Mimozemšťani


27.04.2015 - 22:24
(Blíženci) mbplacebo
Mimozemšťani
:1:Několikrát se mi zdálo o invazi mimozemšťanů....Je tu někdo komu se zdálo něco podobného, už jsem se jednou tady ptala na výklad, ale nikdo nic...docela by mě zajímalo, co to může znamenat...díky :17: :4:

Stránka: 2 1
Řazení:
17.07.2015 - 10:43 | Filtr
(Kozoroh) Aneska
Úplně stejně. O invazi mimozemšťanů se mi zdálo hned dvakrát. Ale u mě to určitě bylo způsobeno tím, že jsem až moc četla o světě (čeho je moc, toho je moc, pak to takhle dopadá) ale i když jsem myslela pozitivně a říkala si, že všechno dopadne dobře, stejně se do mé mysli zavrtal kousek obav a z jedné malé obavy pak můžou vzniknout hold i problémy a takové sny :/

Ten druhý sen byl hodně zvláštní. Měla jsem mimozemšťana doma, jako kostra vypadal a na stěně by radar, kde ukazovali, jaké rodinné domy v našem okolí už zlikvidovali. My skoro jediní tam ještě byli a najednou jsem slyšela, jak pípají bomby. Táta stál vedle mě, řekl že to vzdává a že nechce vidět, jak přichází o rodinu, tak jsem mu stiskla ruku a běžela se schovat za skříň. Od té doby, co kolem té skříně denně chodím, mám opravdu divný pocit, co mi vrací myšlenky na tenhle odporný sen. Ale aspoň jsem v tom snu měla stále obrovskou vůli žít. Ta se mi bude hodit :)
16.07.2015 - 20:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Muriel.le
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to drsny..

nikdy jsem takove sny nemivala, ale kdyz jsem cetla knizku Pozemsti andele od Doreen Virtue, mela jsem pocit, ze jsem ji sama napsala, jak mi sla od srdce :1:
15.07.2015 - 19:04 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Tak to znamená že jsou už i u vás. :32:
:4:
15.07.2015 - 15:14 | Filtr
(Štír) Muriel.le
taky se mi zdaj...ale není to invaze a vždycky je to takový pěkný...silný modrý světlo se objeví a u mě převládá nádhernej pocit, radost a touha je poznat blíž....jdu k nim, ale než začnu cokoliv v tom oslňujícím světle rozpoznávat, tak se probudím:) žádnej strach nebo negativní pocity... tak nevím...
15.07.2015 - 12:46 | Filtr
(Blíženci) movvin
Tak mi tak přišlo.... jestli to není nějaká dávno a hodně hluboko zasunutá informace, která je někde zakódovaná a teď leze napovrch. Však víme, že té naší evoluci nám kdosi pomohl.
14.07.2015 - 13:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Andělika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo zdálo, ale samé pitominy. Žádnýho jsem nepotkala. :61:
20.06.2015 - 18:30 | Filtr
(Střelec) Lokii » Ahajas
Nic :1:
20.06.2015 - 17:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mne se nikdy o nicem podobnem nezdalo, nemam dokonce (bohuzel) ani litaci sny

napadlo me spis, ze by to mohlo byt neco jako vzpominka duse, na nejakou galaktickou cestu :1:

treba nejaky minuly zivot, nebo proces inkarnace do tela

20.06.2015 - 17:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nemivam zle sny, ale zrovna ten tvuj mi pripomnel jeden, kde jsem taky utekla na zachod, jelikoz vsude u me doma byli hadi, vypadali prave jako ty okurky..

byli dokonce i v jidle, lihli se z brambor v polevce jako z vajicek :8:

no dnes uz vim ten vyznam - jeden z mala snu, na ktere nezapomenu
20.06.2015 - 17:01 | Filtr
(Štír) Freja » Sasanka25
No,tak tohle už jako astrální výlet trochu vypadá...sen ve snu-lucidní snění.
20.06.2015 - 16:59 | Filtr
(Štír) Freja » musiúa
Taky si myslím,že to nejsou nějaký vize nebo prekognice,spíš do nevědomí zatlačený pocit bezmoce.Pátrala bych,kde vznikl....
20.06.2015 - 14:48 | Filtr
(Střelec) Lokii
zeptej se ezo píči
YouTube
20.06.2015 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:68: :30: :27:
19.06.2015 - 23:33 | Filtr
(Blíženci) Sasanka25
Zdravím, o invazi se mi jednou zdálo. Byl to živý sen-sen ve snu. Bylo to tak živé, že jsem myslela, že se to doopravdy stalo.. Netuším, zda to má něco znamenat, ale já byla po tom snu pár dní pevně přesvědčena, že nás pozorují a jen vyčkávají, až přijde jejich chvíle :4: Teď je to k smíchu, ale ten sen opravdu směšný nebyl.. Obloha v tom snu byla jakoby dočervena - nebývá to často, no a když si mě všimli, že je z toho okna vidím, vzbudila jsem se-obloha vypadala stejně jako ve snu. A já měla málem v té posteli infarkt.. :23:
30.04.2015 - 00:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Budova je tvá osobnost....ostatní lidé pobíhající uvnitř,jsou doposud nepoznané stránky tvé osobnosti.Ty mimozemské lodě jsou tvá ženská přirozenost tvé osobnosti,ze které jsi zmatená a nehceš ji přijmout. :1:
29.04.2015 - 18:33 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » plutarch
To je zajímavý :15: Z okna jsem se dívala já i ostatní, ale moc dobře už si nepamatuji, poprvé, když se mi o tom zdálo, tak jsem byla ve své ložnici a spala a nade mnou někdo stál, myslela jsem si, že jsem se vzbudila, ale nešlo se vzbudit ani spát (takhle to bylo v tom snu), strašně živý, paralizovaný tělo leželo v ložnici, jen si vzpomínám, ale nevím jestli předtím než jsem si všimla, že u mě někdo stojí nebo potom, jsem pohlédla z okna a nad domem zas jedna vesmírná loď vedle druhý....dokonalá invaze.......
29.04.2015 - 15:23 | Filtr
(Býk) Petr9 » musiúa
bacha ale ještě na emzáky, kteří se dokážou i nasekaní na okurková kolečka vyšplhat ze spláchnutého záchoda ... ti pak byli nejvíce nasr*** a pomstychtiví :21:

no fakt úplná noční můra plná beznaděje :39: :4:
29.04.2015 - 13:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj

centrem tvého snu je zřetelně PÁD. Pád je něco nesmírně důležitého v lidském životě. Třeba Bible hovoří o pádu Adama a Evy, nebo pádu Satana z nebe, ale i tyto náboženské obrazy se opírají o fakt, že pád je základní lidská zkušenost. První pád je z mateřského lůna, pak je mnoho různých pádů - vlastně sestupů během života (morální pády, pracovní pády, ztráty ideálů, fyzické vyčerpání... sama si zkus vzpomenout z čeho všeho jsi kdy padla, spadla). Tvůj sen může být regresí tvého prožitku porodu. Emzáci byli asi porodník a setry, kteří tě vytáhli z bezpečného maminčina bříška, které je plné chodeb a prostor. Víš PÁD má v lidském životě moc důležité místo, protože ten první si vybavujeme jen třeba jako v tomhle tvém snu a ten poslední (pád do hrobu) o tom nelze těm co ještě žijí něco sdělit, protože ten prožitek si bereme právě do hrobu. Pád ale prožíváme skoro pořád ve všedním životě a znamená změnu reality našeho života. Pád nám umožňuje začínat znovu a navíc s vědomím, že to staré (i když to tam bylo třeba fajn) sice existuje ale nemá to vliv na to co je teď a co teď musím prožívat. Umřít ve snu je moc léčivé.
29.04.2015 - 13:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » plutarch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tohle mě docela zaujalo :15:

můžeš okomentovat i ten můj?

Budova to byla, ale spletitá, ponurá, plná chodeb a schodišť. Já byla muž. Emzáci byly děsní, i když nebyli pořádně vidět, nakonec mě shodili ze schodiště. Padala jsem dlouho, dopadla a umřela. Pocit beznaděje, že s tím už nemůžu nic dělat...

děkuju :74:
29.04.2015 - 13:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Tvému snu lze porozumět třeba takto. Velká budova jsi ty sama, tvoje fyzická existence, tvoje tělo. Její velikost může být odkazem na fyzickou a biologickou dospělost. Pokud se domníváš, že budova byl obchod, pak i to by mohl být odkaz na dospělost a to psychickou. Obchody vyžadují, aby člověk dokázal navazovat vztahy, přebírat zodpovědnost a volit. Lidé v té budově jsi také ty, totiž jsou to různé tvé představy o lidech a tedy jsou to tvé vlastní části. Mimozemšťani jsou ztělesněním toho cizího co je vně tebe samé. Nevím zda ses ty sama dívala z okna nebo jen ti lidé v tom snu. Z toho by se dalo usoudit, jak moc je pro tebe důležité mínění a postoje ostatních než tvoje vlastní. Pocit beznaděje je logický. Pravděpodobně máš tendenci k introverzi a regresi, což lze pozorovat v pocitu beznaděje. Složitě hledáš cestu k novým věcem a snadněji se stáhneš do bezpečných zvyklostí. Tělo ti říká, že tento stav (dětinskost) ho ohrožuje a chce ho změnit.
29.04.2015 - 13:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:39: to by mě zajímalo co by na to ten, Freud :25: :43: :4:

chápu, stále se opakující sen o tom jak mě pronásleduje sova taky jako horor nezní, a přitom to byl :49:

...teď jsem si představila jak mi tahle tvoje informace o okurkách někdy v budoucnosti možná zachrání život :22: :4: to ale potřebuju vědět, čím si je na tom WC krájel :25:
29.04.2015 - 12:25 | Filtr
(Býk) Petr9 » musiúa
mi se jednou zdálo, že mě emzáci honili a pronásledovali :47: až na záchod ... kde se pak změnili v okurky a já je nakrájel na kolečka a spláchl do záchodu.

takhle to zní asi vtipně :4: ... ale když jsem se probudl, tak jsem z toho byl ještě nějakou dobu pěkně podělaný strachy :39:
29.04.2015 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hihi, teď jsem si vzpomněla na ještě jeden takový sen a to už z dospělosti, pár let zpět :22: asice jsem významnou měrou přispěla k tomu, že jsme my - lidstvo, ty potfory porazili a já za to dokonce dostala jakous medaili :22: :4:
Což může zase znamenat dvě věci - já se změnila a naučila stát rovně a čelit strachům i těm pradávným, anebo sice invaze bude, ale díky mě to pro nás dopadne dobře :44: :61: :76:

:29: :74:
29.04.2015 - 11:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já nevím, já bych to tak pozitivně neviděla. Já tyhle sny mívala v dětství a mládí. Nic příjemného to nebylo, normální invaze - většinou pro lidstvo likvidační. Teď si vzpomínám, v jednom snu jsem s těma potvorama bojovala a umřela :39: takže ať už tyhle sny znamenají cokoli, určitě ne chanelování s nějakými nebeskými mírotvůrci :3: spíš se kvůli něčemu v životě vyplavují archetypální strachy, ánebooo nás ta invaze fakt čeká :4:
29.04.2015 - 11:34 | Filtr
(Střelec) tiferett » mbplacebo
Vôbec to nie je smiešne....
TAkéto pocitové sny jednoznačne znamenajú, že bytosti z nejakej planéty sa ti chcú takto pripomnúť...aby si ich začala vnímať. Zrejme ťa v spánku zobrali v vojom energetickom tele "na výlet".
Výsledkom toho nemá byť tvoj strach, ale tvoj záujem a tvoja pozornosť venovaná problematike kontaktov s mimozemšťatnmi.
Teraz ich je okolo Zeme veľa a často kontaktujú hlavne vnímavých a senzitívnych ľudí. ..- presne takýmto spôsobom ako teba.
Příspěvky: 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »