naročné období


11.09.2015 - 21:23
(Blíženci) berik
naročné období
ahoj tento rok se mi pořád ději samé divné věci. Zemřela mi maminka 3.4 když jsme měli pozvanou kamarádku na oslavu narozenin mého syna. 17.4 jsem skončila na pet dnů se synem v nemocnici. 1.7 jsem opět skončila v nemocnici ale tentokrat s dcerou. Od 3.9 je můj bratr v nemocnici. A mezitim se mi dějou dálší katastrofy vyzvednu si auto z opravy a za dva dny mi rupnou brzdy auto se opravi a opet se zkazi. Finančně taky hruza pořad něco platím a finance nepříchazeji. Jestli něco můžete poradit tak pěkně prosím o radu, kdy to bude lepší. Přikladam solarní horoskop. Moc děkuji za vysvětleni jsem novače v astrologii a ten solar je moc těžky. Děkuji Berik

Řazení:
12.09.2015 - 23:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » berik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co vyzařuješ, to přitahuješ. Pokud se vcítíš, že vše co si přeješ již máš(něhu, lásku, pochopení…), tak uvidíš, že kolem Tebe, ale i Ty se budeš měnit. Vůbec si nepřipouštěj, že by to mohlo být jinak. Fakt to funguje! :27: :1:
12.09.2015 - 17:51 | Filtr
(Blíženci) berik » tiferett
Ahojky, moc ti děkuji za tvou radu a odpověd. Vnitřně to cítim že se měnim že bych chtěla v životě vice něhy, lásky a pochopení pro všechny kolem. Ano v praci to je taky poprask, a vím že všechno má svůj čas a místo a musím více pracovat na změně svého života. A věřit pouze v dobro života. Jetě jednou moc děkuji. Přeji hezký vikend tifertt
12.09.2015 - 17:41 | Filtr
(Blíženci) berik » Martin_B_D
ahojky, moc děkuji za odpověd tak nějak to citim že to ještě nekonči, jen mám velký strach z toho neznámeho. Pevně věřim že vše špatné je pro něco dobré i když ted to tak nevypada. A proto se snažim být více otevřená a dávat více lásky a hledat vnitřní klid. Vnitřně to citim že se začinam měnit, jen mám obavy že ztratim někoho důležitéhé v mém životě. Ještě jednou děkuji. Přeji hezký viíkend Martine. Berik
12.09.2015 - 08:41 | Filtr
(Střelec) tiferett
V období apríla si mala Urán v opozícii na PLujto a teraz ti zas pretrváva PLuto v kvadrfatúre na Pluto a na Vertex - bod "temna" - a tak sa z podvedomia tvojho vedomia a z celého životy vyťahuje na Svetlo všetka karma, ktorú treby vyrovnať a odžiť. Neostáva nič iné, len sa uvolniť, a pokojne pomaly trpezlivo tým prejsť. Treba opatrnosť ešte tak rok.
Kvadratúra Pluta naznačuje totálny "preplesk" v celom živote, všetko sa čistí, a bude nutná totálne premena - v tomto prípade v obasti zdravého životného štýlu, možno v oblasti práce.
Bolo by potrebné sa zamyslieť nad spôsobom stravovania, prejsť na ľahkú vegetariánsku stravu, jogu, prechádzky - zamyslieť sa nad príčinami všetkých tých ochrení vo vašej rodine.
Zmenou životného štýlu, totálnym prečitsním tela, prečistením emocionality, myšlienok, sa dá za pol roka všetko zvrátiť smerom k dobru. Len je treba na sebe zapracovať.
Ak človek chce, aby sa mi zmeni život, ale on sám NIČ NEZMENÍ , tak márne bude čakať zlepšenie. Zmeniť sa musíš len ty sama, potom bude aj život v pohode. Takéto kvadraúry Pluta sú ťaké obdobia, ale ak človek počúvne nutnosť plutosnkej zmeny, výsledný efekt býva úžasný.
12.09.2015 - 06:56 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Tak tebe sa tom tam teraz riadne zbehlo.
Ide o to, že v radixe tam máš dva problematické aspekty, jeden je Pluto kvadratúra MC/IC a druhý je Saturn kvadratúra Slnko. A do týchto problematických aspektov vstúpili pomalé tranzitujúce planéty. Navyše Pluto sa ocitlo na hlavnej osi, na MC, čo prináša zo sebou veľké zmeny v živote a nevratné, v práci, rodine, bývaní a to Pluto zároveň spravilo kvadratúru k radixovému Plutu, taže to spustilo tú kvadratúru z radixu, takže tie zmeny mohli byť o to väčšie a zasahujúc aj oblasť zdravia. Ale tieto zmeny ešte nekončia.
Potom tam prišiel zároveň Saturn a spravil opozíciu na Slnko a Merkúr a kvadratúru na Saturn, takže to zasa značí náročné obdobie, obdobie obmedzení, prekážok, melanchólie a zasahuje to oblasť financií ale aj detí, toto ale o chíľu skončí zhruba v polke decembra.
Ale na tú istú kvadratúru Saturna a Slnka tam pôsobí, okrem Saturna, aj Neptún, takže tam vnáša zmätok, nejasnosti, možno aj podvody, klam, teda do oblasti financií a detí, to by mohli byť aj tie choroby detí, lebo Neptún vládne 12. domu, domu chronických chrôb a nemocníc. jeho pôsobenie tam končí koncom januára.
Určité odľahčenie by som čakal v marci budúceho roka, možno aj skôr.
Sú tam samozrejme aj iné, dokonca harmonické veci, ale to by už bolo na podrobnú analýzu, len som naznačil, čo by mohlo spôsobovať problémy. Každopádne aj také náročné obdobie môže človeku veľa priniesť, človek sa musí hlbšie zamýšľať a meniť veci v živote.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »