partnerský horoskop - vzájemné aspekty saturnu?


14.01.2016 - 14:46
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amálka 79, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

partnerský horoskop - vzájemné aspekty saturnu?
Zdravím,prosím o radu - váš názor na tento partnerský horoskop. Zajímá mne celkově, ale hlavně oboustranné vztahy saturnu. Četla jsem, že saturn a hlavně jeho oboustranné spojení jsou karmické.Děkuji za vaše názory.

Řazení:
15.01.2016 - 13:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » tiferett
"teda jeden z dvojice bol v pozícii vyššej a silnejšej autoriy a ten druhý sa musel podriaďovať, "poslúchať"

Nebo si ten jeden jenom MYSLEL, že je v pozici vyšší autority, že je druhému nadřazen...

Jinak je to o pocitu chladu, přísnosti, pocitu, že jsem vychováván, v krajním případě až nesvéprávný apod. obvykle ze strany partnera s Venuší směrem k partnerovi se Saturnem. (Negativní) saturnovské aspekty často drží vztah pohromadě, někdy i proti vůli zúčastněných :3:
15.01.2016 - 13:30 | Filtr
(Střelec) tiferett
Podľa literatúry a aj podľa mojich osobných skúseností z poradenstva, aspekty Sturnu v partnerskom horoskope poukazujú na karmické prepojenie partnerov- teda , že sa partneri poznajú z minulých životov - neznamená to však každopádne, že aj v minulom živote museli byť manželmi.
Mohli byť v inom vzťahu - priateľskom, ako rodič dieťa, surodeneckom apod.
A zároven napäté aspekty Saturnu v partnerskom horoskope naznačujú že už v minulom živote ich partnerský vzťah bol napätý - teda jeden z dvojice bol v pozícii vyššej a silnejšej autoriy a ten druhý sa musel podriaďovať, "poslúchať".
Ak je aspekt STURNU harmonický - trigon, sextil - vzťah je už z minulých životov medzi týmito dvoma ľuďmi pevný,stabilný - a aj keď jeden z dvojice je vo vyššom autoritatívnom postavení, ten druhý to nevníma ako napätie, ale s uspokojením to prijíma.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »