sen ve snu


31.05.2015 - 00:15
(Štír) Alazir
sen ve snu
:25:Zdalo se mi , ze spim v rodnem domu ve svem detskem pokojicku a v tom snu ve snu se mi zdalo, ze mi muj syn taha vzadu perinu. Nevidela jsem mu dobre do obliceje a trochu jsem se bala. Volala jsem o pomoc a pak jsem se v tom druhem snu probudila. Kdyz jsem videla ze v tom pokojicku nikdo neni, ze to byl jen sen, tak jsem v tom snu opet usnula a zdalo se mi to same, zavolala jsem tedy otce, ale ten se neozval. Zase jsem se v tom druhem snu probudila a sla za otcem zeptat se ho, proc mi neprisel pomoci. Pry me neslysel. Vse bylo tak realne az na to , ze vse byl sen ve snu, porad jsem celou dobu v realu spala. :39: Zase jsem tedy v tom snu sla spat a zdalo se mi zase to same, ale tentokrat jsem se pokusila nebat se a volala jsem sestru, ktera spala vedle : vzbud me sestro. Kdyz se nic nedelo, rekla jsem synovi at jde do sveho pokojicku a on odesel. A teprve ted jsem se ze vseho vzbudila doopravdy. :41: :66:Fakt jsem z toho jelen primo dvanacterak :41: Sen ve snu v kterem spim a neco se mi zda a trikrat mam ten samy sen ve snu, no fakt blazinec hadr :61: :32:prosiiiiim o vyklad

Řazení:
31.05.2015 - 10:57 | Filtr
(Štír) Freja
Sen ve snu je úplně běžný jev při lucidním snění.Něco si o tom přečti...
Strach není na místě :3:
31.05.2015 - 10:52 | Filtr
(Střelec) tiferett
V celom tomto sne v sne išlo práve o to - že keď si v tom sne zase zaspala,tak si a POKÚSILA NEBÁŤ SA ....to bol najdôležitejší aspekt toho celého...Zbaviť sa v sne pocitu sttrachu .
Pocit strachu v sne totiž v tom sne k tebe priahne negatívne temné entitiy, ktoré sa energiami strachu živia - prisaju sa zozadu na srdcovú čakru a sajú emćoe strachu zo zadnesj srdcovej čakry..
Ak sa ti nabudúce bude snívať takýto sen v sne, tak sa hned´sútreď na to, aby tam nijaký strach nebol...ZAchovaj pokoj, nech sa v sne deje čokoľvek.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »