komunikace v kanceláři


04.07.2015 - 18:38
(Štír) noctua
komunikace v kanceláři
dobrý den všem přeji.Chtěla bych se zeptat, jestli by mi mohl někdo poradit.Pracuji na úřadě. Jsme v kanceláři 3 kolegyně. Kolegyně, která nastoupila jako poslední - tak s tou úzce spolupracuji. Děláme tu samou agendu a spolupráce nám oběma vyhovuje. Dobře si rozumíme. Třetí kolegyně, která s námi pracuje, dělá svou samostatnou práci. Všechny 3 ale spolu musíme spolupracovat a také komunikovat.Po nástupu třetí kolegyně, se kterou já dělám tu samou agendu, tak to bylo v pořádku. Po onemocnění naší vedoucí /asi 6 týdnů/, na jaře loňského roku, se ta další kolegyně "naprdla", a přestala s námi komunikovat. Chtěla dělat , to co my dvě a pletla se do naší práce, což my jsme si nenechaly líbit /chtěla dělat vedoucí/. No, a od té doby komunikace drhla. Dělala různé naschvály pracovní atd. Měly jsme i tzv. supervizi s psychologem, který naznal, že by měla ta kolegyně odejít. Jenže jsme státní úřad a tak to není tak jednoduché. Dokonce v jednom svém "záchvatu" si tak pro sebe /když si myslela, že jí neslyšíme/ řekla, že jsme svině a že nás nenávidí. Když jsme se jí asi 3x ptaly, proč s námi nemluví - v jednom rozhovoru řekla, že nikde není norma, že s námi musí mluvit. No jo, ale komunikace prostě je špatná a energie v kanceláři jsou hutné. Ač se snažím myslet na něco jiného, někdy prostě přijde chvíle, kdy mě něčím vytočí a já si to neuhlídám.Kdyby měl někdo radu, jak z toho ven, budu moc ráda. Je to velice únavné.Moc děkuji a přeji všem krásné, pohodové dny :25: :32: :1:

Řazení:
14.08.2015 - 20:38 | Filtr
(Blíženci) Maira Avalon » Háňa*
:15:
06.07.2015 - 07:16 | Filtr
(Beran) Háňa* » noctua
:75: :15:
06.07.2015 - 07:11 | Filtr
(Štír) noctua » Háňa*
Moc děkuji za odpověď. Jdu hledat svůj vnitřní klid a harmonii :75:
06.07.2015 - 06:57 | Filtr
(Beran) Háňa*
Žádná situace, kterou TY vnímáš jako nepříjemnou, se nevyřeší tím, že někdo konkrétní odejde - přišel by někdo jiný, podobný. Potkáváme lidi, které na své cestě potkávat potřebujeme - jako "pomůcky" v práci se sebou. Dávají nám možnost zřetelněji vnímat svoje nitro - kde máme něco v neladu a odkud tedy začít ladit, abychom se vrátlili zpátky k sobě, do svého vnitřního klidu a harmonie.
Odejít musíš ty. Ne z práce, ale z role toho, komu ovlivňuje rozpoložení a radost z žití, jestli se někdo chová tak, jak on z nějakého svého důvodu chce. Čili, asi je první tvůj úkol najít ten důvod - proč potřebuješ k dobrému pocitu, aby se lidé chovali podle tvých představ.

Hustá atmosféra může vzniknout jedině tam, kde je více různých energií v kolizi, jeden člověk ji sám vytvořit nedokáže ...
06.07.2015 - 06:39 | Filtr
(Štír) noctua » Neferlin
Díky za reakci :1:
Mohl by se, prosím, na situaci někdo mrknout přes karty, jak to dopadne? Jestli si najde jinou práci a odejde sama? Nebo někdo, kdo vnímá energie?
Atmosféra je tam opravdu nepříjemná :21: :1:
Děkuji
06.07.2015 - 05:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To chce ji umět přežít a nebo vyštípat :2: :21: :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »