Světlo v duši


07.04.2015 - 19:47
(Lev) Lucianda
Světlo v duši
Ne kazdy ma v sobe ..svetlo v dusi . .protoze kazdy je jiny ....jiny mysleni jiny charakter ...city lasku ....nenavist ...zlost ...svetlo v dusi ma ten ktery chape druheho ..citi s nim ...ma pochopeni a porozumeni ..citi lasku .bolest ..sdili radost i starost s osubkou na kteremu zalezi ..umi ho rozesmat ..ma ho rad pres vsechno jaky je ..vidi hobsrdcem ocima ..a pozna jestli je clovek smutny ...zda ho neco trapi..zajima se o nej ..ma ho rad pres vsechny chyby i bez nich ...takovy jaky .je ..vnitrni krasu ma malokdo ..umi se tesit z malickosti ..je velky dar ...svetlo v dusi ..rozdava usmev okolnemu svetu..naruc ma dokoran pro ty ktere se citi byt sami a chteji obejmout..❤❤❤.....

Řazení:
15.04.2015 - 15:38 | Filtr
(Beran) Dobromysl
https://www.youtube.com/watch/…
hurts like heaven
15.04.2015 - 15:10 | Filtr
(Blíženci) Triniti111
jen poznámku, že je člověk zlý, nenávistný, má jiné myšlení znamená podle mě jen to, že ho takto vnímáme subjektivně, bude-li ho posuzovat někdo jiný, ideálně podobného zaměření, může v něm vidět i tu krásu, kterou my nevidíme
:74:
15.04.2015 - 13:39 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Lucianda
ahoj,pomáhat lidem je správné. Pokud mi někdo o pomoc požádá pomohu moc ráda. Jinak je to vměšování se. Uvedu příklad třeba z léčení. Někdo se u mně objedná a já ho poprosím zda mu mohu zavolat spět za hodinku,nebo půl.Je to z toho důvodu,abych si zjistila zda nemoc není plánem duše,aby ten člověk něco pochopil. Pokud to tak je tak zjištuji,za jak dlouho může začít léčení.někdy mohu třeba již druhy den,u někoho za tyden atd. To pouze v případě že je to plán duše,pokud bych takového člověka léčila hned , tak dostane nemoc ještě horší.Já jako léčitelka bych postupovala proti vůli boží.
09.04.2015 - 13:58 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Lucianda
Ahoj,špatně jsem to napsala.Takže oprava,každý z nás se narodí s tou malou jiskérkou světla v duši.Pak již záleží jenom na nás jak dál budeme postupovat. Je mnoho lidí kteří jsou neštasný a kopou kolem sebe,je mnoho lidí kterým již není pomoci,protože jsou v temných energiích a je také mnoho užasných lidí který jsou ve světelných energiích a mají otevřené láskou naplněné srdce.Tady platí to v jakych energiích jseš ty sám,takové lidi k tobě přichází.To je velmi zjednodušeně napsáno,platí to po duchovním pokroku. Píši to proto,že duchovní rozvoj,není samo sebou, to co si máme uvědomit pro náš další posun,musíme se odžít a pochopit. Příklad:někdo si má uvědomit ,aby nepáchal dobro na ukor sebe, nenechal se využívat,další řeší třeba partnerskou krizy, jiný jiné emoce.Když se k tomu přidá plán duše a karma máme tady na zemi ten náš báječny život.Prosím neber si to osobně píši to všeobecně.
08.04.2015 - 21:34 | Filtr
(Lev) Lucianda » kaca77
Ano pravda dost lidi dela spatne druhym protoze nejsou sami ze sebou spokojene ..i ja dostavam lekci od zivota ..asi jako kazdy z nas ..
.... Vim ze je to tezke ..zivot je boj ..a ma spoustu prekazek ..a zkousek ..sama jsem tim prosla a prochazim ..ano je to tak ..nekteri zustanou proste nestastny ..ale kdyz je nekdo prece i nestastny a sam se sebou nespokojeny ..dela druhemu zle a naschvaly je smutne ....ale jsou i tci kteri ublizi ne jen slovy ale i fyzickym a psychickym zpusobem ze nas to nekdy ..srazi k zemi ..ale clovek se nesmi nechat .. A nekterim staci podat ruku a pomoct vstat ..dat a ukazat jim ..svou vnimavost vuci ostatnim ..vic si povidat ..o vecech co druheho tizi ....ale porad zalezi na tom jaky ma clovek charakter .. A s tim nekdy clovek proste nehne ..dekuji za vase radky a vas nazor ..???? ..tak hezky vecer a hlavne toho svetla v dusicce ..ktere tam mate ..je velky dar dobra lasky a citu ..ktere radi ukazujeme druhym hlavne tem na kterem nam zalezi :74:
08.04.2015 - 21:10 | Filtr
(Lev) kaca77
myslím že málo lidí je opravdu zlých.v zaměstnání jsem se denně potkávala se stejnýmy lidmi a někteří se chovali opravdu příšerně.kolikrát jsem si říkalaže to ani není možný jak může někdo být tak zákeřný a pořád naštvaný na celý svět.a pak jsem se s někým z těch lidí dala náhodou do řeči a nestačila jsem se divit.osud jim třeba naložil víc než mohli unést člověka to strašně změní.nakonec jsem zjistila že ten člověk není zlý ale neštastný.sama procházím obdobím které trvá už docela dlouho.co se mohlo pokazit to se pokazilo,smůla pořád v patách a vidím na sobě jak taková nálož dokáže změnit nejen pohled na svět ale myslím i charakter.možná dostávám lekci od života která mě má někam posunout,ale je spousta lidí kteří to neustojí a jsou do konce života neštastní a třeba i sami ze sebe.ale když s takovým člověkem promluvíte a on se usměje,tak to je ten nejkrásnější úsměv.protože je v něm všechno to trápení a ten úsměv je opravdový od srdce a v očích taková ta jiskřička naděje že bude ještě dobře. :1:
08.04.2015 - 18:04 | Filtr
(Lev) Lucianda » bimbulka.j
Ano ale ne kazdy to dokaze zly clovek ktery umi nenavidet lhat ...delat umysle zlovestne veci ..nemuze mit zadne svetlo v dusi ale temnotu a kamen mistovsrdce znam par lidi kteri jsou takovi a to maj proste v sobe!! Bezcitni ..kteri dokazi ublizit ..maj z toho poteseni ...nemuzou mit svetlo v dusi.ani si ho vytvorit ...protoze neni zadny cit .. Empatie ..dobra ..zavist a nenavist ukazuje sama o sobe ..jako kdyz je nekdos laskou ..city ne kazdy to proste ma ja mam svetlo city a lasku ..a nekdo proste nema kazdy je strojvudcem sveho charakteru...a podle toho ziskava vice moznosti ..pratel ..lasky ...atd. krasny den preji a dekuji za vas nazor ..kazdy je nakonec nejaky ..nikdo neni dokonaly ..ale to svetlo ma opravdu malokdo ..ktery nas dokaze pochopit vnimat ..pohladit ..obejmout...rozesmat...a dat nam ten kousek paprsku ..ktery dokaze nad nekterymi negativnimi vecmi povznest...a jit dal ..krasny den :17:
08.04.2015 - 17:51 | Filtr
(Lev) Lucianda » Habakukk
Ano presne tak dekuji!!! :3:pochopeni ..soucit ..vciteni do druhe osoby ...to muze jen ten kdo prozival totez ...ne kazdy dokaze porozumet ..tomu co se deje kolem nas a hlavne uvnitr nas ..dekuji za mile psane radky ..i ja vam preji dal mit to svetlo v dusicce ..ktete ..v te nejtmavejsi tme ...dokaze rozzarit plaminek...svetla..... :27:
08.04.2015 - 16:27 | Filtr
(Blíženci) Habakukk
Krásně řečeno...
Empatie je to světlo v duši... Každý má přecijen svojí pravdu, proto není podstatné řešit, jak věci fungují samy o sobě, nýbrž jak je vydíme my - bytosti rozumné a relativně svobodné...

Jaký by byl svět skrz naskrz empatický? Neexistovalo by nepochopení, nebylo by co si sdělovat, o čem diskutovat, co nového poznávat... Neexistoval by smysl individuality :1:
Takže tohle jsem já a nechť na zadek padne veškerá zbytečná apatie :4:
Slunce v duši vinšuju :27:
08.04.2015 - 15:37 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
ahoj,dovolím si s tebou nesouhlasit.Co ty popisuješ jsou vyrovnané emoce s citem. Každý člověk má světlo v duši,alespon malou jiskérku. Duchovní rozvoj je právě o tom aby člověk spracoval své:emoce,myšlenky,aby dokázal překonat všechny negativní emoce a svou duši z malé jiskérky světla proměnil v čisté světlo a lásku. Není to jednoduché,projdeme si mnoha situacemi a zkouškami, abychom se učili a o tom je vlastně cely náš život,proto jsme se sem narodily. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »