Význam seznámení


22.10.2015 - 18:08
(Váhy) Verušička
Význam seznámení
Zajímalo by mě, jakou roli v partnerském vztahu hraje první setkání - seznámení. Mě se několikrát stalo a většinou to bylo u mých fatálních lásek, že když jsem dotyčného poprvé viděla, řekla jsem si v duchu: "tak toho ne". A ono se to vyvinulo úplně obráceně-velká láska a samozřejmě pak s vekými komplikacemi.Stalo se to už taky někomu? Jako by mě podvědomí varovalo, ale já do toho stejně nakonec šla. No a pak jsem vždycky litovala, že jsem neposlechla ten můj vnitřní hlas co mě varoval.

Řazení:
23.10.2015 - 22:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Intuici věřím.Stalo se mi párkrát,že jsem si nabila čumák,když jsem vnitřní hlas neposlechla,ale nelituji toho,jsem za to ráda,protože dnes alespoň vím,že když se mi zas bude chtít riskovat,tak si ponesu následky. :3: :4:
22.10.2015 - 18:37 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Právě jsem zažil téměř fatální setkání-znovuseznámení se ženou, u který jsem snad poprve za svůj život opravdu zažil pocit, že je to snad konečně žena, která se snad nejvíce přiblížila tomu pomyslnýmu idálu tak jak by mi žena jako partnerka nejvíce sedla po všech stránkách. Bohužel v průběhu jednoho roku od navázání vztahu se vše postupem času úplně zhroutilo... a o to víc mě to mrzí, právě proto, že se jedná o ženu, která kdy byla mýmu srdci úplně nejblíže :43:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »