Pyramídy sa aktivujú, čas konca už prebieha ....


29.02.2012 - 09:53
(Rak) Saly
Pyramídy sa aktivujú, čas konca už prebieha ....

Řazení:
01.03.2012 - 07:39 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Kdo je ten pán? :4:
29.02.2012 - 16:04 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » OldDog21
Tak ale asi nie na tejto diskusii, kedže tá vznikla dnes ..
29.02.2012 - 14:52 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Hmm, můj včerejší dotaz, týkající se Cheopsovy pyramidy v Gíze (blízko Káhiry, Egypt), byl smazán... Zajímavé.... :5: :13: :27: :29:
29.02.2012 - 14:50 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Lojza 51
Trošku vychladne káva kým sa tým človek prelúska, ale velmi zaujímavé :30: :27:
29.02.2012 - 14:32 | Filtr
(Vodnář) mitea » Lojza 51
:15:
Velmi zaujímavé...som náchylná verit,ze najlepsie budú na tom Rusi,co sa týka veku vodnára.. :25:
29.02.2012 - 14:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lojza 51, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:44:
Na podzim roku 2006 byl v Rusku na popud z nejvyšších míst zahájen velmi intenzivní a nesmírně nákladný výzkum pyramidálních staveb, do kterého bylo a je zainteresováno přes 140 vědeckých kapacit z mnoha různých oborů. Pro tuto výzkumnou akci stát vyčlenil skutečně gigantické finanční prostředky a svým způsobem také očekával výsledky.
A ty pochopitelně přišly. Dnes, po čtyřech letech lze konstatovat, že Rusko je stát, který z mnoha různých hledisek ví o pyramidálních stavbách jednoznačně nejvíce. Nehovoříme tu pouze o jejich účelu, historické konsekvenci atp., ale máme na mysli především pyramidovou strukturu jako fyzikální topologický jev nezávisle na pyramidových historických stavbách rozmístěných různě po světě.
Bez nadsázky lze konstatovat, že Rusové dnes plně dekódovali tento víceúčelový multidimenzionální útvar, ale co víc, oni ho dokážou i sami rekonstruovat. V současné době se hned na několika místech Ruska budují tyto útvary, které budou sloužit nejen jako unikátní generátor energie, ale také jako komunikační zařízení na ultra velké vzdálenosti v rozsahu světelných let a také jako unikátní ochranný nástroj údajně proti vlivům, které lze v blízké budoucnosti očekávat.
Faktem je, že jsem si hned zpočátku kladl otázku, co přimělo Rusy soustředit se na výzkum právě pyramidových staveb a ještě s tak masivní finanční podporou. Onen pro nás zatím neznámý stimul musel mít ohromující vliv na ruskou politickou garnituru. Mimochodem jsem se dozvěděl, že Rusové nefinancovali stovkami milionů dolarů výzkum egyptských, mayských, čínských, sumerských a dalších pyramidových formací. Jak jsem již naznačil, v současné době probíhá na několika místech výstavba zcela nového druhu pyramidového tělesa o velikosti patnáct metrů v rámci první generace. Hlavním tvůrcem jeho designu je akademik arch. Alexander Golod.
Podle všeho půjde skutečně o zcela nový druh pyramid monolitického charakteru, které budou obsahovat všechny důležité základní prvky pyramid dávných civilizací, ale navíc budou mít v sobě zabudovány prvky tzv. „kosmoplanetárního charakteru“, a to díky praktickému využití zcela nových a převratných objevů týkajících se pyramidové vícedimenzionální topologie.
Podařilo se mi zjistit, že pyramidy budou ošetřeny jakýmsi čtyřbuňkovým systémem rezonátorů, které budou vyladěny na synergické reakce v rámci planetární a solární
energetické pulzace. Součástí pyramidy bude jakýsi třínožkový systém, ve kterém bude hrát hlavní úlohu voda jako přirozený energetický vodič, ale i kondenzátor.
Podél středové osy bude vybudováno speciální zařízení na snímání koncentrace toku energie v důsledku prudkého zakřivování časoprostoru. Na vrcholu pyramidy se bude nacházet křemenný pyramidión ze speciálně upraveného a tvarově nastaveného křišťálu, skrze který bude nejen probíhat středová osa celého komplexu, ale tento prvek by měl také sloužit jako jeden z hlavních komponentů tzv. „hyperkomunikace“ v kosmickém prostředí. Některé rysy pyramidy můžete sledovat na obrázku níže. Všechny základní geometrické a topologické parametry pyramidy včetně její velikosti jsou přísně nastavené, tak aby odpovídaly energetickým rytmům Slunce, Země a Měsíce.
Po čtyřech letech výzkumu se Valery Uvarov nechal slyšet, že lidé vůbec netuší, co všechno se za pyramidami jako historickými reáliemi zde na Zemi a za pyramidou obecně jako topologickým vícedimenzionálním tělesem skrývá. Do určité míry prý budoucnost spojená s lidstvem bude primárně závislá na schopnosti využít potenciál těchto objektů v několika nadcházejících letech... :27:
29.02.2012 - 13:08 | Filtr
(Panna) Clanci
Že se ten konec ale nějak courá,že??? :63: :61:
29.02.2012 - 12:10 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Už to je asi piata debata o aktívnych pyramídach a konci sveta..

Z diskusie pod videom na youtube som okopírovala toto :

Pane povězte mi prosím.Máte ohromné množství informací mohu se zeptat jaké jsou vaše zdroje a zdali máte důkazy na potvrzení svých teorií ? Vaše odhalení jsou vskutku úžasná jak je možné že takto zásadní objevy mají zde tak málo zhlédnutí vzhledek k důležitosti obsahu ?

RayenIlu pred 2 dňami


Ja som jedna z tých jednoduchších a preto nepoznám tohto pána. Zarazilo ma ako používa výrazy - můžete si být jisti, to je nesporné - odkial to on tak isto vie, čo je nesporné ? :39:
a že Syn Člověka přijde nečekaně - jako zlodéj v noci :23:
Tá téma je ok, spôsob podania pre mňa nevyhovujúci ..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »