Tranzitní Saturn v 10.domě


16.04.2015 - 22:13
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Tranzitní Saturn v 10.domě
Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s přechodem Saturna 10.domem. Jak se to projevilo v oblasti kariéry? Děkuji.

Řazení:
09.05.2015 - 01:06 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Pro práci a hlavně kariéru je to fajn, vždyť prochází svým domicilem, cíít se tam dobře, takže tam svůj přirozený vliv zanechá, a to nejčastěji formou upevnění v práci, zvýšením pozice, postupu, povýšením, tedy přijímáním role vedoucího, šéfa a to vše v souvislosti se zvýšenou zdopovědností, znáním od druhých, ale může a bývá to na úkor protilehlého domu, tedy domova, rodiny a partnera...
18.04.2015 - 16:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » heslo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, já už mám kvadrát Pluta na Saturn, Jupiter a Merkur asi 3 roky,možná i déle :4:, právě od doby, kdy jsem se konečně odhodlala a začala budovat a vytvářet pracovní podmínky, po kterých jsem toužila :16:
18.04.2015 - 13:36 | Filtr
(Lev) heslo » shakti11
možná má v tom prsty kvadrát Pluta na tvůj Saturn,Jupiter a Merkur.Ale zároven Pluto má trigon na tvé Slunce.Tak možná končí nějaká stará vypracovaná jistota Saturn a je třeba se k situaci postavit nově a na to ti přichází velká síla od Pluta. :32:
17.04.2015 - 13:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za vaše zkušenosti, mně Saturn před pár měsíci vstoupil do 10.domu. Svoji práci miluji, od svých 29 let (návrat Saturna) jsem pracovala na tom, abych konečně dělala, co chci, co mě baví, kdy chci a jak chci,podařilo se mi to, vytvořila jsem si pracovní zázemí přesně podle mých představ a několik let se mi i maximálně daří. :27: Vůbec mě nenapadlo, že by to ještě někdy mohlo být jinak, no - a poslední měsíce takřka ze dne na den mi ubylo klientů, práce. Vůbec jsem si to neuměla vysvětlit, až jsem náhodou zjistila, že mi Saturn prochází 10.domem.
Zatím netuším, co mi to má říci.
Nějaké zkušenosti podobného typu? :25:
17.04.2015 - 11:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Projevilo a dost výrazně. Při průchodu přes MC, na kterém mi leží Luna, se dostavila silná - nechci říci deprese - melancholie a životní bilancování. Navzdory tomu jsem v té době ve své profesi podával stabilní a dobré výkony a celkově se dařilo. Přesto se objevily první úvahy o tom, co by mě vlastně doopravdy naplňovalo a jaká je cena některých věcí.
Když později přecházel Saturn přes mé Pluto (rovněž v 10. domě), situace se přiostřila a celá ta otázka jak to s tou svou profesí vlastně myslím, se vykristalizovala do čisté situace "buď a nebo". Přimělo mě to dát si veliký životní timeout a poprvé v životě si dát pauzu od hudby...
17.04.2015 - 10:16 | Filtr
(Střelec) tiferett
Ja som mala veľkú skúsenosť s tranzitom Saturna mojím 10.domom.....
Asj 10 rokov som nariekela, že ma moja práca nebaví, že sa tam nidím, že tam trpím..A potom odrazu - sa veci zomleli tak, že som z minuty na minutu s prácou sekla...
Ležala som v nemocnici a menžel sa ma spýtal: "pýtajú sa z roboty , či sa tam ešte vrátiš?" A ja som v tom okamihu bez romýšľania odpovedala: "nie".
A v tej chvíli som vôbec netušila, čo budem robiť a ako sa veci vyvinú....
Skrátka Saturn dáva "formu" tej oblasti života, ktorým domom tranzituje....A moja práce vtedy dostala takú formu, že "zanikla"....a ačalo postupne vznikať niečo nové...- práve astrologické poradenstvo, liečiteľstvo a joga...
17.04.2015 - 08:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já jsem dostala na starost nový projekt (= vyšší zodpovědnost), který byl super, ale práce na něm bylo strašně moc, takže taky, zvýšená zátěž, ale nelituju.
16.04.2015 - 22:27 | Filtr
(Kozoroh) ES
Významne,saturn mám v natíve v 10.dome a v tom období som nastúpila do práce ktorá ma bavila a moc mi dala,zotrvala som v nej dlho a možno sa ešte vrátim...nebol to ľahký chlebíček ale zato prínosný vedomosťami :6:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »