LSVJ - léčení skrze vyšší já/práce s kyvadlem


08.11.2015 - 01:14
(Panna) Lucik88
LSVJ - léčení skrze vyšší já/práce s kyvadlem
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s metodou LSVJ (léčení skrze vyšší já - pomocí kyvadla). Níže přikládám stručné info. Metoda je podobná SRT.Předem děkuji za případné zkušenosti :17:S pozdravemLucie :27:Popis metody:Celá tato metoda pracuje s vyhledáváním informací především skrze kyvadlové tabulky, kde najdeme negativní programy, bloky, překážky a disharmonie, které způsobují potíže. Tímto způsobem můžeme odblokovávat, mazat a čistit veškeré negativní či nezpracované energie a problémy.

Řazení:
15.11.2015 - 23:59 | Filtr
(Panna) Lucik88 » vlna.c
Jsem ráda, že alespoň někdo kyvadlo nezatracuje. Už jsem si myslela, že jsem jediná :1:
Můžu se zeptat, co ještě na odstranění bloků by jsi doporučila?
Děkuji....
15.11.2015 - 23:57 | Filtr
(Panna) Lucik88 » tiferett
Tak mně podobné metody nepřijdou jako bezpracné....Prošla jsem si regresní terapií a jestli byl toto bezpracný zážitek? Nebyl....Takové emoce, co jsem si prožila byly hodně namáhavé...A na konci? Uvědomění si určitých věcí - věcí, které se mi v životě neustále opakují a vracejí a které mi bohužel způsobují potíže. Následek? Ponaučení a vyhýbání se daným schématům..."Aha" efekt, který mě neskutečně nakopnul :)
Znamená to, že na sobě nepracuji? Pracuji jak jen můžu a Bůh je mi svědkem, že to občas není vůbec lehké. Ta změna a "převod" na všudepřítomnou Lásku není vůbec lehká - snažím se ale život občas do cesty postaví věci, události či lidi, které prostě milovat nemohu, i když se snažím...Holt jsem asi vibračně na nižší úrovni než ostatní a nestydím se za to...proč? Protože se snažím a snaha se snad cení - a to i snaha najít metodu, která mi v tom pomůže ;)

A ano, jsem vinna :) Hledám nějakou berličku pro to, abych nemusela tápat ve tmě...Proto hledám něco, co mi na mé Cestě pomůže dostat se "domů". Do sebe sama, do mé duše, mého podvědomí, kde mám uloženo hodně sr****, které mi způsobují problémy...A jsem typ člověka, co hledá odpovědi, důkazy, možnosti jak pomoci sobě i druhým...
Mně osobně dost pomáhají i knihy a různé metody - ať už EFT nebo Ho´oponopono...je toto také bráno jako zkratka a bezpracná metoda?

Přeji hezký večer všem hledajícím :17: :17:


15.11.2015 - 15:48 | Filtr
(Štír) vlna.c
S tímto kyvadlem mám dobré zkušenosti. Opravdu se s ním velmi dobře diagnostikuje. Ja osobne ho ráda používam i v hypnoze. Těch nástrojů na odstranění bloku je víc.
15.11.2015 - 10:04 | Filtr
(Býk) 144 » tiferett
ano, ale na tu zmenu je nutne pouzit rozne metody na najdenie odpovedi a najdenie poznania
niekeomu to pride same niekto potrebuje pomoct a metod je vela

tie metody nemaju spravit zmenu za platiaceho zakaznika, ale maju pomoct najst co a preco treba zmenit.

niekedy skutocne to moze urychlit proces a niekdy to moze zachranit pred slepou ulickou

ludia casto v seba-analyze sa presvedcia o tom o com sa chcu presvedcit a nenajdu tu vyssiu odpoved.

pomocky su na to aby pomahali.

aj zemiaky by sa dali skrabat nechtami alebo suchat o drsny kamen

ale preco to neurychlit spravnym kuchynskym nastrojom ?
15.11.2015 - 09:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:
15.11.2015 - 09:46 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ľudia stále hľadajú nejaké kľuky a skratky, aby sa zázračne a bezpracne "vyliečili" - ale skutočné a trvalé vyliečenie na všetkých úrovniach tela- fyzickej, duševnej, mentálnej a duchovnej je možné len vtedy, keď sa človek ZMENÍ....preklikne sa z pozícia negatív, z pozície strachu na pozíciu lásky a všetkých vlastností, ktoré z lásky vychádzajú.
15.11.2015 - 02:23 | Filtr
(Panna) Lucik88
Ještě bych ráda dodala, že kyvadlo na práci s podvědomím jsem dříve celkem dost využívala...Hlavně na ztracené věci, které mi opravdu "záhadně" každou chvilku mizely. Vždy jsem vše našla. Proto tuto metodu zvažuji - protože vím, že kyvadélko je fajn tlumočník :3:
15.11.2015 - 02:19 | Filtr
(Panna) Lucik88
Děkuji za reakce....nejsem ten typ, co věří, že se za něj vše samo vyřeší...
Jen hledám berličku na své Cestě ;)

Metoda mě zaujala a přidávám výcuc ze stránek. Mimochodem...opravdu tu není řeč o čištění karmy ale o "odpovědi" kyvadla (resp. odpovědi Vyššího Já) na dané otázky, které se mohou týkat např. vhodnosti potravin, alergií ale i odpovědi na určitou situaci v našem životě, která nás může přivést k uvědomění/prozření a tím pádem pomoci - což se i kupodivu shoduje i s názorem Buddha/2.: "Karma se dá změnit jedině změnou v myšlení, tzn. uvědomit si, co dělám blbě a změnit to."

Přidávám text ze stránek ohledně LSVJ:

"Od klienta se vyžaduje jen vědomá a aktivní snaha řešit vlastní problémy, jeho vědomá ochota přijmout změnu. Mnoho klientů totiž žije v představě, že terapeut s pomocí spirituálního léčení vyčistí a odstraní jejich problémy – a tím je věc vyřešena. Je nutné, aby klient změnil svůj způsob života, myšlení a jednání, aby znovu nevytvořil prostor pro opětovný vznik či návrat těch energií, které již jednou byly vyčištěny. Předpokladem vyléčení je, že klient se bude na svém vyléčení aktivně podílet aspoň ze 60 %, těch zbývajících 40 % tvoří pomoc léčitelů a ostatních lidí."






10.11.2015 - 18:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
10.11.2015 - 18:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: "škoda" že to nefunguje. :4:

Založil bych si úklidovou firmu a houfně bych lítal třeba po kancelářských mrakodrapech a čistil a čistil a vysával... Určitě by časem přišel někdo erudovaný se specielním přístrojem. Nějaký ?>karmacleaner< či tak cosi, který by vydával různé pazvuky a všelijak barevně blikal. Pak další stroj na odstraňování karmických reziduí třeba z nádobí, vzduchu a podlah atd, atd...

Pro těžce zasažené by byli možné konzultace na dálku, nejlépe o půlnoci. Prostřednictvím nějaké placené aplikace přes unikátní kódy by třeba šlo vymazat několik zabití v minulých životech pouhou sms... Jak jednoduché.. a těch množstevních slev.... týjooo... :27:


NAŠTĚSTÍ to nefunguje, nevím kdo by pak vidlema obracel ty prachy aby nezplesnivěly. :61:



To by byl bizniz jako :48: :48: :48: :29:

Znamená to, že kvalifikace uklízeč-ka bohatě postačí :5:
10.11.2015 - 18:46 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Bard Moe
Máš pravdu, nezazněla tam. Já chápu celé tohle : "kde najdeme negativní programy, bloky, překážky a disharmonie, které způsobují potíže" jako popis negativní karmy. V čem si asi nerozumíme, že já chápu karmu v mnohem širším významu než jen negativní zátěž, prakticky jako nepřetržitý proces, v "pozitivním i v negativním" významu. Prostě jako příčinu/následek. Proto mi nedává smysl aby příčina mohla být oddělena od následku, což je zhruba to samé, jako koupení si odpustků. Jediné, čím může léčitel něco změnit, je pomoci změnit myšlení a tím přístup nemocného. Zbytek zařídí psychosomatika :1:.

Právě ta sugesce nebo afirmace, pokud není pravdivá, ale slouží jako milosrdná lež, může (si myslím) tak maximálně oddálit opravdové řešení. Je to jako brát prášky na bolest bez odstranění její příčiny.
10.11.2015 - 18:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Schválne jsem četl celý její příspěvek znovu, slovo karma tam ani jednou nezazněla. Do té nemá nikdo právo zasahovat, krom "vlastníka" karmy.. A to nepřímo.
Představuji si karmu jako příčinu bloků, nečistot. Nikoli jako následek, kterým jsou právě bloky a nečistoty.. A bloky a nečistoty se vyrušit dají, jsou to shluky energií koneckonců.
Kyvadlo jako takové je v podstatě prodloužení ruky samotného člověka, kdo ho používá. Sám ho občas tak užívám. Kyvadlo by v podstatě nefungovalo bez příčinné energie vysilatele signálu - proto se kyvadlo netočí, když ho někdo nemá v ruce (tedy jeho pravdivost, resp. funkčnost, je dost ovlivněna nadvědomím jedince, co má kyvadlo v ruce). Druhá možnost je zasvěcení něčemu, pak se točí pomocí vnější příčinné energie (právě těmto metodám SRT apod. moc nedůvěřuji, navíc jsem k nim moc nečuchnul, abych si je mohl prověřit..)

Tedy z velké míry souhlasím s Tvým výrokem, je to dost často oblbování lidí (možná i z 90ti procent), nicméně jsou velmi zřídka i lidé, které opravdu kyvadlo užívají sami - nikoli skrze metody SRT apod, ale jako svou prodlouženou ruku, pomůcku.. A zároveň netvrdím, že mažou karmu. Jenom odstraňují její následky - to vcelku povolené je, pokud požádá osoba sama. Respektive už někdy zásah léčitele může být často jedinečná možnost jak se dostat ze začarovaného kruhu kupříkladu těžké nemoci. Pak člověk dostane možnost se změnit.
Neříkám, že to nejde i bez léčitele, jenom ti lidé ty možnosti většinou už v začarovaném kruhu nemoci nevidí..

A mimochodem sugesce, resp. afirmace, jsou velmi účinná metoda, jak se dostat ze začarovaného kruhu..

10.11.2015 - 17:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Levleon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, dívám se na internetu, služby typu čistím vám karmu, atd. nevím, jakou může mít kvalifikaci, zasvěcení, vysoký duchovní stupeň, mistrovství někdo, kdo si dovolí poskytovat takovéto služby. :19: Ja si myslím, že ani Josef Zezulka, uznávaný léčitel nikomu nečištil karmu.

http://www.duchovni-svet.cz/cisteni…
10.11.2015 - 15:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozor na to.. bílá magie, nebo černá. Zapletete se do hustý sítě z níž nebude návratu. Je jedno čemu se to podobá. Všechny tyhle techniky jsou jen tyátr na vytahování peněz z důvěřivých lidiček. A občas lovení oveček.. Ale to už jsem tady kdysi před lety písal a pořád ty samý kecy...

Vyčistit si mohu zuby, wc, auto... karmu ne. Jedině kamna značky karma. Zpracovat video, fotky atd. Mazat si akorát tak kolo, chleba a nebo namazat sebe... :4: :61: :117: :36: :13:
10.11.2015 - 15:34 | Filtr
(Střelec) tiferett » Buddha/2
Súhlasím s Budhom ...
Mám osobné skúsenosti.Je to šarlatánstvo...
Nehovoriac o tom, že dotyčná pani mi podsúvala úplne chybné odpovede- skrátka také, aké jej podvedomie prinášalo...celkom mimo pravdu.
10.11.2015 - 15:29 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Bard Moe
Já myslím že ne tak moc. Tohle "mazání karmy" , bez toho aby dotyčný hnul prstem, mi fakt přijde jako totální oblbování lidí. To přece není otázka cizí vůle :32:.
Spíš v tom hraje roli sugesce :3:.

Karma se dá změnit jedině změnou v myšlení, tzn. uvědomit si, co dělám blbě a změnit to. Tím obrazně řečeno přehodíš výhybku, ale stejně ještě chvíli jedeš setvačností podle starého. Jestli tohle někdo dokáže poskytnout pomocí kyvadla, pak ten první příspěvek odvolávám :14:
10.11.2015 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dotaz je to regulérní, promiň, ale byť mám rád humor, přijde mi aktuálně nemístný.

Bohužel zkušenosti s tím nemám, ale předpokládám, že to je o síle vůle a nadvědomí jedince, který metodu vykonává.

10.11.2015 - 15:08 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
To bude asi velká magie :39:.
Asi jako napsat si problémy na papír a pak je prostě vygumovat :5:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »