období vhodná k uzavírání smluv


06.09.2015 - 21:01
(Beran) Flamenca
období vhodná k uzavírání smluv
Na co se je dobré v horoskopu dívat? Předpokládám, že dobré je se podívat na transity druhým domem a na aspekty transitujících planet k nativnímu Merkuru? Druhým domem mi momentálně putuje jenom Venuše a Mars a ty jsou zde v trigonu na Neptuna (to je sice "dobrý" aspekt, ale i tak to možná trošku zavání "hlavou v oblacích a menší rozumovostí"). Merkura mám momentálně v opozici na transitující severní uzel v konjunkci s černou lunou. Nepůsobí to na mě dvakrát dobře... Chtěla bych uzavřít nájemní smlouvu, ale původní nájemnice chce ode mě ještě několik desítek tisíc "výpalného". Je to moc pěkný vypiplaný byt ve velmi žádané oblasti a s pro mě přijatelným nájmem (běžně se v této lokalitě platí až o 3 tis. Kč měsíčně víc), ale já se bojím toho, že to zaplatím, a majitel třeba od nového roku zdraží a tím pádem budu hodně tratit...(nájemnice mi tvrdí, že téměř nezdražuje a když, tak o stovku či dvě). Na druhé straně ten byt je strašně útulný a zařízený podle mého vkusu, už se v něm skoro vidím bydlet...

Řazení:
07.09.2015 - 14:11 | Filtr
(Beran) Flamenca » Mici Angóra
Díky, ano toho jsem si taky všimla, že mi ten uzel i Lilith momentálně stojí na IC-čku v opo na nativního Merkura. Jo a tranzitní Merkur mi pro změnu jde přes Pluťáka také ve 4. domě...Ten byt na mě na první pohled hodně zapůsobil - láska na první pohled, ale bojím se abych nenarazila na někoho neseriózního nebo přímo na podvodníka.
07.09.2015 - 14:09 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
v tranzitoch pozeráš hlavne tranzity pomalých planét na záležitosti 4. domu, bývanie, 2. domu, financie. Vybrať vhodný okamih uzavretia zmluvy nie je jednoduché, je potrebné zohľadniť dosť veľa vecí, Merkúr a Venuša by nemali byť retrográdne, Mesiac by sa nemal blížiť do disharmonických aspektov, posledný aspekt Mesiaca v danom znamení by mal byť harmonický, ak disharmonické aspekty, tak nanajvýš s Jupiterom a Venušou, tiež je dobré keď Mesiac dorastá a má silné postavenie, najsilnejší je v Býkovi a Rakovi, alebo v znamení, kde je v recepcii na inú planétu, lebo je to prirodzený signifikátor bývania. No a potom treba ešte doladiť čas podipsu zmluvy, to je dosť dôležité, ale niekedy to nie je možné ovlplyvniť, tam je dosť veľa pravidiel, nejdem to tu vypisovať, základ je, aby si mala harmonické tranzity pomalých planét, Merkúr s Venušu by nemali byť retrogrnádne, ale ani obdobie pred tým, ako sa stanú retrográdnymi nie je vhodné, alebo tesne po tom, ako sa otočia do priameho behu, lebo by sa mohlo stať, že by si musela dodatočne ešte niečo vybavovať. Mesiac by tiež nemal byť v osamelom behu, mal by sa blížiť do harmonických väzieb a posledný aspekt by mal byť harmonický, ak aspoň toto splníš, tak je to celkom fajn, hoci chcelo by to ešte doladiť čas.

07.09.2015 - 13:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak u tebe konkrétně bych smlouvu o nájmu neuzavírala s tranzitem černé luny a lunárních uzlů na IC (a ještě do toho ten Merkur jak sama píšeš). Možná to značí, že jde o pro tebe konkrétně osudové bydlení, ale byla bych opatrná. :17:
06.09.2015 - 21:57 | Filtr
(Kozoroh) Sky
merkur by nemal byť retrogradny
ustrazila by som si aj neptun


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »