URINOTERAPIE - MŮJ ŠOK


06.05.2015 - 21:25
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz
URINOTERAPIE - MŮJ ŠOK
ONO TO NENÍ HNUSNÝ! Chci se podělit o velké překvapení a velkou radost. O urinoterapii jsem tu a tam slyšel už mnohokrát. Manželka je kvalitní léčitelka, takže kniha o urinoterapii u nás leží běžně v polici. Velmi mě zaujalo video Jardy Duška s MUDr. Vilmou Partykovu, která urinoterapii praktikuje už cca 40 let https://www.youtube.com/watch/… Říká se v něm, že se urina nemusí jen pít, ale může se vtírat do kůže, nebo se může aplikovat pouze jedna kapka atd. tad. A to mě zaujalo. Už cca rok se intenzivněji různými cestami očišťuji (křemelina, ostropestřecový olej atd. atd.)Tak jsem si řekl, že zkusím trochu zalaškovat s mírnou formou urinoterapie. Vtíral jsem si kapku do kůže na zápěstí, pak jsem přidal další místa (např. na místo čakry Vadžradhara – nedávno odtajněná léčitelská čakra) a čekal jsem, co bude. Manželka téměř nic podle zápachu nepoznala. Čichám k urině a ono to nijak nemsrdí. Dnes jsem našel odvahu zkusit ji špičkou jazyka. A nic, stále žádný zápach nebo protivná chuť. Tak jsem se zkusil napít. A PŘIŠEL ŠOK. CHUTNALO TO JAKO SLABOUČKÝ BYLIKOVÝ ČAJ. BEZ ZÁPCHU, BEZ PROTIVNOSTI. Teprve až večerní urina byla trochu slaná. Když jsem si četl od Vilmy Partykové principy, na kterých funguje urina, úplně mi spadla brada. Voda, kterou běžně pijeme, nebo pozřeme, nemá z hlediska uspořádání molekul krystalickou strukturu. Urina však obsahuje již přeměněnou vodu. Naše tělo totiž přeměnilo chaotickou strukturu na krystalickou strukturu. Díky tomu může tělo zapisovat informace do krystalické struktury vody. Játra dokážou využívat volnou energii vakua (kosmickou energii) a vytváří z ní světelné vlny a teplo. Světelné vlny zapisují do krystalické struktury vody veškeré potřebné informace o našem těle, o zdraví a také o jeho poškozeních. Tato voda koluje tělními tekutinami tělem a všude předává buňkám a orgánům potřebné informace. Ty se pak projevují například na chromozomech. Dodáme-li do těla informace z vlastní uriny, tělo je rovnou a ihned dokáže velmi efektivně využívat. Známý princip: léčení podobného podobným. Jde o komplexní léčení komplexními informacemi. Za tisíce let, nejsou známy žádné negativní vedlejší účinky uriny. Uvažuji, že budeme dávat jednu kapku dětem do čaje nebo šťávy.MŮJ ŠOK JE, ŽE MOJE URINA MĚLA CHUŤ JAKO SLABÝ BYLINKOVÝ ČAJ. POSÍLÁM TO JAKO PODNĚT DO SVĚTA. KDO TO MÁ ZACHYTIT, TEN TO ZACHYTÍ. Přeji radost ze života.

Řazení:
14.05.2015 - 17:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Presne :1: úplne zdieľam Tvoj názor, ktorý si zhrnul v posledných vetách :15:
14.05.2015 - 14:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pamatuji jednoho "tajného" léčitele z dob socializmu, který přikazoval svým pacientům pít štamprdli čerstvé moče po 17. hodině (už si nepamatuji ty důvody - občas jsem k němu vozil kolegu).
Nejsem odmítač neznámého, ale selský rozum mi přirovnává moč k výstupu z čističky odpadních vod. Jen je jejich funkce obrácená, ledviny si třebné ponechají a nepotřebné vyloučí, kdežto čistička... A jak dobře funguje čistička (ledviny) a co do čističky (ledvin) teče je možná to, co je ukryto za ideou, " že si vyléčení "musíme" zasloužit...?". Výléčení případné nemoci si zasloužíme, myslím, něčím jiným.
Veganská strava, či dieta, či půst samozřejmě ovlivní to co do ledvin jde k zpracování a výstup může být i tím čajem. Nebo tělo není schopné zachytit něco důležitého v původní formě jidla a pití, ale z moči již něco nutného získat dovede. To jsou samozřejmě situace, které jistě vznikají (jsme přece součástí vesmíru, jehož plány moc neznáme).
A všelék taky existuje - neonemocnět.

14.05.2015 - 09:54 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » bubobubo
Ahoj B.

Myslím, že jde o nedorozumění. Vůbec se nesnažím doporučovat moč obecně a všem a ještě k tomu užívat ji vnitřně. Ani nechci nikoho přesvědčovat o tom, že moč dodává tělu potřebné informace. Je to na každém jednom z nás, aby si na tom pracoval sám.

Ani nepropaguji vnucovat moč lidem, kteří jsou zdaravotně v potížích nebo jsou na sklonku života. To bychom si nerozuměli.

Když říkám, že si to musí každý zasloužit sám, tak tím myslím, že skutečná přičina nemoci je většinou na duchovní úrovni (nebo karmické atd). Takže odstranění této příčiny není jenom o tom co vypijeme nebo spolykáme. Pokud se chceme vyléčit (odstranit příčinu) polykáním něčeho, tak to musí být spojeno také s vnitřním posunem, s prací sama na sobě, s vynaloženou pozorností a energií. O tom to je. Nemoci máme proto, abychom něco pochopili a posunuli se tím. Takhle je myšlena idea, že si vyléčení "musíme" zasloužit.

Chtěl jsem původně pouze sdělit, že mě velmi velmi překvapilo, že mi to nesmrdělo, ba co víc, nebylo to vůbec nijak protivný. Prostě čaj.

Ať se o to zajímá každý sám za sebe. Tak to má být. Myslím, že lidí, kteří to úspěšně užívají je dost a dost na to, aby se z toho dalo vyvodit, zda to funguje nebo ne.

PŘEJI FAJN DEN
14.05.2015 - 01:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale jo...čůrala jsem si na rány jako dítě běžně...nic nového pod sluncem,instinktivně,ale když mě nakonec ošetřila maminka pálivou desinfekcí a fáčem,tak jsem to uvítala....jen jsem se často nechtěla přiznat,kde jsem co vyváděla... :3:,tak jsem radši čůrala...,ale tady se píše o vnitřní aplikaci...tedy pokud něco vnitřně aplikuješ a doporučuješ to,tak je to odzkoušené a pomáhá to všeobecně...a já si právě toto rozhodně nemyslím... :1:
Červy jsou něco jiného....požerou hnis...
Jinak ke tvé otázce zda znám něco,jako všelék..né, neznám...avšak vím,že ti o které se starám si už nemusí zasloužit vůbec nic...jen jsme tu pro ně,abychom se na ně usmáli,potěšili je,pohladili a soucítili.. :1: A né jim dávali pít moč.... :3:
14.05.2015 - 00:59 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » bubobubo
ahoj Bubobubo

Jestli ti dobře rozumím, tak pokud by moč měla skutečně schopnost "pomáhat", tak by musela pomáhat vždy, všude a každému.

Neubráním se otázce: A ty znáš nějaký lék, který léčí vždy, všude a každého? Svět je přece mnohem složitější. Lidé si skutečné vyléčení nemoci musí "zasloužit" svým postojem a přístupem. Nestačí pouze něco aplikovat. Záleží na tom jak a proč atd. atd.

Zkusila jsi někdy v životě počůrat si řezné zranění? Zkus to. Funguje to přímo úžasně. Mám to osobně vyzkoušené. I kdyby mělo fungovat pouze toto léčebné působení močí, úplně by to stačilo k jejímu používání a velebení.

Osvícení lékaři přikládají lidem do hnisavých ran červy, aby léčebně působily. A skutečně, úžasně pomáhají. Pro někoho hnus. Výsledek je však úchvatný.

Stejně tak mnoho vědeckých týmů zkoumalo a zkoumá léčebné účinkování moči. Taková je skutečnost. To se neděje pro nic za nic.

Nejlepší je zkusit. Osobní zkušenosti jsou osobní zkušenosti.

PŘEJI RADOST ZE ŽIVOTA
14.05.2015 - 00:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Opět se to tu začalo převádět na předsudky.Například osobně proti moči žádné předsudky nemám a ve svém zaměstnání se s ní setkávám velmi často.
Ale pokud je moč tak účinná,jak se tu píše,tak by měla pomoci každému..jest tak?Tedy pokud by se začala aplikovat našim velmi těžce nemocným klientům,tak by se stal zázrak a jejich problémy by měly začít postupně mizet.Vím...a to zkrátka vím...že se tak nestane...tedy žádný zázrak...jen další výmysl,na kterém bude jednoho krásného dne někdo profitovat,jestli už se tak ovšem nestalo... :3:
12.05.2015 - 15:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » terere
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že si dokonale vystihla všetko, nemám čo dodať. :17:

12.05.2015 - 15:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na medine sa učia i väčšie nezmysly, to ťa môžem ubezpečiť :4: a vzdala som to práve kvôli dogmatizmu celej modernej medicíny a kecom, ktoré som nebola ochotná na prednáškach počúvať.
Napíš jedinú chorobu, ktorú vie vyliečiť bez toho, aby sa v tele nemuselo dačo odrezať či zničiť tak, aby sa viac nevrátila.
12.05.2015 - 10:09 | Filtr
(Střelec) terere
...mám taky osobní zkušenost a jen pozitivní,ve chvíli kdy klasická medicína neuspěla jsem hledala alternativní léčbu,četla jsem Malachova a pak i Partikovou,vyzkoušela a výsledky se dostavily
jen je pravda,že je třeba upravit jídelníček neboli nastavit zdravý životní styl,dělat očistu a držet půsty...jinak je moč cítit atd.
...je zapotřebí překonat nesmyslnou bariéru, kterou v nás vypěstovala společnost, odpor k urině . Tato neobyčejná látka produkovaná naším organismem je velký dar, s kterým musíme patřičně uctivě zacházet.
...obsahuje stovky látek a protilátek které naše tělo vyrábí-hormony,enzymy atd.je to nejdokonalejší homeopatikum,které je vyrobené na míru,přirozená vakcína
Každý organismus jako individuum produkuje do uriny látky potřebné pro léčbu i nemoci ještě skryté, také každý jedinec reaguje jinak a proto si musíme procedury přizpůsobit svému tělu, naslouchejme mu!

:17:

11.05.2015 - 17:29 | Filtr
(Býk) player » vernal
To , že je moč toxická se učí v prvním ročníku medicíny.
11.05.2015 - 16:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Seš vedle, jak ta jedle :4:
11.05.2015 - 15:35 | Filtr
(Býk) player
No - takhle. Piješ toxiny. Zvykáš tělo na škodliviny vyloučené z těla. Na druhou stranu v malých dávkách , takže tě to nezabije. Ne hned. :5:
09.05.2015 - 12:08 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Znám lidi, kteří toto aplikují a někteří z nich i opakovaně. Je to pro tělo přrozené, vlastní, určitě méně škodlivě jak chemické přípravky:))
09.05.2015 - 11:26 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » zatimahoj
přesně
koukám, že u uriny funguje hodně stud a předsudky,

ale ten kdo už se o urinu začne víc zajímat, ten jde myslím obecně víc do hloubky ohledně přístupu ke svému tělu a zdraví. Takového člověka farmaprůmysl jen tak lehce neoblbne. A taky proto jim to tak vadí.

Např. nedávno když byl světový kongres o urině, kam se sjelo mnoho praktikujících lékařů, tak nesměli mít poutače na kongres venku na veřejnosti na ulici, ale pouze uvnitř v kongresovém komplexu.

07.05.2015 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Putes
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Urina se nachází ve spoustě dost drahých obličejových krémech, zkrátka kosmetika má s ní dobrou zkušenost :-)
07.05.2015 - 20:58 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » zatimahoj
Díky Friday

zdá se, že mnohem více lidí to zná, nebo užívá, než kolik se o tom hovoří v médiích.
07.05.2015 - 13:52 | Filtr
(Vodnář) Putes
Před lety jsem byla na ezoterické dovolené a tam náš lektor vykládal o využití uriny. Přiznám se, že se mi to ošklivilo, ale naopak mě zaujalo jeho vyprávění o jeho předchozích klientech a bylo to víc než přesvědčivé. Vyprávěl nám, jak přijel po nějaké době znovu na Valašsko a tam ho vítaly místní babky. Byly celé rozesmáté, tvářičky jako růžičky. Jak by ne, když podle jeho návodu si tváře denně potíraly urinou. Vrásky prý zmizely, tak jsem to po návratu domů nějakou dobu zkoušela také, ale asi jsem neměla potřebnou výdrž :61:
07.05.2015 - 10:51 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » bubobubo
Ahoj
Díky za nové info
Urina se hodně používá v klimaticky náročných podmínkách.
Eskymáci urinu skutečně pijí. Jeden cestovatel popsal jak ji popíjejí večer při diskuzích. Australští domorodci ji používají také. Indiáni a Eskymáci ji používají k celkové tělesné a duševní očistě. Působí jako protijed vůči všem jedům a je domorodými národy používaná v situacích při ohrožení života.
Toto vše se o urině běžné uvádí a píše.
Já jednou poslouchal českého cestovatele a ten popisoval velmi široké užívání uriny Eskymákama, např. že ženy si v ní myjí svoje vlasy..

07.05.2015 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za reakci...pocitově to vnímám tak,že pokud člověk věří,že mu to pomáhá,tak to je osmdesát procent úspěchu.
A jen drobný poznatek k těm Eskymákům.Jestli moč pijí nevím,ale eskymácké ženy se močí potírají,nikoli kvůli léčebným účinkům,ale kvůli erotice...vůně moči je pro eskymácké muže silným afrodisiakem... :3: :1:
07.05.2015 - 08:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, môžeme si tykať?
Urinoterapiu praktikujem už dlho. Na masáž používam urinu odparenú na 1/4 a robím ju večer, ale trvá mi to až 1 hodinu.
Praktikujem tento postup: začnem si ju vtierať do pokožky od priehlavkov na nohách smerom hore, potom prednú stranu trupu, krk, tvár a 1x do týždňa aj do vlasovej pokožky, pokračujem cez zadnú časť krku, plecia, chrbát, zadnú stranu rúk, stehien a lýtok a chodidlá. Do chodidiel si ju vmasírujem masážnou kefou s drevennými kolíčkami. Nechám pôsobiť aspoň pol hodinu a osprchujem sa vlažnou sprchou. Nikdy doteraz sa mi koža nesfarbila.
No a ešte - dodržiavam 1 zásadu vtieranie nikdy nerobím iným smerom, ako je prúdenie energie v tele. Čiže na prednej strane tela vždy len smerom hore, nikdy žiadne krúživé pohyby, ani hore-dolu, vždy len zdola nahor a na zadnej strane tela vždy od krku smerom dolu a znovu iba jedným smerom.
Pijem čerstvú urinu ráno - 100 ml na 3 dúšky.
Pekný deň ti prajem :)
07.05.2015 - 02:20 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » bubobubo
Ahoj

Ano to je častý a pochopitelný názor. Rozumím tomu. Také pro lékaře to je odpad, nic víc. Pro farmaprůmysl to je úplný strašák. Je to zadarmo a má to každý.

Pokud si ovšem člověk nastuduje informace, už je všechno úplně jinak. Moč studovaly a studují četné vědecké týmy. Nejvíce ŠVÝCARSKA, USA, RUSKA atd. Výsledky jsou fascinující.

Starý babský recept zní, že na poranění, sečnou, řeznou ránu a podobně je nejlepší počůrat si ránu, nebo udělat obklad z moči. Je to prověřeno tisíciletími. Já osobně jsem si v 15 letech krásně uzdravil pořezanou ruku pilou tím, že jsem si to okamžitě počůral. Vzpoměl jsem si na otcovu radu, kterou mu jeho maminka často uplatňovala v praxi.

To bylo moje první setkání s účinkem moči. V tu chvíli to pro mě nebyl tělesný odpad, ale přímo zázrak. Koukal jsem se na to, jak zázračně rychle se rány na ruce hojí.

Dnes už to vnímám úplně jinak. Stvořitel byl tak moudrý, že nám daroval mnohé nástroje sebeléčení. Jako například projekční a reflexní body na dlaních nebo ploskách nohou. Ale také zdá se i konstrukci moči. Nejenže vylučuje nadbytečné látky, ale také má evidentně dar uzdravovat. A co je božsky geniální, je dostupná komukoliv kdekoliv i v kritických situacích.

Eskymáci a indiáni pijí a používají moč běžně. A ti nejsou hloupí. Není to samozřejmě pití na žízeň. Běžně se dnes ze složek moči dělají léčebné masti atd.

Ale jak říkám, je to o tom prostudovat si data, informace, účinky, výsledky. Mě zatím k úplné fascinaci ohledně principů a účinkování moči stačí kniha: URINOTERAPIE A NEMOCI od Vilmy Partykové. Mimochodem, paní doktorce Partykové je 77 let a přitom vypadá o dvacet let mladší a tělo má krásně pružné a ohebné. Cca 40 let praktikuje urinoterapii. Je to názorný příklad účinnosti přímo in natura.

Ano, mnoho lidí má zaneřáděnou moč. Platí, že moč je zaneřáděná tehdy, pokud se špatně stravujeme a špatně žijeme. Pokud jíme a žijeme zdravě, je i moč nesmradlavá a neprotivná. Jedna paní říká, že urinoterapie ji vede ke zdravější stravě, protože si při pohledu na jídlo řekne sama pro sebe "a jak mi to bude chutnat zítra?"

Všichni máme nějaké předsudky. Dnes už však nesdílím názor, že moč je pouhý odpad a že patří pouze do odpadu. Má neuvěřitelné schopnosti. Je proto pro mě boží technologií, kterou použil tvůrce při tvorbě fyzického těla lidské bytosti.

Výčet fyzikálních vlastností moči a také 200 složek dosud objevených v moči je doslova fantastický. Je to podle mě projev inteligence, nikoliv pouhý odpad. Každopádně to určitě stojí za naše velké bádání.
07.05.2015 - 00:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vlastně se již delší čas zamýšlím nad léčitelstvím jako takovým...to,že rostliny mají nějaký pozitivní vliv mám na sobě odzkoušené...a proto vaříme ,macerujeme,abychom je do sebe vpravili..
Ale moč beru jako něco,co z těla odchází...a co odchází,odchází z nějakého důvodu.Kdyby naše tělo chtělo používat moč z jakéhokoliv důvodu,tak ji nevylučuje,ale nechá ji,aby si v těle našla cestu ke své smysluplné práci a nebylo by třeba ji propagovat....
Takže pro mne je moč,ať už ji nazýváte latinsky,aby to znělo,pořád jen moč,tedy tekutina,které se tělo zbavuje,protože ji nepotřebuje... :1:
06.05.2015 - 23:49 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » vernal
Dobrý den / ahoj

Vtírání do kůže já osobně chápu po svém. To znamená, že buď to vtírám do těch míst, kde chci řešit problém anebo volím "strategická místa" např. místo odpovídající konkrétní čakře (pracuji se systémem devíti čaker)

Jsem ovšem na úplném začátku, takže zatím mám k dispozici jen pocity. Zkušenosti doufám příjdou také.

Zeptám se s dovolením, jak provádíte masáž celého těla?

Ráno nebo večer? Opláchnete později vodou? Zabarvuje Vám to kůži?

díky , přeji pohodu
06.05.2015 - 21:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vítaj v klube :1: ja si s ňou liečim celé telo - najprv vypadávanie vlasov, zápal žalúdočnej steny a teraz sa pokúšam dať si do poriadku cievy.
Na ktoré miesta sa vtiera do kože? Lebo ja si robím masáž celého tela.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »