Problémy v lásce díky planetám? :12:


24.12.2015 - 04:00
(Rak) anetinka8
Problémy v lásce díky planetám? :12:
Co si myslíte o mně v lásce díky postavení planet? Je tam strach ze závazků?

Řazení:
25.12.2015 - 17:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pietra di Luna
No inspirativní... Já bych ještě počkal, co nám na to řekne slečna. Až napíše, že jsem vedle jak ta sosna, budu mít ostudy mrak. :41: Jsem si to troufal popsat tak konkrétně, až se toho děsím. Přitom ta rodina slečny mohla fungovat celkem v pohodě, ale mohla být nestandardní jakýmkoliv jiným způsobem. Taková hippirodinka může milovat, ale rozhodně není brána za normu. Jedinci z ní vzešlí budou tím ovlivněni po celý život. A takových možností nestandardních rodin je mnoho.:3:
25.12.2015 - 11:43 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Ano je tam strach ze závazků.
25.12.2015 - 10:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: To se tak krásně čte! Já se skrze tvé příspěvky douučuji v astrologii, protože jsou strašně inspirativní!
24.12.2015 - 23:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Myslím, že ty jsi naprosto typický případ (někteří mně za to možná sežerou), kdy planety u tebe naprosto za nic nemohou! Planety nám mohou pouze pomoci porozumět problému. A řešení bude opět na tobě.
S tím, co napsala Pietra, bych souhlasil naprosto. Ale rozvedl bych to dále, že máš výraznou figuru polokříže v rohových domech (4., 7. a 10.dům).
Sama opozice Slunce s Jupiterem, kde Jupiter značí právo a zákon, značí nějakou vzpouru proti závazkům. A to vztah je, zejména pokud dojde k ke svazku manželskému.
Jelikož Slunce samo o sobě odkazuje na otce, navíc v 10. domu v ženském horoskopu, ve 4. domu je možno hledat rodinu a matku. A na vrcholu polokříže je Saturn v 7. domě, jenž značí závazky, partnerství, manželství... Já se nebojím vyjádřit názor, že to byla vlastní rodina (rodiče), která neposkytla vhodný vzor, aby jsi měla důvod mít důvěru v partnerské vztahy, případně v nich nedělat zásadní chyby. Někdy se však těch chyb naopak můžeš natolik bát, že vztah ani nezapočneš, protože se to pokazí hned na počátku. Přitom by klidně mohla být silná touha po stabilním vztahu, ale ta se může jevit tak velkým břemenem pro potenciální partnery, že mohou vzít do zaječích dříve, než se vztah stabilizuje. Prostě se zaleknou, že tvá očekávání nenaplní.
Nemohu opominout planety Uran a Neptun ve 4. domě. Uran ztěžuje stabilitu, nebo minimálně rodinu dělá poněkud "podivnou" a plnou náhlých zvratů. Neptun pak může vnášet klam, nejistotu.

Zmíněný Saturn v 7. domě nemusí značit jen oddálení partnerských vztahů na pozdější dobu, ale může značit staršího partnera. A nemuselo by to být k zahození, bude-li již mít v životě srovnané priority. Takový člověk může vnést do tvého vztahu stabilitu právě díky tomu, že už ví, co chce, neztrácí čas hledáním sebe sama. A myslím, že stabilita je něco, co tak trochu hledáš, což je právě ten saturnský vliv, který je ale částečně přebíjen vlivem znamení Berana (hrot 7. domu v Beranu).

Myslím, že klíčem ke zvládnutí problému je nalezení víry v sebe a své schopnosti, poznání vlastní ceny. Naučit se sebelásce a sebeúctě, nepodceňovat se (ani nepřeceňovat). Máš schopnosti celou komplikovanou figuru zvládnout. Ale neupínej se na vztah, nýbrž na sebe. Nehledej v partnerství své štěstí, najdi ho v sobě a pak ho do partnerství přines a tam ho rozvíjej. Pouč se z toho, co se dělo špatně v tvé rodině. Neopakuj staré chyby. Dokud je budeš opakovat, nebude žádné partnerství stabilní, tím pádem ani rodina, nedá ti to dost klidu k úspěchům v kariéře. Není to začarovaný kruh, z kterého se nedá vymotat.

A neměj obavy, Saturn je spoluvládcem 5. domu, v 7. domu propojuje lásku s manželstvím, jen to trošku brzdí. K naplnění je třeba v souladu se saturnským principem dospět (zmoudřet, poučit se). A vládce 7. domu (manželství) Mars je v konjunkci s planetou lásky - Venuší. Jenže Venuše je v retrográdním pohybu, takže pouze potvrzuje, co už prozradil Saturn. inu u tebe bude platit, že trpělivost růže přináší, ovšem odměna může opravdu stát za to! :17:

Dalo by se to rozvíjet ještě hodně dlouho, protože tato figura má mnoho významů a projevů. Třeba někdy...
24.12.2015 - 16:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :1: ten 5.dům ve Vodnáři jsem nějak opomněla, no, tak to potom kor...
24.12.2015 - 11:14 | Filtr
(Střelec) Lokii
planety říkají že si jenom nemožný hovado bez vlastního názoru :50:
24.12.2015 - 11:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Pietra di Luna
Souhlas, a ještě bych dodala, že ty vlivy Venuše v Blížencích zesiluje 5. dům ve Vodnáři. Všechno bude, jen to vidím trochu později. :17:
24.12.2015 - 08:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Svým způsobem tam strach ze závazků je. Máš ascendent ve Vahách, což znamená, že na určité úrovni potřebuješ nebo si přeješ mít vztah, protože skrze partnera poznáváš sama sebe, můžeš "vyvažovat". Do toho jsi Rak s Měsícem ve Štíru, takže máš hluboké city, dost věci prožíváš, což tomu ascendentu může nahrávat v té potřebě vztahu. ALE vládce ascendentu - Venuši, máš v Blížencích v 9.domě v konjunkci s Marsem a tenhle aspekt do určité míry může narušovat všechno výše popsané v tom smyslu, že Venuše v Blížencích je v jádru jakoby netknutá, nechce jít do hloubky a má tendenci prožívat všechno na povrchní úrovni. Potřebuješ ve vztahu hlavně porozumění a dobrou komunikaci, nesmíš se nudit, partner musí být inspirativní. tyhle věci moc nejdou dohromady s principem Raka a Štíra, takže to může způsobovat, že vlastně nevíš, co ve vztazích chceš, tvoje potřeby a tvoje touhy se mohou lišit a to celé komplikuje možnost vztahu.
nepřidává tomu Saturn v 7.domě, který vyloženě značí obavu vstoupit do trvalého vztahu, nutí ke zodpovědnému přístupu ke vztahům ale zároveň dobře plynoucí vztah jaksi blokuje.



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »