Přivtělená duše


18.01.2016 - 18:17
(Ryby) The Phantom
Přivtělená duše
Ahoj,mohli byste mi někdo prosím zadarmo zjistit zda moje problémy pocházejí z mých minulých životů anebo mám nějakou přivtělenou duši,která mi ty problémy způsobuje?Dík předem :76:

Řazení:
26.01.2016 - 06:17 | Filtr
(Beran) Broni » The Phantom
Doporučuji :78: Léčebný kód ..... velmi doporučuji - pomohl mně, pomohl mnohým, pomůže i tobě :78: :78: :78:
25.01.2016 - 15:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tiež si myslím, že nejde o privtelenú dušu. U kolegyne sa toto prejavilo úlne inak a bola aj vidno v jej aurickom poli.

Problém nastal niekde v detstve, neviem aká trauma ho spôsobila, alebo počas tehotenstva vašej matky. Astrologicky tu máte predurčené niečo podobné, no vždy je na nás ako to ochorenie príjmeme alebo mu podľahneme.

Babička je pre vás silná autorita má za sebou silného egregora, ktorý nepustí. Skúste porozmýšľať, ako ste s babičkou prepojené a čo vám zrkadlí, lebo ide o karmickú lekciu. Máme vnútornú silu, ktorú môžete využívať a pracovať na sebe, nepodávať sa tomu.Sami dávame silu mnohým veciam.

Okrem toho obsedantnosť sa v dnešnej dobe dá liečiť, veľa celebrít ňou trpí, ako som pozerala...všetko je to len na vás....ak sa poddaté tomu, lekciu života ste neprešli...

V 6. dome zdravia máte Pluto v Štírovi...duševné ochorenia...tak isto tam máte severný uzol, teda zamerať svoj život na zdravie.


Verím, že niečo z tohoto na vás sedí.....Čierna luna v Baranovi

Strach z agresivity
Je spojená s JA, vôľou, činom, rozhodnosťou, akciou, násilie, potreba stále sa presadzovať a bojovať, potreba niečo dokázať, súperiť.
Zabije posla skôr ako si prečíta správu. Nevie s čím človek prichádza no z pozície strachu zareaguje zbrklo.
Odmietli sme túto energiu , napr: nesmiem byť agresívny, nesmiem sa zlostiť, nesmiem bojovať!

Ak toto odmietnem zákonite mi budú do života chodiť ľudia, ktorí budú agresívni a budú ma dráždiť svojim hnevom, zlobou, zbrklosťou ale ak si toto zakážem tak v situácii, kedy sa dostanem do pocitu ohrozenia života, či nezávislosti, samostatnosti , ak niekto mi hovorí čo mám robiť, čo smiem alebo nesmiem zareagujem agresívne. Nevedome využijem čiernu lunu a pôjdem do agresivity a bude na toho druhého útočiť. Vo vedomí však bude mať myšlienku: Nesmiem sa zlostiť, nesmiem byť agresívny.

Z minulých životov je tam: strata vedomia samého seba, zabudnutie na to kto som, často je tam aj poprava kde prišiel človek o hlavu (na fyzickej úrovni máva bolesti hlavy). Ak je človek vo vedomí astrálnom, tak sa to bude prejavovať viac v emóciách (zlosti, hneve, zlobe). Ak bude v mentálnej úrovni tak to bude slovný agresor. Môže dochádzať k tomu, že sa nebude správať agresívne, ale v hlave mu prebehne program: „Ja by som ho najradšej zmlátil“ ale iba v tej hlave, nedovolí si to urobiť aj vo fyzickej úrovni.
Veľmi často je tam skúsenosť s vojnou. Bol bojovník, vinník, alebo obeť. Bol násilne zabitý alebo bol násilníkom. Vzhľadom k tomu, že máme veľmi veľa reinkarnácii, tak väčšinou bývajú prežité obe polarity. Aby sme mohli vyrovnať karmu, musíme si prežiť obe polarity.
Správanie človeka s čiernou lunou v baranovi závisí od toho na akej úrovni vedomia sa nachádza.

Ak sa vedomie človeka dostane nad mentálnu úroveň , čierna luna sa stáva darom. Z problému sa stáva sila a dar. Ak človek vyrovná protiľahlé body, začne medzi nimi prúdiť energia (prírodná zákonitosť) a človek je podporovaný v jeho ceste a získava určité vlastnosti, dary, ktoré sú schované pod tou bolesťou, pod tými traumami. Potrebujeme ich vyčistiť, aby sme sa dostali k tej sile, k tým „nadprirodzeným“ schopnostiam, darom, pretože inak ich nemôžeme používať. Spadli by sme inak dole a tie dary by sme zneužili preto ich nemôžeme dostať skôr dokiaľ si neprejdeme tou bolesťou a nepochopíme tie zákonitosti a nevyrovnáme karmu do rovnováhy.

Cesta vonku = oproti Baranovi je bod Váhy a ukazuje čo sa máme naučiť. Má rozvíjať trpezlivosť, dôveru, ochotu spolupracovať, hľadať rovnováhu, lebo ak má potrebu stále sa presadzovať nevníma druhých ľudí. Má strach že bude potlačený, neprijímaný, že bude musieť niečo robiť
Ak to nezvláda ešte, zameriava sa na seba, je egocentrický a tým pádom nemôže vnímať druhých, nenačúva im, nezaujíma sa o druhých, nedokáže spolupracovať s druhými

Čierna luna v 11.dome

Človek si vytvorí nejaké predstavy, ako by mali veci ideálne byť a musí si tie predstavy, svoje pravdy odžiť aby zistil, že to nie je pravda. V minulom živote bol vyvrhnutý zo spoločnosti a má pocit, že nie je vítaný v určitých spoločnostiach. Má problém splniť si svoje želania a neverí, že by si ich mohol splniť.

Vždy máme cestu na výber, verte v seba a zvládnete to! :3: :29:
23.01.2016 - 18:00 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
tohle snad ani nemůžeš myslet vážně....a pokud ano, nehledej přivtělenou duši.....začni pracovat sama na sobě....a začni tím, že se postavíš nohama na zem
23.01.2016 - 17:35 | Filtr
(Střelec) piskle.r » Glimmer Man
:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
20.01.2016 - 19:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Gilraen123
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen menší poznámka... odpovídáte autorce diskuze, ženě :3:
20.01.2016 - 18:44 | Filtr
(Ryby) The Phantom » Gilraen123
Jenomže moje bába to se musi zažit to se jentak nevidí,třeba prababička ta byla uplně jiná tu jsem zbožnovala :20: :76: :83:
19.01.2016 - 11:52 | Filtr
(Lev) Gilraen123 » The Phantom
Jak tak čtu tuhle konverzaci, tak si nemůžu odpustit poznámku.
Většina z nás co tu jsme, jsme duchovně založení. Proto mě překvapuje, že se tady veřejně přiznáváš, že se těšíš až zemře tvá babička.
A ano problém je v tobě, ne v tvých minulých životech, nebo v převtělené duši.
Každý z nás má nějaké problémy, které musí řešit. Takže je určitě zbytečné zaobírat tematikou této diskuse aplikovanou na tebe.
Chtělo by to změnit tvůj pohled a tvé hodnoty, myslíš jen sám na sebe.
Chtěl by jsi mít 300 000 000, ale myslíš si, že ti to spadne z nebe.
Přeješ si, aby ti umřela babička, aby jsi si mohl předělat barák podle svých představ.
To je hodně smutný.
Potřebuješ především velkou dávku práce sám na sobě :)
19.01.2016 - 10:44 | Filtr
(Ryby) The Phantom » Glimmer Man
A navíc lpím na tom baráku v kterým s nima žiju,chci ho pro sebe a zařídit si ho dle svých představ tak se těším až bába zhebne a já si to budu moct začít realizovat :75: :20:
19.01.2016 - 10:40 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » The Phantom
Problém není, že ti rodina nechce dovolit se osamostatnit. Problém je ten, že ty jim baštíš ty jejich problémy.

Víc už ti k tomu asi napsat nemůžu.
19.01.2016 - 10:32 | Filtr
(Ryby) The Phantom » Glimmer Man
Pravidelnej finanční příjem už mám,beru invalidní důchod a ještě matka na mně bere příspěvek na péči.Peníze si šetřím,ale ještě jich není dost abych si mohla koupit a zařídit nějaký dům či chaloupku a taky jsem dost náročná,nelíbí se mi jentak něco já musím mít krásný tmavý starodávný drahý nábytek a prostě celý dům do detailu dle svých představ...zkoušela jsem před pár rokama vsadit sportku,ale nepodařilo se zatím,věřím,že jednou se mi to zadaří,mám cíl mít v životě aspon 200 milionů korun případně euro.A problém je ještě to že rodina mně nechce dovolit osamostatnit se,furt mi říkají že bych to sama nezvládla a co bych sama v baráku dělala,ale já vím že bych to zvládla a navíc mi intuice říká,že bába tento rok zemře tak uvidím jestli je to pravda,vetšinou mi moje pocity a vize neklamou tak snad :75:
19.01.2016 - 10:21 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » The Phantom
Hmmm, tak koukám, že máte u vás docela dost zasviněnej rodinnej genom. Včetně emočního nedostatku, kterej se předává výchovou.

Nic moc materiál do života, ale nemá cenu plakat nad špatnýma kartama. V pokeru se dá vyhrát i když máš v rukách kulový.

S léčbou obsedantní kompulzivní poruchy moc neporadím, to je jedna z mála věcí, ve které nejsem vynikající. Osobně bych většinu těchto nemocí léčil obucholéčbou, ale uznávám, že to asi nebude vhodná metoda. Nicméně si myslím, že dobrej psycholog bude ta správná cesta... rozhodně lepší, než to spvádět na minulý životy nebno duše. Jen to chce překonat ten ostych a pocit menécennosti - onen klasický pocit "přece nejsem blázen, tak nepotřebuju psychologa".

A na rovinu - hlavní příčina ledasčeho bude asi tvoje rodina. Jestli se chceš v životě někam posunout, musít se osamostatnit. Jak myšlením, tak materiálně. Soudím, ale tě jen tak nebudou chtít pustit. A možná tě budou označovat jako nevděčnici... Pokud se tak stane, bude v tom hodně emocí. Negativních víc. A materiálně mi sem vypíšeše alespoň tři výmluvy, proč to nepůjde.

Ale to všechno musíš podstoupit, jinak se nikam nepohneš. Musíš chtít hledat možnosti, jak to půjde. Vidím to totiž jako jedinou možnost, jak se někam pohnout a něco v životě změnit.

Najít si práci, svoje bydlení. Začít nový život. Změnit zvyky, začít běhat, hezky se obléci, být svým pánem a cítit se volně. Tohle potřebuješ.
19.01.2016 - 09:06 | Filtr
(Ryby) The Phantom » Glimmer Man
Já jsem velký myslitel odmala nad vším přemýšlím a všecko do detailu rozebírám...rodiče možná ani nejsou takový problém pro mně,otec s náma nežije,máma je docela dobrá,rozumí mi a chápe mně,ale problém bude moje bába manipulátorka a napůl psychopatka se kterou bohužel z finančních nedostatků musíme s mamkou sdílet společnou domácnost,ona nás bába jen diriguje aby bylo vše podle ní,děda taky ujde,ale někdy taky na mně vyjede...ale hlavní problém asi bude moje obsedantně kompulzivní porucha,vadí mi stovky českých slov,v deseti jsem přestala polykat abych do sebe polykáním náhodou nedostala ty slova a negativní energii kolem mně a když je doma zle či někdo řekně nějaké to vadné slovo tak musím umývat opakovaně ruce a další některé části těla a to je pak zle,bába s dědem nadávají,že plýtvám vodu...jo a ještě někdy když je toho na mně moc tak mi potom ty vadný slova a moje špatný vzpomínky,které způsobuje bába atd. šrotují v hlavě až si musím brát na nervy prášek Rivotril abych se nezbláznila... :63: :41: :24:
19.01.2016 - 08:52 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nazdar. Jo, to nebude problém. To nejlepší je vždycky zadarmo a máš štěstí, že jdu náhodou kolem.

Bohužel jsi nenapsal, o jaký problémy se jedná, takže budu mluvit hodně obecně.

Tvoje problémy zcela jistě nepochází z minulých životů a ani nejsou způsobený přivtělenou duší. Jak se říká "kdo chce psa bít, i hůl si najde", tak je to stejný s tímto - dalo by se říct "kdo nechce vidět skutečnou příčinu problému, tak to svádí na minulý životy nebo přivtělený duše".

Potenciální příčina tvých, pro mne neznámých, problémů může být obecně vzato dvě možný příčiny.

První je tvůj obsah hlavy a druhá věc je tvoje DNA, která ti byla dána. S tím, že ta DNA má často vliv i na obsah hlavy.

Takže buďto máš v hlavě binec a proto se ti nedaří - tady seš příčina ty. Musíš změnit svoje myšlení, chování... atd. Je třeba pochopit, že co vyzařuješ, to přitahuješ. Podvědomí je silná věc. A tady se vrátím k zmínce, že DNA ovlivňuje obsah hlavy - pokud ti nebylo dáno a nejsi zrovna velký myslitel, tak práce na sobě v téhle oblasti bude asi problém.

A nebo je problém v DNA (dědičný choroby např.) a tady jsou příčinou tvoji rodiče. S tímhle toho moc nenaděláš, rodičům můžeš tak akorát poděkovat. A budeš se muset naučit žít s tím co máš jak nejlépe dovedeš.


Ale vždycky asi nejvíc platí, že většinu problémů si člověk způsobuje sám. Být štastný nebo nešťastný - obojí je jen vlastní volba.

No, tak snad ti to takhle obecně stačí.

Není zač. Zduř.

:29:
19.01.2016 - 08:36 | Filtr
(Ryby) The Phantom » Samanthaa
Já si taky pamatuji útržky ze svých minulých životů jak tam píšou ty lidi a nejvíc mně přitahuje 19 století a moje manželka,která mi v tom životě z toho století zemřela...již dávno vím kde žije a kdo je v tomto životě,ale ona o mně asi neví,ale kdo ví...to nemůžu vědět na co si pamatuje ona když jsme od sebe tak daleko... :76:
18.01.2016 - 22:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Třeba tu... http://lumen-fidei1.webnode.cz/prod…
18.01.2016 - 19:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » The Phantom
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná najdeš odpověď tady : http://www.esoterikweb.cz/pribehy-t…
a tady http://www.andelskapani.cz/index.ph…
18.01.2016 - 18:33 | Filtr
(Ryby) The Phantom
To tu nikdo není? :63: :43: :41: :9: :42:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »