchu přes řadu překážek. Je něžná a romantická. Milostným vztahům přikládá velký význam a je vášnivým milencem. Je přímočará, otevřená, houževnatá a nedá se zastrašit. Pokud je nevyrovnaná, ocitne se v depresi. V životě pocítí zklamání, než nabude zkušeností.

Vícečetné 4
Projevuje se u ní zarputilost a nesmlouvavost.
Vícečetné 5
Je rozhodná a projevuje se větší citová hloubka.
Vícečetné 6
Je zranitelná a snižuje se u ní sebedůvěra.

Mne chýba 4, ale 5-6 sedia.

Saturnovu lekciu som silno cítila, keď som robila vodičák, ale prešla som nakoniec...aj ťažkou skúškou v manželstve a všetko prinieslo pochopenie na základe skúsenosti ako sa píše. :3:
27.01.2016 - 08:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je nesmysl a opět další všeobecný návod.
Rodič ti může být klidně i úplně lhostejný a není důvod ho přijímat,odpouštět mu a kdovíjaké kejkle kolem toho vztahu.
A to s tím partnerem to samé,všeobecně podané.
Všechno je o vzorcích.Sice nějaké nabereš,ale to neznamená,že podle nich pojedeš.Jako největší plus,považuji to,že máme možnost volby.Tu máme všichni. :3:
27.01.2016 - 08:35 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Ten úvodní popis, co může ta rovina znamenat je teda dost obecný, zasahuje to skoro všechny oblasti života :22:

Ale líbí se mi, co píše tiferett, na tom něco je :17:
27.01.2016 - 08:11 | Filtr
(Střelec) tiferett
Kedysi v časoch, keď som ešte robievala numerologické poradenstvo, chodievalo ku mne veľa klientov , ktorí mali rovinu Saturnu.
Boli to väčšinou ľudia nešťastní vo vzťahu, neschopní nájsť si harmonický vzťah, v ktorom by boli spokojní.
Príčina týchto problémov spočíva v nevysporiadanom karmickom vzťahu (Saturn = karma) s jedným z rodičov. Je to ten rodič, ktorý človek celoživotne „lezie na nervy“, ktorý ho dráždi, ktorý mu ubližuje - aspoň človek to tak subjektívne vníma....
Kým s týmto rodičom nedôjde k vysvetleniu k vykomunikovaniu si vecí, k porozumeniu, vyrovnaniu, k vzájomnému pochopeniu - a následne k odpusteniu a stavu lásky - prenáša si človek tieto nepochopené a nevysporiadané problémy ďalej v svojom živote a neskôr si nájde partnera, ktorý je presnou kópiou tohto nevysporiadaného rodiča - a problém pokračuje Ďalej - skrátka partner núti človek naďalej sa zaoberať tým istým problémom, ktorý ho trápil v detstve. Keď si už myslel , že konečne je už dospelý, že sa konečne od toho rodiča „oslobodil“ a začne „šťastný život“ so svojím novým životným partnerom, po pár mesiacoch zistí, že sa ocitá presne v tom pekelnom kruhu, v akom trpel s rodičom v detstve.
Problém sa vyrieši a definitívne ukončí vtedy, keď človek pochopí , zanalyzuje a zbilancuje problém, ktorý mal s rodičom, keď tomuto rodičovi odpustí, keď ho vnútorne prijme a keď sa s ním na vnútornej úrovni rozlúči v láske.
Vzedy dokáže pochopiť a prijať aj svojho životného partnera a problém sa akoby „rozpustí“.
Příspěvky: 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »