světelný jazyk


06.04.2012 - 19:26
(Panna) Mišutka
světelný jazyk
světelný jazyk, máte někdo zkušenosti?? Prosím o vaše postřehy a znalosti :1: děkujííí

Řazení:
10.04.2012 - 12:50 | Filtr
(Střelec) blade in garden
Jazyk/řeč lásky přece. Na jedné zlaté vlně/řece s druhým/i, kde každá myšlenka srdce je okamžitě přeložena; světelný jazyk je Milovat a pak se to myslí a zároveń mluví samo; je to mimo mysl; jakou známe/jsme znali. Krásná otázka.
08.04.2012 - 09:53 | Filtr
(Býk) balboa » Jyotis
Zprosředkovatelem... jo, dejme tomu... ale řekl bych spíš potvrzovatelem skutečnosti. Správné slova ve správný okamžik rozvíbrují odpovídající struny někde v našem DNA, ale naladění se přitom na správnou frekvenci je klíčové. Já když jsem ve stavu, kdy třeba s kamarádem sdílím nějaké informace telepaticky, tak jde vlastně o to, že každý zažívá hluboký introspektivní ponor, je to něco jako zření, vidění, které jde jen hrozně těžko popsat slovy. A to co děláme je, že takové průlety komentujeme, většinou hodně jednoduše a s nádechem sarkasmu nebo ironie, tím si navzájem potvrzujeme, že jsme na stejné vlně a posouváme se dál, někdy se do toho přidají i ptáci nebo něco z okolí nám symbolicky přitakává... často to skončí záchvatem smíchu, který nás úplně vyčerpá a za chvíli už nevíme, čemu jsme se smáli, ale víme, že se nám uvnitř pospojovaly nějaké souvislosti nepostřehnutelné fyzickou myslí a to je právě účel podobných kosmických debat :)
Takže podle mě je to hodně o tom, co kdo hledá, jaký má záměr a pak ty slova dávají takový poetický význam, který nikdo jiný nevidí
Ona každá komunikace je vlastně taková do určité míry, jenže často se lidi bojí jít do hloubky a odhodit společenské masky... každý mluví o něčem jiném a nedochází k propojení myslí. Celý svět je vlastně stvořený z komunikačního šumu, protože každý má vlastní vesmír a používá stejná slova pro různé skutečnosti. Proto je potřeba v nadcházejících letech najít způsob jak objektivně propojit iracionalní s racionálním, jinak se lidi fakt nedohodnou...
07.04.2012 - 23:57 | Filtr
(Býk) Jyotis » balboa
souhlasím, velmi dobře řečeno, až ta poslední věta se ve mně poněkud zadrhla. Řekněme, že ne nositelem, ale zprostředkovatelem..
a ještě bych sémioticky rozlišila symboly, což je tento případ, které skutečně nejen odkážou, ale přímo navádějí, alespoň připraveného, zatímco znaky jen odkážou a pokud člověk nezná jazyk s jeho kontexty, tak se sdělení neotevře.
07.04.2012 - 23:45 | Filtr
(Býk) balboa
jazyk možností a souvislostí, který na sebe v určitých stavech vědomí může brát vizuální symbolickou podobu, třeba něco takového
http://www.omananda.com/gallery/d/…
vtip je v tom, že samotné symboly nic neznamenají, pokud nejste v tom proudu energie, je to fakt spíš telepatická záležitost, vizualizace je jen dokreslení a má potvrzovací funkci. Stejně jako napříklád andělé a různé entity jsou jenom symboly pro komunikaci ve vyšších vibracích, všechno je to jen dialog se sebou samotným, žádná forma ani jazyk není nositelem informací
07.04.2012 - 23:14 | Filtr
(Blíženci) brozacek
Světelný jazyk je hlavní formou komunikace používán všemi živými bytostmi či stvořeními. Je také známý jako "jazyk andělů", každý z nás tento jazyk používá na nevědomé úrovni, protože je to jazyk duše.Světelný jazyk nemá mít smysl slovo-pro-slovo, je to jazyk, který existuje ve vyšší poli vědomí inteligence. Jazyk je kódován a rozšiřuje pole vědomí jenotlivce, což, umožňuje přístup k vyššímu poznání a pochopení.
Světelný jazyk k nám přichází skrze naše vlastní vyšší já a je filtrován až do našich nižších těl. Ty je obvykle obdrží prostřednictvím třetího očního okolí, ve snu, nebo k nám přichází jednoduše jako vševědoucí pole vědomí. Příjem jazyka světla je přirozený vývoj aktivace světelného myšlení. :63:
07.04.2012 - 21:48 | Filtr
(Býk) Jyotis » 1terezie
zajímavý popis symbolů..trochu podezřelé jsou některé uzavírající symboly :)
07.04.2012 - 20:17 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
:61:

Koukam ze my lide si musime vsechno rozdelovat, usporadavat, suplickovat aby se to chapalo ..

Komunikace, telepatie, pocity, obrazy, nic vic..
nejake rozdelovani me nikdy nenapadlo.. :1:

A nezapominejte, ze mame dalsi zpusoby komunikace: Tukaci jazyk...
+ klavesnice..

clovek sedi a ani slovo nepromluvi a presto se naramne bavi.. :1:

Myslim, ze tento galakticky jazyk ma v sobe kazda bytost a kazda ji pouziva jinak..v nasi spolecnosti se pouzivaji hlasivky a ustni svalovina na projeveni toho co citime, bohuzel je to nedokonala komunikace..
06.04.2012 - 22:17 | Filtr
(Panna) Mišutka
Světelný jazyk je galaktický jazyk Lásky a Světla . Nese v sobě frekvenční kódy léčení, aktivace DNA, používá se pro léčení všeho druhu, harmonizaci, meditaci, napojování.

Každý jazyk je trochu jiný (jako by měl různá nářečí, pozn. překl.), takže existuje tolik Světelných jazyků, kolik je ve vesmíru světelných bytostí. Tomuto univerzálnímu jazyku bude rozumět každý, kdo se rozhodne pro vzestup.



Já ho používala pro léčení sebe sama, při napojování na duchovní průvodce a meditacích s merkabou, k cestám mezi dimenzemi, pro emocionální léčení, manifestaci, posílání lásky blízkým – tady všude můžete posílat kouli Světla světelného jazyka. Tímto jazykem můžete působit i na aktivizaci a léčení svého světelného těla, celé tělesné struktury fyzického, emocionálního, mentálního těla i merkaby. Můžete se na něj vyladit při potřebě léčení kterékoli situace v životě.

Světelný jazyk je zkrátka nositel kódů a vibračních frekvencí páté dimenze. Pokud jste otevření vůči channelingu, předáváte poselství svých průvodců a vaše vibrace jsou dostatečně vysoké, dokážete Světelný jazyk tlumočit. Všichni walk-ins dokáží používat světelný jazyk jako nástroj frekvenčního léčení. Světelný jazyk není žádná hatmatilka. Pokud někdo blábolí, neznamená to, že hovoří světleným jazykem. Světlený jazyk neprovází žádná myšlenková kontrola – jenom se prostě dovolí slovům plynout, jinými slovy se channeluje. Pokud slova vytváří mysl, pak je to jenom povídání. Když však dovolíte, aby vámi procházela určitá frekvence a vy sami „poustoupíte“ stranou, pak hovoříte světelným jazykem.

Mně je vždycky mými průvodci ze světelného města v Andromedě připomínáno, abych používala světlo, barvu, zvuk a posvátnou geometrii, a že žádné léčení se nemůže uskutečnit, pokud se léčí pouze fyzické tělo, protože jenom v něm problém neleží. Začíná v energetické struktuře, nebo může být i zakódován v DNA; fyzické tělo je posledním místem, kde se projevuje. Takže udržováním energetických struktur v čistém stavu, kterého se docílí vědomou prací na sobě, začínáme žít zdravý život, a to tím, že nedovolíme, aby naše mentální, emocionální a světelné tělo ani merkaba nebyly znečišťovány a bombardovány negativitou .

Tato těla byla poškozována po celé věky všech životů na této planetě a možná i jinde. Také se nedá oddělovat světlo, barva, zvuk a posvátnou geometrii. Jsou to frekvence a frekvence je zakódována a světelný jazyk nese kódy vyšších frekvencí. Světlo,. Barva, zvuk a posvátná geometrie zvedají vaše vibrace. Světelný jazyk je darem frekvenčního léčení vyššími dimenzemi.

Všichni, kdo jsou v současné době na Zemi, mají práci se všemi svými těly. Vložili jsme si do své merkaby zámky, krystaly a bloky, abychom se neprobudili příliš brzy, takže bychom nedokázali pokračovat v iluzi oddělenosti, popírání, duality. To už je za námi a nyní nastal čas všechny tyto bloky vyčistit, abychom se mohli začít rozpomínat na to, kdo jsme. BOŽSKÉ GALAKTICKÉ OHROMNÉ BYTOSTI SVĚTLA A LÁSKY, mnohem MOCNĚJŠÍ a KRÁSNĚJŠÍ, NEŽ JSME SI DOKÁZALI PŘEDSTAVIT.

Jsem zde, abych propojila SÍTĚ a všem vám toto spojení s vyššími dimenzemi světla připomněla. Jsem tu, abych Světelná města SPOJILA s těmito sítěmi. Pracuji jednak s Andromedou, ale také mě silně vede má božská ženská stránka (ŠEKINA). Jsem vyrovnána se svou schopností manifestovat sny v přirozeném stavu 5. dimenze a uvést to do praxe na NOVÉ ZEMI tak, jak by to mělo být. Třetí dimenze není mým přirozeným stavem – a není ani vaším, což velice silně cítím. Takže se velmi těším, až uvidím, jak se Země posune do páté dimenze. 5. dimenze – nebe na Zemi. Proto cestuji do AUSTRÁLIE (URULU), pak na NOVÝ ZÉLAND a všude tam, kde budu uzemňovat nové sítě Světla, aby tyto NOVÉ SVĚTELNÉ SÍTĚ byly v neustálém spojení se Světelnými městy .



Už jsem o těchto nových sítích přijala informace, jakož i o tom, jak se na ně napojovat. Bude nutné to dělat pro všechny na této planetě, na NOVÉ ZEMI.

Použití světelného jazyka jako nositele frekvencí vyšších dimenzí je nádherným způsobem, jak vám pomoci, abyste vibrovali na vyšších frekvencích . Neboť kdyby k vám všichni hovořili světelným jazykem, rozuměli byste jeho vibracím, i kdybyste nechápali, co to znamená.

Není důležité rozumět tomu, co říkáte – podstatný je záměr léčení nebo vyladění se na záměr, čímž napomáháte usměrnění proudu energie na správné místo ve své energetické struktuře.

V úctě k Vašemu vzestupu
a v úctě k NOVÉ ZEMI
a radosti v channelingu SVĚTELNÉHO JAZYKA pro vás
JÁ JSEM Liat Nava Aliya

Liat Nava Aliya (nar. 1963, walk-in 2005) je planetárním mistrem Světelné sítě, spolu s ostatními pomáhá lidstvu a Zemi v procesu vzestupu, v otevírání srdce a propojování se Sítí. Žije a pracuje v Kapském městě v Jihoafrické republice a věnuje se channelingu informací ze Světelných měst na Andromedě, která je součástí Galaktické federace.

Je jednou z bytostí, které se nazývají walk-in („vtělenci“), kdy se vyspělá bytost domluví s inkarnovanou duší, která splnila své úkoly na Zemi a chce již odejít, aby jí přenechala své fyzické tělo. K této dohodě dochází v náročných obdobích (například při vzestupu), kdy by celý cyklus inkarnace - těhotenství, porod a růst trval příliš dlouho.


06.04.2012 - 22:09 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
nevím co tím myslíš. JAZYKY JAKO TAKOVÉ JSOU ZDE NA ZEMI, v ASTRÁLU A V KOMUNIKACI S DUCHY JE TO JEDNO. vždy je rozumět. Komunikace probíhá na mentální urovni.
06.04.2012 - 21:33 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
:75: lízink :75:
06.04.2012 - 20:20 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek
tož to chci aby ma olíízl!!!! :69: :69:
06.04.2012 - 20:10 | Filtr
(Býk) Artislove » Ilon spí s měsícem
ale to je zas len o prijimani myslienok takze zas telepatia..nepovazujem to za jazyk, skor za univerzalnu energeticku komunikaciu :32:
06.04.2012 - 19:44 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Artislove
:41:http://www.skola-esoteriky.cz/dokum… ...další :66:
06.04.2012 - 19:40 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek » Artislove
:63: :63: :63:
06.04.2012 - 19:39 | Filtr
(Býk) Artislove » Mishanek
to by som tiez rada vedela :4:
ale tento nazov ja povazujem za univerzalny vesmirny jazyk alebo ako to nazvat -ked je teda svetelny, ale nenazvala by som to jazyk, pretoze vseobecna komunikacia je telepaticka nie verbalna..

ale o inom "svetelnom jazyku" teda neviem :63:
06.04.2012 - 19:36 | Filtr
(Kozoroh) Mishanek
co to je?
10.04.2012 - 19:15 | Filtr
(Panna) Mišutka
super už mám trochu jasno i když mi jde trochu hlava kolem :4: :17: :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »