Šperky a prúdenie (blokovanie) energie


12.05.2015 - 09:50
(Rak) Saly
Šperky a prúdenie (blokovanie) energie
Niekde som raz čítala, no nespomínam si kde a čo presne sa o tom písalo, ale týkalo sa to nosenia šperkov, najmä prsteňov, ktoré vraj blokujú, či narúšajú harmóniu toku a prúdenia energie v tele. Je na tom niečo pravdy, počul niekto niečo o tomto??

Řazení:
13.05.2015 - 23:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tím co píšeš ve svých příspěvcích by se dalo souhlasit. Máš pravdu, že jsme odtrženi od reality. Jsme sice součásti přírody ALE(?!) :63:, přírodě moc nerozumíme. Základní návyky, znalosti, naši přirozenost jsme dávno ne vlastní vinou zapomněli.
Ano, všechno nás ovlivňuje – prostředí, místo, věci i ty co nosíme na svém těle. Proč se o tom bavíme? :1: Chceme zjistit to, co ti před námi věděli, ale my dávno nevíme. Možná , že jsi slyšel o krystaloterapii - přikládání kamenů především na čakry a harmonizování těla. U šperků hraje roli :44: i barva - zlatá – životadárná energie , zelená s růžovou – barvy srdce, bezpodmínečné lásky , modrá – komunikace atd.
Různé kameny mimo různých vibrací , mají i své symboliky – např. rubín – symbolizuje silnou mužskou energii, safír – symbol dokonalosti a věrnosti, akvamarín – symbol odvahy, zbystřuje intuici atd.
Nedoporučuje se nosit šperky po někom atd. Různé amulety, přívěšky, měly svůj význam, ne jen estetický. Důležitá je opravdu intuice a pocit při nošení šperků.Ideálním pro všechny je křišťál.
Informacích je vcelku dost, pokud je chceš znát. :1: :15: :29:
13.05.2015 - 21:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ke všemu bychom měli přistupovat hlavně se zdravým selským rozumem - nechat proudit informace a třídit je, a naslouchat v tichu svému vnitřnímu hlasu. Pak není těžké rozpoznat co škodí a prospívá. To jsou informace, které se nedozvíme ani v knihách ani na Najdise. A je fakt jedno , jestli se jedná o kafe nebo šperky. :27:
13.05.2015 - 17:24 | Filtr
(Rak) Saly » Putes
Ja som s tým tiež prestala už veľmi dávno, cítila som diskomfort, zvláštne obmedzenie a nechápala som prečo mi to nie je príjemné, skrátka mi to vadilo mať prsteň na ruke či retiazku na krku ... až neskôr som sa niečo dočítala no už som si to nepamätala prečo presne tam neodporúčali nosiť kovové šperky priamo na tele.

13.05.2015 - 15:26 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » petamar
Technicky vzato jsou hodinky náramkem s přidaným minibudíčkem :4:

Tahle a podobné diskuze jen ukazují naše odtržení od reality. Jsme součástí přírody a působí na nás kovy, kameny, stromy, světlo, voda ... - tak PROČ ?!? si vždycky vytrhneme jeden kousek a začneme zkoumat, jestli náhodou pro nás není škodlivý :32:?. Vždyť je to blbost už z principu, škodlivost je nejen o kvalitě, ale i o kvantitě - jinými slovy vyvážit se dají úplně v klidu i protichůdné prvky. Když nějaký odebereme, způsobíme tím nerovnováhu (disharmonii,nemoc).
V principu to platí i pro diskuze typu "škodlivost" cukru,soli,kávy - místo abysme se naučili vnímat co (kdy a kolik) nám pomáhá nebo škodí zakládáme diskuze a čteme "vědecké studie" - často jen skrytou reklamu :47:.
13.05.2015 - 11:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Putes
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: Je to tak. Sice hodinky nejsou šperkem, ale mají podobnou vlastnost! :1:
13.05.2015 - 10:20 | Filtr
(Vodnář) Putes » Saly
Ani zlato, stříbro, nejlépe když tak přírodní materiály na šňůrce. Byla to opravdu velmi názorná ukázka působení. Šel proti té osobě s virgulí a ta se mu zastavila asi 10 cm před tělem. Když odložila šperky, aura okamžitě naskočila tak na půl metru. Bylo to velmi působivé a já už aspoň vím, proč jsem poztrácela všechny prstýnky a řetízky, prostě mi škodily. :17:
13.05.2015 - 07:43 | Filtr
(Rak) Saly » Putes
Takže ani zlaté šperky, keďže zlato je tiež kov...

12.05.2015 - 17:38 | Filtr
(Vodnář) Putes
Byla jsem loni na přednášce právě na toto téma. Známý spisovatel a psychotronik Ing. Josef Schrötter nám názorně ukázal pomocí virgule u jednotlivých účastníků jak prsteny, náušnice a náramky ovlivňují naši auru. Stačilo je odložit a aura každého člověka okamžitě narostla. Takže když šperky, tak přírodní a hlavně bez kovu. :17:
12.05.2015 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám šperky ráda a určitě mají silnou energii samy osobě ať už jsou ze zlata, stříbra nebo polodrahokamů. Střídám všechny a řídím se intuicí. Teď mám období, kdy mi "nesedí" nic, tak se do toho netlačím. Občas opravdu cítím, že mně spíše ubližují, ale ne že by blokovaly tok energie, ale prostě se mnou nerezonují.
Často je čistím, odchytávají energii z okolí i ze mně, a vím, kdy je nemůžu znovu použít. Ale je to o přírodních materiálech. Z bižuterie necítím nic, nosím ji taky ráda, ale jen jako módní doplněk. :27:
12.05.2015 - 14:08 | Filtr
(Štír) Freja » Buddha/2
Jo,to zní dost pravděpodobně.... :15:
12.05.2015 - 14:03 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Freja
Akupunktura používá zlaté jehly jako tonizační, myslím že i zlaté prstýnky maj podobný efekt na dráhu která je na příslušném prstu. Takže zdaleka ne vždy musí být vhodné.
Stříbro působí opačně.
Si myslím, že dlouhodobé nošení čehokoli přenastaví energetický systém. Otázkou je, jestli to bude směrem k harmonii nebo ne :3:
12.05.2015 - 13:52 | Filtr
(Štír) Freja
Zas o zlatu v prstenech se říká,že zamezuje artritidě :44:
:21: ví...
12.05.2015 - 13:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tom případě by jsme neměli ani nosit oblečení, aby nám neškodili :4:
12.05.2015 - 13:44 | Filtr
(Štír) Freja
No,přesně tohle říkal kdysi můj učitel jógy.Řetízky,prstýnky...že to všechno přetíná tok proudící energie...tak jsem si úplně odvykla tyhle věci nosit.
12.05.2015 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neříkám, že jsou. Tygří oko mám doma dvakrát. Jen prostě ta kombinace a že byl úplněk udělalo svý :47: Jo díky, to já musím mít furt něco spešl :61:
12.05.2015 - 13:33 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Neferlin
Nejsou špatný kameny. To máš jako s lékama - nebudeš si brát léky na vysoký tlak když máš nízký.
Nicméně musím říct, že Tvůj způsob "přírodního výběru" je docela originální :15: :4:
12.05.2015 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě žádnej nic nebloknul, jak by to chtěl udělat, tak je vyhazuju :4: Asi před dvěma rokama se mi stalo, že jsem si na jarmarku koupila prstýnky z kamene... tygří oko, býčí oko a serpentin a posléze jsem zjistila, že jsou hodně špatný, tak jsem je šla hodit do řeky za město. Kameny už si nekupuju, mám jich dost :4:
12.05.2015 - 12:49 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Neferlin
Věř tomu, že např. některé polodrahokamy bloknout umí a to hodně citelně - to jsem si zkusil na vlastní kůži. Jsou i takové, které jakoby měly snahu vyskočit ti z ruky, ale je to fakt hodně individuální - právě proto nemůže existovat univerzální návod.
Že Ti nesednou bych chápal právě jako projev intuice, která ví co je pro Tebe vhodné a co ne :44: :5:
12.05.2015 - 12:41 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
A proč jen narušují ?
Stejně tak dobře můžou narušené toky podporovat. Proto se taky nosily, nebylo to jen pro parádu :45: :4:.
Záleží na všem - materiálu šperku,místě kde ho nosíš. Žádný univerzální návod na to není, nejlíp si konkrétní věc vybrat podle intuice a vyzkoušet.
Nemyslím stylem k červené kabelce rubínové náušnice,k zelené smaragdy :4:
12.05.2015 - 10:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No možný je všechno, ale moc na to nevěřím, že by mi nějaký prsten či šperk bloknul. Spíš na to, že mi některý "ozdoby" nesednou, proto je nenosím a vyrábím si je radši sama :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »