Kdy se můj život změní?


04.08.2015 - 13:06
(Panna) sevilla
Kdy se můj život změní?
Řekl by mi někdy kdy v mém životě se něco změní? Nějak se mi nic nedaří, práci hledám, peníze nemám.... Chci vědět co mě tyto měsíce čeká. Moc děkuji :25:

Řazení:
06.08.2015 - 22:09 | Filtr
(Panna) Arezet » Matdamou
Můžu říct,že tohodle se taky obávám a obávala jsem se i jako malá,že půjdu za něčím a pak zjistím,že to nebylo to pravé,že jsem promrhala život.
Teď si říkám,že to tak má být a mělo to svůj smysl.


Asi,když si tohle člověk uvědomí,že se náš život mění každou vteřinou,že vše může být jinak, že koníčky a názory se mění. :1:




Děkuji :27: budu se držet tvé rady.
Přeji ti hodně štěstí a spokojenosti
PS: člověk potřebuje nějakou náplň,smysl života,i když třeba to není na celý život a mění se to, o to je život zajimavější,i dkyž to občas přináší hromadu stresu bohužel.Tak hodně štěstí :74:
06.08.2015 - 21:59 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Jo to ten strach často bohužel... hodně s ním bojuju.

Pracuju,ale může to být lepší :4: jsem trošku perfekcionalista


Moc ti děkuju :74: je to tak povzbudivé.

Měj se sluníčkově :27:
06.08.2015 - 16:38 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Arezet
no vidíš....já celý život toužila dělat to, co dělám....byt je to povolání obyčejné, stále m to spoustu dřiny, času, musela jsem se a musím vzdělávat....dostala jsem se pílí a trpělivostí v podstatě na samý vrchol....a najednou mám tíživý pocit, že spokojená vlastně nejsem....že jsem se jen do něčeho a za něčím hnala...a čas, který jsem tomu věnovala, jsem mohla strávit s něčím a někým úplně jiným, pro mě smysluplnějším......kdybych to byla tenkrát věděla... :1: ale asi to tak mělo být....měla jsem k tomuto zjištění dojít....

Přeji ti, at to není tvůj případ, at si spokojená na cestě za svými sny...a hlavně na konci té cesty....vydrž :1: :3:
06.08.2015 - 14:38 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Pracuji na sobě už nějaký ten rok...jak dovednostmi,tak i celkově se svojí osoností.
Věřím,že to brzy bude lepší :)
Děkuji za povzbuzení :3: a tvůj náhled

děkuji :74:
06.08.2015 - 14:36 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
:27:
Mám představu co bych ráda dělala,ale nevím jak se k tomu přiblížit,kde a jak začít.
Jelikož ty finance opravdu nejsou a jsem skoro opravdu až na nule.
Zpívám v kapele už rok,a to byl můj velký sen,tedy zatím část snu.
Zašla jsem i do castingových agentur,prootže i film a divadlo mě vždy lákalo.Ztaím bez úspěchu.
Dokonce jsem i vyhledala kartářku,která mi prozradila,že se akorád trápím,že jsem velmi tvůrčí duše a že bych měla pracovat z domova a prý dobře vím co přesně,ale jak tak přemýšlím jsem vystudovaný grafik,úplně koníček to není,ale ráda fotím a pak upravuji fotky.
Ono i to,že mám spousty koníčků,který jsem pořádně nerozvinula až na ten zpěv momentálně.Kdyby nebylo omezení,tak bych zpívala či hrála v divadle.
Jen nevím kde a jak začít.
06.08.2015 - 12:54 | Filtr
(Panna) Arezet
Ahoj :) přiznám se, že téma práce a peníze taky řeším spousty let,ale kdo ne co?
Momentálně mám pocit,že ačkoliv hledám jak blázen snažím se,tak pokaždé se něco semele a nedopadne to nechápu proč.
Mám pocit,že má snaha přichází v niveč.


Docela dost mě i ovlivňuje situace v rodině či vztahy s muži.
V tomto roce jelikož jsem v osobní vibraci 6,jsem poznala spoustu lidí a i mužů.Rozešla jsem se po 8 letech s přítelem kvůli jinému muži,který je mi moc blízký,ale s ním to skončilo, i kdžy ho stále iluji a myslím na něj,od té doby jako bych se úplně zhroutila.Nic mě nezajímalo,nic víc jsem nedokázala řešit než jeho ztrátu a to vztah trval jen měsíc.

Chvilkama jsme se probrala a začla na sobě opět pracovat,ale žádné výsledky,takhle několikrát jsem zase upadla do deprese a pak jsem se z ní zase škrábala opět znovu pokusem dělat se sebou něco.
Stále nic,bohužel z něčeho člověk žít musí.Mám šílený existenční strach.Hrozně mě trápí,že mě pořád živí rodiče,že nejsem schpná se osamostatnit.Vlastně se za to hodně stydím a stydím se i před partnerem se kterým momentálně jsem.Přiznala jsem že jsem bez práce,ale že je to už opravdu vážné jsem neřekla...

Byl by někdo kdo by mi k tomu něco dokázal říct,poradit?Byla byhc moc vděčna :1:
05.08.2015 - 21:43 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » afrodita333
děkuji...moc děkuji.....až mě zamrazilo.....tohle všechno budu muset pročíst ještě mnohokrát a v klidu

děkuji i Háně.....jo, přesně po tom toužím....najít něco, co mi vrátí tu vnitřní stabilitu.....vlastně mi to chybělo vždycky...co se pamatuju....a jsem koza, že se pídím až v tomhle věku.....budu trénovat....mám ráda kolem sebe cvrkot...nemám ráda stojaté vody, stereotypy....ale vnitřní stabilita..to je něco jiného....
05.08.2015 - 19:31 | Filtr
(Beran) Háňa* » Matdamou
Klid a stabilita odnikud nepřijde.
Stabilita, čili rovnováha, je základní ("normální") stav. Pokud v rovnováze nejsi, znamená to, že se stalo nebo děje, něco, co tě z ní vyvádí. Je třeba to poctivě pojmenovat a pořešit. Ani to nemusí být nic zvenčí, můžeš to být ty sama, kdo tě vyvádí z rovnováhy a ty děje kolem vnímat jako příčinu, abys měla "viníka". V případě, že to ovlivnit nelze, pracovat na sobě, aby ses dokázala udržet ve vnitřní rovnováze i v případech, kdy se děje něco, co s tebou neladí, aby ses dokázala zbavit zbytečných strachů, které nic nepřináší, jen věci ještě víc komplikují a člověka paralyzují. Je spousta technik a metod, jak to trénovat, poohlédni se po netu, najdeš jich asi tisíc :3:

Můžeš začít na zkoušku třeba tím, že zkusíš stát na jedné noze, soustředíš se na to, abys udržela rovnováhu a až po chvilce ucítíš, že jsi stabilní, zavřeš oči .... pravděpodobně rovnováhu ztratíš :4: jako většina lidí. Časem se to ale bude zlepšovat, až ti to přestane dělat problém - naučíš se dostat se zpátky do rovnováhy "na povel" .... No, a podobně, jako tohle tělesné cvičení, to funguje i uvnitř - až najdeš vnitřní klid a rovnováhu a v případě "vyhození" z ní se budeš umět zase do ní vrátit, uleví se ti, ať se děje, co chce. :17:

Vyhlížet nečinně, až přijde stabilita nebo se dokonce upínat k nějakému datu, které ti někdo nadiktuje, to ti asi nepomůže.

05.08.2015 - 16:33 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » afrodita333
Děkuji za vyčerpávající výklad......to jsem ani nečekala :1: :17:
05.08.2015 - 14:29 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Až budeš chtít něco změnit, změníš. Zatím tě baví to, co děláš.
05.08.2015 - 11:51 | Filtr
(Štír) Freja » player
:61: :61:
Prosimtě,Jaroušku,moh bys mi taky něco vyvěštit? :4:
04.08.2015 - 20:39 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
potřebovala bych také poradit...prosím

V práci je mi ted velice nepříjemně...mám pocit, že něco odněkud přijde...jestli víte, co mám na mysli...na podzim mě čeká dost práce....přijde konečně někdy klid a stabilita?
04.08.2015 - 20:31 | Filtr
(Býk) player
No , zejtra ještě ne ...ale tipnul bych to na září , říjen...
04.08.2015 - 19:58 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Sevillko, už brzy:)) podzim to jistí, jednak numerologicky vystoupíte z devítky, kteoru nyní prožíváte a ta bývá náročná, zakončovací a tranzitně astrologicky se také blýská na lepší časy. negativní vlivy na vás jsou nyí dojíždějící, bude mnohem lépe, ke konci roku k vám přijdou i peníze :1:
04.08.2015 - 19:21 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » tiferett
No jo, já ty tranzity beru zpaměti, takže Lilith jsem v úvahu nebrala. Tak to je pak jasné. Klobouk dolů :3: :17:
04.08.2015 - 16:15 | Filtr
(Střelec) tiferett
V 2.dome máš síce Slnko - ale teraz je "zatemnené" konjunkciou Čiernej Luny - takže sa práve v tvojom osude rieši temná stránky tvojho postoja k finančnej oblasti tvojho životia. A pri takomto aspekte je prúd financií zabrzdený.
A v 6.dome - práca sa veľmi nič nedeje a ani vládca 6.domu Urán teraz nie je v nijakom aspekte- takže v oblasti práce ti energia planét nijako nepomôže.

Ale v oblasti lásky a sebapresadenia sa sa môeš "blysnúť" - keďže máš Jupiter s Venušou primao na ascendene a v konjunkcii na natálnu Venušu.
Takže až také "čierne" to nebude :-)
Ale v oblasti peňazí teraz skôr páraj po svojich nepochopeniach v oblasti financií - a neočakávaj zbytočne od vesmiru to, čo tam nemáš "zasiate" :1:
04.08.2015 - 14:12 | Filtr
(Panna) sevilla » Mici Angóra
asi je něco špatně :D. půjdu si vsadit sportku nebo něco, když mám to šťastné období :D :3:
04.08.2015 - 13:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Do konce srpna ti přejde Jupiter přes Venuši a ascendent, to je jednou za 12 let celkově poměrně dost šťastné období, tak ho využij. Člověk s nepoškozeným Sluncem v Panně ve 2. domě nemá peníze? To odporuje všem astrologickým zákonitostem :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »