Tranzit černé luny 10. domem


22.09.2015 - 15:15
(Váhy) samostatná jednotka
Tranzit černé luny 10. domem
Ahoj, za nedlouho mě čeká vstup lilith do 10. domu a o chvíli později se připojí i saturn na ascendentu. Jsem od července v nové práci a děsím se co přijde. Můžete se se mnou podělit o tom, jaký jste měli průchod černé luny 10. domem vy? Mimochodem ted mi ta svině přelezla přes slunce, trošku psycho, ale já jsem jako skála a moji kamarádce úplně ve stejnou dobu lilith dělala kvadraturu na slunce a ta skončila na Lexaurinech, ale jak se to odsunulo, jakoby mávlo něco ve vzduchu kouzelným proutkem a vše je pryč. :2:

Řazení:
25.09.2015 - 20:29 | Filtr
(Váhy) Justine
Lilith má rýchly prechod, z tohto pohľadu mi tiež prídu jej tranzity trochu preceňované. Ak teda chceme skúmať svoju Čiernu Lunu, myslím, že sa treba skôr zamerať na pomalé planéty a ich aspekty na natívnu Lilith.
25.09.2015 - 08:43 | Filtr
(Střelec) tiferett
JA sa tiež už dlhé roky zaoberám pozorovaním Lilit v živote človeka....A práve teraz si znovu čítam knihu KArla Rašína o Čiernej lune....aby som si pripomenula...
A prišla som na jednu vec....Km človek nemá v sebe vyriešenú tému svojej LIlit, tak sa v jeho živote prejavuje veľmi silno. Keď si tú tému v sebe spracuje a vyrieši , účinky lilit akoby zmiznu.
Aj v mojom živote sa mi aspekty Lilit prejavovali v prvej polovici života veľmi dramaticky. Pri každom silnom tranzite mi išlo doslova o život, skončila som vždy na pokraji smrti v nemocnici.
Ale potom som si nejako uvedomila svoje chybné myslenie, cítenie, konanie..skrátka ZMENILA SOM SA ...a teraz už tranzitiy Lilit na mna nemaju absolútne žiadny vplyv, nič sa nedeje,,.A to som mala nedávno veľmi ťažké kvadratúry Lilit a nič...

Lilit v 10.dome môže priniesť nepráíjemnosti v oblasti kariéry...Človek sa nebude vedieť dostatočne presadiť, alebo podrazy zo strany kolegov...také veci..
24.09.2015 - 13:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vám nevím, mně přijdou ty tranzity Lilith přeceňované. Nevím čím to, ale u mě nefungují. Sledoval jsem to několik let, a ono nic. Přečetl jsem několik knih, vesměs jsou ty výklady všelijaké, ale vnímám v okolí, zejména u těch, co se zabývají astrologií, tou moderní, že vesměs všechno hází na Lilith. Zkusil si někdy někdo ji vypustit, a hledat to v jiných prvcích? Možná by to bylo lepší.
Tranzit Saturna je vždy silný, pokud se octne na horizontu, ale nečekal bych apokalypsu, pokud ten tranzit není podpořený direkcí.
Jde o to, že by se mělo brát v potaz, čemu Saturn vládne v nativitě, někdy je lepší sledovat tranzity Saturna na progresivní prvky, na Světla a osy (progr :15:esivní).
23.09.2015 - 10:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » samostatná jednotka
No ulevit, při tranzitu Saturna 1. domem sice osobnost pořád dozrává, ale přechod přes ascendent, resp. vypadnutí z 12. domu, jsem třeba já osobně jako úlevu fakt vnímala. Je to asi individuální, ale když budeš očekávat nálož, možná fakt přijde :3:
23.09.2015 - 09:41 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Mici Angóra
Ulevit? Já právě od toho očekávám nálož. Ale průchod saturna 12. domem pocituju silně už rok a čekám na tu úlevu.
23.09.2015 - 09:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já bych ty tranzity Lilith tak nepřeceňovala a když už ti přejde Saturn přes ascendent, tak by se ti mělo naopak ulevit, si myslím... :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »