Invaze islámu a jeho stoupenců, konec Evropy jak ji známe..


03.06.2015 - 23:18
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele matusberanus, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Invaze islámu a jeho stoupenců, konec Evropy jak ji známe..
Prosím o Vaše názory na pohromu, která již je v Evropě a dotýká se nás všech.Itálie, Francie, Německo, Velká Británie a další...Pohroma, která se valí z Afriky, Islámský stát a v neposlední řadě konec demokracie v Anglii,Francii a Španělsku.Bohužel naše media mají přísný zákaz nám cokoliv poukazovat, ale je to pouze zoufalý tah nás držet v nevědomosti.http://www.czechfreepress.cz/evropa… třeba jednat nebo demokracie a naše kultura a identita bude v troskách.

Příspěvky v diskuzi

Stránkování od konce: / 21 

Řazení:
17.03.2018 - 16:22 | Filtr
(Býk) Deam
Pro zajímavost:

http://gatesofvienna.net/2018/03/…

Ukázka toho, že vystoupení z EU samo o sobě ještě nemusí být k ničemu.

Británie zakazuje do země vstup lidem zastávajícím kritické názory na islám, ale bez problémů živí džihádisty.
16.03.2018 - 20:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kiyoko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Performer Kohout - závada není na vašich přijímačích :39:
07.09.2017 - 23:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rád bych se na Invazi islámu a jeho stoupenců do Evropy podíval z jiného soudku, který nám někdy uniká, patrně proto, že nemáme informace a jsme cíleně odváděni do míst, kde nejsme schopni o daném problému reálně uvažovat. :1: Pokud člověk chce něčemu porozumět, musí jednotlivé oblasti od sebe oddělit - ekonomiku, historii, politiku, kulturu, atd. dospěje k názoru, že je nutné jednotlivé oblasti posuzovat samostatně a pak je znova navzájem propojit, tak se nám objeví vzájemné body, křižovatky, kde se tyto události projevují a začneme tomu trochu víc rozumět. V těch událostech se projevují především zájmy, nadnárodních společností, které se bojí, že přijdou o své trhy, bojí se toho, že se EU rozpadne a oni přijdou o zónu volného obchodu atd. Např. Sorosovo jednání z jeho pohledu je vcelku logické, když sem ty utečence dostane, může ovládat nálady ve společnosti, protože on je spekulant, který spekuluje se měnou a tím on může vyvolávat vzestup, či pokles měn. Je logické, že stojí o to, aby zde bylo co nejvíc utečenců! Tím rozbije statiku společnosti a může ji ovlivňovat. Vytváří omáčku, která se zdá být lidem nepřehledná atd.
Několik staletí se mluví o tom, že v Evropě zavládne islám - řekl to ten a ten prorok. Možná, že si pamatujete, že tento pokus zmasakrovat Evropu Islámem se v minulosti již stal. Osvícení lidé se tomu však postavili a zabránili tomu. :44:Tento plán se začíná realizovat - věk nevědomosti! Když se jim to nepovede, udělají to nějakou jinou oklikou , ale vždy to nějakým způsobem udělají! Nevědí jak to dopadne, ale mají to mnoho let dopředu naplánované! Kdo? Proč? Kdo chce návrat do středověku? :63:
Kroky vedou do minulosti... :3:

Výrok papeže něco naznačuje: :16: "Evropa je jako neplodná Sára" :3: :5: :21:
07.09.2017 - 21:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Důležité sdělení ze šumavských hvozdů:
včera jsem viděla dvě černé veverky. Jedna mi přeběhla přes cestu. Neumím si to vysvětlit :63: Znám jenom zrzavé ..
02.09.2017 - 07:17 | Filtr
(Býk) Deam
Po dlouhé době také něco pozitivního:

https://gatesofvienna.net/2017/08/…

Polsko se postavilo na obranu Michaela Stürzenbergera a bere jeho případ před radu Evropy z důvodu porušování svobody slova v Německu.

M.S. byl před časem odsouzen v Německu na půl roku do vězení za zveřejnění historické fogotografie jeruzalémského muftího Amina Al Husajního ve společnosti Adolfa Hitlera. Současné Německo rozhodně není v pozici mistrovat Polsko s ohledem na vývoj demokracie v zemi a jsem rád, že Poláci se nebojí postavit v tomto případě za správnou věc a vykázat Němce do patřičných mezí.
19.05.2017 - 10:37 | Filtr
(Býk) Deam
Jen tak pro zajímavost. ;)

https://www.novinky.cz/domaci/…

Místní jelita a aktivisté jistého druhu se budou muset přimknout ještě více k Bruseli, jelikož nový velvyslanec asi jejich aktivity příliš podporovat nebude. :)

Aktualizace - naletěl jsem fake news. :D
05.12.2016 - 02:01 | Filtr
(Štír) tronco » neptun
f podstatě fšichni chcípnem .... https://www.youtube.com/watch/…
05.12.2016 - 01:48 | Filtr
(Štír) tronco » neptun
ík :49: :64: :27: :122:
02.12.2016 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LadyLyanna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele matusberanus, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím...
ale řekl bych, že se blýzká na lepší časy :)
01.12.2016 - 14:58 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » LadyLyanna
...a Merkelová chce znova kandidovat :23: :23: :21: :21:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
29.11.2016 - 09:27 | Filtr
(Střelec) LadyLyanna
Ak ich sem vsetkych pustime, tak je definitivne v troskach. Napr v Britanii sa policia boji urovit akekolvek kroky proti moslimom, ktori su kriminalnici, aby neboli oznaceni ako rasisti....a to je fakt. Dalsia vec je to, ze Merkelova je zradkyna celej Europy a mala by byt za to patricne potrestana. Ludia zo,zahranicia ich tu nechcu,lebo je zasadny rozdiel medzi ekonomickym migrantom a clovekom utekajucim od vojny a to je, ze ked naozaj hladas bezpecie, tak zostanesv prvej bezpecnej krajine.Ak si ekonomicky migrant, tak si vyberas tu najbohatsiu. Ja si osobne myslim, ze Europe je na sklonku vojny.
:47:
28.11.2016 - 12:15 | Filtr
(Váhy) neptun » tronco
pár videí od Chobota jsem viděl - hlavně je to alternativní zdroj informací, že lidi slyší jiný názor než do nich hustí např. ČT, NOVA....

Přidávám video od Petra Chobota na téma budoucnost Ruska - tohle tvrdí také více lidí - jasnovědců, astrologů, šamanů....., že Rusko bude do budoucna mocné v té pozitivní formě. Já to tvrdím také a hlavně vše zapadá do jakési astropsychologické skládačky - vše má racionální či logický základ.
Vezmi si jaké politické čistky nyní dělá Erdogan v Turecku a vyhrožuje či vydírá celou Evropu, že nám sem pustí uprchlíky nebo-li i v této době Rusko minimálně vyvažuje a vytváří opozici vůči Turecku, Saudské Arábii, USA.....což je z našeho pohledu pozitivní......

https://www.youtube.com/watch/…
27.11.2016 - 20:22 | Filtr
(Býk) Deam » neptun
Pěkné. :) Podobně promlouvá i ten pan Chobot. Ano, u nás je stále ještě čas, ale nemusí to tak zůstat věčně. Oni tu sice nemají mnoho příbuzných, ale stejně tomu bylo kdysi i ve Švédsku, Rakousku, Dánsku a dalších zemích.

Čeká se na totální kolaps prvního západoevropského státu a čím dříve ten kolaps přijde, tím lépe pro nás.
27.11.2016 - 15:36 | Filtr
(Váhy) neptun » Deam
Dnes jedno optimistické video, když máme 1.adventní neděli, tak je dobré šířit pozitivní zprávy - je to na téma budoucnost České republiky.

Na téma KARMA či KOLEKTIVNÍ NEVĚDOMÍ se už v této diskuzi také filozofovalo - pro nás je dobré, že z více zdrojů i ze zahraničí jdou hlasy či "proroctví", že ČESKO čeká pozitivní budoucnost - oáza klidu jak ji nazval Josef z videa.....

Na konci videa se mluví o takzvaném opačném fenoménu migrace, kdy k nám budou migrovat lidé ze západu což už se děje viz. Holanďané v Jižních Čechách či na Lipně.
V překladu to znamená, že z morálního hlediska je naší "povinností" přijímat spíše lidi ze západu či severu viz. komunismus, kdy mnoho elit - učitelé, lékaři.....utíkalo např. do Švédska, Švýcarska.....nebo-li zodpovědnost např. za uprchlíky ze Sýrie musí z morálního hlediska přijmout státy jako Saudská Arábie, Omán, Kuvajt......

https://www.youtube.com/watch/…
26.11.2016 - 19:46 | Filtr
(Býk) Deam » Bosch
Díky za upozornění, opraveno.

Jj, předpokládám, se to bude týkat rekreačních objektů, podle toho případu z nedávné doby asi také neobsazených či nedostatečně obsazených hotelů.

Zajímalo by mě, jestli se to bude týkat třeba i případů, kdy ve velkém domě bydlí třeba málo lidí - typicky třeba důchodci. Tak či tak je to docela síla..

Teoreticky se může stát, že z toho sejde, 4. prosince čeká Itálii důležité referendum a Renzi před časem prohlásil, že když to voliči odmítnou, tak položí vládu. Osobně tomu příliš nevěřím, ale třeba to fakt udělá a pak budou nové volby a vše může být zase jinak.
26.11.2016 - 13:12 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Deam
co to máš za stránky nejdou otevřít.
Takže když maj mimo sezónu volné bungalovy u moře musej je zpřístupnit uprchlíkům.
26.11.2016 - 12:18 | Filtr
(Rak) dan162
Jestli člověk cítí strach, tak islamisti u něj uspěli, to přesně chtějí. S minimem nákladů dosáhnout toho, že budeme se bát. Čehokoliv, jsme pak bezvadně manipulovatelní, nestojíme pevně. A když se budeme bát těch, kteří před islamisty prchají, tak to je bonus. Mne se líbí slova bubobubo - jestli cítíš, že je třeba s tím něco udělat, tak udělej. Projdi třeba zkouškama na zbrojní pas, až ti přelezou celé hordy plot, tak se budeš moci bránit. Nebo demonstruj. Nejblbější reakce je šířit strach - stejně jako to dělají islamisti nebo Rusové, když chtějí ovlivnit veřejné mínění.
26.11.2016 - 09:22 | Filtr
(Býk) Deam
http://gatesofvienna.net/2016/11/…

Z Itálie ve zkratce: Ministr vnitra připravil nové nařízení ohledně ubytování migrantů. Vlastník nemovitosti, která je nevyužita, či využívána nedostatečně, bude povinnen ubytovat migranty přidělené státem.

Každý odpůrce tohoto nařízení bude obžalován a uvězněn. Vlastníci nemovitostí nemají nárok na podporu od státu, jelikož státu došly fondy.

K potlačení případného odporu se počítá s nasazením 2000 vojáků, policistů a karabiniérů

Fašismus má mnoho tváří....

Jsem zvědav, jak Italové zareagují, každopádně takto nějak se chová okupační mocnost na dobytém území. Uvidíme, jestli si to Italové nechají líbit.

Edit: opravil jsem odkaz, špatně kopírováno odjinud. :)
17.09.2016 - 01:43 | Filtr
(Rak) ončaa
odpovím " vtipem" i když dnes uz to jako vtip neberu.
sedí dva kamarádi v hospode. Jeden Čech a jeden Američan. bavi se a tu američan narazí na imigraci a říká: vy prej teď máte problém s těma islámistama, jak se snaží přes moře dostat k Vám. Mají prý jiný vyznání a jinýho Boha a jiný sociální návyky... No to máme" ale vůbec nevím,jak to vyřešíme..."Odpoví český návštěvník. V tom s od vedlejšího stolu zvedne indián a říká čechovi: "tak ale něco dělejte, my jsme to kdysi podcenili...

Já bych "něco dělala", ale poraďte mi...co jako jednotlivec zmůžu????


a mimochodem, prej první imigrant byl Mojžíš ...tak to je pak těžký...
16.09.2016 - 22:37 | Filtr
(Kozoroh) Radyn » bubobubo
S tím "množením evropanů" a přistěhovalců bych to až takhle nezjednodušoval. Evropané chtějí své děti zajistit, dokázat se o ně postarat, zatímco přistěhovalci až takhle většinou nesmýšlejí. A navíc, oneckonců, kdo z pracujících evropanů většinové společnosti dostane na sociálních dávkách při nemoci, nebo případné nezaměstnanosti tolik jako naprosto zdravý nemakačenkové a jiná "netáhla"? Je to stené jako s rostlinami, čím víc jim dáte živin, které jim vyhovují, tím více se množí. A když je zasadíte někam, kde nemají přirozené nepřátele, navíc dostanou více živin, tak rychle vytlačí stávající vegetaci, viz. např. bolševník velkolepý.
12.09.2016 - 11:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deam
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedá mi to a přiložím obrázek z tvého odkazu :4:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »