Milenecká synastrie


15.01.2016 - 10:06
(Rak) Loen
Milenecká synastrie
Kdyby se někomu chtělo mrknout na velice dynamickou synastrii mé kamarádky a jejího milence ... a posoudit naplnitelnost a trvalost vztahu a podobné věci... :3:jinak žena uvnitř, muž vně...

Řazení:
17.09.2016 - 23:45 | Filtr
(Rak) dan162 » venusanka
V úvodním koláči Loen je vidět spojení Měsíce a Slunce.

Vy jste svou otázku formulovala tak, že chcete rozumět co v diagramu je (vašem, ne Loen), a mne se pro jednou výjimečně chtělo to nějak stručně a zkráceně popsat (jen jsem v zápalu obecnosti zapomněl, že Mars váš oproti Marsu partnera je v neharmonické opozici). No a chtěl jsem vědět, zda jsem to popsal dobře, nebo zda jste opravdu se chtěla něco naučit, Marsy jste poznala dobře, tak jsem se ptal, jaké aspekty jste našla k vašemu Měsíci ?
17.09.2016 - 23:32 | Filtr
(Rak) dan162 » Mici Angóra
Odkdy ? Samozřejmě nikdy. :43: Jeden hot a druhý čehý. To jsem napsal blbě, proč nevím a díky za opravu.
17.09.2016 - 13:28 | Filtr
(Beran) venusanka » dan162
Děkuji. Slunce do Měsíce ženy? Nevidím, to je čitelné z grafu....?
17.09.2016 - 10:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » dan162
Odkdy je opozice Marsů pozitivní? :39:
17.09.2016 - 09:15 | Filtr
(Rak) dan162
Stejné aspekty se z mých zkušeností zesilují, co bylo výborné nebo problémové v rodném horoskopu, je v partnerském extrémní. Někdy si takové zesílení podvědomě volí lidé stejných problémů, které nemohou vyřešit a chtějí se místo toho s daným problémem/vlastností sžít. Pro vztah je to rizikový prvek.

Moc se mi líbí ve vztahu konjunkce Slunce do Měsíce ženy, takže jen z toho řeknu, že to potenciál určitě má. Vztah ve smyslu těsného spojení je možný, protože když jeden do druhého rejpne přespříliš, druhý to cítí taky. To je výborné pro to, jak se naučit se sladit s druhým. i když je tak odlišný.

Má to samozřejmě "ale". Mimo viditelných obtížnějších aspektů partnerských ještě bych se podíval na rodné horoskopy, tranzity v době seznámení, problémy žité před seznámením a hlavně na úroveň partnerů, jak svůj osobní horoskop opravdu naplňují. Kdo nezvládá své rodné aspekty, nebude totiž zvládat ani ty partnerské.
17.09.2016 - 09:01 | Filtr
(Rak) dan162 » venusanka
Partnerský horoskop ukazuje ovlivnění obou partnerů. Některé planety nemají žádný aspekt od partnera (partner tuto část osobnosti nevnímá přímo), jiné mají aspekt silný (jde o propojení, závislost). Aspekt znamená mimo ovlivnění/závislosti i přenos energie z jedné planety do druhé. Aspekty harmonické obě planety podporují, aspekty neharmonické se dráždí, dávají protichůdnou energii do obou planet, až jdou proti sobě. Aspekty jsou silné jen do určitého úhlu (orbis - tady na najdise to často bývá blbě).

V daném partnerském horoskopu harmonické spojení Mars - Mars mluví víc o týmové spolupráci. Jeden chce umejt okna a druhý se automaticky přidá. Neharmonické spojení by znamenalo, že jeden chce umejt společně záclony a druhý proto začne mlátit talířema. Mars hovoří o jakékoliv fyzické aktivitě. Tento aspekt není až tak podstatný, nejde-li o vztah pracovní.

Aspekty si zkuste představit tak, že poznáte člověka, který má s vámi nějaký aspekt a budete pozorovat, jak na vás působí, jak se na vás přenesl. Z vašeho horoskopu soudím, že máte šanci vnímat aspekt prožitkem, vnímáním druhého.

Jen pozor, aspekt neobsahuje hodnocení, je to čistě obvyklost, mechanismus. U aspektu Mars - Mars můžete společně umejt okna i přepadnout banku.

Podívejte se raději na svůj Měsíc a Slunce, jak jsou vaším (možným) partnerem ovlivněny, ty si myslím jsou pro vztah nejdůležitější. Jaké aspekty do vás lezou ? Líná nejste, co jste našla ?


16.09.2016 - 20:40 | Filtr
(Beran) venusanka » mawuska
Ahoj,
zkouším a ví někdo prosím....:-)? Neznám význam synastrie a co přesně v partnerském horoskopu znamenají konjunkce, opozice, kvadratury atd.
Co se však ještě dá říci o tomto horoskopu (nejen o spojení Mars-Mars, jež se nabízí asi v prvé řadě...) :18:?
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
15.01.2016 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ten vztah může udržet jen Jupiter trigon Pluto a pak Luna konj. Slunce, Merkur, Venuše. Šanci na dlouhodobější vztah to má, záleží na tom, zda se později nezačnou prosazovat ty negativní aspekty a oni to zvládnou ustát. :17:
15.01.2016 - 10:27 | Filtr
(Rak) Loen » Mici Angóra
Toť otázka, podle mé zkušenosti se ten vlastní aspekt synastrií zvědomní... a je vnímán silněji

Ona má tu svou venuši vpodstatě "jen" v konjunkci s uranem - a to v přesné (saturn a neprun už jsou dál 7° a 8°)

Tady se projevuje asi ten otevřený přístup k "lásce"/sexu... - přišel - odešel - nezávazně ... ale... potom se začínají otevírat i jiné - "protichůdné" aspekty...
15.01.2016 - 10:16 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Uvažuji, jestli je výhoda nebo nevýhoda, když to, co má člověk "sám se sebou" je i v synastrii (např. Venuše konjunkce Saturn, Uran, Neptun). Jako jestli je na to člověk zvyklý a tak ho to tolik nedrtí nebo ho to naopak drtí o to víc... :25:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »