Tranzity zkušenosti (+léčba, stěhování)


05.01.2016 - 01:35
(Rak) Anonym1
Tranzity zkušenosti (+léčba, stěhování)
Ahoj,Chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s tranzitními planetami? Je možné, že se něco objeví a zmizí spolu s příchodem a odchodem planet, záhadně, "samo"?Zranění, léčba, stěhování, (vztahy, práce, ... cokoliv).Uran kvadratura NeptunUran kvadratura Mars20. 12. navečer jsem se při běhu zranila, dopadla jsem špatně na nohy, nevím co se stalo, od té doby mne bolí kolena, "křupe, nohy, dva dny předtím jsem dostala ránu pod levou lopatku. Do té doby jsem žila poměrně energický život plný cestování, změn, pohybu. Doufám, věřím, a snad i vím že se k tomu brzy vrátím. Měla jsem v plánu od počátku roku 2016 cestovat, během jedné chvíle se věci změnily.V ten den byla kvadratura Uranu na Mars, a v den navečer při přesném kvadrátu Uranu na Mars došlo při komunikaci přes skype k náhlému odloučení a šokující situaci se spřízněnou duší. (Která se po týdnu během další komunikaci "sama vyřešila").Od dobu špatného dopadu mne bolela kolena a noha/y ze zadní strany kolen, lýtka a ačkoliv jsem téměř nikde (až na pár výjimek) nebyla a poslední dny se šetřila s minimálním pohybem, místo aby to bylo lepší, bylo to horší. Začala mne navíc bolest celá kostra, kolena se zhoršily, záda od doby zranění v části bederní páteře (jinak už asi půl roku střídavě potíž s bolestí v bederní páteři). (z dlouhodobého hlediska tam bude asi i psychologický aspekt).,Na tranzitu byl teď přesný úhel kvadratury Saturna na nativní Saturn (kostra, kosti), může to být tím? Nevím proč se to nezlepšuje, tak mne napadlo tohle, je možné, že se Saturn začne vzdalovat, situace se zlepší? Nedokážu si vysvětlit proč to bylo horší, když by to mělo být lepší. Když jsem měla/mám před sebou vysněný život.Vím, že v tom může hrát roli i psychologie, změna v životě a fakt, že se věci prostě dějí. Ale proč to nemělo vzestupnou tendenci?15. 1. se mám stěhovat, mám vystěhování domluvené dopředu, ten den má být Slunce v konjunkci Uran, jak jsem zjistila poté, chtěla bych se zeptat, jak by to mohlo dopadnout? Jsem narozena 27. 7. 1994 v 05:25 hod, v Brně. 15. 1. Je to vhodný termín pro započetí nového života? Nebo je vhodnější jiný? (Stěhovat se budu tak jako tak, je to domluvené). Jelikož jsem zraněna, tak nevím, jak dlouho se budu regenerovat a pro co se rozhodnout, díky zranění teď v podstatě nikam nechodím a ani bych bohužel neměla. A pak bych se také chtěla zeptat na svoji životní cestu? Nejraději bych se na to ani neptala, protože moc dobře vím, že některým věcem tak trochu uhýbám - nebo mám tendenci, ale jaký by mohl být život? Práce, poslání, soukromý život, vztahy? Mám zkušenosti a některé věci si raději ani nechci připouštět, ale třeba některé věci byly omyl a čeká mne Ráj na Zemi :4: :27:

Řazení:
08.01.2016 - 00:43 | Filtr
(Blíženci) T.Cz » Anonym1
Ahoj, jenom se musím přidat k tomu doléčení všech zdravotních problémů vzniklých v tomto čase. Sám na doktory kašlu a na léčbu všeobecně a po podobném zážitku, který tady popisuješ, dodnes nosím nevyřešené věci i v podobě bolestivých míst na těle. A je to škoda neb bylo mi doporučováno a komu není rady není ani pomoci...právě se to týkalo slábnutí kloubů, až po úraz, který neléčen /ještě že mi kámoš dal alespoň ortózu na suchej zip a berle,když mě viděl. Jinak nevim jak bych dopad/ táhne se jak smrad...no nic, už jsem zase ve formě, až na maličkosti, díky kolu, vidlím, motyce a krumpáči. /No, někdo rád sportuje, někdo rád maká. Já mám ASC v Panně, takže radši makám a hrabu se v hlíně a muj Mars s trigonem na Neptun toho moc nenasoutěží/.Takže jestli jsi zvyklá na vysokej standart, co se fyzičky týče, tak ten voraz a relax to je na místě. Držim palec.
08.01.2016 - 00:22 | Filtr
(Blíženci) T.Cz » afrodita333
Rád bych tu roztáhnul debatu o té retrograditě.
Když nastává, neměníme plány nebo životní situace a příhody, ale sledujem, co se v tom čase děje. Někdy mi přijde, že se podpisem, či nějakým podobným aktem, může také ledacos uzařvít, třeba něco nevyřešeného a právě retrográdní fáze je na to jak dělaná. Nedávno jsme podepisovali kupní smlouvu na nemovitost a ani nás nenapadlo posouvat termín podpisu, kvůli tomu, že je retrográdní Merkur a manipulovat tak s celou realitní kancelří a prodejcem. Také je možné, že hodně retrográdní bytosti mají k retrográdním fázím jiný vztah, než ty direktivní, vzhledem k jejich druhu retrogradity samozřejmě. Zajímají mě vaše zkušenosti a pozorování, díky.
Jinak konečně napdl sních a z toho mám velkou radost, zdravim všechny a všechno nej do příštího roku, to je jasný...
08.01.2016 - 00:08 | Filtr
(Blíženci) T.Cz » tiferett
Díky za skvělej komentář i pro mě velmi inspirující... :15:
06.01.2016 - 13:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U tranzitů jsem našla hned dva opakující se aspekty, které jsou už v nativitě nepříznivě ozářeny, ty mohly přinést zranění. Přihlédnu-li dál ke kvadratuře mezi Saturny - vládce 6. domu. Tato událost přinese dlouhodobější postupné změny, to pak podpoří i tranz. Neptun přes Saturna. Oba Saturnové jsou v pohyblivých znameních, což může dávat šanci na úplné vyléčení. Naprosto souhlasím s názorem, že by se léčba neměla podcenit a věnovat svému zdraví nejvyšší prioritu tak dlouho, jak si to bude vyžadovat, v opačném případě by se mohly později objevovat recidivy. :17:
05.01.2016 - 18:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » afrodita333
Nechci rýpat, ale jak se může v lednu Slunce pohybovat Štírem? :3:
05.01.2016 - 09:23 | Filtr
(Střelec) tiferett
Predovšetkým kladieš veľa otázok a navyše v tom zmysle, akoby si si myslela, že tvoje životné situácie spúšťajú planéty a že planetárne aspekty za ne môžu a že keď aspekt „prejde“, tak aj situácia sama od seba „prejde“.
Astrologia predovšetkým nie je veštecká metóda , ako si mnohí nevedomci myslia, astrológia nanajvýš naznačuje, v akej oblasti sa „niečo deje“ a o akú lekciu ide. A aj to len veľmi zhruba a matne.
Predovšetkým by si si mala uvedomiť, že máš v svojom živote priveľa ruchu, zmätku, priveľa dynamiky až chaosu, priveľa roztržitosti (Merkúr v 12.dome v natále). A tomu napomáha to, že si ohnivý Lev a navyše a ascend. V Levovi, ale pritom Mesiac v nežnej, často roztržitej, plachej Rybe.
To, čo sa ti deje s nohami a s kolenami sú záležitosti, ktorých pôvodný problém je na duchovnej úrovni ( priveľa vzruchu, zmätku, roztržitosti, priveľa dynamiky) - a to všetko sa cez reálnu hmotnú situáciu len doviedlo na materiálnu úroveň.
Problémy s kolenami je len tvoja zmaterializovaná vnútorná nepokora a pýcha- typický najčastejší problém Levov - Pýcha má veľa podôb a len ty sama hlbokým sebaskúmaním môžem prísť na to, v čom sa prejavuje tvoja pýcha. Pýcha a nepokora sa vždy prejavia cez problémy s kolenami, - a to ťa obrazne doslova položí „na kolená“ a prinúti ťa to pokľaknúť..Spomaliť, nevyskakovať tak vysoko a podobne.
Kvadratúra Saturnu, ktorou teraz prechádzaš ťa chce doviesť k tomu, aby si sa ZOSTABILIZOVALA, aby si podobe svojho života dala pevnú formu, aby si sa naučila kráčať životom rozvážne a trpezlivo. A vedome - potom sa vyhneš úrazom nôh aj na hmotnej úrovni.
Všetky tvoje problémy s kostrou, kosťami súvisia so Saturnovskými aspektami, poukazujú na to, že tvoj život je rozhádzaný, že ho treba usporiadať, spomaliť a naučiť sa kráčať rozvážne krok za krokom.
Už to, že kladieš toľko otázok - na ich zodpovedanie by som ti musela napísať aj 200 strán - a pritom všetky problémy,ktoré vyjadrujú prudké dynamické impulzívne aspekty Mars- Urán, Merkúr Urán - sa dajú vyriešiť jednoducho tým, že sa skľudníš, spomalíš.
Naučíš sa ticho si sadnúť a ponoriť sa hlboko do svojho vnútorného TICHA.
A v tom tichu sa ti začnú vynárať odpovede na všetky tvoje otázky, ktoré si aj tak najlepšie zodpovieš len ty sama. Lebo len ta sama poznáš svoje túžby, ty sama vieš, čo ťa najviac zaujíma a priťahuje a len ty sama vieš, kam ťa to ťahá.
Odpovede na tvoje otázky ti nemôže dať horoskop a ani nejaký iný človeka. Horoskop ti môže ukázať, aký je tvoj potenciál, ale to v tvojom veku by si už aj ty sama mohla vedieť, aké sú tvoje talenty a po čom túžiš.
Teraz je dôležité, aby si sa skľudnila, zbrzdila (SATURN), aby si si neprivodila ešte vážnejšie problémy a ešte vážnejší úraz ( Urán - MArs).
Zvykni si každý den si aspon na pol hodinu v tichosti sadnúť , pokojne dýchať a premietaj, bilancuj si svoj život a vyciťuj, kam by si v ďalšom žití chcela smerovať.
Tieto každodenné polhodinové chvíľky, keď si sadneš v tichu - to je to najdôlžitejšie, čo teraz môžeš urobiť. Hladina tvoje mysle sa stíši, skľudní a odpovede na tvoje otázky ti začnú nabiehať samy.
MArs máš v Blížencoch a to je veľmi prudké až agresívne myslenie, neuvážené konanie a teraz je to vybičované ešte aj sextilom tranzitného Urána. Takže snažiť sa nerobiť neuvážené kroky a pokojne dýchať. Využiť sily Uránu na tvorivé vyjadrenie tvojej mentality nebáť sa zmien a buď pozorná voči božským inšpirácikám, ktoré k tebe prídu. M8š Mesiac v Rybách, takže ver SEBE? Svojej intuíácii, nepochybuj o sebe. Ver, že odpovede na všetky svoje otázky máš v SEBE. Ver si.


05.01.2016 - 08:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jak můžeš mít kvadrát Uran/Mars, když máš Mars v Blížencích a Uran je v Beranu? :22: Nebo to jako myslíš, že to bylo na nebi (tam byla opozice)? Je fakt, že ten Mars ti zasáhl z kvadrátu ty planety, co máš v 6. domě v Kozorohu, což symbolizuje ten úraz (nebo že by byl myšlen Mars kvadrát nativní Uran, nějak se v tom ztrácím). A Uran zase udělal nulový kvadrát na Merkura, který aktivoval tu opozici Merkur/Uran, kterou máš z 12. do 6. domu, což je zdravotní (a v 6. domě je navíc ten zmíněný Kozoroh). Ta opozice Mars/Uran (ale už není tak silná), co jsou (nebo v té době byly) na obloze, skutečně zasáhly osu 4./10. dům, což může souviset s tím stěhováním a komplikacemi v této oblasti. :17:
05.01.2016 - 02:37 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
nikde nespominas, ze si bola s tym u doktora... ak si nebola, tak urcite za nim chod, lebo je mozne, ze by si z toho mala trvale, respektive vlekle nasledky... tebe sa blizi saturn (vladne 6.domu) k opozicii na mars, pricom zastane na 16° strelca na niekolko tyzdnov, kde mas v opozicii prave ten mars... a prave tato konstelacia moze byt o obmedzeni pohybu, akcie, aktivit... navyse ti direkcna luna prechadza radix 6.domom...cize nic nepodcenuj a radsej neskor vycestuj a najprv sa doliec...
a samozrejme, existuju pripady, kedy choroba po skonceni konstelacie odide sama...ale su aj pripady, kedy ani po odzneni konstelacie choroba neustupuje... teba este caka tranzit toho saturna na mars, takze radsej pocitaj s kazdou variantou...
05.01.2016 - 01:41 | Filtr
(Rak) Anonym1
Když se tak dívám Saturn ve střelci (Játra, stehenní kost, křížová kost, kostrč, kyčelní svalstvo, kyčelní kloub, bederní obratel, bederní svalstvo.) přesně odpovídá mému stavu.

Je možné, že je to vše skutečně tím a až planeta odejde, bude to v pořádku?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »