Poplatek za nepomoc v nemoci


16.12.2015 - 20:27
(Štír) tronco
Poplatek za nepomoc v nemoci
Se mi prihodila takova vec,ze diky mnoha souvislostem mi emoce vyskocili tak,ze jsem zasejc malem zkolaboval a potreboval jsem k sobe nekoho,kohokoliv,ale u te typy,u ktere jsem prebyval jsem nebyl schopen za ni zajit do tretiho patra a ani ji zavolat,pac mela vyply telefon atd atd.... Mam pourazovy organicky psychosindrom a bipolarni poruchy a socialni fobie atd atd,coz vse pri zatezy vede az do kolapsu pribuznych s epilepsii a kdyz uz jsem vedel,ze jde do tuhyho,nezbylo mi nic jineho,nez si zavolat sanitku v domeni,ze mi proste daji injekci,kterou mi ma neurolozka dokaze pomoci behem chvilky a je to uplne obycejna vec.... Sanitka prijela a vysvetluji jim situaci a prej,ze jedem do nemocnice,ze nevi co se mnou a chodim po ctyrech atd... Jenze problem je v tom,ze to bylo v Nemecku a rikam,at teda jedou pryc,ze neumru,ale kdyz uz jsem byl napul v limbu,nalozili mi.Rikam,ze na to nemam prachy a nechci tam jet,ale tvrdili,ze takovej zasah se neplati. Neveril jsem a kdyz jsme si povidali s tou ....mmmmm.... Nevim...dejme tomu sestra.... z Persie.... Tak petadvacitka... Vysvetlil jsem ji problem a zpusob pomoci,chytila mi za ruku a poradila,kde si muzu koupit marihuanu,ze to je nejlepsi medicina z deprese a pochopila z meho vypraveni,ze jsem zrovna v rozpolozeni neoho bud zit,ne bo osoulozit a vstala,hlavu dala okynkem do kabiny ridice a zacala se tam tak vrtet a fandim ji,at pokracuje... Jo,to je ono,presne to potrebuju atd a nakonec s pomalu zacala i stahovat kalhoty pres hyzde,jaj to mi postavilo,teda ne celeho a rikam ji ne a ne a ne a uz jsem byl i skoro....mmm.... Fakt mi to pomohlo,zacal jsem i slyset a videt,nu coz,rovnou cumet a malem jsme si i vymenili cisla,ale ani jden jsme si ho nepamatoval i rikala,kde ji najdu atd,ale to jsem samosebou v tom stavu a cizi reci zapomnel.... No a v Nemocnici mi doktorka rikala totez,ze by mi rada pomohla,ale nevi jak a nechteli mi pustit,dokud nezjisti totoznost a tak.... Nemohl jsem ani spat a pro jistotu jsem jim zakazal mi delat ruzna vysetreni jako do tunelu se divat na mozek apod... Leky,ktere mi dosli mi tez nemuzou vydat,ze si mam dojet za svoji neurolozkou a kdyz jsem sel na cigo,hned mi tahal typek z ochranky zpet a ukazuju mu,ze nemam ani boty,ze mu daleko na tom zmrzlem povrchu neutecu,tak si dal cigo se mnou.Dopoledne se mi podarilo se dovolat kamaradce,ktera si pro me prijela a dovezla doklady.Tak mi pustili.Privezli mi v noci 23:56 hod a pustili dopoledne neco po desate hodine,to jsou dohromady dva dny pobytu.Jedina pomoc byla kapacka s mineralama,ci co to tam je a snidane.Cele v hodnote 674€.Hm.... Mozna to nebudu platit cele,cekam na odpoved z VZP.Nastesti si to tu jako invalida bez naroku na duchod ani socialni davky jsem obcas schopen zaplatit a v ramci prihranicnich styku by to meli i castecne uhradit.Jen mi mrzi,ze mi nevedomou lzi ukecali,abych s nima jel,i kdyz nevi,jak mi pomoci.No ta zdravotnice v sanitce to dokazala nejlepe,jak umela.Sikulka.

Stránka: 2 1
Řazení:
18.12.2015 - 09:59 | Filtr
(Štír) tronco » Levleon
Jako onehdejsi nejduskuer (z cehoz mam dodnes srandu) uz jsem tak omlaceny,ze uz ani zrnko nazdar,teda nazmar ;D
17.12.2015 - 23:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rozumím... Chce to klid, nohy v teple a napůl prázdný žaludek :3:

Ostatní bych přesunul radši mezi 4 oči a uši, jelikož obecenstvu by to tady byla spíš návnada a další návod jak mlátit prázdnou slámu. :15: :62:

17.12.2015 - 22:44 | Filtr
(Štír) tronco » wendy30
Castokrat dekuji svemu ascendentu ve vahach :)
17.12.2015 - 22:41 | Filtr
(Štír) tronco » Dr.Voštěp
Tam byl problem v tom,ze jsem nemel doklady a tak to vyfakturovali na adresu me kamaradky,pak jsem tam musel s moji kartickou od VZP a oni mi to za poplatek 20€ prefakturovali do Cech a tak si tam musim zajet zjistit situaci.... Tot vse..... Story husta i sam jsem byl prekvapen,ze uz to neprekvapuje,protoze takovych mam v zivote plno :D .... Teda z ruznorodou tematikou :D
17.12.2015 - 22:33 | Filtr
(Štír) tronco » curry
Jednou napisu zivotopis .... Masaz :D
17.12.2015 - 22:15 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
týjo...tak to je trochu "drsná story" :8:
..a také mne celkem překvapil ten "způsob vypořádání". Známá byla pracovně v D také (tehdy určitě bez pojištění), dělali ji nějaká vyšetření a vše hradila cz.poji. Jen před tím nahlásila R.Č. a oni už si vše s CZ vyřídili...ale bylo to v "devadesátých" :4:..takže asi se od té doby situace změnila. :14:

Ten striptease pobavil :15: ..ale zní logicky, neb:
Láska uzdravuje všechny bolesti & Láska má spusty podob => že i takové "peepshow v rychlé" může být terapií :4:
17.12.2015 - 21:26 | Filtr
(Beran) curry » tronco
teraz kus mimo ale neskusal si niekedy napisat cosi kdesi akosi? ako mrkam po tych prispevkoch, je to ako citat Klub rvacu od Palahniuka, rozumej - dost dobre....a mozno fajn apad na ventil hm
17.12.2015 - 20:01 | Filtr
(Váhy) wendy30 » tronco
Při takové chvilce kolik prolítne člověku brzd hlavou :4: A pak že jsi byl pod vlivem emočním... ty´s měl sakra jasnou mysl :61:
17.12.2015 - 19:49 | Filtr
(Štír) tronco » wendy30
No ja na ty dalsi dve nemohl,vsak jsem rikal,ze byla hlavou okynkem u ridice a kdybych do toho sel zezadu,on by to videl a treba by jsme se vysekali a meli problem vsichni tri,no vlastne ne tak velikej,vsechno vlastne v sanitce pri ruce,treba i rajskej plyn,tak o to ta prdel by byla vetsi,ale brzdila mi i ta predstava,ze by se chtel pridat a to teda jako bych asi nemusel... Jdite do prcic,to fakt byla chvilka a on ji asi tez znal,pac ji poslal zpet,at se tam nevrti,ze ridi atd... Teda Nemecky neumim,ale tema se da pochytit i beze slov.Tak sla rovnou na vec a jestli mam telefon a ja jo,ale v boude pro vcely a nepamatuju si cislo a ona tez ne,ale pokecali jsme fajn inglis :)
17.12.2015 - 19:34 | Filtr
(Štír) tronco » 16ka
Jeje.... Diky,se mi v tom pribehu projevili ty me tri astrologicke vlastnosti.... Ta potreba blizniho,jen tak si s nekym popovidat a vedet,ze se na nej muzu spolehnout,duverovat mu (luna v raku) a ta sestra mi to dala vcetne te sexuality (slunce) a nespokojenost s nespravedlivosti (asc. Vahy) .... Jojo. Diky,az ted jsem se doftipil..... Tenhle system je tak nahovno a my jsme trapne slepi a duverivy k tem vrahum a zlodejum,kteri nas vsechny ovladaji a drzi v kapitalistickem konzumu otrokarstvi takoveho,ze nemame cas jeden na druheho,natoz na sebe samotne.... Jsem z toho trosku mimo,ale jednoduche to tez nemam.... Ale... Bude porod neceho jineho,ale u porodu tece krev a jak by nemohla? Uz jsme na hrane sezrani veskereho bohstsvi planety atd.... Vime to mnozi,jen co s tim? Zacal bych u toho,ze bych zrusil penize.
17.12.2015 - 19:07 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
jo táááák.... tož... tak to se rozumí... :75: :75: :75: :61: :15:
17.12.2015 - 18:57 | Filtr
(Váhy) wendy30 » mirxon
na všechny tři jsem myslela :3:
17.12.2015 - 18:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravotnictví, školství, sociální služby a další ...

dokud tyto budou předmětem byznysu, nemá lidstvo globálně šanci na důstojný a spokojený život
17.12.2015 - 18:40 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
Postavit na nohy... a možná, že by dokázala postavit i něco navíc... :4: :4:
17.12.2015 - 18:37 | Filtr
(Váhy) wendy30 » tronco
Jsi poučený, že tedy v těhle stavech v cizině volat sanitku asi nemá smysl. Nepokecáš si a navíc za to ještě zacáluješ. Sestřička měla asi jako jediná něco málo v hlavě nebo v mezinoží :4: Dokázala tě postavit na nohy... :4:
17.12.2015 - 18:34 | Filtr
(Blíženci) mirxon » tronco
no jo... emoce holt umí s člověkem pěkně cloumat :3:
17.12.2015 - 18:32 | Filtr
(Štír) tronco » mirxon
Vsak byla jedina,kdo mi pochopil. Udelala to mazane a z te sanitky uz jsem sel po svych,ale .... Libil jsem se ji,to je jasny,ale i kdyby k necemu doslo,byl bych znovu v pasti,pac dost dobre neumim s nekym spat,aby v tom ty emoce a sounalezitost k druhemu a jesitne iluze v budoucnost a zamilovanost a bla bla jine veci nebyly a to uz by to zase se mnou klimbalo,ale ulet to byl dobrej :D
17.12.2015 - 18:24 | Filtr
(Štír) tronco » wendy30
Od Ty doby,co jsem zavrhl jakakoliv farmaceutika se mi nemoci zacali vyhybat obloukem,i kdyz v rodine je berou vsichni a porad marodi a chripka,nebo angina se jim stale prodluzuje a ja to od nich ne a ne chytit. Co se tyka zpusobu lecby,nelecim,rovnou likviduji od korene problemu jakoukoliv zalezitost a to s MMS,treba se o me pokusil cerny kasel.V patek 4 hodnoty z peti poziti a rozvazel jsem obedy po okrese a tak jsem ustoupil,vzal jsem si prvni tabletu antibiotik,zeblel jsem se,skomiral v horeckach jeste v ten patek vecer,tak jsem si dal silnou koupel v tom nebezpecnem belidle a zacal jsem ho i pit a v sobotu rano jsem byl na nohach,zadnou piluli a v pondeli jsem byl negativ. Ta tipa,co jsem to od ni pri navstevce dostal s tim marodila tri mesice a i tak se mi smejou,ze jsem magor a at s tim jdu do prcic... Ja to nikomu necpu,jen o tom vim a uz mi upadli i dve bradavice atd,ale to je na jiny tema.Tohle bylo fakt o tom paradoxu,ze jsem vlastne nic nechtel.... Nic vic,nez jen byt chvilku s nekym,pro ten pocit,ktery mi tu psychiku srovna a oni mi nedokazali pomoci,ba naopak mi vsichni lhali,ze nic platit nebudu a to mi fakt sere,kdyz mi nekdo lze.... Ale beru to,nikdo nemuze vedet vsechno a tak se chovame,jak nejlepe dokazeme....Situaci na VZP zjisti,az tam pojedu.... Nemela by to byt plna palba,jen cast,zbytek by mi hradilo cestovni pripojisteni,ktere samosebou nemam. Uvidim.....
17.12.2015 - 17:33 | Filtr
(Váhy) wendy30 » mirxon
jj existujou vedoucí a podvedení :61:
17.12.2015 - 17:31 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
Joo... určitě jooo... veřim tomu... určitě o takový rady neni nouze :4: a najdou se určitě nadšenci co rady tohohle typu rádi udělujou :61:
17.12.2015 - 17:23 | Filtr
(Váhy) wendy30 » mirxon
Čéče.... mám takový pocit, že takové nařízení (rada) již v historii někde padlo :4:
17.12.2015 - 17:17 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Ta zdrav. sestřička měla recht... s tim návrhem na osouložení... :3: :4:
17.12.2015 - 17:16 | Filtr
(Blíženci) mirxon » wendy30
Rady na potlačování emocí... to je skoro jako rady typu... ´ať normálně zdravej člověk přestane souložit´ :14:
17.12.2015 - 16:51 | Filtr
(Váhy) wendy30
Než emoce potlačovat v sobě a tím se užírat zevnitř, radši bych se snažila ukecat VZP :4: Samozřejmě že existují psychická onemocnění, o dost podstatně velký zbytek se postará farmaceutika... a že těch psychických onemocnění v poslední době narůstá a samozřejmě i na ně vhodná léčiva :4:

Rady na potlačování emocí jsou na dvě věci... to je jako bych napsala, ať se snažíme potlačovat rozum :61:
17.12.2015 - 16:43 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
Pardon... Vyzyval...
Příspěvky: 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »