Strach usnout


09.03.2012 - 10:11
(Střelec) e.-l.-i
Strach usnout
Je to příběh mé klientky: Lukášek 8 let,má asi 2-3 roky problémy spát v pokojíčku, respektive spíše má problém usínat sám. Není to rozmazlenost, je to klučina samostatný, ale když dojde na večerní usínání - je to o velkých prosbách a i slzičkách v očích. Prostě ten strach je na něm vidět. A důvod?: teď naposledy mamince po ránu povídal jen tak mezi řečí, že u něho na posteli seděl kluk,na můj dotaz - co mu povídal, jak vypadal, věk - paní nedovedla odpovědět, protože byla tak vyděšená, že ji myšlenky začaly pracovat až později. Tohle nebyl první zážitek. Často říká že za televizí v době večerního šera na něj kouká muž v kápi. Oblek popsal. Tento muž v něm vyvolává strach. Prý má šeredný oči. To co paní synek vypraví ji děsí, věří tomu, snaží se s ním komunikovat co viděl, co se mu děje. Další co často vídá, jsou velcí pavouci. Prý je dost barvitě umí popsat. Lukášek není z těch dětí co neustále o tom mluví, aby chtěl na sebe strhnout pozornost. Spíš naopak, bude o tom všem mluvit, až když on chce. Někdy prý jde na něm vidět, že nechce o těch můrách ani přemýšlet natož mluvit.Maminka je velmi chápavá, vnímavá, s Lukáškem si o tom všem popovídala. Odizolovali (pokud to můžu takto říct) pokoj, proti špatným zonám, podle rady má v pokoji bibli. Prostě chytají se každé rady. Lukášek má asi dar vidět to co ostatní nevidí, podle povídání maminky si myslím, že i maminka má ten dar, ikdyž jen poskromnu. Ale popravdě, byla by ráda kdyby se toho oba zbavili a měli klid. Vím, že tu jsou tací, kteří se umí podívat na dálku zda u nich někdo nepřebývá. Dům je novostavba, ale bydlí nedaleko hřbitova. Jestli toto má vliv?!

Stránka: 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
17.03.2012 - 01:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Adris, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je spousta lidí které vidíš po prvé v živitě a oni vědí co jsi a jaké máš nemoci.Tytle lidé se s tim ale už narodily... Kolik čteš knih? A JAKÉ KNIHY ČTEŠ?
16.03.2012 - 23:41 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
Nechci ti nabouravat tvoje mustry, ale mel by ses napred zamerit na to, z ceho vznikl pojem PSYCHOLOGIE jeho vyvoj a o cem ta veda je..Stejne jako PSYCHIATRIE
oboji se zabyva dusi, ne jen biologickym mozkem a neuronama, nebo vlivama okoli..uz jen jak muze na materii mit vliv okolnich jinych materii, jak je mozne, ze maji jedny bunky jednoho systemu vliv na druhe bunky zcela jineho systemu...a jak je mozne se z atomu poskladat tak, abychom se mohli vyvijet podle toho, v co se vyvijime..vyvoj neni u konce a budeme se vyvijet tak dlouho, dokud nedosahneme jednoho spolecneho systemu, jedne projekce magnetismu v materii.. jednoho celku, dokud nas mozek nebude schopen nabrat VSECHNY informace naseho okoli (vesmiru) nebo proc si myslis, ze se nas mozek vyviji, pro paradu? A jak se vyviji? Kdo to tem bunkam rika, kde maji rust a kdo tu meni dna? Elektromagneticke impulzy, ktere predavaji informace jak se vyvinout tak, abychom se tu mohli pohybovat..nejsme tu nic jineho nez hejbajici se atomy poskladany inteligentnim elektromagnetismem a z jakych castecek se sklada elektromagnetismus to jsi zapomel?

pokud zde zastavas jedno biologicke paradigma v tak rozsahle vede s mnoha paradigmatama pak mas chapat, ze takhle svet nefunguje, jinak by nemohly byt zde jine paradigmata..chapej, ze vsechno je mozne, co si vymyslis. Kdyz si usmyslis, ze se z tvoji ruky stanou nuzky, budes to predavat v genech a vychove dal. Prosim..zacni ruku pouzivat jako nuzky po staleti, nauc tvoje deti nepouzivat ruce jinak nez nuzky a uvidis co se stane s tvym pokolenim..a jejich rukama..Budou mit klepeta jako Glimmer man! Cas je relativni, pro tebe je velmi dlouhy, z pohledu zemekoule jsme tu jen par minut..
16.03.2012 - 23:21 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
kluk na posteli to tedy nemohu posoudit, pan za televizi tak toho jsme tu meli take..je to ochrance, nevim proc se stavi tam, kde jsou nejsilnejsi skodliva elektromagneticka pole, panova energie je velmi hruba a proste tam je, je to neobvykle a je jasne, ze kdyz pan jen je a blbe stoji a kouka, tak se kluk asi boji, i kdyz pan nic nedela. Pavouci mohou byt obycejni zemreli pavouci z lesa, zadne zdi okna ani chemikalie je nezadrzuji venku, takze si lezou kde chteji..dale pak bych ale precejenom se podivala na fantazii toho chlapce, na kreativitu a zasadne bych ho nenutila spat tam kde je tv..8 let neni malo a to uz se o duchach tez hodne ve skole napovida, je dost mozne, ze se mu nekdo neco navypravi a on si to privlastni jako vlastni skutecnost ci vzpominku, samozrejme pak to proziva jako zazitek..v prvni rade bych neodsuzovala tyhle fenomeny, napred bych mluvila s tim klukem sedicim na posteli, at mu rekne jmeno a kde, kdy umrel, nebo kde ma hrob, nebo jak se jmenuji jeho rodice, at si ruzne informace zapisou a kluka ve skutecnosti najdou..nebyl by to prvni ani posledni pripad nalezeni skutecnosti touhle cestou.. :3:moc bych se v tom nepitvala a pripustila vsechny fenomeny vcetne psychologickych a nebo rodinnych pomeru.
13.03.2012 - 19:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Někdo navrhoval psychiatrii? :5:

http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
13.03.2012 - 18:05 | Filtr
(Beran) kopretinkaKV
je úžasné,když má lukášek milující rodiče.já nejsem velký znalec kamenů,ale dávám na to jak to cítím,ať už mu pomůže jakýkoli kámen,hlavně ať pomůže a Lukášek už má klid na dušičce.
s láskou kopretinka
12.03.2012 - 22:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeannie2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No to neni zaco. Ale pokud se jedna pouze o spanek, tak tam je nejlepsi Prehnit. Ten chrani nositele a vytvari ochrany kruh. Navozuje klidne spani a ciste sny. Je opravdu silny a skvely prave pro deti. Nejlepsi je ho dat treba pod polstar. Ale taky se musi cistit, jako temer kazdy kamen. Neco malo o nem je treba tady :3: :17:

http://probud.se/probudse/…
12.03.2012 - 21:32 | Filtr
(Býk) Jeannie2 » dava lasku
jee dik za typ s tim Lapis lazuli :1:...me se tady obcas synacek budi s vystrasenym krikem :8: a hned zas usne...tak nevim,asi nema zrovna pohodove sneni...zkusime
12.03.2012 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » e.-l.-i
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ja se k tomu nevracel. Jen sem mel ten pocit ze to tam tak nejak bylo, ze nechce sam usinat a porad breci. Takze neco tam neni v poradku. Nicmene vim dobre oc tam jde a vim, ze uz to bude dobry. Je ale potreba porad s tim chlapcem byt v kontaktu a podporovat ho :3: :74: :74: :74: :29:
12.03.2012 - 20:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kopretinkaKV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak tohle snad radsi ani nebudu komentovat. :23: :42: jediny s cim souhlasim a taky sem to na zacatku psal, sou ty kameny. Nejlepsi je pro takove dite ale Lapis lazuli. Ten odbourava strach, dodava odvahu a sebevedomi. To je ted asi nejlepsi kamen :15:

Zadne zarikavani, odvadeni a podobne (mist reiki :75:)
A to je kdo? Asi kazdej kdo si to koupil a ma to vytistene na papire. Tak to je potom jina :30: :30:

PS: A ta druha cast je samozrejme taky spravna :3: :27:
12.03.2012 - 20:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prosim te ja si myslim ze sem to tu popsal v nekolika prispevcich docela rozsahle, takze nevim na co se ted ptas? :63: Me pride ze pises znovu to same, cos psala vcera, nevim. Me je to jedno. Delejte si kazdy co chcete, je to jen vase vec, pokud to neohrozuje a neomezuje druhe. Kazdy by si s tim mel poradit sam a pozadat Boha o pomoc. Pisu to porad dokola a porad to plati. Jinak si kazdy zahrava. Stejne je to i s tou reiki a podobne. Nemas ani tuseni co to muze obnaset a co se tim da vsechno rozhazet, zablokovat a podobne. Ale zase to same. Kazdy at si dela se svim zivotem a zdravim co chce. :3: :68: :29:
12.03.2012 - 20:49 | Filtr
(Střelec) e.-l.-i » dava lasku
Ne kdepak, špatně si pochopil. Rodiče nenechávají Lukáška usínat samotného. Přístup k dítěti je tam vzorný, obvzláště u maminky. Taky mě zaráží, že se tu najde pár jedinců, kteří by hned v prvotním kroku vše řešili psychologem. Nic proti nim nemám, doba je jiná a za dobrého psychologa se nikdo nemusí stydět, ale jako první krok se mi to tedy nezdá vhodné. Samozřejmě budeme rozlišovat ty, kteří věří že NĚCO existuje a ty kteří to zamítají. Ale je pozoruhodné jak ti kteří věří se v mnohém shodli. Ave, Ciku, dává lásku a jiní - tleskám :62:, tyto rady, ať zde nebo ve schránce jsou rozhodně citlivější k duši malého dítěte.
12.03.2012 - 19:58 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » kopretinkaKV
Ahoj Radko,

té duše jsem se zbavila cca před 14 dny, měla jsem jí u sebe asi 4-5 dní, než mi natvrdo došlo, že je to duše. To už jsem jí i viděla , jako energii, ne postavu. Ale jenom jsem ji odehnala, snažila jsem se sice s ní promluvit a vysvětlit jí, co a jak dál, tak třeba něco z toho pochopila, ale jinak neumím duše odvádět a nemám s tím zkušenosti...Jen se mi prostě v poslední době začlo dost měnit vidění neviditelnejch věcí kolem...prostě to, co jsem dřív neviděla a necejtila, teď vnímám. Možná je to po zasvěcení do reiki, možná celkovym vývojem. Nevim.
Například Elatka má s odváděním duší bohaté zkušenosti a umí to, ta odváděla i mojí babičku...třeba by pomohla :74:
12.03.2012 - 19:46 | Filtr
(Beran) kopretinkaKV
ahojky,docela by mne zajímalo,jak se kavenka2,zbavila těchto dušiček,neboť by to mohlo pomoci i malému Lukáškovi,
nevím,zda-li znáš Reiki,kdy mistr Reiki by mohl pomoci odvést tyto dušičky tam,kde mají být.
Lukášek by měl mít u sebe nějaký křišťál,který ho bude chránit,aby se mu nedostali do dušičky.Ten kdo je má už v dušičce,je velký problém nsit křišťál neboť je jim dosti špatnějak se dušičky perou,aby je získali pro sebe.
k psychiatrovi bych nechodila,pokud mu to jinak nedělá problémy ve škole atd.,nechápou to...
a jen by byl Lukášek více vystrašen
maminka ať dává malému spoustu lásky a nechá ho spát u ní.
láska je opravdu všemocná
s láskou kopretinka Radka
12.03.2012 - 19:00 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » Kavenka2
a spousta duší je tu nešťastných, unavených -ony se bojí odejít, protože nevědí, co je čeká...Některé tu jsou, aby pomáhaly, to sice ano, ale taky je spoustě těch, co nevědí, jak dál...A chtěly by odejít, ale kolikrát je tu drží třeba jen smutek, nebo vztek na někoho, nedořešený věci...a když je možnost to s nima dořešit, tak ulehčeně odejdou...
Ještě dodám - že toto vím pouze zprostředkovaně,když jsem řešila pár takovejch situací s osůbkou, ketrá do toho opravdu vidí
12.03.2012 - 18:49 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » dava lasku
četla jsem ten dlouhej příspěvek - ale co teda mám podle tebe dělat, když mám u sebe přivtělenou duši, přímo u žaludku a je mi blbě ? A nejenom blbě, strašně unavená, vidim okolní svět jak v mlze, protože mám na sobě tu duši ? Mě nejenom že bylo blbě, ale žaludek se z toho vzpamatovával tři dny...Tak přece jí u sebe nenechám, když mi v podstatě škodí...Musela jsem ji odehnat.
12.03.2012 - 15:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jsem taky ítý, heč :32: :75: :61:
12.03.2012 - 14:25 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Neferlin
:4: Mám takých mimozemšťánkov dva kusy :32: :27: :27: :76: :12: :15:
12.03.2012 - 14:22 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » dava lasku
:39: :4: :61: :61: :14: :76:
12.03.2012 - 13:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Koukám Zorni, máš teda doma pěkný šídlo :4:
12.03.2012 - 13:25 | Filtr
(Blíženci) brozacek » dava lasku
Ale jde,to je to právě o tý mentalitě a myšlení...Jak je možný ,že 30letý člověk neuvěří,že si jeho rodiče takhle hráli,blbli a žili..To spolu nemluvili nebo snad ani nebyli u toho,když rostli???Hodně slyším :nějak bylo nějak bude...Jasný..za posledních 20let nás komerce stíhá všude..to je ta pravá můra ,které by jsme se měli zbavit... :39:
12.03.2012 - 13:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tulinka3
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Noooo, to je ti podobny. Vsechno hodit na druhyho :47: :21: Ja nic nedelala, to on!! :2: Ty mi teda delas povest, to ti povim :6: :4: :4: :12: :29:
12.03.2012 - 12:52 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » dava lasku
Aspon sa mozem vyhovorit na teba,ze aky ucitel taky ziak :61: :75:
12.03.2012 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tulinka3
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ale zase se neuvolnuj moc. Znas se? Pak nevis kdy prestat a nedas se ukocirovat :21: :5: :69:
12.03.2012 - 12:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » brozacek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo. Jenze tohle uz dneska taky muzes vypravet uz jen jako pohadky a taky ti to spousta lidi neuveri, jako ty duchy :3: Jina doba :39: Dnes uz to ani nejde realizovat. To se jeden boji pustit dite na hriste, aby mu ho nekdo neukradl, nebo aby si nesedl na nejakou strikacku :9: Ja to rikam taky. Zlati pionyri.
:29:
12.03.2012 - 12:36 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » dava lasku
Jasne,ze sprostacim,ved zase od mudrosti niekedy aj sibe.Musim sa aj uvolnit a aspon si mozem povedat vsetko co mam na jazyku.Potom sa len vyhovorim,ze teraz vymyslam sprostosti :61: :61: :75:
Příspěvky: 161-137 136-112 111-87 86-62 61-37 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »