Astro hádanka pro pokročilé


01.08.2015 - 09:56
(Beran) Flamenca
Astro hádanka pro pokročilé
Kdo máte čas a chuť mrkněte se na můj tranzit pro den 29.7.2015 ve 20:15h (můj datum narození je 27.3.1976, 11:48h, Praha). Schválně, kdo přijde na to, co se mi v tu dobu mohlo přihodit...:-) P.S. Myslím, že toto je mnohem zajímavější než sem napsat: "stalo se mi to a to, vidíte to tam také?" - bohužel sugesce a imaginace je pak velmi mocná.

Řazení:
02.08.2015 - 05:43 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Flamenca
Tie retrográne planéty môžu spraviť to, že si to potom niekto rozmyslí. Lebo ak v čase kontaktu je jedna z nich vládca ASC, alebo DSC, vzhľadom na dané miesto, tak vládca ASC reprezentuje jedného z vás a DSC druhého z vás.
Ťažko povedať ako to je s rýchlymi planétami, lebo málo kto si pamätá aj čas nejakej udalosti, často krát ani deň a potom je to náročné skúmať v praxi. Asi bude dôležitý váš prvý osobný kontakt.
01.08.2015 - 23:50 | Filtr
(Beran) Flamenca » Martin_B_D
Díky moc, jsi zlatý! No těch retrográdních planet je tam teď jak naseto... Vztah se zatím jen pomaličku rozjíždí, klíčová bude polovina srpna, kdy by měl přijet do Prahy. Chtěla jsem jen vidět, jaké byly aspekty v době, kdy došlo k tomu úplně prvotnímu aktu/impulsu. Bohužel nevím jeho datum narození (jen to, že je stejně starý), což by bylo také zajímavé, neboť iniciátorem byl on. U těch transitů je jasné, že jsou důležité ty pomalé planety, ale pokud člověk ví přesně čas dané události, tak bych možná vzala na milost i ty rychlejší planety, ale nevím, jen to tak cítím...
01.08.2015 - 18:51 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Flamenca
Je to ťažké posúdiť, tie direkcie vyzerajú dobre, lebo Slnko je v sextile na Venušu, čo je klasika pre lásku, zoznámenie, ale aj Venuš ide do sextilu na Mars, Mars u teba vládne 5. domu - lásky, deti. Ak by sme išli do detailov, Venuša je u teba v IX. dome, dome cudziny, teda láska v cudzine, alebo s cudzincom. Ale to ak berieme horoskop na Prahu. V tých tranzitoch, ako som už napísal, Pluto v sextile na severný uzol v 5. dome, čiže zasa, lásky, deti. Ale všetky tie vplyvy sú pomalé, takže nevieš, či je to on, alebo príde ešte niekto iný. Napríklad ak je Venuša retrográdna, čo je a bola, tak sa neodporúča začínať nové vzťahy, skôr utužovať staré. Okrem toho by sa oplatilo pozrieť aj primárne direkcie, ale to sa dá len s istotou, že ten čas je pesný a že to sedí na dané miesto.
Tie tranzity rýchlych planét nemajú až taký význam, tie majú význam pre daný deň, napríklad Venuša trigon Jupiter, to je príjemný tranzit, Slnko trigon Slnko, tiež, ale Slnko kvadratúra Urán, trochu šok, atď., ale tie rýchle planéty nemajú z dlhodobého hľadiska taký význam., Preto beriem len pomalé planéty, od Jupiter vyššie.
Ináč je aj dosť možné, že máš tie osi trochu posunuté, lebo ak žiješ tak napoly v cudzine, tak to by som čakal, že vládca ASC, teda Mesiac v tvojom prípade, bude v IX. dome, a s tým časom ukazuje tesne pred domom IX. Tak kto vie, ale sú techniky ako overiť čas narodenia, ale ak žiješ tak na dvoch kontinentoch, tak to bude oriešok.
01.08.2015 - 18:15 | Filtr
(Beran) Flamenca » Martin_B_D
Aha, no to si právě taky říkám, že každá ta technika může ukazovat dost něco jiného...Já se dívala jen na transit na ten daný čas a co mě hned bouchlo do očí je že Asc. toho okamžiku se kryje s mým Desc. a dále značné Saturnské vazby plus samozřejmě aspektace uzlů. Dále mě zaujal Vertex procházející mojí Juno...

No a rozluštění hádanky je, jak jsi naznačil, možnost vzniku nového vztahu. V daný den a hodinu mi došel vzkaz na seznámení s mužem ze Španělska, který mě velmi oslovil a měla jsem z toho vzkazu i z celé následující konverzace hodně příjemný pocit. Až v podstatě včera jsem se podívala, jak to vypadalo z hlediska tranzitů...Docela mě to překvapilo...vzhledem k Saturnským vazbám bych to neviděla tak úplně na "haha akci, ale spíš něco trvalejšího, co by mohlo mít budoucnost". Co ty na to?
01.08.2015 - 15:17 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Jen se ještě dívám na ten tranz. Mars ve 12. domě, aby tam nebylo nějaké skryté nebezpečí..:)) něco, co není vidět, na cestách, atd.
01.08.2015 - 15:16 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Právě jsem se chystala odpovědět, když zde skočila vaše odpověď, nicméně tahala jsme karty a vyšla stěžejní a základní karta LUna: v astrologii domoc, rodina, 4. dům, mateřství, kořeny, apod. Ve vašem tranzitu mě ještě předtím padla do oka taé Luna, harmonicky podpořčená na Merkur, což by mohlo ukazovat na nějalé příznivé zprávy, dopisy, e-maily, apod. :))
01.08.2015 - 15:13 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Flamenca
Pozerám na obidve aj na solár, keď všetky techniky ukazujú to isté, tak nie je o čom, horšie je, ak každá ukazuje niečo iné, dokonca protikladne.
Ináč ak žiješ takto v dvoch destináciách, tak si trošku oriešok pre astrológa, lebo otázka je, ktoré miesto brať do úvahy ...,
01.08.2015 - 15:03 | Filtr
(Beran) Flamenca » Martin_B_D
Děkuji za příspěvek, poslední 3 roky jsem žila střídavě mezi Prahou a Guatemalou, nyní jsem 2 měsíce v Praze a zůstanu asi déle...Poslední narozeniny jsem strávila v Guatemale v San Pedro La Laguna. Jeden z těch Tvých dvou tipů (vztah/dítě) byl správně :-) Díváš se jen na direkce nebo i na tranzity?
01.08.2015 - 13:42 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Helena
Ano, ano, tiež oceňujem mimoriadny herecký výkon :61:
01.08.2015 - 13:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taková milá paní... je dobře že jí pustili z klece na vycházku, jsem tak díky ní kulturně obohacena, a to ani nerozumím řeči jejího kmene :4:
01.08.2015 - 12:59 | Filtr
(Kozoroh) Sky » zatimahoj
no predsa doma :4:

dcera mi to pustila :6:

01.08.2015 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zatimahoj, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Bože můj, kam na to chodíš! Uf, takový drama :4: :22: :22:
01.08.2015 - 12:33 | Filtr
(Kozoroh) Sky
dúfam, že nič takéto... :4:

https://www.facebook.com/HugoGloss/…
01.08.2015 - 10:51 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Otázka nie je veľmi dobre položená, možno by bolo dobré sa pýtať, čo významné sa stalo v tento deň. Aby bolo jasné, či hľadať kľúčové vplyvy, alebo menej dôležité.
Druhý problém je, že neuvádzaš, kde v súčastnosti trvalo žiješ.
Tretí problém je, že by bolo potrebné overiť tvoj čas narodenia, niekedy aj zopár minút posunie najdôležitejšie vplyvy o rok.
Po štvrté, kde si strávila narodeniny?

Ale dajme tomu, že si narodeniny strávila v Prahe, trvalo žiješ v Prahe a tvoj čas je presný, ale táto úvaha je tým pádom postavená celá na vode, ale nech.

V tom prípade je tam významná téma, buď sa mohol začať nový vzťah, alebo sa mohlo narodiť dieťa, alebo sa niečo významné stalo vo vzťahu, alebo s deťmi. Pretože Pluto, vládca domu detí zasahuje severný uzol v dome detí, v direkciách tam máš Slnko sextil Venuša, Konkrétnejšie sa to podľa mňa veľmi nedá, lebo astrológia ráta aj so slobodnou vôľou človeka a ak astrológ nepozná tvoju východziu pozíciu, tak ti ťažko niečo konkrétne predpovie. Tiež tvoj spôsob života ovlpyvňuje dané udalosti.



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »