Cheiron ve 12 domě


21.11.2015 - 22:12
(Váhy) Rusalka24
Cheiron ve 12 domě
Dobrý večer, mohl byste mi prosím někdo ze zasvěcených poradit, jak pochopit Cheirona ve 12 domě, když klíčem k pochopení je nalezení oblasti, ve které spočívá vyšší oktáva daného jedince - je v šestém domě. Jenže já se stále hledám, přemýšlím, která práce je pro mne vhodná. Už jsem vystřídala snad 10 různých prací. Nakonec dělám prodavačku v supermarketu, ale moc mě to nenaplňuje.., Kdyžtak poprosím o sestavení osobního horoskopu, zda je pravdivé, to, co mi tu vyšlo.Děkuji za odpovědi. Hanka

Řazení:
22.11.2015 - 21:40 | Filtr
(Váhy) Rusalka24 » tiferett
S těmi obchody si nejsem moc jistá, podnikala jsem ve finančním poradenstvím, ale musela jsem to ukončit... To možná radši zkusím to psaní, nebo bylinkářství, k tomu mám myslím, taky docela blízko...
22.11.2015 - 13:28 | Filtr
(Střelec) tiferett
6.dom zamestnania máte v Škorpionovi a v ňom Mars v konjunkcii s Uránom a ten CHiron v opozicii v Býkovi - to všetko naznačuje vás cit a zmysel pre narábanie s peniazmi, cit pre tok financnií, cit pre dobré obchody, takže aj keď sa vám to možno nezdá, ste na správnom mieste.
Aj keď postupom času by bolo možno dobré osamostatniť sa a mať vlastný obchodík.
Ďalšie aspekty horoskopu tiež naznačujú váš cit pre narábanie s peniazmi.
MC vo Vodnárovi a planéty v 5.dome ukazujú na tvorivé schopnosti - trebárs aj to písanie.
CHiron v Býkovi však majú ľudia, ktorí pracujú s peniazmi - v bankách, obchodoch, alebo liečitelia - bylinkári.
22.11.2015 - 10:49 | Filtr
(Váhy) Rusalka24 » mawuska
Děkuji za radu, budu o tom přemýšlet :1:
22.11.2015 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podívala jsem se pouze na vlohy v povolání. V horoskopu nemáte moc vyhraněné vlastnosti, které byste mohla uplatnit v možnostech, které se Vám nabízí. Berte práci jako nutnost si vydělat.
Talenty, které máte se dají spíše využít, jako zájmová činnost, máte literární nadání, jemnocit a velmi dobrý vztah k dětem, to vše by se dalo uplatnit ve psaní povídek, nebo pohádek. V tomto směru byste časem mohla dosáhnout úspěchu. :17:
22.11.2015 - 04:24 | Filtr
(Rak) Saly
Ahoj,
ja mám tiež Cheirona v 12.dome a mám to podobne ... tiež premýšľam a hľadám ktorá práca je pre mňa vhodná no zatiaľ som na to neprišla a neobjavila to svoje pracovné miesto realizácie, kde by som cítila, že to je ONO.




Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »