transity retrográdního Merkuru - osobní zkušenosti


23.09.2015 - 10:42
(Beran) Flamenca
transity retrográdního Merkuru - osobní zkušenosti
Má tu někdo konkrétní zkušenosti s působením transitujícího retrográdního Merkuru? Podepisoval někdo v té době nějakou smlouvu, stěhoval se? Jak to pak dopadlo?Já se stěhovat budu za týden (to už neovlivním do 10.10. čekat rozhodně nemohu), nájemní smlouvu bych však teoreticky mohla podepsat tj. pozdržet to až do toho 10.10., kdy už bude Merkur zase normální. Má cenu čekat nebo byste to riskli a podepsali už nyní? Další faktor proti podpisu nyní je ale ten, že mi transitní retrográdní Merkur putuje 4. domem a je v konjunkci s mým Plutem...

Řazení:
23.09.2015 - 15:29 | Filtr
(Beran) Flamenca » Ahajas
No já bych se toho bála spíš až po tom podpisu. Aby si to třeba pan majitel po pár měsících nerozmyslel nebo nečekaně nechtěl zvedat nájem a tak...
Teď jsem tedy také udělala dost riskantní krok, protože nájemnice, po které budu ten byt mít, po mě chtěla odstupné v řádu desetitisíců. Což jsem jí tedy tento týden převedla a ona na základě toho podala výpověď z bytu. Já teď s napětím čekám na nájemní smlouvu k podpisu (majitel o naší transakci neví), ale byla jsem ubezpečena, že bude tento týden odeslána a že bude stejná jako návrh smlouvy, který mi byl zaslán předen do mailu. Takže maličko trnu... Majitel je starší pán z Moravy, takže fyzicky ho uvidím bůhví kdy, podpisy smlouvy se budou řešit poštou.
Dalším stresům bych se moc ráda vyhla, protože je to můj vysněný byt a ráda bych v něm vydržela nějakou tu dobu...
23.09.2015 - 12:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Největší sílu má planeta, když je stacio - stojí. Pokud se nadá vyhnout retrográdnímu Merkuru ve vztahu k Blížencům (3. domu), je dobré zvolit takový okamžik, aby byl vládce 3. domu v horoskopu dobře postavený a měl aspekt na vládce ASC. Nejlepší by měli být vládci triplicit Vzduchu.
23.09.2015 - 11:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Pokud je to možné pozdržet, já bych to pozdržela...
S retro Merkurem mám zatím zkušenosti spíš ve formě komplikací na cestách, ale nic velkého...doufám, že to teď nebude horší :43:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »