Duchové,co mě to může sledovat?


29.01.2012 - 17:43
(Kozoroh) jaja1994
Duchové,co mě to může sledovat?
Ahoj všem, ani nevím kde mám začít mám celkem dost otázek.Moje mamka má takový ,,dar" ale nemluví o tom vidí duchy.Já jsem po ni něco asi zdědila ale nic nevidím cítím jejich přitomnost.Poprvé jsem sítila moji babičku měla myslím víročí smrti a my jsme neměli možnst jet na její hrob a zapáit jí svíčku.Trvalo to 3dny první den co jsem to našim řekla tak mi moc nevěřili.Druhý den co jsem jim to říkala že jsem cítila babičku vedle mojí postele kde je skřín tak mi mamka uvěřila a zapálila svíčku,ale ona nedohořela a přišla za mnou i potřetí.Další den svíčka dohořela a už za mnou nikdo nepřišel.Podruhé to bylo,když jsem cítěla moje strejdu (mamčinýho bráchu).Mamka ho prosila aby se judobřila moje sestřenoce s tetou (jeji mamkou) no a jak na zlost mamka byla na noční tak strejda přišel uzamnou.Seděla jsem v křesle a najedno jsem cítila kouř s cigaret(byl to kuřák) myslela jsem si že je to z venku jenže bylo všude zavřeno a cítila jsem to kdekoliv jem šla asi jen tak an 2sekundy.Už nějakou dobu mám pocit že mě něco sleduje.Moje sestra odjela na výšu a vždy když tu není cítím jak mě něco hlídá pozoruje.Cítím něčí přítomnost ,ale nevm čí to je začínám se celkem dost bát. Řekla jsem to mamce protože si myslím že už bláznám ,ale ta mi řekla že unás vidí 2 postavy.Jednu bílou a druhou šedou.Myslí si že jedna postava ta bílá je babička co mě navštěvovala ,ale kdo je šedá neví myslí si že je to asi děda(její otec-prý mě měl moc rád umřel,když mi byli 2roky a prý jsem mu připoínala jeho sestřičku která mu umřela když byla malinká)Jak to, že každý duch má jinou barvu? a co mě může sledovat? cítím to vždy když jsem osamotě a bojím se.Co bych měla dělat?

Řazení:
31.01.2012 - 15:43 | Filtr
(Ryby) erin
zkus posílit svojí auru,si vnímavá a když auru nemáš dost silnou je to docela nebezpečné,mělo by to pak přejít,uvidíš..pokud nechtějí jít pryč tak nepudou i když jim to říkáš lidi zapomínají že duchové jsou lidi bez těla každý má nějakou povahu
31.01.2012 - 08:08 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » jaja1994
No řeknu to hnusně, ale kdyby tě vychovali opice, tak budeš jak Tarzan, budeš vydávat zvuky jak primáti a lézt po stromech. Takže jistý odkoukávání od rodičů je jasný. A DNA zajistí, že budeš přesto vypadat jak člověk a pokud má vaše rodina nějakou genetickou zátěž, tak ti ji ani život s opicema nevyléčí.

Tím narážím na to, že pokud tvoje mamka trpí lehčí formou schizofrenie, tak je pravděpodobný, že to nějakej potomek schytá taky. Sestra se tomu vyhnula, ty holt ne. Je ale otázka, jestli je to u tebe genetická porucha a nebo jestli prostě jenom podvědomě kopíruješ chování svýho mentora.

Je mi jasný, že mi nebudeš věřit, ono uvědomit si vlastní problém je to nejtěžší. A navíc, tady se ti dostane spousta jiných vysvětlení a jsem si jistej, že každý jiný se ti bude líbit víc, než to moje.
30.01.2012 - 18:22 | Filtr
(Kozoroh) jaja1994 » Glimmer Man
Odkoukat jsem to opravdu neodkoukala.Pohybu mám až až celý den jsem v pohybu a jsem ráda když jdu večer spát.Jak jsem řekla mamči že jsem cítěla babiččinu přítomnost tak mi pak řekla že ji viděla.Myslíms i že na hlavu nejsem :) a řekla bych že jsem to spíš zdědila,ale moje sestra to nemá.
30.01.2012 - 08:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
No, to ti teda mamka dala pěknej "dárek". Otázka je, zda-li jsi to opravdu podědila a nebo zda-li ti to bylo "vtlučeno" do hlavy či jsi to sama odkoukala. Potomek má v programu následovat svého rodiče a učit se od něj. Takže pokud matka trpí třeba nějakou psychickou poruchou, vždy se to na dětech odrazí.

Co by´s měla dělat je to, nejdřív se osamostatnit a začít používat vlastní hlavu a rozum. Zdravě jíst a mít dostatek pohybu. Pokud i potom tyhle tvoje příznaky budou přetrvávat, bude na místě vyhledat odbornou pomoc. Bude to lepší, než se z toho zbláznit a pasivně čekat, až se to vystupňuje.
29.01.2012 - 20:02 | Filtr
(Beran) Háňa* » jaja1994
Nejde Ti být ráda, že jsou s Tebou ? Nejde Ti zkusit s nimi promluvit ? Zeptat se jich, proč jsou s Tebou ? Říct jim, že Ti to není příjemné ?

Zkus to - třeba odejdou :3:
29.01.2012 - 19:52 | Filtr
(Kozoroh) jaja1994 » Háňa*
To je pravda kdyby chtěly tak mi už dávno něco uděly.Nevím prostě se bojím...:( je to divný když mám poct,že tu někdo je přitom, ale nikoho nevidím.
29.01.2012 - 19:44 | Filtr
(Beran) Háňa*
A čeho konkrétně se bojíš ? Že Ti chtějí ublížit ? Proč myslíš, že by Ti chtěli ublížit ? A kdyby chtěli, proč myslíš, že to už dávno neudělali, na co čekají ? :3:
29.01.2012 - 19:36 | Filtr
(Váhy) bobina28
no asi s tým už neurobíš nič...duchovia sú všade okolo nás, niekto ich vníma, iný ich aj vidí...ja ich tiež nevidím, ale cítim a počujem a na fotkách sa mi dosť často nad hlavou alebo pri bruchu objavujú orby. Navštevujú nás naši blízki, ale aj naši duchovní sprievodcovia a rôzne iné bytosti. Báť sa ich nemusíš, nič by ti urobiť nemali, človek má väčšinou dostatočnú ochranu a keď rázne ducha odmietne a pošle preč, tak mu dá duch pokoj. Ale pokiaľ sa bojíš, tak si skús zohnať nejaký amulet, kryštál napríklad. Mne to pomáha vziať si kryštál do ruky a urobiť si okolo seba pomyseľný svetelný obal, ktorý ma chráni.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »