Plutonické vazby v synastrii


08.10.2015 - 17:20
(Štír) Fuuu
Plutonické vazby v synastrii
Toto téma už to bylo mockrát, ale přesto se zeptám co si myslíte na jednu takovou fakt echt plutonickou synastrii:venuše (ž) konjunkce pluto (m) - naprosto přesný aspekt ( méně než půl minuty)venuše (m) kvadratura pluto (ž) - taktéž naprosto přesný aspekt (méně než půl minuty)ASC (ž) konjunkce pluto (m) - také přesný aspekt pod minutupluto (ž) mars (m) - asi dvě a půl minutyMyslíte si že se dá v takové plutonické náloži existovat? Stojí tato spojení za vzájemnou brutální fascinací? Podotýkám, že oba mají vazbu venuše / pluto také silně v nativu.jinak krom toho v synastrii docela dost kvadratur...Děkuji za vaše názory :-)

Stránka: 2 1
Řazení:
27.10.2015 - 09:35 | Filtr
(Štír) vlna.c » exit
Ano pluto to je transformace. Mohu potvrdit, ze uran dělá velké potíže. Mám s tím své zkušenosti.
Protoze uran je vládce mého ascendetu a vládne mému 10 domu.
Takze mi trvalo než jsem ten uran zpracovala. Jako pořád musím dělat něco vystredniho. Ale před tím to byl silný extrém.

26.10.2015 - 13:44 | Filtr
(Štír) vlna.c
Mám slunce 8 dům ve štíru konjukce pluto 8 dům ve štíru.
A stojí to za to. Nez jsem sama dostala ze sebedestrukce. A mam neustále krize. Jednu za druho. Pusobilo to na mě tak, ze jsem silnější a odolnější. A malokdo to vydrzi. Ale je pravda, ze se velmi proměňuji.

Tak vztah s temito aspekty je jen pro silně jedince.
26.10.2015 - 10:08 | Filtr
(Hadoken) ži.va » exit
tohle mě zaujalo, přemejšlím nad tím... vidím v tom dost význam míry - mám pocit, že člověk si po nějakém čase a zkušenostech je schopný volit míru intenzity, s jakou mu budou tu šupy podávány...

každopádně jsem zastáncem toho, že moc destrukce prostě škodí a pro sebepoznání a sebeléčení je to nepřínosné, pokud je to dlouhodobě a pokud to jedinec provokuje, evokuje nebo tomu chodí furt a znovu naproti...

pak zde hrajou roli další významné proměnné jako míra masochismu zúčastněných, kde má kdo ty své hranice a taky kam až potřebuje zajít, aby se to v něm "pohlo"

v oblasti vztahů třeba - když jsem s někým, s kým si užívám plutonický chuťovky do morku kostí, ale takovým způsobem, že mě to výrazně ničí, takovým způsobem, že
se ztrácím v té hlubině (myšleno doslova), tak třeba v mém případě vím, že tohle už je moc...

myslím, že to jde i jinak - konfrontovat se s plutonskýma i dalšíma aspektama než skrze totálně psycho vztah s druhým člověkem.... napadá mě tady - skrze vztah sám se sebou a ostatní vztahy

ale každému může vyhovovat něco jiného, že :68:


vono možná se tady projevuje ta moje sluneční váha, která prostě není schopná dlouhodobě ustát disharmonii (podpořeno intenzitou prožívání venuše ve štíru a luny v raku) v partnerském vztahu a tak v rámcu pudu sebezáchovy pluto nepluto na to sere :46:
26.10.2015 - 09:02 | Filtr
(Štír) Fuuu
Děkuji všem za názory...navíc když je do těch plutovazeb zamotán i ženin ascendenta černá luna, tak je to prostě masakr :)
11.10.2015 - 23:44 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Cirilla
Všetky vzťahy majú svoje problémy a je nutné na nich pracovať. Či už s plutom alebo bez pluta :3:

Ešte takáto múdra myšlienka z pera psychonalytika. "Všetky príbehy o láske sú vlastne príbehmi o frustrácii. Osoba, do ktorej ste sa zamilovali je v skutočnosti muž či žena vašich snov. Vysnívali ste si ju skôr, ako ste ju z stretli. Pretože ste ich doslovne očakávali, máte pocit, akoby ste ich poznali odjakživa, a predsa sú vám úplne cudzí. Známe cudzie telá. Až keď osobu vašich snov stretnete, začne vám chýbať. Musíte pocítiť frustráciu z jej neprítomnosti v plnej sile.

Existuje len nerealistická túžba, ale túto nerealistickú túžbu môže uspokojiť len realita. Všetko ostatné je len prezlečená frustrácia, zúrivosť a pomstychtivosť."




11.10.2015 - 18:57 | Filtr
(Lev) Cirilla » Sky
Jde to, ale je to jen pro silné nátury. Žiju v takovém manželství už 36 let. Já mám na konci Lva stelium Mars,Merkur,Pluto,MC,Venuše, manžel Venuši,Pluto,Mars, Lunu má ve Vodnáři v opozici. Já ASC ve štíru. Vždycky jsem tvrdila, že by s námi jiný partner nevydržel, 10 let jsme spolu" bojovali" :11:, pak došlo k naprosté katarzi, a od té doby jsme v pohodě, nerozlučná dvojka, která ustojí všechno. :30:
11.10.2015 - 18:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » vilka amarylka
Podle mě plutonský partner přispěje k transformaci toho s ASC (zejména ve smyslu toho, co ASC symbolizuje), v horším případě se s ním může snažit manipulovat a omezovat ho...
11.10.2015 - 14:39 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Sky
My mame dost tezkych aspektu me pluto stir kvadrat venuse ve lvu,pak me pluto stir opozice luna,a pak jeho pluto stir opozice ascendent,a jeho pluto ve stiru v 9.dome na mem DCve stiru.. :22:..uff.. :21: :39: :41: :27: :122: a pozitivni plutak jeden jeho slunce sextil pluto ve stiru
11.10.2015 - 14:21 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Mici Angóra
a co pluto vahy konjunkce ascendent ve vahach ?...jaky vyznam ma tento aspet,?.. :63: kamaradka to tak ma,je to take tezsi aspekt nebo vic pozitivni?..
09.10.2015 - 17:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » exit
Tahle diskuze je o synastrii a věřím že je každého volba jestli ve vztahu s plutonskymi vazbami zůstane a postaví se k těmto výzvám čelem nebo ne.
09.10.2015 - 17:01 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Buddha/2
Pluto je v astrológii symbol mnohých významov. Neviem už, kto z diskutujúcich priniesol v súvislosti s plutom tému temna.

Pre mňa predstavuje pluto predovšetkým hĺbku. Ak je v tej hĺbke aj temno, nemám s tým problém.

09.10.2015 - 14:35 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Sky
Záleží na tom, co si pod plutem představuješ. Já ho popsal jako promítací plochu - ta není ani přítel ani nepřítel.
Pokud ho bereš jako symbol pro to temné (nebo neosvětlené) v nás tak se to taky nedá jednoznačně říct. Dokud to není zpracované, tak to může škodit. Když je, potom se to třeba transformuje v něco užitečného... :1:

Sorry, astrologii nerozumím, tak se vám tu do toho nebudu míchat :20:
09.10.2015 - 14:17 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Buddha/2
Je pluto nepriateľ? Nie je to skôr priateľ? :3:
09.10.2015 - 14:03 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Sky
Můžu hádat ?
Protože kdo nemá jasno o svém strachu promítá ho ven ?
Říkám tomu "hledání třídního nepřítele" - v tomhle případě chudák Pluto :4:
09.10.2015 - 13:46 | Filtr
(Kozoroh) Sky » exit
A nie je to tak, že všetci máme v sebe aj plutnické energie? Že všetci máme v sebe aj to temno? Že v podstate všetci chceme mať vo vzťahoch navrch, manipulujeme, snažíme sa získať prevahu a moc? Niektorí otvorene, niektorí skryte, niektorí vedome, niektorí nevedome... :3:

Prečo majú mnohí takmer fóbiu z pluta? Prečo majú predsudky a iracionálne obavy z ľudí, narodených v znamení škorpióna (plutonikov)?
09.10.2015 - 12:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » exit
No tak v lepším případě díky plutonskému partnerovi vyjdou najevo temné stránky osobnosti, se kterými se člověk nechtěl konfrontovat a může to s ním zamávat, třeba. V horším případě to může skončit třeba nějakou formou násilí...
09.10.2015 - 12:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » exit
No že pro někoho mohou být plutonské aspekty příliš :3:
09.10.2015 - 10:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sky
"Záleží na tom, čo si z ich ľudia zoberú, ako ich zvládnu."

Určitě, ale opravdu to není pro každého :3:
09.10.2015 - 09:35 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Mici Angóra
Máš pravdu, určite to platí pre tzv. generačné aspekty pomalých planét.

Venuša (a ostatné osobmé planéty a svetlá) sú ale rýchle, takže obojstranné aspekty napr. pluto-venuša určite nie sú generačné, ale čisto individuálne. Tesná obojstranná synastrická kvadratúra dáva navyše v kompozite tesnú konjunkciu. To sú silné aspekty, ktoré treba brať do úvahy.

Chcela som svojím príspevkom tiež povedať, že sa "negatívnych" plutónskych aspektov netreba báť. Záleží na tom, čo si z ich ľudia zoberú, ako ich zvládnu.

09.10.2015 - 08:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Existovat se dá v ledasčem, záleží co zvládneš...

Já si dovolím komentář z jiného pohledu: vzhledem k tomu, jak je Pluto pomalé, budou mít dotyční tyto aspekty (více či méně silné) se všemi lidmi narozenými v rozmezí několik let, že? Ty ostatní aspekty budou sice jiné, ale měli by kvůli tomu jako potenciální partnery vynechat půl generace?

Například já mám Mars v Raku v kvadrátu s Plutem a tento kvadrát se mi logicky opakuje v synastrii v podstatě se všemi narozenými v 70. letech. Brala bych to jako výzvu ke zvládnutí aspektu, těžko se můžu všem takovým lidem vyhnout. :17:
08.10.2015 - 23:39 | Filtr
(Kozoroh) Sky » vilka amarylka
Vrana k vrane, plutonik k plutonikovi :4:

A ešte... to pluto pomáha udržiavať vzťah živý.
Vyzerá to teraz, akoby som propagovala takýto typ vzťahu. :8: Nie. Len tým chcem povedať, že aj s takýmto aspektom sa dá žiť fungujúci vzťah. A problémy sú všade, žiadna idylka neexistuje.
08.10.2015 - 23:30 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Sky
:4:chudak muj :D ale on tam ma taky na me dobrej vliv,jeho pluto ve stiru sedi na mem DC..Tak je to obostrany.. :4:
08.10.2015 - 23:27 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Sky
Aha :23: Ty si plutonik! :61:

On sa teda nezbaví teba.... :4:

(ja som myslela, že to máte obojstranne ako my)
08.10.2015 - 23:26 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Sky
My máme s mužom aj harmonické aspekty, ktoré to vyrovnávajú. Konjunkciu moja luna- jeho jupiter, trigon moje slnko-jeho luna, luny v podstate v sextile (orbis 5 st.)... atd. Môj ASC konj. jeho IC. Bez toho by to asi nešlo...

08.10.2015 - 23:13 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Sky
jak to je stim plutonikem?.. :4: jeho venuse kvadr na me pluto..a dekujííí :)) :15: kdo je plutoniik?
Příspěvky: 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »