Kontakt s Anjelmi


25.05.2015 - 06:52
(Rak) Saly
Kontakt s Anjelmi
Má niekto osobnú skúsenosť (kontakt) s bytosťami, ktoré nazývame Anjelmi - Božími poslami :76: ? Videl, počul či cítil niekto Anjela a komunikoval s ním nejakým spôsobom? Ďakujem vopred za reakcie :74:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
12.06.2015 - 11:35 | Filtr
(Rak) Saly » Lokii
:27:
12.06.2015 - 11:27 | Filtr
(Střelec) Lokii » Saly
Já jsem tady jenom z toho důvodu abych poznal nové lidi a mám stejné právo tlachat nesmysli jako kdokoliv jiný, to jestli tomu budeš věřit nebo ne je mi úplně jedno, narážím jenom na to, že lidé si vybírají čemu uvěří bez ohledu na to, jestli je to pravda nebo ne.Stejně si vyberou to "sympatičtější" bez ohledu na fakta.
12.06.2015 - 06:18 | Filtr
(Rak) Saly » Lokii
Je prinajmenšom zvláštne, že sa kontaktuješ s anjelmi každý deň a pritom máš potrebu chodiť práve sem a zapájať sa do diskusií, ktoré sa týkajú "alternatívnych a strašne pozitívnych úchylností ako je aj astrológia", ktoré zaujímajú (podľa tvojich slov) iba ľudí telesne neuspokojených. Za tvojim slovami cítim skrytý smútok, frustráciu, bolesť a sklamanie.
Neuspokojuje ťa dostatočne tvoje "spojenie" a "kontakt" s "anjelmi", alebo je v tom niečo iné?
11.06.2015 - 20:58 | Filtr
(Střelec) Lokii » Neferlin
Myslet znamená prd vědět :2: Kdyby lidi víc šoustali a masturbovali, tak by neměli tolik deprese a nemuseli se uchylovat k alternativním a strašně pozitivním úchylnostem jako je třeba astrologie :32:
11.06.2015 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že autorku diskuze ne.

Ty zas všude vidíš, co vidět chceš... nechci říkat co :61:
11.06.2015 - 20:12 | Filtr
(Střelec) Lokii » Neferlin
No jo, některý lidi nezajímá pravda, ale jenom to co chtějí slyšet :2:
11.06.2015 - 20:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty jsi fakt pako :21: :29:
11.06.2015 - 19:06 | Filtr
(Střelec) Lokii » Saly
Pokud chceš aby tě taky navštívili, tak musíš hodně masturbovat a až budeš mít orgasmus, tak se ti zjeví a v duchu se je můžeš zeptat na co chceš.Stačí jim v duchu položit otázku a hned dostaneš odpověď.Ještě lépe to prý funguje u análního orgasmu, ale to jsem nezkoušel.
11.06.2015 - 15:54 | Filtr
(Rak) Saly » Lokii
a mohol by si popísať ako prebieha tá komunikácia?
11.06.2015 - 15:53 | Filtr
(Rak) Saly » Samanthaa
Ahoj,

dík z tipy a odporúčania. Toho dr.Páleša poznám, aj to video som už kedysi videla, no priznám sa, nenadchlo ma to. Edgara Cayceho mám preštudovaného tiež.

Zaujímajú ma osobné skúsenosti s Anjelmi v súčasnosti ... Biblický pohľad na Anjelov mi je najbližší a bez ohľadu na to kedy a kto napísal Bibliu, cítim za tým niečo "mimozemské" teda mimozemšťanov, nemôžem si pomôcť :32: :76:
10.06.2015 - 21:49 | Filtr
(Střelec) Lokii » Saly
Já s nima kecám každej den..
10.06.2015 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Saly, jako slovenka jistě znáš RNdr. Emila Páleše CSc, podívej se do jeho publikací, možná to je ta odpověď co hledáš. Např. i tady:https://www.youtube.com/watch/… Taky knížky od Edgara Cayceho můžou ledacos napovědět...

Bible je kronika lidstva napsaná několika lidmi v průběhu X let podle toho kdo vládl a k slávě toho vládce byly zaznamenány určité děje, takže nelze jednoznačně říct, že tato pasáž je ta pravá a tato říká přesně to a to. Takže pravda je někde uprostřed. Nemyslím si, že šlo o mimožemšťany. Ale udělej si závěr sama. :74: :74: :74:
06.06.2015 - 20:22 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ano mám, napi mi na email
06.06.2015 - 12:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » plutarch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi, že jste se s tím asi nesetkal? :3:


Hele vy ten duchovní svět nějak moc cpete ne? Přestaňte se brát tak vážně. :4:

Každej tu máme právo na svůj názor a že s váma nesouhlasím neznamená, že jsem neomylná.

To jakej máte ze mě dojem je jen váš pocit a jak se říká... hozený zrcadlo... Mě je jedno jakej jste, necpu vám to.

Když vám řeknu, co všechno umím, vidím, vím a cítím, tak co?! Sednete si z toho na zadek? Mám tady vést hlubokomyslné debaty o zrození světa? Ne nebudu, nemám na to čas.

Buďte tak laskav a nekoukejte mi na profil, tak si o mě nic nepřečtete.

Také vám přeji hezký den! :74:
06.06.2015 - 08:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Upřímně nevím, co lze odpovědět na příspěvek plnej smíchy válejícíh se smajlíků. Zjevně žijete v dojmu o vlastní neomylnosti. Hlubší osobní zkušenost z vás nějak necítím. Působíte dojmem, že jste povrchní a patrně i hloupá.
06.06.2015 - 06:08 | Filtr
(Rak) Saly » tulačka
Ahoj

ja som o padlých Anjeloch veľa počula no nie je mi to jasné, je totiž viacero teórii a zdrojov informácii.
Mohla by si prosím vysvetliť, aké je tvoje presvedčenie čo sa týka padlých Anjelov?

Ďakujem :74:
05.06.2015 - 20:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » plutarch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Koukám, že moc spoléháte na mozek... Měl by jste důvěřovat jiným orgánům... nepodcěňujte IG svoji...... a si doplňte :61:

Takový andělé jsou k ničemu? A co lidi, co to s nima neumí... ty nejsou k ničemu? Andělé jsou bytosti, co nám pomáhají a ne co nám slouží!!!

Jo jsou kontaktní, ale ne tím, že by se s někým pářili :4: Jak králíci s opicema :61: :75: :29:
05.06.2015 - 20:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Škoda, že tu nejde lajkovat jako na FB, takže napíšu jen... Souhlasím! :17:
04.06.2015 - 09:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No uvažuju o tom tak, aby to mělo nějaký význam pro reálný život, protože k čemu je skutečnost, že andělé existují, když se s nimi mohu setkat jen omezeně, nemohu s nimi spolupracovat a nechám je přebývat v nějaké mimozemské sféře. Takoví andělé jsou tak nějak k ničemu a o tom bible říká, že to tak není. Andělé slouží H-spodinu a lidem a dokonce se někteří z nich spářili s ženami lidskými. Jsou tedy hodně kontaktní.
04.06.2015 - 08:31 | Filtr
(Rak) Saly » plutarch
Ja mám i tak pocit, že by v niektorých z prípadoch "zjavení" mohlo ísť o mimozemšťanov. Nemôžeme vedieť akú podobu môžu "mimozemšťania" mať, vôbec nemusí byť materiálna a fyzická tak, ako poznáme matériu my, našimi fyzickými zmyslami.
Môžeme sa len domnievať no môj pocit ostáva stále rovnaký. Presvedčenie nemám a ani ho mať nemôžem, môžem mať len pocit, dojem. Tvoje presvedčenie ti však neberiem :76:
04.06.2015 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, těch andělů je samozřejmě ještě více. Kabalisté je dokážou najít v biblickém textu i tam, kde se o andělovi vysloveně nemluví. Nesdílím s tebou ale přesvědčení, že jsou to mimozemšťané nebo návštěvníci z vesmíru. Důkaz vidím hned v prvním citátu: Vo sne videl, a dále jsou to tyto poukazy: Keď v podvečer prichádzali, v plameni horiaceho kra, spoznal, že to bol Hospodinov anjel, Keď plameň z oltára vystupoval k nebu, sa vybral hľadať človeka, ktorý s ním pôjde, zobudil ho a povedal: Rýchlo vstaň! (vězení+spánek), Tu Peter prišiel k sebe a povedal si... To jsou jen ukázky, kterých je v bibli mnohem víc, když se zamyslíme nad kontextem. Jsou to odkazy na silný vnitřní zážitek, tzv. změněný stav vědomí, který není ovšem navozen žádnými halucinogeny, drogami, složitými náboženskými rituály ale vzniká zcela přirozeně synchronicitou různých vědomých a pudových činností. Změněný stav vědomí může tedy být navozen spánkem, probuzením ze spánku, změnou režimu světla a teploty při východu nebo západu slunce nebo na blízkém východ obzvláště v poledním horku, může být navozen chůzí, hudbou, náboženským obřadem a mnoha jinými způsoby. Dokonce může vzniknout jak vidíme i při řešení situace jako je hledání spolucestujícího. My jsme s naší modernitou velmi necitliví a otupělí, takže málokdo si uvědomuje že třeba příprava jídla je náročný introspektivní proces při němž se zapojuje více složek naší bytosti, totéž platí o umění. Každý kdo tvoří má přístup k změněnému stavu vědomí a může komunikovat s těmito silami. Nejsou to mimozemšťané z kosmu, ale jsou to personifikace sil vesmíru samotných.
03.06.2015 - 11:56 | Filtr
(Rak) Saly
Zaujali ma opisy Anjelov, ktoré som našla v Biblii. Niektoré vo mne vzbudzujú dojem, že sú to "mimozemšťania", návštevníci z vesmíru, inej planéty, prípadne iné duchovné bytosti, schopné materializácie ...
veľmi veľa krát sa v Biblii objavuje slovo "anjel"


Uvediem aspoň pár výňatkov, čo ma zaujali:

Gn 28,12 Vo sne videl rebrík postavený na zemi, ktorého vrchol sa dotýkal neba. Boží anjeli po ňom vystupovali a zostupovali.

Gn 19,1 Keď podvečer prichádzali dvaja anjeli do Sodomy, Lót sedel v mestskej bráne. Len čo ich zazrel, vstal a šiel im v ústrety. Poklonil sa im až po zem

Gn 24,40 povedal mi: Hospodin, pred ktorého tvárou chodím, pošle s tebou svojho anjela, aby si mal na ceste úspech a priviedol si pre môjho syna ženu z môjho príbuzenstva, z domu môjho otca.

Ex 3,2 Tam sa mu v plameni horiaceho kra zjavil Hospodinov anjel. Mojžiš videl, ako ker horí a nezhára.

Ex 14,19 Nato sa Boží anjel, ktorý predchádzal Izraelitov, zdvihol a šiel za nimi. Oblačný stĺp spred nich sa tiež zdvihol a postavil sa za nich.


Sdc 6,21 Hospodinov anjel sa dotkol koncom palice, ktorú mal v ruke, mäsa i nekvasených chlebov. Zo skaly vyšľahol oheň a pohltil mäso i nekvasené chleby. Hospodinov anjel mu medzitým zmizol z očí.

Sdc 6,22 Gideón spoznal, že to bol Hospodinov anjel. Preto zvolal: Beda, Pane, Hospodin, veď som videl Hospodinovho anjela z tváre do tváre!

Sdc 13,6 Žena to šla oznámiť svojmu mužovi. Povedala: Prišiel ku mne Boží muž. Vyzeral ako Boží anjel a vzbudzoval bázeň. Neopýtala som sa ho, odkiaľ je a on mi nepovedal svoje meno.

Sdc 13,15 Manóach povedal Hospodinovmu anjelovi: Chceli by sme ťa zdržať a pripraviť ti kozľa.

Sdc 13,16 Hospodinov anjel však Manóachovi odpovedal: Keby si ma aj zdržal, nejedol by som z tvojho jedla. No ak pripravíš spaľovanú obetu Hospodinovi, prines ju. Manóach totiž nevedel, že je to Hospodinov anjel,

Sdc 13,17 preto sa spýtal Hospodinovho anjela: Ako sa voláš? Keď sa tvoje slová splnia, chceli by sme ti prejaviť poctu.

Sdc 13,18 Hospodinov anjel mu odpovedal: Prečo sa pýtaš na moje meno? Je tajomné.

Sdc 13,20 Keď plameň z oltára vystupoval k nebu, vzniesol sa Hospodinov anjel v plameni oltára hore. Pri pohľade na to Manóach a jeho žena padli tvárou na zem.

Sdc 13,21 Hospodinov anjel sa Manóachovi ani jeho žene už nikdy nezjavil. Vtedy si Manóach uvedomil, že to bol Hospodinov anjel.

Jób 33,23 Ak je pri ňom anjel, jeden z tisíca, ktorý oznamuje človeku, čo je pre neho správne

Tob 5,4 Tobiáš sa vybral hľadať človeka, ktorý s ním pôjde do Médska a ktorý pozná cestu. Odrazu videl stáť pred sebou Rafaela, anjela, ale on nevedel, že je to Boží anjel.

Tob 12,15 Ja som Rafael, jeden zo siedmich anjelov, ktorí stoja pripravení pred Božou slávou a predstupujú pred ňu.

Jn 20,12 a videla dvoch anjelov v bielom sedieť tam, kde predtým ležalo Ježišovo telo; jedného pri hlave, druhého pri nohách

Sk 12,7 Zrazu zastal pri ňom Pánov anjel a v miestnosti zažiarilo svetlo. Anjel udrel Petra do boku, zobudil ho a povedal: Rýchlo vstaň! Reťaze mu spadli z rúk

Sk 12,9 Peter vyšiel teda von a šiel za ním; ani nevedel, že to, čo sa dialo prostredníctvom anjela, je skutočnosť. Domnieval sa, že má videnie.

Sk 12,10 Prešli cez prvú i cez druhú stráž a prišli k železnej bráne, ktorá viedla do mesta. Tá sa im sama otvorila. Vyšli von, prešli jednou ulicou a tam mu anjel zmizol.

Sk 12,11 Tu Peter prišiel k sebe a povedal si: Teraz naozaj viem, že Pán poslal svojho anjela a vyslobodil ma z Herodesovej ruky, aj zo všetkého, čo očakával židovský ľud.


Zj 10,1 Videl som zostupovať z neba iného mocného anjela, zahaleného do oblaku. Na hlave mal dúhu, jeho tvár bola sťa slnko a nohy ako ohnivé stĺpy.


Zj 18,1 Potom som videl zostupovať z neba iného anjela, ktorý mal veľkú moc. Jeho slávou sa rozžiarila zem.

Zj 22,6 Anjel mi potom povedal: Toto sú verné a pravdivé slová a Pán, Boh prorockých duchov, poslal svojho anjela, aby svojim služobníkom ukázal, čo sa má čoskoro stať.




03.06.2015 - 10:28 | Filtr
(Rak) Saly » plutarch
Ďakujem za vysvetlenie, chápem ...
02.06.2015 - 15:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fantazy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc hezké :17:
02.06.2015 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » plutarch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Viem :1: len už o tom nechcem písať :1:
Příspěvky: 68-44 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »