Jsem divný?


11.02.2012 - 08:50
(Beran) palol
Jsem divný?
Co byste řekli na člověka, který ve 25 neměl zatím žádný vztah, nikdy se ani nelíbal s holkou...prostě nulové zkušenosti. Zatím se z toho snažím nedělat bůhvíjak těžkou hlavu, ale spíš mám strach, že až jednou "něco" přijde, tak budu vypadat blbě, protože v takovém věku už se přece jenom od člověka nějaké ty zkušenosti čekají. Znáte někoho podobného v takovém věku nebo jsem fakt anomálie? :1:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
13.02.2012 - 10:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tajemná duše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :17:
13.02.2012 - 07:54 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Mě je to fuk, takže nemám na to co říkat. Když tě to takhle baví, tak si buď panic klidně až do smrti. Nikoho podobnýho neznám, za anomálii bych to ani nepovažoval. Jsi jen druhá strana sociální poruchy. Na jedné straně obskočové a kurevníci, na druhý straně lidi jako ty. No a upřímně, tvoje strana je mi sympatičtější.

No, víš v čem je problém?? V tvým myšlení... "až jednou něco přijde". To je tvůj problém. Jednou příjdou tak možná hemeroidy a rakovina prostaty. Pokud chceš mít děvče za partnerku, musíš si nějakou najít a něco pro to udělat. Podle poznatků, které jsem nahromadil, ať už studováním jiných či vlastním zkušeností, tak žádná partnerka se nedá vyfňukat ani vylitovat. Musí se najít...
12.02.2012 - 22:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chlape seber se..lehko se to řekne ale vím jak se cítíš. Nehledej spásu kolem sebe...
Jako je fajn že jsis řekl dost a přestal jses bát a stydět se za to o tom mluvit a jen to v sobě dusit...ale vyprdni se na to..nehledej spásu kolem sebe...ale najdi tu sílu v sobě..najdi v sobě to charisma. Odpusť lidem z minulosti..vím že jses do této situace nedostal jen tak náhodou..ale musíš to hodit za hlavu..není to lehké ale stojí to za to to úsilí..zapracuj na sobě..zbav se závislosti..nehledej spásu a lásku venku kolem sebe ale najdi jí v sobě a jak se ti to podaří..uvidíš že s tebe půjde takové charisma..a sebevědomí že za tebou ty ženský poletí...a ty budeš utíkat ještě nakonec. Ber to jako svou osobní životní výzvu..kterou ty můžeš zvládnout a na to jsi beran. Vybral jsis to tak to žij a zvládni. Seber se..najdi smysl života sám v sobě,..co tě baví a naplňuje..dělej své zájmy i práci takové a tak aby tě to bavilo a mohl jsi to dělat z radostí a láskou..jakou najdeš sám v sobě..a tím jí budeš vyzařovat a přenášet na všechno na co v životě chytneš a ještě ti to ponese prachy..chlape jsi tu sám za sebe..nežiješ pro ostatní!
To že na tebe holky prdí :71: vyprdni se na ně! Rozhodně nejsi divný...ba naopak..ty takové holky kterých jsou plné ulice a diskotéky k životu nepotřebuješ a ani sám vnitřně nechceš. Ty chceš citlivou ženu která tě bude milovat takového jakým jsi..prostě tvůj orginál který jsi na nci nehraje a v tom jsi prostě jedinečný. Jsi jiný než ostaní ale právě proto máš uvnitř vše v pořádku..proto tě odmítají...až potkáš holku která s tebou bude rezonovat..bude mít hodnoty na správných místech budeš opravdu šťastnej chlap.
Seber se hlavu vzhůru...a začni svojí obrovskou energii věnovat sám sobě..ty jsi to zasloužíš a stojíš si za to..je škoda jí plýtvat pro lidi kteří si jí neváží a nezaslouží. Prostě jsi jí tím že zač¨neš makat sám od sebe do života přitáhni to svou vyvolenou. :27: :29:
12.02.2012 - 18:48 | Filtr
(Vodnář) SIRAH
mám kamaráda,to mu je 41 a ten měl jen jeden vztah,jenže tam je vztah matka a syn v uvozovkách a to je problém.
a plno mých kamarádek mělo uplně prvního, až taky někdy kolem 24,26,27 let..do té doby byly také samy.
takže je to normální víc než si myslíš..
jo a muj uplně první kluk,to mu bylo 25let a já byla také jeho první celkově a byl dobrej i tak a to žádné zkušenosti před tím nemněl.
takže to není jen o zkušenostech..
hlavu vzhuru :1
přijde to,ani nebudeš vědet jak..
zafunguje chemie a všechno pujde už potom samo.. :1:
12.02.2012 - 18:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ne, nejsi divný.

Jenom proto, že je teď jaksi móda mít plno zkušeností, holek nebo kluků, neznamená, že jsi divný.
Můžu říct, že s klukem, který měl zkušeností docela málo, bylo x věcí (mám na mysli sex atp.) daleko lepších, než s tím, co jich měl celkem hodně. Jen o zkušenostech to opravdu není. Dokonce bych řekla, že v něčem máš výhodu...

Jinak - mému kamarádovi je 27 a je na tom stejně jako ty...a je to celkem hezký kluk, inteligentní, prima, vtipný...

Nech, ať se v tom přízemním kole týkajícího se pouze sexu motá někdo jiný :3: až bude čas, tak to přijde :3:
12.02.2012 - 13:17 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » palol
Tak jo, city jsou pro tebe důležité, z nezkušenosti si nelámeš hlavu, o soucit ti nejde, dokonce znáš svou hodnotu
Skvělé!
Jenže kde je tedy problém?
Když popíšeš svou situaci takhle, nezůstává prostor pro pochybnost, zda jsi divný, ani pro tebe ani pro nás diskutující

Všichni tě tu ubezpečují, že jsi v pohodě a ty jsi zatím v pohodě :4:

:25:
12.02.2012 - 12:46 | Filtr
(Beran) curry
pokial ti je to prirodzene, nema to byt preco divne...vzdy je rozdiel v tom co clovek vyzaruje, ci spokojnost alebo nespokojnost, od toho sa potom odvija posobenie na ostatnych a aj to ako si to vyhodnotia...no to ti moze byt jedno pokial ako vravim si z toho nerobis tazku hlavu....mnohi z ludi do toho veku mozno aj mali "vztah" ale len nejake mesacne romaniky a nic vazne...a keby aj, skusenosti tiez nezarucuju, ze sa z nich clovek pouci :4: takze by som sa na to vykaslala a brala to normalne :2:
12.02.2012 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To doženeš. :3:
12.02.2012 - 10:46 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Ilon spí s měsícem
To by měl zjistit po jednoduchém testu..(viz můj příspěvek).. :3: :2: :6:
12.02.2012 - 10:45 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Ilon spí s měsícem
hm...i to je možnost :63:
12.02.2012 - 10:44 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Háňa*
:44: :15:
Jasně, holka nejlíp ví, kdo má ten nejhezčí úsměv na světě..... :61:
12.02.2012 - 10:42 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Ber to,prosím,jen jako další názor.
Píšeš,že jsi student,takže na nedostatek kontaktů si asi stěžovat nemůžeš.Ani zamilovaný jsi nebyl,což je zvláštní,protože to většinou funguje nezávisle na tvé vůli,aspoň platonicky.
Máš v sobě jasno?Přitahují tě holky?Nebude ten problém někde jinde? :3:
12.02.2012 - 10:34 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
to Player: 100 bodů! Dobrej postup! (teda jeden z dobrejch postupů).

to Palol: "Jsem divný??"... Proveď si jednoduchej test: Pusť si (třeba na netu na Freevideo.cz) nějaký heteropéčko. Postavil se ti při "tom"?? Jestli jo, NEJSI DIVNÝ (!!!)...

Moje rada: zkus jich zezačátku několik "rozjet" třeba na eu1badoo.com (je tam možnost selekce podle věku, jsou tam jejich fotky, atd.) lehkou korespondenční formou... Potom už další standardní postup: 1.kafe (rande), 1.kino, chození spolu, 1.sex...

Držím palce! Hodně štěstí! :3: :15: :5: :29:
12.02.2012 - 10:31 | Filtr
(Beran) Háňa* » palol
Samozřejmě :15: - nepovažuji Tě za chudáka a litovat Tě není proč. K politování je pro mě ten, kdo podobný problém řeší způsobem - když Ti nechce žádná dát, vsugeruj si sám sobě, že jsi to Ty, kdo nechce dát jim :3: - to je sebeklam, který Tě těch pocitů nezbaví, jen Ti udělá pro ostatní přijatelnou masku. A ta Ti nakonec může ještě přihoršit - potom Ti nedají také, ale proto, že se chováš jako nafrněný blb :3:

Prostě si myslím, že se všechno vyřeší, až Tě přestane zajímat, co by si o Tobě kdo myslel, kdyby věděl, že jsi ve 25 nepolíbený - teprve v tom okamžiku budeš svobodný. Teprve tehdy začneš dělat to, co je vlastní Tobě.
Jinak, o těch citech - věz, že holky se nezamilovávají do kluka v okamžiku, kdy zjistí, že je perfektní milenec, ale dávno před tím :3:
A když už se zamiluje, potom ji skutečnost, že je Tvoje první, rozhodně neodmiluje.
A navíc - ne každá má sama tolik zkušeností, na kolik vypadá - možná by ses divil :3:
12.02.2012 - 10:26 | Filtr
(Štír) Svá štírka » player
s Paroubkem nikdy :39:, to už raději s těmi penězy :3:
12.02.2012 - 10:23 | Filtr
(Býk) player » palol
No - já bych si to zase tak moc s tím štěstím nevomalovával. :61:

My pro ženský žádnou výhrou v loterii nejsme.Oni vidí život o tolik jinak,že je to většinou spíš na studenej obklad na čelo ,pro nás i pro ně. Už jen s jakou odlišností se dívaj na sex,to mě přijde jak dva různé živočišné druhy...Ale - jinou alternativu nám bůh nedal,takže je prostě musíme milovat v tom stavu,ve kterém se nachází...

Dlouhodobě udělat ženu šťastnou dokážou jenom peníze a nebo - pokud je ona sama od narození povahy radostné.Ale pak se bude radovat vždy - ať už bude sama,s tebou nebo s Paroubkem.

:5:
12.02.2012 - 10:23 | Filtr
(Štír) Svá štírka » palol
Ano, ta pravá, ta, která tě bude mít skutečně ráda, ta se bude učit lásce s tebou....ta se nebude divit případné "nešikovnosti", ale bude jí připadat roztomilá a sexi :3:
Taková žena tě neopustí kvůli hlouposti, ale bude připravena na opravdový život a opravdové problémy, které občas život přináší.... :44:
12.02.2012 - 10:17 | Filtr
(Beran) palol » kedarda
Já se to snažím brát z toho pohledu, o kterém se zminuješ, tzn. že "žádná ještě neměla to štěstí".
Co se týče toho, proč se mi zatím nedaří navázat vztah...odmítnutí si neberu nějak osobně, prostě asi u dívek nepřeskočila ta pověstná jiskra. Kdybych chtěl, asi bych i nějaký ten vztah už mohl mít za sebou, s několika kamarádkama si rozumím hodně dobře a kdybych se odvážil, možná by s některou z nich mohlo být něco víc. Ale to by nebylo fér ani vůči nim ani vůči mě. Doopravdy zamilovaný jsem byl asi jen jednou, tam jsem si to odmítnutí bral hodně, snad půl roku trvalo, než jsem na dotyčnou přestal myslet.
Tak asi mají dámy z části pravdu, že jsem nenarazil na tu "pravou" :1: Je to sice klišé, ale má to něco do sebe.
12.02.2012 - 10:11 | Filtr
(Beran) palol » kedarda
Mně nepřijde, že by mě tu některá z dam považovala za chudáka, nebo mě nedejbože litovala. Zase jsem nepřišel o nohu. Ale každopádně jsem rád za každý názor, i ten tvůj. Jen prostě jsem nikde neřekl, že nehledám city a že mně jde jen o to "vrznout si"...pokud by šlo jenom o to, tak na to existuje několik řešení.
12.02.2012 - 10:06 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » palol
Nevím jestli se ti teď bude chtít, ale zatím se to pěkně rozvinulo. Kdybys napsal tedy více o tom, proč si myslíš, že se ti vlastně nedaří, co všechna odmítnutí tvé lásky měla podle tvého vnímání společného, co tě bolí nejvíc, jakou ideální partnerku si představuješ atd, pak by ti tu místní ženy byly skutečně schopny poradit.
Jsou dobré
i když trochu naivní (ale ono to k sobě asi trochu patří) :37:

Zatím ses určitě dozvěděl, co jsi chtěl: Na sto procent nejsi DIVNÝ jen proto, že jsi dosud nelíbal. Opakuji, co jsem ti již řekl: Můžeš to sám vnímat očima své příští první partnerky: Přineseš jí tím neobyčejnou hodnotu, že se tak spojuješ právě s ní, zatímco jsi jistě mohl dříve, ale všechny předešlé za to nestály. Pochop, že ona v tom může vidět hodnotu velikou - tak jí to dovol a to tím, že už teď to tak budeš vnímat ty sám. I když je tu druhý extrém, že by ses nakonec naučil dělat tak vzácným, že bys otázku přestal stavět jako: Která z vás mi dá...
alébrž nově by zněla: Která z vás teda vlastně stojí za to, abych jí dal?

Nevypadá to, že by to druhý extrém hrozil, ale pravda je uprostřed, potřebuješ se posunout směrem k tomu druhému extrému, nezůstávej v 1. poloze - nejsi odkázaný na ženy! Máš to v rukou ty. Hledej příčinu, proč se ti nedaří nebo si začni říkat, že se ti daří, i kdyby ti to znělo jako lež, fungovat to bude, jen se nepitvej marně v tom, že se ti nedaří.

12.02.2012 - 09:52 | Filtr
(Býk) player » palol
Pamatuj Pájo,že milenka tě vyjde na ještě větší prachy než takováhle profička.A manželka? To je nejdražší milenka na světě,ta tě krom peněz spolehlivě připraví i o iluze a a přivede do hrobu. :4:

Ale jinak odpověď na tvou otázku je:divný nejsi.Nesmělost není excentricita.

Já měl první sex s holkou ve čtyřech letech a v dospělosti pak těsně před dvacátým rokem a to jsem byl muzikant. Kdybych nehrál,psal bych ve čtyřiadvaceti takovejto článek taky.
Navíc - v tvých ročnících už je výběr dost složitý,protože 60% dívek za tu lásku ani nestojej.

Někdy ve vlaku,když je pozoruju,tak je mi z nich :28:.Žijou pro nic,jak trní u cesty.Maj mobil,internet a pařbu.

no a mezi zbytkem je pak dost natěsnáno.

Takže chápu,že ono oslovit někoho s citem taky není tak snadné.
12.02.2012 - 09:49 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » palol
Odpovídal jsem tak, jak to bylo napsáno. Je-li to jinak, pak se omlouvám také.
Víš, jakmile je založena diskuze, za chvíli už přestává stejně být jen o něm a o původním tématu. Šlo zde už nejen o tebe, ale i o to, proč tě tu ty romantické ženy se zářnou vzpomínkou na někdejší duhové zvonečky možného štěstí hodnotí jako chudáka, čímž ti hodlají nabídnout morální pomoc
Ale jestli ti tato zkušenost pomohla přeformulovat svůj problém, pak už jen to samo je hodnotné, pak tato diskuze přinesla slušné ovoce
12.02.2012 - 09:39 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » Háňa*
Jsi velmi empatická, ale soucit není to, čím mu s voláním po soucitu pomůžeš.
I předpubertální dítě touží především po lásce, on tu ale odpovídá Playerovi, že řešení s prostitutkami by neodsuzoval, jen ty peníze že mu to morálně komplikují - když takovou výměnu zbavíš peněz (z doby 1. republiky se traduje, že některé kurvy chodily za dršťkovou polévku), zbývá ale stále cosi naprosto zbaveného citové hodnoty.
On tu nežádal radu, jak na to, aby ho některá měla ráda, on žádal náš posudek na svou osobu, k čemuž se stylizoval - to je zdatná manipulace...
On potřebuje pochopit a přijmout, co stojí za jeho neúspěchem. Když mu nabídneš soucit, bude mít důvěru, ale pak mu tedy nabídni kroky vedoucí k odstranění příčin jeho stavu. K tomu budeš muset říznout a tím jeho důvěru zase ztratíš, vybuduješ-li ji jen na soucitu.
Že ho trápí, že si nevrznul, naprosto chápu, ale že ho netrápí mnohem víc, že ho žádná nemá ráda, to je děsivé, promiň
12.02.2012 - 09:31 | Filtr
(Štír) Svá štírka » palol
Jsi sympatický mladý muž, soudím podle fotek v profilu....bylo by škoda skončit u celbátu.
Myslím, že není kam spěchat, cestuj, užívej života a ono to ještě příjde.
A rozhodně se neřiď tím, co si myslí jiní, ty sám musíš vědět jaký jsi, jaké máš životní hodnoty a mně připadá, že jsi v pořádku-jen jsi ještě nepotkal tu pravou. :17:
12.02.2012 - 08:33 | Filtr
(Beran) palol » kedarda
Kde jsem zase řekl, že mě netrápí absence citů? :1: Jo, možná jsem svůj příspěvek napsal blbě, tak to možná tak vyznělo...v tom případě se omlouvám :3:
Příspěvky: 81-57 56-32 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »