kratke astralni "vylety" - vytrzeni - navrat do reality - zapomeni


29.01.2012 - 17:05
(Býk) Jeannie2
kratke astralni "vylety" - vytrzeni - navrat do reality - zapomeni
Ahoj, tak jsem po delsi dobe zase zpatky...prestavka stala zato-je nas na planete o jednoho vic :3: :27:...spi vedle v postylce...a s tim souvisi moje cerstva zkusenost...Driv(pred narozenim syna) se mi podarilo parkrat se astralne "proletet", potkat "zvlastni" lidi, kteri mi asi meli neco sdelit...rano jsem si pamatovala dost nato, abych mohla premyslet, co to pro me znamena...tak nejak jsem se to teprve "zacinala ucit"...Jen ted jak, je muj zivot uplne jiny, se zacinam do astralu po nocich vracet...zda se, jakoby to bylo pro me ted o dost snadnejsi-mozna je to pochopitelne pres silenou unavu,kterou citim dnem i noci (diky peci o prcka),je usinani a cestovani proste nejak snadnejsi :63:...Syn se ale casto budi a ja v tu chvili s nim...a takove rychle navraty nejsou pro me "stravitelne" - pamatuji si jen strasne malinko,v tom uleku, ze musim rychle zpatky, proste temer vse zapomenu-zustanou mi jen semtam nejaka tvar,pocit,zablesk neceho...a pres den mivam silne deja-vu a ne uplne prijemne pocity s tim souvisejici...Co si o tom myslite? Jak se "naucit" zase si pamatovat...napadlo me i zkusit se treba nejak napojit na syna...treba take nekde cestuje...kdo vi, co se mu "honi hlavou", jeste nema ani 2 mesice...nebo me vzdycky radeji zavola zpatky abych se k necemu v astralu nedostala?...to jsou jen me uvahy...mam pocit ze to s nim souvisi nejak vic nez jen, ze je to male dite,ktere proste ma v noci hlad a chce prebalit...anebo jsem uplne mimo a hodime to na poblaznene hormony polosilene unavene matky? :75: :75:

Řazení:
29.01.2012 - 18:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeannie2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to si zvyknes urcite, neboj. Ono ti ani nic jinyho nezbude :7::3: Ale nemyslel sem ze by ses v tom nejak vyzivala, ale ze ti to cestovani prilis nevadi jak o tom tak pises. Jak s tim prestat je tezke, protoze kazdy je jiny. Ale co zkusit treba poprosit andely a Boha, aby te nechali byt jestli je to jejich prace, ze jsi unavena a ze se chces starat o syna a na to potrebujes energii, kterou ti to cestovani bere. Rekni ze je dulezite abyste ty i on byli odpocati a ze vas to muze ohrozit. Nikdo te nebude nutit proti tve vuli, delat co nechces, nebo co by mohlko maleho nebo tebe ohrozit. Pokud to zkonci, budes vedet ze to bylo od nich. Pokud ne, je problem nekde jinde. Taky jestli ti muzu poradit, kdyz je tak jednoduche se dostat z tela ven, delej si silne uzemeni. Je spousty metod a jeste k tomu staci kdyz pozadas matku zem, aby te uzemnila na tve zdrave maximum. :15: :17: :17:
29.01.2012 - 18:11 | Filtr
(Býk) Jeannie2 » dava lasku
jojo to je asi zrejme, ze se to nedeje samo od sebe...nemyslim si ze bych to nejak "nevedome" vyvolavala-to cestovani- jak se vubec da se astralnimu cestovani branit???me to proste vtahne...nevim,jak jinak to popsat...a nez se treba poradne rozkoukam, tak me maly zase "vola" zpatky, tak treba jakoby ani nezjistim duvod,pricinu...je to proste naprd :25:ani tak,ani tak :41:...jestli jsi mel pocit ze neco pisu "s radosti" tak mozna proto, ze potom vsem, co mame s prckem za sebou, je tenhle "problem" vlastne strasne malinky...trosku vic jsem sobecteji pomyslela na sebe-ze kdyby se tohle moje cestovani-necestovani dalo nejak vysvetlit,vyresit,stopnout mozna bych si konecne vic odpocinula-docela to vysiluje...predtim jsem vydala spoustu energie abychom byli oba dva zdravi a doma...a ted jsem dal unavenejsi a unavenejsi a jeste tahle patalie s astralem...kdyz se to nijak nevyresi asi to dal samozrejme ustojim no...treba si na unavu a nevyspani zvyknu :5:
29.01.2012 - 17:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeannie2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No je dobre ze to vidis takhle, ale i tak si myslim ze se to nedeje samo od sebe. Malej je chranenej vsemy andely i samotnym Bohem, to je jasny. Ale ja mam pocit, ze te nekdo, nebo neco k tomu cestovani nuti. Mozna i ty sama a ani si toho nemusis byt vedoma. Navic mi pride ze to pises docela s radosti, takze se tomu ani nebranis. Co se tyce te ochrany jak pises. Tak je hezke ze mas chraneny dum a vsechno, ale zase si tim nebud tak moc jista. Takova ochrana zase neni, aby te vzdy ochranila uplne pred vsim. Ale nemyslel sem jen ze by se tam museli sletat nejake nizsi bytosti, nebo dokonce demoni, ale bude tam spousty dusi a energii, ktere deti zcela prirozene citi, vidi i slysi, ale ty ne. Takze ho to muze rusit. Ale jsou to jen nazory, ktere muzes, ale nemusis brat v potaz. jak sem rekl, je to tve rozhodnuti, ale mysli na to, ze ted zodpovidas tak trochu i za zivot tveho syna, i jeho karmu a ne jen za svou. :3: :15: :74:
29.01.2012 - 17:47 | Filtr
(Býk) Jeannie2 » dava lasku
to je jasny ze neudelam nic co by maleho mohlo nejak ohrozit-jen jsem "nahlas" premyslela-psala-ja to nedelam schvalne-ze bych jako nejak z trucu od maleho odchazela...ja se do toho cestovani nepoustim VEDOME-proste se mi to deje, neumim si rict-a ted se "jen" normalne vyspim a nikam...ono se to deje bez meho pricineni-tak jak se nekdo strasne moc snazi astralne cestovat, tak me to jde proste samo strasne snadno, ale samozrejme jen nekdy--ne porad...
Nijak se na nej napojovat ani nemusim-to uz tu proste tak nejak je-samozrejme nevidim a dosud ho teda "na cestach" nepotkavam-ale kdyz BOHUZEL musim nachvili od nej, treba rychle vyvencit psa, tak presne vim, kdy musim zpatky-ale to bude spis "klasicka" materska intuice...do astralu bych to samozrejme radeji s takovou malinkou bytustkou netahla...
Otazkou zustava jestli se tedy budi, kvuli memu cestovani...nevim,tezko rict,nevsimla-nezapamatovala jsem si, pri jakych udalostech v mych cestach, se to stava-prave proto jsem to psala-ze si to neumim zapamatovat-a vim, ze by to moc pomohlo...
Co se tyce ochrany-muj byt a cely nas dum, je to nejbezpecnejsi misto pro nej, tim jsem si jista...bileho svetla a navstev andelu si oba "uzivame" dosytosti a tak to ma byt...
29.01.2012 - 17:37 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Jeannie2
Mám doma knihu-Serge Georg-Astrální putování.Ale z té všechnu teorii nemám.Dříve totiž vycházely časopisy, v nichž člověk našel odborné články.Dnes vše zkomerčnělo,např časopis Spirit odebíráme od prvních čísel,tj. dokonce myslím ještě před revolucí, z kterého se člověk dozvěděl z ezoteriky a paranormálna hodně.Dnes se nevyplatí ho kupovat.Zanikl časopis Mystery,Bosorka,Jasnovidka.Jedině ještě Medium existuje,ale už také neobsahuje návody.Každý si to nechává jako své know how.Takže musím využívat svou paměť. :4:
29.01.2012 - 17:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jednak nevim proc riskujes kdyz mas prcka :63: ale rozhodne bych se do zadnyho cestovani nepoustel. Druha vec je, nepokousej se na maleho nijak napojovat. On ma daleko silnejsi a cistsi napojeni nez si vubec umis predstavit a cestuje tam, kde je ho treba. Kdybys mela byt s nim, nebo on s tebou, tak by se to stalo automaticky. Je to sice tva vec, ale rekl bych ti asi toto: Prestan blbnout a nepoustej se do zadnych takovych aktivit a odpocivej dokud muzes. Navic, Napadlo te vubec, ze ho muzes budit prave ty tim tvym cestovanim? :63: On vidi a citi vse prirozene a kdo vi co se kolem vas slita za potvory. Chran ho svou laskou a nevystavuj ho nebezpeci :15: :15: :15:
29.01.2012 - 17:19 | Filtr
(Býk) Jeannie2 » Mysterious
da se to tedy brat tak, ze zatim cestuje se mnou?...to jsem si zatim jeste neuvedomila...mohla bys mi doporucit nejakou literaturu? :68:
29.01.2012 - 17:13 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Jsem četla, že dítě je s matkou takto astrálně jakoby spojeno do 6-7 let.To by zanmenalo, že samostatný astrální výlet pořádá až po tomto roce věku. :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »