Osobní horoskop a aspekty nasvědčující k ESP-mimosmyslovému vnímání?


06.05.2015 - 20:25
(Kozoroh) daditzz
Osobní horoskop a aspekty nasvědčující k ESP-mimosmyslovému vnímání?
Najdisáci, obzvláště Vy, kteří se vyznáte v astrologii! Ráda bych znala odpověď na otázku, zda existuje nějaké vodítko v horoskopu, které by naznačovalo, že dotyčný má nějaké neobvyklé schopnosti, nebo psychozu, nebo schizofrenii, nebo sklon k mystice a pod., nevím, jak přesně to formulovat.. Předem děkuji za případné odpovědi a pokud by tu někdo byl ochoten se podívat na můj osobní horoskop,zda-li je tam v tomto směru nebo i v jiném něco zajímavého nebo méně obvyklého, byla bych ráda. Děkuju :74: :74:

Řazení:
17.05.2015 - 11:02 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
podla mna podla horoskopu nezistis, ci je niekto schizofrenik alebo ci ma mimozmyslove vnimanie...podla horoskopu moze akurat tak zistit potencial, sklony k dusevnych chorobam, ci k zvlastnym schopnostiam...
napriklad co mam horoskopy jasnovidcov, tak v horoskope znameho Edgara Cayceho najdeme konjunkciu luny s neptunom v byku v 9.dome... a absenciu vzdusneho zivlu... u znamej francuzskej jasnovidky francoise robinovej tiez najdeme konjunkciu luny s neptunom v 9.dome, ale v panne...tiez ma absenciu vzdusneho zivlu...a stelium v 12.dome v skorpiona...
znami cesky okultista a jasnovidec Frantisek Bardom mal spominanu konjunkciu luny s neptunom v rakovi a tiez v 9.dome... a Nostradamus mal zas Uran na ascendente (tak ako Cayce) v trine na lunu v skorpikovi...a prevahu vody a naopak minimu vzduchu v horoskope...
cize napriklad s jasnovidnostou a silnou intuiciou mozu suvisiet hlavne aspekty luny s neptunom (obzvlast konjunkcia), ci uranom v takzvanych okultnych domoch (4,8,9,12)...a vyzera to tak, ze moc vzduchu (mozno okrem vodnara) nie je moc ziaducim prvkom... vzduch je o racionalite, myslienkach, informaciach, nekoncetracii, o zaujme k vonkajsiemu svetu...co asi nie je moc ziaduce v takychto pripadoch...
09.05.2015 - 18:31 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » mrmartini
Děkuju, já ne-bojuju už devátým rokem, hodně se to zlepšilo ve chvíli, kdy jsem opustila chybný postoj, že jsem vůči tomu bezmocná. Dostala jsem se k šamance z Argentiny, která mi ukázala cestu,a teď se snažím po té cestě jít. Dost jsem se trápila kvůli věcem, které jsem nedokázala změnit, vídala jsem lidi, kteří umírali často nějakou nepřirozenou smrtí, vlastní rukou a pod., nevěděla jsem, proč a jestli bych jim mohla pomoct.. Prorocké sny, vidiny a slyšiny které se potvrzovaly a do toho spousta vnitřních projekcí a bludů:63: Obrovský zmatek. Nedokázala jsem to vyselektovat, a dotoho všudypřítomný pocit čehosi cizího za mnou, neustále hlasy z prostoru,jejich hodnocení, obviňování a snaha vyvolávat ve mně strach. Ta šamanka ze mně dokázala to "cizí" sundat a ukázala mi, jak se očišťovat. Cítím, že tu nejsem od toho, abych druhým lidem ovlivňovala život tím, co jsem vídala. Jsem toho názoru, že když někomu řeknu, že si někde zvrtne kotník, aby šel jinudy, vyhne se zkušenosti, která ho možná má potkat a v něčem zabrzdit, aby začal něco dělat jinak a pak, když se té zkušenosti vyhne, za pár týdnů si někde "zláme nohy" :16: Taky jsem udělala rozhodnutí, kterého dodnes lituji a cítila jsem vinu, že jsem si takhle ublížila sama.. Zajímalo mně, jestli by to stejně dřív nebo později něco takového přišlo, jestli je to tzv. někde "napsáno ve hvězdách". A lékařský termín "duševní onemocnění" mi přijde zavádějící, podle mně může být nemocné jen "ego" které chce být oddělené a když je "nemocné", tak je vlastně vůči okolí mocné. Děkuju a přeju hodně sil :68:
09.05.2015 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mrmartini, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On ten neptun v prvním kvadrantu mírní to ego které by vzhledem k iracionálním vlohám 4.kvadrantu překáželo.Četl jsem že by se měl takový ve větší míře objevovat u lidí s věšteckými schopnostmi,nebo u nomádských kmenů,kde otázka revíru je nejednoznačná.Ten saturn dole mi připomíná britskou královnu,kde ten mimosubjektivní a regulující princip vůči subjektu(saturn,strážce prahu)byl ztělesněn přímo její osobou (sluncev kozorohu,2.dům).S tím co píšeš na konci se dá asi souhlasit.

Pro Dadizz:sám mám takovou diagnozu už sedm let,ale astrologicky mě zatím moc nelákalo se tím zabývat.Spíš jsem to bral jako vyůstění nějakých životních událostí,vztahu k okolí a tak.
Hezký den.
09.05.2015 - 10:50 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » Martin_B_D
Také moc děkuji za informace, zas mám o čem přemýšlet. To, co píšete vesměs souhlasí, co se týče mého původního zaměření v pracovní oblasti. Vnímavá a citlivá jsem hodně, v numerologii mám číslo dne 13 a plnou rovinu myšlení k tomu. Někdy na všechno jdu moc "hlavou" a prý si tím i trochu škodím.. A jinak myslím, že se v určitou dobu nakupilo tolik faktorů dohromady, že to opravdu na ten "odlet" stačilo. Nechci se víc rozepisovat, moc rozebírat ty "věci" a živit je svou pozorností.. Děkuju :74:
09.05.2015 - 10:38 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » Jeky
To jsem pochopila, a ode mně to bylo myšleno jako vtip, skončila jsem totiž s invalidním důchodem a když je člověk na něco krátkej, měl by si z toho dělat aspoň srandu :3: Časem se možná podaří nějaký kompromis v tom, co bych ráda dělala.. Mateřství beru docela vážně, naplňuje mně to a moje dcera je mou největší motivací a terapií :) Jinak mockrát děkuju za všechny podněty a informace :74:
08.05.2015 - 21:51 | Filtr
(Panna) Jeky » mrmartini
Myslím, že horoskop daditzz odpovídá tomu, co píšeš (nebo alespoň jak jsem to pochopila): má šest planet nad obzorem,slunce pod - ale v prvním domě, rozpuštěné neptunem?
A můžeme se shodnout, že duševní onemocnění je v často přečasto právě o citlivosti k jevům přesahujícím rácio, respektive o neschopnosti racionální části osobnosti vyrovnat se s touto schopností?
08.05.2015 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mrmartini, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono s tím neptunem to nebude tak jednoznačn,neptun rozpouští a v prvním domě řekněme tlumí reaktivní jednání v prostoru,tlumí ego.Ty duševní nemoci by mohly nastat při silně obsazené horní polovině (mimosubjektivní) a projevu (slunci) v dolní polovině horoskopu.Obsahově to však vysvětlit nedokážu.Jinak neptun v prvním domě a celkem obsazený 12.dávají tušit senzibilitu,představy bych spíš stejně jako mystiku spojoval s plutem,mundáně vládcem 8.domu.
P.S.Pokud vím sám Baudyš má neptun slunce v konjunkci,tudíž výrazný neptunovský aspekt:)
08.05.2015 - 09:15 | Filtr
(Panna) Eldria » Jeky
v pohode, máš pravdu...tak viac som si nabrala v tomto živote, asi som to flákala, tak mi ostalo viac teraz
07.05.2015 - 21:28 | Filtr
(Panna) Jeky » Eldria
Slunce v rybách v osmém domě? Ano? To víš sama nejlíp... Jinak mi tvůj horoskop připomíná bitevní pole (omlouvám se, jsem-li za hranicí).
07.05.2015 - 19:09 | Filtr
(Panna) Eldria
jéééj, to by aj mňa zaujímalo, či mám také schopnosti :75:
07.05.2015 - 08:19 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Na mimozmyslové vnímanie podľa mňa odkazuje dostatočné zastúpenie vodných znamení, čo nie je tvoj prípad, navyše Mesiac a Slnko sú v zemských, pragmatických znameniach. Vo vodných znameniach máš len jednu planétu a tou je Jupiter. Jupiter je ale viac o myslení, štúdiu, takže možné štúdium tajných vied. Ten Neptún v 1. dome by mohol dať nejaké schopnosti, ale neviem či by to stačilo. Je to v Strelcovi, takže sa to môže prejaviť viac v myslení, plánovaní, štúdiu to mystično, v spirituálnej filozofii. Ešte by sa dalo brať do úvahy to, že Mesiac je v 8. dome a má sextil od Pluta, to by mohlo dať prenikavú vnímavosť, ale zasa, neviem či by to stačilo, videl som horoskopy, kde to bolo úplne jasné, tento horoskop v tomto podľa mňa nie je silný. Máš silne obsadený vzdušný živel, takže tvojou silnou stránkou by mala byť sociálnosť, alebo práca s informáciami, myšlienkami.
06.05.2015 - 23:16 | Filtr
(Panna) Jeky » aquarius74
Omlouvám se, ale pro dnešek už musím skončit. Nicméně váš horoskop beru jako hozenou rukavici do dalšího kola, pokud souhlasíte - jen bych to možná raději poslala do vzkazu, či do emailu.
06.05.2015 - 22:58 | Filtr
(Panna) Jeky » aquarius74
Ahoj,
zajímá vás něco konkrétního? Na komplexní rozbor takhle na dálku se opravdu moc necítím...
06.05.2015 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aquarius74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

omlouvám se, že se vměšuji do diskuze, ale mohla byste se mrknout i na můj horoskop? Díky....;-)
06.05.2015 - 22:25 | Filtr
(Panna) Jeky » daditzz
S kariérou jsem to nemyslela nijak zle, čti to prosím jako mám ráda svoji práci/snažím se ji dělat dobře/daří se mi v ní. Pokud se momentálně realizuješ péčí o dítko, je to také svým způsobem "kariéra", nicméně tvůj horoskop naznačuje, že dřívě či později budeš mít tendenci uplatnit se i mimo kruh rodinný (přičemž jej nemusíš nutně opustit nebo zanedbávat).
Mimochodem právě poslouchám povídání Ant. Baudyše o Neptunu a on právě říká, že Neptun způsobuje schizofrenii a psychotické poruchy, což pro ten Tvůj v prvním domě, přímo v ASC může být odpovědí...
06.05.2015 - 22:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » daditzz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když to neumíš zavřít, tak se s tím nauč pracovat a nebo to ignoruj :74: Dělám to tak, jinak bych se zbláznila :78:
06.05.2015 - 21:52 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » Jeky
Děkuju mockrát, vážně už neberu radši nic, bych byla už zavřená někde v síťovém lůžku :61: Nevím co je smysl "obecně uznáváných hodnot", pro mně je to momentálně rodina, takže se snažím dobře připravit svou dceru na tuhle džugli které se říká civilizovaná společnost a soustředit se na život tady na zemi. A kariera? Co je to, to se maže na chleba? :3:
06.05.2015 - 21:42 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » Neferlin
Neobvyklá schopnost, nebo spíš neschopnost tu schopnost ovládnout? Neschopnost to správně pojmenovat.. Schizofrenie, mystika? Odkudsi z prostoru občas "něco" přijde, informace. Někdy je pravdivá, jindy ne. Nevím., jak to vyselektovat, neumím ten kanál zavřít.. Mám papíry na hlavu a diagnozu "psychotik" :20:
06.05.2015 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A čemu říkáš neobvyklé schopnosti? Pokud se ptáš na sebe, tak to víš už asi dávno :74:
06.05.2015 - 21:03 | Filtr
(Panna) Jeky
Ahoj,
s astrologií jsem na začátku, tak mě neber moc vážně, nicméně: v tvém horoskopu mi jako vodítka k mimosmyslovému vnímání připadají následující: hrot 8. domu (který je, mj., právě o ESP) v rybách (vnímavost), vládce 8. domu neptun v domě 1., navíc angulární k ASC, navíc ve střelci = k poznávání jiných dimenzí by tě to mělo bytostně táhnout (touha poznávat věci z této oblasti - střelec), a to i navzdory slunci v kozorohu (rovněž v 1. domu, zemské znamení, ) a notně prosazenému 10. domu (Kariéra ve smyslu obecně uznávaných hodnot) na které poměrně tvrdě pracuješ?). Jo a v tom osmém domě je jěště dobře aspektovaná luna, které by ti mohla dodávat tu správnou dávku intuice i v kariéře:)...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »