Re-diskuze 8. dom...


27.11.2015 - 00:05
(Lev) Vezír v obleku
Re-diskuze 8. dom...
Náhodou som tu natrafil na thread, kde sa rozoberá silne obsadený 8. dom. Az po tom, co som si pozrel dane prispevky, som si uvedomil, ze moje stelium vlastne este nie je tak extremne ako u inych ludi tu a ze clanky, nech som precital akokolvek vela mi nepovedia tolko, kolko skusenosti s tym mozu mat niektori ludia. Zda sa mi, ze ak ma clovek ale vela objektov na jednom "mieste oblohy" v radixe tak ma akoby tazkosti v tom, ze ma silne rezervy v inych oblastia zivota.Viete sa zzit s tymi svojimi zvyraznenymi castami horoskopu, alebo je to pre vas boj?

Řazení:
27.11.2015 - 02:54 | Filtr
(Lev) Vezír v obleku » Sosna zvlčelý
http://www.lynnkoiner.com/astrology… no zacal som sa zaujimat a zaujimavych clankov som k tomu nasiel kopu :64:
27.11.2015 - 01:34 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já jen takové drobné upřesnění k tomu, co jsi napsal: Neobsazené části nemusí být nutně nerozvinuté, protože se mohou naopak volně vyvíjet bez rušivých vlivů planet. Že se tyto oblasti nerozvíjejí je druhý způsob výkladu. A kde je tedy pravda? Asi někde mezi. Nakonec každý dům má svého vládce a ten o kvalitě dané oblasti napoví.
Každopádně stelium vždy z dané oblasti činí něco zajímavého, co je třeba prozkoumat.
27.11.2015 - 00:43 | Filtr
(Váhy) Justine
Podľa mňa pri stéliu ide o zvýraznenú životnú tému - či chceš alebo nechceš, budeš sa otázkami domu, v ktorom je stélium zaoberať. Vlastne to pôjde tak samo z tvojho vnútra, bude ťa to baviť.
Podobná téma bola aj na zverokruhu:
http://www.zverokruh.sk/forum/…
:27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »