Kouzla odplaty


05.02.2012 - 10:17
(Váhy) Mysterious
Kouzla odplaty
Vy,kteří se vyznáte v magii,udělali by jste nějaké kouzlo odplaty,woodoo, kdyby vás někdo např.okradl,způsobil nějakou újmu na cti,zdraví apod.? Kdyby jste viděli,že se nikde práva nedovoláte?

Stránka: 3 2 1
Řazení:
06.02.2012 - 20:00 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
:46: :63: :23: :28: :39: :9: :8: :41: :71: :75:
06.02.2012 - 15:26 | Filtr
(Váhy) Mysterious » LadyLyanna
Říká se "ať Ti Bůh odpustí",ale nakonec byly debaty, že musí se naučit odpouštět člověk.Nakonec podle filozofie v každém z nás sídlí Bůh.Pojetí Boha je tudíž složité.V rituálech se na pomoc volají božstva, archandělé,andělé.Takže se vyvolávají vyšší síly.A jestli se něco tudíž povede,tak na to dohlíží podle mě i Bůh, protože andělé a archandělé spadají pod něj a mají svá pravidla a řád.Je zajímavé, že že woodoo např. znamená "božské vnuknutí" a všechny vyvolané bytosti jsou božské podstaty,nemají vůbec žádné hrozivé postavy jako ďábel v křesťanství.Jistě,nikdo z nás není Bůh, přesto denně si vzájemně zasahujeme do osudů jakoby by jsme Bohy byli.Kolikrát si takto zahráváme s cizími životy.I Kozina zvolal:"Lomikare,do roka a do dne na Božím soudě"a vidíš,povedlo se mu to.Neměl se snad snažit takový soud vyvolat?Prosím Tě,jako ze Slovenska by jsi mohla vědět,jak se tam všude ještě v nedávných dobách čarovalo.A to jsou všichni pobožní a chodící do kostela. :19: :3:
06.02.2012 - 12:26 | Filtr
(Panna) viva6 » Nabi*
:15: :15: :15:
06.02.2012 - 11:42 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Bosch
:61: :15: :61:
06.02.2012 - 11:35 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Jasně, spravedlnost musíš vzít do svých rukou :15: :46:
http://youtu.be/FyNV8795X0s
06.02.2012 - 11:22 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Nabi*
Souhlasím, přesně tak to cítím i já.. :15: :27:
06.02.2012 - 11:19 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Ilon spí s měsícem
Máš pravdu, lidi jsou různí, s tím se bohužel musí počítat a být ve střehu. :29:
06.02.2012 - 10:31 | Filtr
(Štír) Nabi*
No tak to v žádném případě... za prvé vím že by se mi to vrátilo zpět (a to mnohonásobně) a za druhé bych se zamyslela, proč se mi něco takového stalo... protože věci se nedějí jen tak. Vím, že nám někdy připadají některé věci nespravedlivé, ale nějak cítím, že za všechno co se nám děje neseme zodpovědnost... Čím víc člověk vytváří JAKÉKOLIV energie, tím více se k němu vrací... :3:
06.02.2012 - 10:08 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Svá štírka
ČOI by jim mohla alespoň nařídit, aby pokladnu měli danou přehledně,aby ji neobklopovala spousta serepetiček, které jakoby tam byly schválně.A také by jim mohli dát instrukce,aby placenou bankovku měli danou tak,aby na ni bylo vidět.
Určitě by se u nich zrovna nepřepočítala,ale alespoň by měli z ní vítr a neusnuli by na vavřínech, že se nic neděje. :4:
06.02.2012 - 09:59 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Ilon spí s měsícem
Přání, že ať je někomu z toho hodně blbě je také forma magie.Je to také vyslaná škodolibá myšlenka.Určitě jste také věřili v její účinek.Někdy má větší působnost, než nějaký cílený ceremoniál. :4:
Tak mi něříkej o pomstě. :61: :61: :61:
Jinak si myslím,že paní prodavačka by byla tak šikovná, že by si ty nadbývající peníze ihned strčila do své kapsy.V tom je to úskalí, že to má určitě promyšlené, aby ji nechytli.Kdyby to bylo jednou,tak se tím nezabývám.Ale tato osůbka není tak neznámá.Chodila na návštěvy ke své sestře, naší docela blízké sousedce.Kdysi dávno jsme ji dovolili, aby si její syn obral třešně na stromě.
Zřejmě už zapomněla,že si dovoluje zrovna nás okrádat a ještě opakovaně.Vím,že ostatní lidé třeba také nakonec mávli rukou, než chodit někam na MěÚ sepisovat stížnosti.Jenže, potom takovým pšenka jen kvete.Je potřeba to zastavit a ne přehlížet. A pokud nezmohou nic instituce, tak se holt nesmí nikdo divit,že přemýšlíme nad magií.
Chtěla jsem znát názory, zda by někdo rituály vykonal,kdyby...
Odpověděli jste,že né.
Jak jsem měla možnost pročítat diskuze jinde o magii,tak spousta žen neváhá nechat počarovat partnerovi,aby je neopustil nebo aby se vrátil nebo svým sokyním.To je oproti tomu hračka. :3:
06.02.2012 - 09:27 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Ilon spí s měsícem
Je ale fakt, že pokud ta dotyčná je zvyklá krást, asi i spočítat kasu "špatně" by pro ni nebyl problém. Když jsem ještě dělávala pokladní, nesměly jsme počítat kasu samy, ale musely jsme volat vedoucí nebo hlavní pokladní, aby se zabránilo podvodům. Nevím, jak tohle řešit účinně úředním postupem, protože u zákazníků, které nikdy neviděla, to asi nedělá....Je to podobné, jako když k nám chodívali "měniči". Už některé ksichty poznám z dálky a na cizí si dávám větší pozor. Nevím, jak to zařídit, aby zrovna u té konkrétní osoby-například ČOI se "přepočítala" :63: :25:
06.02.2012 - 09:21 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Kiára..
Já jsem to použila,ale z druhé strany.Měli jsme malý obchod a jednu dobu objížděli kraj různí podvodníci,jedni měnili,až vyměnili,samozřejmě pokladní do mínsu a druzí to zkoušeli...ale paní,já vám dal tisícovku.V těchto případech jsem okamžitě navrhla spočítání kasy.Kupodivu,nikdo na tom netrval.A zvykli jsme si nechávat přijaté peníze na kase.
Ale ani to jim nevadilo.Vydala jsi,schovala peníze a pán se ve dveřích otočí a povídá...no počkejte,ale já vám dal tisíc. :19:
Nejlepší byl jeden,co naskládal do tašky chlast za 5tis.,odešel skočil do auta a byl fuč. :4:
Akorát jsme si zanadávali a přiznám,popřáli jsme mu,ať je mu z toho hodně blbě. :4:
06.02.2012 - 09:10 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Mysterious
Takový případ máš řešit hned na místě.Požádat o stop-stav.Tj.spočítat kasu.
Po přepočítání by se mělo ukázat,zda nadbývá.
Pokud má paní v kase nepořádek je to její chyba a trvala bych na vrácení peněz,klidně i za asistence policie.
A ne potom doma vymýšlet blbosti,jak se pomstít,protože to,co popisuješ nic jiného než pomsta není. :19:
06.02.2012 - 08:45 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Kiára..
Moje matka má už přes 70 let,to ale neznamená, že ji lze nějak k tomu ošizení použít.Ta prodavačka ji odkázala až na uzavření směny,na místě ihned nechtěla nic řešit.Nakonec ani neřekla,že skončila v 11 dopoledne a byla tam již jiná.Vedoucí tvrdila,že matka odmítla přepočítání kasy ihned,což je lež.Navíc uváděli jako svědka osobu, která tam vlezla až po incidentu,takže nic nemohla vidět,ale údajně "viděla" a dala za pravdu prodavačce.Prostě samé výmluvy a lži.Moje máma z toho byla na nervy,takové situace jsou strašně nepříjemné.Obvzvlášť, když protistrana se na vás ještě "utrhne" a prokáže převahu ve "výmluvnosti".Peníze bokem pokladny prý prodavačka dává,ovšem, jak jsem již psala,je celá pokladna nepřehledná.Když by to rychle strčila do kapsy a v rychlosti nějak zkamuflovala,tak to opravdu není vidět.Mohu udělat jediné, zajít na MěÚ a zeptat se co s tím,poslat tam ČOI,aby sama navrhla opatření.
06.02.2012 - 08:16 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Svá štírka
Myslím, že se dá také trvat na tom, aby pokladní peníze, než vrátí drobné, nechala ležet viditelně bokem. Všimla jsem si, že se to dneska běžně dělá. Pokud by mi opět tato prodavačka nevrátila to co má a odmítla přepočítat pokladnu, na což má zákazník právo, nehnula bych se odtud, zavolala bych její vedoucí případně policii. Všechny ostatní zákazníky, co by došli bych posílala pryč s tím, že to bude na dlouho ať si jdou nakoupit jinam.

Je to radikální postup, který bych já pravděpodobně nepoužila, ale jsou to určité možnosti obrany, řešit to až z odstupem s pocitem zloby není dobré.
06.02.2012 - 03:46 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Nejsem znalcem magie, ale pro odplatu také nejsem. Spíš si myslím, že předcházet problémům je v tomto případě nejlepší ochrana. Nemáš-li možnost chodit jinam, měj aspoň peníze rozměněné tak, aby jsi jí je napočítala přesně.....
Sama za sebe si to vyřešíš a ostatní se bohužel budou muset také o sebe postarat nebo doplatí na svoji hloupost.
Chápu, na nespravedlivost se nedívá dobře, ale pokud nejsi svědkem přímo konkrétní události a je to jen o tom, že jedna paní povídala..... :63:
Tak ti přeji hezké dny a úsměv na rtech až budeš počítat drobas :3:. :27:
05.02.2012 - 21:48 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Michaelli
Nó vidíš...to kdybych věděla pojmenovat spisovně.Tak jak to má být? :63:
05.02.2012 - 21:46 | Filtr
(Váhy) Mysterious
To myslíš jako, že mě stáhli k těm svým nízkým vibracím, když jim něco vracím?Předtím jsi dobře napsal,že mohu proměnit nízké vibrace ve vyšší.To neznamená, že magický rituál je nějaký nízký.Pořád v myslích lidí převládá obraz, že to je snad vyvolávání démonů za účelem uškodit,něco jak v satanistých kultech a filmových hororech. Přitom už pouhé vyčištění prostoru před samotným úkonem je o vyšších vibracích.Člověk se obrací s prosbou na různé božstvo či anděly,kteří mu mají pomoci ke kýženému výsledku.A mohou pomoci i v rámci spravedlnosti.Je to na morální čistotě vyvolávajícího,zda entity pomohou.Myslím, že obávat se může člověk neoprávněný,který myslí skutečně sobecky a s cílem škodit bez příčiny.
Spravedlnost mohou vykonat jen vyšší síly, proto by bylo nesmyslem, kdyby se mělo v tomto případě vrátit něco mě.I vyšší entity vědí snad rozpoznat, kdo je v právu a netrestat zpětně žádajícího.Kdyby to bylo vyvolávání temných sil,tam bych se nedivila.
Dále...jestli mi záleží, co lidé o mě říkají nebo když pomlouvají?V mládí jsem zažila jakou cestu si našly drby, kterým jsem nepřikládala význam až k člověku,na kterém mi záleželo a který jim nevědomě podlehnul.Drby dokáží zničit skutečně hodně, proto mi záleží,aby jim lidé nepodléhali, aby neměli pak předsudky.Nemohu přece dopustit,aby někdo pošpinil rodinu takovým způsobem,kdy zlodějka bude ještě prstem ukazovat na naší nepoctivost.Toto se člověka tak dotkne, že až zákeřné nemoce z toho vznikají.
Žijeme v tomto kraji,kde o podobné lekce není nouze.Prodavačka není první,která mě obrala.Už mi ukradli dost věcí.A nevyhýbá se to ani ostatním.Myslím si,že pokud jsme na prahu nějaké transformace ducha,pak takovíto lidé musí být zastaveni,jinak se těžko něco změní.Máme se naučit používat spirituální síly,tudíž toho využiji.
A třeba paní musela potkat mě,aby dostala svou lekci,což? :3: :44:
05.02.2012 - 21:31 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
:46:magický boj :46:asi jsem se ochránil :75:
05.02.2012 - 21:05 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
co to je vydavek? :25:
to je priserne slovo :61:
05.02.2012 - 20:26 | Filtr
(Býk) Philadelfie
Já jen doplním, že je to hodně o tom, koho si natáhneme do svého života. Za to neseme sami odpovědnost a jak si to uvědomíme, stačí s vděčností poděkovat a opravdu utnout tyto kontakty.

Je to síla, ale chce to - alespoň podle mé zkušenosti ˇhodně přemýšlet, koho si pustím do života.

Ale to v podstatě píšeš.
05.02.2012 - 20:00 | Filtr
(Býk) jezinka11 » Mysterious
"Já reaguji na vyslané negativum odražením zpět, což by mělo být v podobě trestu."
Ale obranné odražení zpět by mělo přeci být v tu chvíli, co se to stalo. Něco jako ochranný štít. Od něj se špatná energie odrazí a vrátí k tomu, kdo ji vyslal. Na tom nic špatného nevidím. Ale ty to chceš dělat dodatečně, když už je po tom.
05.02.2012 - 19:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to pořád odplata,at už chceš nebo ne,vysíláš soud ty a ne někdo,kdo by byl k tomu kompetentní,nicméně prosby vesmíru jsou taky dobré,pokud to umíš,do 3 dnů by se mohlo něco stát,maximálně do 2 měsíců,ale to se taky musí umět,poslat prosbu,a neublížit nikomu,no je vidět,že ta paní,ti ublížila moc,ale doufám,že to v pohodě zvládneš :29: :27: :27: :3:
05.02.2012 - 19:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč se ptáš, když už jsi sama rozhodnutá? :3:
A přesvědčená, že Tvá spravedlnost je ta pravá spravedlivá? :25:

Otázka zní, proč se to Tobě a těm některým ostatním děje...
Náhody nejsou, to víme. Situace, ať jsou jakkoli "hrozné", si sami něčím přitahujem do života.
Na základě "něčeho" v nás je pak vnímáme jako správné či nesprávné. Ale to je jen náš vlastní subjektivní pocit.
Ve své podstatě situace jen JSOU. Povahu dobra nebo zla jim určuje cosi v nás. Neznáš souvislosti, máš jen svůj úhel pohledu, který rozhodl, že pro Tebe a ty ostatní okradené je to nespravedlivé....

Dělej jak myslíš, ostatně, to dělá každý. I ta dotyčná paní.. :17:

Co třeba poslat paní lásku a pochopení...jako člověku, jako lidi jsme si rovní... Možná právě Tobě by se to už nikdy nestalo. :63:
05.02.2012 - 19:44 | Filtr
(Býk) Philadelfie
Mám zkušenost, kdy mi ukradli mé milované kolo, vím, že už si takové dlouho nekoupím a hlavně jsem ho měla ráda. Stalo se to pár dní před vánoci u bytu. Vím, kdo to asi byl, ale nikdo to nevyšetřoval a já měla příšerný vztek a chtěla jsem udělat spoustu hnusných věcí, ale pořád jsem si říkala, že by mi to neudělalo radost, k tomu vzteku by přibyl ještě stud za činy, které mě napadaly... Nakonec jsem požádala vesmír, aby mi pomohl a energie vyrovnal- každému, co náleží. Ulevilo se mi a víc to neřeším. Do žádné magie bych nikdy nešla. Kouzlo odplaty??? Vím, že Boží mlýny melou a do toho nezasahuji. :3:
Příspěvky: 68-44 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »