pondělí a úterý


12.03.2012 - 19:37
(Rak) karamel
pondělí a úterý
Pondělí V pondělí nás čeká velký jarní úklid. Zbavte se všeho, co vám překáží a týká se to také našeho těla. Prospěje vám očista, zvýšený pitný režim prokládejte kopřivovým čajem, který dokonale odplaví toxiny. Možná vám bude dnešek připadat tak trochu vzhůru nohama, plný nenadálých překvapení a zvratů, objeví se také náhlé hádky. Nenechte se však vyvést z míry a nad vším se povzneste. V tomto stavu nakonec zjistíte, že se se vším dokážete velmi lehce a rychle vypořádat. Problémy si dnes nevytvářejte, ale zbavujte se jich. Úterý Úterý zahájíte velmi energicky a s hlavou plnou skvělých nápadů. Všechny plány budete chtít začít realizovat okamžitě, snažte se je však přizpůsobit reálným možnostem. Po zbytek dne už totiž nebudete mít energii nazbyt a bude potřeba s ní rozumně hospodařit, v opačném případě vás dostihne stres a z toho zdravotní potíže. Možná se budete muset vzdát toho, na čem příliš lpíte nebo kvůli čemu se trápíte. Až později zjistíte, že se vám tím radikálně změnil život. Dlouhou procházkou se zbavíte nejistoty, proberete všechny stresové faktory a mnohé z překážek na vaší cestě zmizí.

Řazení:
12.03.2012 - 21:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » karamel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechci nějak štourat,ale měsíc byl 8.3.v uplnku,tak ted ubývá :3:
12.03.2012 - 21:08 | Filtr
(Rak) karamel » Aristoni
já dostala dvě injekce do kolena, řvala jsem jak malé děcko, když mi kroutil nohou a dokonce jsem omdlela, takový kus ženský ... :61: :75: :61: :75: :61: :75: :61: :75: a tohleto dělá :75: :61: :75: :61:
12.03.2012 - 19:48 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Tak to pondělí jsem zvládla konečně u lékaře a šla s tou svojí ručičkou,která mě bolí od loňského listopadu po úraze. :75:Dostala jsem obstřik a jen doufám,že to konečně zabere a budu dnes spát :75: :75:
Na jarní úklid nemám ani pomyšlení,jsem ráda,že dýchám :63:Děkuji,že to tu dáváš :74: :27: :29:
12.03.2012 - 19:41 | Filtr
(Rak) karamel
Berani
Dařit se vám bude nadmíru dobře. Vynechejte všechno nepodstatné a věnujte se rodině a dětem. Jistě to ocení a možná vás také odmění něčím pro vás příjemným.

Býci
Držet se vás bude štěstí. Jestliže budete dnes chtít něco vyřídit na úřadech, mělo by se vám dařit. Zejména pokud máte nějaké zapomenuté resty, neměli byste otálet.



Blíženci
Napětí posledních dnů by mělo polevit. Asi se dočkáte milého překvapení od partnera, možná i dárku. Pokud ne, tak se pokuste jít sami příkladem. Možná to pak vyjde příště.

Raci
Projevit můžete svou vnitřní moudrost. Dařit by se vám mělo v lásce a věcech milostných. Máte-li nějaké takové záměry, nerozpakujte se a dejte to svému srdci milému či milé, najevo.

Lvi
Váš tah na branku bude obrovský. Možná budete trochu nervózní a zmatení, ale náladu vám určitě vrátí sport. Budete tam mít možnost předvést se v celé své kráse. Pokud nesportujete, vyrazte alespoň do přírody.

Panny
Kroužit kolem vás by mohla láska. Nepochybujte o svých možnostech v nějaké pro vás důležité chvíli. Pokud máte nějaké pochybnosti nebo máte pocit, že se vám zrovna nedaří, nedejte na to, ale nalaďte se na klid a pohodu. Vše je tak jak má být.

Váhy
Rozhodnost a tah na branku dnes nebudou vaší silnou stránkou. Dejte si pozor na nečestné jednání a možné podvody. Je možné, že něco takového se může kolem vás nyní dít, tak ať na to nedoplatíte.

Štíři
Cloumat s vámi budou emoce. Energie byste měli mít na rozdávání, tak toho využijte. Máte-li rozpracovány nějaké projekty, tak se je pokuste dokončit.

Střelci
Cítit se můžete poněkud zmateně. Pokud budete dnes méně mluvit a více konat, uděláte jen dobře. Prázdných slov už je ve světě dost. Horší už je to se smysluplnými činy.

Kozorozi
Příjemné zážitky můžete mít s přáteli či v kolektivních aktivitách. Pozor na možné úlety a sklony k nerozumnému jednání. Zejména v lásce a zamilovanosti, můžete mít sklony k úletům.

Vodnáři
Pravděpodobně dnes budete podráždění a nervní. Udělejte tlustou čáru za tím, co vás obtěžuje a co už nechcete. Pokud se toho odvážíte, velmi se vám uleví.

Ryby
Vše co dnes prožijete bude vnímat velmi intenzivně. Dařit by se vám mělo při kolektivní spolupráci, tak neodmítejte případnou pomoc. A pokud vám ji nikdo nenabídne, tak o ni prostě požádejte.
12.03.2012 - 19:40 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
řeji krásný pondělní den :-),
ubývající Luna bude celý dnešní den procházet vodním znamením Štíra.
Na těle je energie v oblasti pohlavních a vylučovacích orgánů.
Měli bychom dnes podpořit vylučování "odpadu" z těla.
Nezapomínejte i dostatečně pít, aby se odpad mohl vylučovat i tělními tekutinami :-).

V době ubývající Luny ve vodním elementu můžeme prát, čistit, umývat apod.
Nezapomeňte dolít misky k žíznivým květinám.

Plán týdne:
út, st, čt - Střelec - opečovávat pánevní oblast, kyčle a stehna
čt, pá, so - Kozoroh - pečovat o kůži, nehty, kosti - kosmetika, masáže, manikúra
so, ne - Vodnář - klidné nervy, masírovat nohy, vzdušný element využít k případnému úklidu - okna, třídění, apod.
12.03.2012 - 19:40 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
pondělí bude ve znamení orientace na to materiální, měřitelné, smysly zachytitelné. Zvýšená bude citlivost a výtečně bude fungovat intuice.

Poselství pro tento den:
Kudy vstupuje světlo do domu?
Otevřenými okny.
Kudy vstupuje světlo do člověka?
Otevřenými dveřmi lásky!
P. Coelho: Jedenáct minut
www.milangelnar.cz
12.03.2012 - 19:38 | Filtr
(Rak) karamel
úterý 13. března
Nyní, za právě dorůstající Luny, není obecně příliš vhodné podstupovat operace či vážnější lékařské zákroky. Tohoto období, kdy měsíce přibývá, je vhodné použít pro hmotné využití našich schopností a sil. Pokud se rozhodneme v této chvíli stříhat vlasy, budou nám dorůstat rychleji než v období, kdy Luna ubývá.
Luna se právě nachází ve znamení Střelce. Je třeba si tedy dávat větší pozor na svoje játra, žlučník, končetiny, plíce a nervový systém. Není dnes dobré tyto orgány léčit a ani operovat! Právě tato doba je příznivá pro nové podniky, výlety, pro právní styk, svatbu, zásnuby, investice kapitálu či na zakládání spolků. Rovněž je nyní velmi vhodné období ke všem spirituálním záležitostem. Na druhé straně je ovšem dnešek nevhodný pro operace srdce či končetin. Pozor také dnes na dopravní nehody a také je v tomto období rozumné se vyhýbat všem hádkám a sporům.
Hermetická symbolika Luny ve Střelci: cestování, řešení krisí a problémů...
Neptun je dnes v kvadratuře s Lunou. Dnes lze proto také kromě jiného bohužel očekávat i sklony k nečestnému jednání či k nevěrám. Za této konstelace zároveň pozor na alkohol a drogy - mohou totiž dnes zapůsobit značně nevypočitatelně!
12.03.2012 - 19:38 | Filtr
(Rak) karamel
pondělí 12. března
Nyní, za právě dorůstající Luny, není obecně příliš vhodné podstupovat operace či vážnější lékařské zákroky. Tohoto období, kdy měsíce přibývá, je vhodné použít pro hmotné využití našich schopností a sil. Pokud se rozhodneme v této chvíli stříhat vlasy, budou nám dorůstat rychleji než v období, kdy Luna ubývá.
Luna se právě nachází ve znamení Štíra. Je třeba si tedy dávat větší pozor na pohlavní a rodicí orgány, lze očekávat potíže s hemeroidy, s močovým měchýřem a je nutno tyto orgány v tuto dobu neléčit ani neoperovat! Tato doba je příznivá pro setbu - kromě brambor - dále pak pro věci mající vztah k "ohni a železu" a právě nyní je dobré zalévat pokojové květiny. Je dobré také více pít a právě nyní jíst borůvky a brusinky (brání infekcím močových cest). Nyní je také právě to nejlepší období pro erotiku a sexualitu! Na druhé straně je však třeba se nyní vystříhat půjček a úvěrů, nezačínat nové projekty a neumývat si tyto dny příliš vlasy. Hermetická symbolika pro Lunu ve Štíru zní: milostná magie, odvaha, zbavování se strachu, obrana.
Venuše je dnes v oposici s Lunou. Je to částečně dobré období pro různá jednání, nicméně na konečný výsledek se dnes spolehnout stoprocentně nelze.
Jupiter je dnes v oposici s Lunou. Vliv Jupitera na Lunu nám dává poměrně příznivé období, nicméně skutečně kvalitní výsledky dnes nelze zaručit v ničem zcela stoprocentně!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »