blok pri pokusech o hypnozu, AC i regresi


06.03.2012 - 12:44
(Rak) Medusa
blok pri pokusech o hypnozu, AC i regresi
Zdravim vsechny, chci se zeptat na vas nazor, mam takovy problem, pri pokusech dostat se do tranzu (ad uz pro hypnozu, AC a nebo regresi) vzdycky narazim na neprekonatelny problem, uvolneni jde, telo se mi krasne rozplyne, ale pri propadani se do hlubin se zacne telo branit, rozbusi se mi srdce hroznym zpusobem az to se mnou zacne hazet a jakoby se mi krouti telo (ikdyz fyzicky se ani nehne).Myslela jsem ze je to jenom tim ze se malo soustredim, ale stane se to i kdyz se necham od nekoho vest a posloucham jeho hlas. Chci se zeptat vas zkusenejsich, je tohle normalni reakce a mam se proste snazit vic a prekonat to az "nasilim" a nebo je neco spatne?

Řazení:
09.03.2012 - 17:58 | Filtr
(Panna) alassea
pri abreaktívnej hlbinnej regresnej terapii ideš do minulosti cez svoje pocity...takže ťa ten,kto ťa vedie,môže naviesť práve na ten nepríjemný pocit -búšenie srdca,zvýjanie tela,a požiada ťa aby si išla do minulosti,do situácie,kde si mala podobné pocity...
pri regresi sa málokedy rieši život,ktorý bol plný lásky,šťastia,zdravia a blahobytu.Určite to nebude úžasná "podívaná",tak možno aj preto telo protestuje alebo sa bojí manipulácie zo strany niekoho /to tiež už možno zažilo :22:/
07.03.2012 - 13:25 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Mňa by zaujímalo, čo myslíš pod tým "prekonat to násilím" ..
Ďalej - aký tranz máš na mysli, pretože pri regresi o žiadny tranz nejde, ked poštár zazvoní s doporučeným listom, tak len proste otvoríš oči a hned sa prebereš pri pohľade na nejakú upomienku .. :1:
A nakoniec - kolkokrát si skúšala doslova ísť proti sebe samej, ked píšeš "vždycky" ..To slovo znamená viac krát. Rozbušené srdce hrozným způsobem je ti ako varovanie málo, tak čakáš asi na väčšiu príručku ?
Tým sa nechcem radiť medzi "zkušenejších" ktorých oslovuješ, ale dovolím si odpovedať ti -
normálna tá tvoja reakcia nie je, a snaha ten stav znásilňovať normálna nie je takisto :17: :74: :29:
07.03.2012 - 13:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » majkl - sidor
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: :61: Majkle, tak toho sem e presne bal, ze napises. Ja mel presne pocit, kdyz sem videl tvou reakci na me prispevky, ze mi tim rikaz: " No ted uz nemam co rici, protoze si mi to vzal z pusy" :43: :3: :4: Tak priste pockam na tebe :6: :29:
07.03.2012 - 12:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dava lasku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím :29:
Vše si už řekl za mně :4: :15: :29:
07.03.2012 - 11:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » majkl - sidor
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj majkle. Koukam ze si zmenil uces :3: :4:
Ty bys sem taky mohl pridat nejakou svou radu ne? Mas zkusenosti vic nez dost :15: :29: :29:
07.03.2012 - 11:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dava lasku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: :29:
07.03.2012 - 09:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
určitě na pilu netlač, zkus to víckrát po sobě a pozoruj se při tom. třeba se ta tvoje reakce bude měnit..

já osobně jsem s regreskou problémy neměl a "průvodkyní" se normálně nechal vést, ale je fakt, že pořád jsem byl "jednou nohou tady". o žádnej extra hlubokej stav nešlo, spíš alfa vlny - uvolnění relax.
07.03.2012 - 09:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mozna ze kdybys tu napsala duvod proc to delas a byl by treba dulezity, mohli bychom ti poradit co delat. Takhle te ale muzeme jen varovat, protoze to pusobi jako ze to chces jen z duvodu ktery sem psal prve.
Ale i tak je to ciste tva vec, pokud to ovsem nebude mit vliv na nekoho dalsiho. Toto by sis mela uvedomit vzdy, kdyz budes chtit s necim experimentovat :3: :74: :74: :29:
07.03.2012 - 00:58 | Filtr
(Býk) ave
Pokud Ti mohu poradit,poslouchej svou intuici.To,že tě varuje před tím abys otevřela bránu,která má být zavřena má důvod.Můžeš do svého života vpustit bolest kterou neuneseš,není dobré se dostávat násilím do minulých životů,vše co máme vědět se před námi otevře v čase ve kterém se to otevřít má a my na to máme sílu.Jinak to pro nás může být velmi nebezpečné.Být tebou rozhodně bych to nezkoušela. :68:
06.03.2012 - 21:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » špejlička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: Presne tak. Ale lide si proste porad musi neco dokazovat a kolikrat ani ne sobe, ale druhym, jak sou dobri, co dokazali. Je to kazdeho vec a pokud se nekdo ma spalit, at se spali.

PS. PRO AUTORKU!!! Proc hledas problem v tele? Nenapadlo te treba, ze se tomu brani tva duse a ze patrne vi proc? :63: :43: Ale jak rikam. Pokud se mas spalit, tak si delej co chces. Je to tvuj zivot a tve zdravi :68:
06.03.2012 - 13:42 | Filtr
(Lev) špejlička
No a k čemu je dobré to podstupovat, ty to potřebuješ? A proč dělat něco, co tvé tělo evidentně odmítá? Některé věci jsou přirozené a člověk k nim dojde a o některé se snažíme násilím a může to třeba dopadnout úplně špatně.
06.03.2012 - 13:08 | Filtr
(Býk) Artislove
Ahoj. Možno máš podvedomý strach z hypnózy alebo z toho že ťa môže niekto v hypnóze ovládať a ani o tom vedome nemusíś vedieť. Strach by mohlo naznačovať to búšenie srdca..nenapadlo Ťa to?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »