Miminko


23.07.2015 - 00:38
(Býk) Ivca1985
Miminko
Dobry den,Chtela bych poprosit, zda se mi muzete nekdo kouknout, kdo rozumi astrologie a nebo necemu...., jestli budu mit nekdy miminko a kdy? Nedari se nam....Ja 28.4.1985 a pritel 30.9.1984.Dekuji moc

Řazení:
08.08.2015 - 16:11 | Filtr
(Blíženci) Matdamou
Předpokládám, že jste vy i váš partner vyšetřeni a jsou vyloučeny všechna úskalí, která by otěhotnění mohla bránit a stejně se nedaří.

jako vždy...lehce se radí, ale hůř se rada realizuje. Zkuste se na miminko přestat upínat, nedělejte z něj vaší životní prioritu, neplánujte, neočekávejte....soustředte se na přítomnost, nehle´dte do budoucnosti...všímejte si sama sebe, žijte dneškem...věnujte se naplno životu...koníčkům, partnerovi,sobě....čemu se vám zlíbí...odvedte od miminka pozornost :1: lehce se mi radí, což? ale vsadím se....že pak miminko přijde A přijde jen tak mimochodem...a možná i v době, kdy si budete říkat...mohlo ještě chvilku počkat :1: věřte, že nejste jediná, gynekologové by mohli vyprávět... :1:

a až uvidíte ženu se třemi prcky...zažente všechny negativní myšlenky typu " jaká je tohle spravedlnost"..přejte jí je....i vám bude přáno

já to nemám z vlastní hlavy...je to praxí mnohokrát ověřené :1:



06.08.2015 - 13:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty bloky mohou být ještě třeba kvůli odejmutí, obětování dítěte,...
04.08.2015 - 00:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Neferlin
ano velmi jasné a čisté slovo :27:
03.08.2015 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Duše se rozhodně neleknou, že kdy jaká byla matka. Každej jsme nebyli jen hodný a úžasný :4: Duše se reinkarnuje kvůli růstu a také že si má něco vyřešit, to máme každý. Duše se sama od sebe nereinkarnuje... neřekne si a těm se narodím a šup do těla :4: Tam kdesi v "nebi" jí to musejí povolit. Prostě si udělá něco jako plán života s údaji a pak šup dolů :4:

A za další... proč žena nemůže mít děti... buď je to fyziologické... nějaké cysty, špatně fungující cyklus,... nebo psychické... nějaký podvědomý blok... A oboje je buď z tohoto života či si to žena nese z minulých životů... Ty bloky mohou být třeba úmrtím dítěte, potratem, znásilnění,...

Žena má děti podle toho jestli je plodná a ne jestli je dobrá či špatná :3:
01.08.2015 - 16:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A to v duchovných rovinách spôsobuje to, že dušičky detí, ktoré by sa aj chceli inkarnovať na tuto planétu a vojsť do embrya v tvojom tele- keď zaregistrujú, aká by si bola matka, tak sa zľaknú a inkarnáciu v tvojom tele si rozmyslia. Tak to funguje.

Láskyplná a starostlivá kamarátska matka je magnetom pre detičky, ktoré chcú prežiť skúsenosť života na Zemi.

Máte kapku jiné informace... ono je to totiž trochu úplně jinak :3: :29:
01.08.2015 - 15:42 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Ivčo, letos uričitě ne, ale další rok vypadá lépe a nadějněji, od ruhé poloviny roku :1:. V současné době za těchto tranzitů moc nedoporučujI. Z hlediska astrologickíého plodná jste, ale je vidět, že to nepůjde snadno, možná an i ne přirozenou cestou...je to nárořné, je to komplikované, je to karmikcé,a le nicméně ne nemožné...hlavně se soustřeďte na psychiku, pozitinví myšlení a zapomeňte na veškeré pochyby a smutek, jednou se to poddá, nebojte:)) Viděla jsme mnohem "horší" horoskopy jak máte vy, je to hodně o psychice...někdy stačí, když se uvolní tzv. !psychická brzda",aj e to. Znám paní, která nemohla mnoho roků odtěhotnět, vyřídili si adopsci a d vobě, kdy si měli pro díte jet, se dozvěděla, že je těhotná, dnes má zdravé krásné 2 svoje děti:))


28.07.2015 - 13:23 | Filtr
(Střelec) tiferett » Ivca1985
Až teraz som si všimla tvoju odpoveď v diskusii - že máš psíkov a robíš učitelku v školke - to je super-)
Ale v tom prípade to vyzerá tak, že karmické zaťaženie s deťmi máš už viac životov a odžívaš si to práve prácou s deťmi. Medzi klientami mám pár učiteliek, ktorým osud nenadelil deti a láske k deťom sa učia práve cez učitelsku prácu - a sú to velmi dobré učitelky.
Tak uvidíš - či tu Saturn vystupuje ako "pán času" a keď sa tvoje srdce ozaj otvorí láske, tak si nejake dieťatko nájde cestu do vojho života, alebo či v tomto živote budeš dávať lásku iným deťom:-)
27.07.2015 - 02:21 | Filtr
(Býk) Ivca1985 » Mici Angóra
30.9.1984, chomutov
27.07.2015 - 02:21 | Filtr
(Býk) Ivca1985 » tiferett
Diky za odpoved. Nevis co si nesu z minulych zivotu? Mam 2 fenky rotvajlera a hodne je rozmazluji, spinkaji se mnou v posteli apod, jinak si s detmi hraju ve skolce jelikoz jsem ucitelka a vzdycky mi deti moc prirostou k srdci a dlouho na ne vzpominam kdyz byly ve skolce. Tak nevim kde je ve me problem.
25.07.2015 - 10:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tiferett
Ámen paní farár vy teda umíte POVZBUDIT. :15: :4:
"Začni teraz hned nacvičovat.." :61:
25.07.2015 - 10:13 | Filtr
(Střelec) tiferett
Pozrela som zatial aspon tvoj horoskop a vidím, že Mesiac- ten naznačuje oblasť materstva- máš zo všetkých strán aspektovaný problematickými planétami - Pluto, Saturn, opozícia Jupitera ,Mars a Chirón - a to naznačuje, že z minulých životov si nesieš dosť ťažké karmické zaťaženie v oblasti materstva. Je zrejmé, že si nebola v minulých životoch príliš láskavá matka- skôr prísna, až tvrdá, príliš vlastnícka, manipulatívna, emocionálne výbušná, taká matka- generál ....
A to v duchovných rovinách spôsobuje to, že dušičky detí, ktoré by sa aj chceli inkarnovať na tuto planétu a vojsť do embrya v tvojom tele- keď zaregistrujú, aká by si bola matka, tak sa zľaknú a inkarnáciu v tvojom tele si rozmyslia. Tak to funguje.
Saturn - ako planéta karmy a planéta "Pán času" spôsobuje zablokovanie situácie , ktorá potrebuje "čas" na zmúdrenie a na pocopenie problému. Keď pochopíš, prečo sa dušičky nechcu inkarnovať do tvojho embrya a keď sa zmeniš (PLuto= zmena), zmení sa aj situácia a ty otehotnieš.
Už som riešila niekoľko takýchto prípadov- niektoré ženy dokonca zo zúfalstva vyhľadali gynekologa, ktorý zvažoval hormonálnu liečbu - ale tá by bola len zbytočný zásah do prirodzeného chodu organizmu.
Tam treba podniknuť kroky, aby sa dušičky detí, ktore by sa mohli vteliť do tvojho embrya prestali báť a aby sa CHCELI stať tvojimi deťmi.
Takže treba z negatívnych stránok planét, ktoré obklopujú Mesiac v tvojom horoskope vytiahnuť ich pozitívne stránky. Takže:
z tvrdého a prísneho Saturnu - ZODPOVEDNOSŤ
Z vlastníckeho a manipulatívneho Pluta - LÁSKAVOSŤ a STAROSTLIVOSŤ
A z výbušného a zúrivého Marsu - BEZPRÍČINNÚ RADOSŤ.
Jupiter vo Vodnárovi - miesto impulzívnych výbuchov kamarátstvo.

A ak sa naučíš týmto pozitívnym vlastnostiam, dušičky detí, ktoré by sa chceli inkarnovať, sa radi stanú tvojimi deťmi a radi si ťa vyberú za matku.
Tieto pozitívne vlastnosti začni hneď teraz „nacvičovať“ - na iných deťoch, na deťoch, známych, príbuzných..:Alebo niektorým ženám pomohla moja rada, aby sa prestali kŕčovito sústrediť na otehotnenie - lebo aj to spôsobuje blok - ale aby si kúpili psíka a učili sa starostlivosti na psíkovi - a do pol roka na to otehotneli....A to nebol jeden prípad...- ale viac
prípadov. Tak veľa šťastia....veľa lásky....Láskyplná a starostlivá kamarátska matka je magnetom pre detičky, ktoré chcú prežiť skúsenosť života na Zemi. :1:
24.07.2015 - 08:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Čas a místo narození přítele by bylo?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »