Kontakt na dálku ve zlém


26.01.2012 - 20:56
(Ryby) MG34
Kontakt na dálku ve zlém
Trochu mám teď vítr z plachet. Opět mne zasáhlo, jak se některé fámy a bludy drží při životě. Podaří se je neprůstřelně vyvrátit, ale stejně se najde spousta omezených lidí, kteří tomu vysvětlení prostě nevěří a jako důvod je buď to, že se jim to prostě nehodí do krámu nebo je to na ně moc složité... A ti potom ty bludy omílají dokola a drží je při životě a zamořují s nimi net a nakazí spoustu jednodušších lidí, kteří to pak zase šíří dál... Zrovna křišťálová lebka ve vedlejší diskuzi. Ani National Geographic nic nezmůže :24:No nic. Vrátím se ke kontaktu na dálku. Je nabíledni, že oproti kontaktu *v dobrém* je možný i kontakt *ve zlém*. Kontakt v dobrém se tu u každého fyzicky projevoval jinak a vypadá to, že je to běžná věc. Podobné to bude asi i u kontaktu ve zlém. Tenhle se ale asi už trochu řeší, protože se nedá jen tak s potěšením přijímat a brát jako přirozenost.Zažili jste někdo?Jak jste si to potvrdili, že to není výmysl? (to je hodně důležité)Jak se to projevovalo?Poznali jste odkud?Jak se bránit?Já tentokrát napíšu svoje osobní zkušenosti až dole v diksuzi, abych neovlivňoval...

Stránka: 2 1
Řazení:
30.01.2012 - 18:57 | Filtr
(Rak) Ornela
Možná to sem patří a možná také ne ...
Kdysi jsem měla v práci vedoucí, s kterou jsme si moc povahově nesedly. Stane se, konec světa to není :1:.
Nosila jsem a nosím dodnes stříbrné šperky. Jednou se tak ráno probudím a většina stříbra černá. Kdysi jsem slyšela, že stříbro vytahuje nemoci, tak jsem na to jen koukla a že s tím později něco udělám. V práci za mnou přišla vedoucí, stoupla si přede mne a ptala se, jak jsem se prý vyspala a od čehože mám všechno zčernalé. Usmívala se při tom ... to si pamatuju. Já na to, že fajn a že díky za optání. Pak jen pronesla něco v tom smyslu, že si mám dávat pozor. Možná to byla náhoda, možná ne :1:.
30.01.2012 - 18:23 | Filtr
(Ryby) MG34 » mitea
No, to je právě ta věc, co mi tam stále prosvítá mezi řádky - oba kontakty (pozitivní i negativní) mají společného jmenovatele a možná jsou na stejném principu...

Jak se mi to utřídí, napíšu ještě o jendom druhu kontaktu, asi do nového vlákna.

Trochu mne mate, že fyzické projevy jsou u všech lidí, co tu psali, různé...
30.01.2012 - 15:05 | Filtr
(Vodnář) mitea
Aj kontakt v dobrom i zlom...obe fungujú,ak má niekto silnú energiu myslienok... :3:
30.01.2012 - 11:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zorničko tak jak čtu v závěru Tvého příspěvku tak něco podobného jsem zažila i já..přesně jak popisuješ při čtení mailu v pravé ruce obrovská bolest..jinak jsem už cítila i to, že mi ta jistá osoba poslala sms cítila jsem bolest na těle ..bylo toho víc..jsem ráda, že je to už za mnou :6:
28.01.2012 - 19:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bohužel je to pravda.Mám s tím osobní zkušenosti :24:.
28.01.2012 - 19:19 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » majkl - sidor
Jaksi se zdráhám tomu uvěřit. :22:
28.01.2012 - 19:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Zorničko,jak tak vidím,máš bohaté zkušenosti. :74:
Já mám v plánu napsat pravě o lidech,kteří zlo umí vysílat.Bohužel proti takovým lidem,jsou obyčejní lidé absolutně bezmocní.
Navíc nelze je ve hmotném světě prostřednictvím našich zákonů,nijak potrestat.Takže mohou v klidu beztrestně i zabíjet. :8:
27.01.2012 - 14:38 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » majkl - sidor
Ty už týden dávaš dokopy informácie o tejto téme? Tak sa potom stav, a rovno s Aviou, lebo tolko materiálu čo ti poskytnem neunesieš :1: Doslova o posadnutom maniackom a zdravému rozumu nepochopitelnom napádaní, ktoré sa stretlo niekedy s mojou odozvou, niekedy s plačom, niekedy s chorobou, niekedy s rezignáciou a pokusom o zmier a bezvýsledne ..
Ani tu neplatí to omieľané zrkadlo, že by som to ja vyvolávala a dávala príčinu a tak.. Bol to dlhodobý proces, ktorý ani nepatrí na verejnú diskusiu, čo sem však patrí je to, aby sa nikto nikdy neobviňoval, (ako ja predtým) že to vyvoláva a že by mal so sebou niečo robiť, lebo že "len tak" sa to nedeje..
Ten človek, ktorý to robil mne má problémy s celým svojím okolím, od domovníka, cez predavačky v obchode až po vlastnú famíliu či najlepšiu kamarátku, takže ja som nebola cieľom útokov, ale taký namierený hromozvod do ktorého sa to valilo..Hromy a blesky si vyberajú najvyšší bod a ľudia na svoje vybíjanie potrebujú najsilnejších jedincov :1: Čo mi došlo ale až po rokoch, ked som skončila takmer u doktora.
Nič netušiace okolie sa však naivne domnieva úplný opak a odsúdi každého slovami dnešnej dobe tak bežnými aj tu na diskusii -
má čo chcel, má čo si zaslúži, nemá si to nechať, prípadne dobre mu tak :32:
Čo je to však za proces akoby "dozrievania" dávajúci obidvom stranám viac než dve vysoké školy psychológie, to tuší málokto. Asi nikto.
Tak ako si ja neviem predstaviť, ako je basistovi v Leopoldove a čo tam celé dni na 20 rokov zavretý robí, tak si nikto nevie predstaviť, čo je to "odolávať" vysielanému "zlu"
A pozemšťanovi do témy - spôsobuje to doslova psychickú a fyzickú bolesť všetkého druhu, spacifikovaného celého človeka, neopísateĺné stavy, ktoré ústia do choroby. Ja poznám totiž po osobnom skúmaní takých ludí viac. To nie je len nejaká nepohoda.
To sú veci, s ktorými si slabší jedinec už ani sám neporadí.
Ja ako mimoriadne citlivý jedinec :61: :76: to nasávam ako špongia, ked som otvorila mail tak mi išla doslova bolesť do ľavej ruky a smerom k srdcu.
Preto reči že človek nikdy nepotrebuje cielenú "ochranu" sú pre mňa úsmevné. Nie každý. A nie myslieť na zlo a teraz ho skúsiť odvracať. Ale naopak pozitívnymi rôznymi technikami, myslením a celkovým cieleným povznášaním stavu človeka sa dá dosiahnuť hodne.
Návšteva obvodného, že bolí ma hlava alebo ruka alebo brucho je začiatok konca. Tá situácia totiž často doslova čaká, kedy sa jej človek zľakne a začne chodiť napríklad po doktoroch :74:
27.01.2012 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laera, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kde není přijímač nemůže být ani vysílač. Všichni jsme ve svých životech přijímači i vysílači a kdo posoudí co je dobré a co zlé? Pro jednoho to může být dobré a pro druhého smrtelné. Sama jsem vyslala myšlenky, a když už hodnotím, tak dobré i zlé, v naivní nevědomosti, že se nic neděje. A ono se dělo, vrátilo se to zpět v takové míře, že bych to nepřála žádnému člověku. Nevědomky jsem takto byli napojeni s jednou osobou a i když byl vztah mezi námi kamarádský, nebylo to pokaždé příjemné. Vzájemně jsme si odžitím čistili karmické dloužky. :27:
27.01.2012 - 11:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím Pozemštane :29:
Je zajímavé,že už týden dávám dohromady své poznatky a zkušenosti,zrovna tady o tom co uvádíš ve své diskusi.Ještě to chvíli potrvá,než to uvedu do diskuse, jsem věčně v práci a toho volného času moc nemám.
Jinak z mého pohledu jsi vynikající adept na duch.mistra :4:,protože pochybovačnost a nedůvěra je tím správným směrem ,který na začátku musí být.
Důležité je posbírat veškerou svou sílu a začít s praxí,jen tak se přesvědčíš,kdo má pravdu. :3:

27.01.2012 - 08:36 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Popíšu to trochu jinak.Kdysi mi kamarád z expedice po Tibetu a Číně přivezl prstýnek s měsíčním kamenem.Byl opravdu moc hezký.
Jenže,...vždy když jsem si ho vzala,ěla jsem zvláštní pocit nephody,takové vtíravé myšlenky,že se něco stane.Samozřejmě,že jsem na to nepřišla hned,až později sem si to dala do souvisloti s prstýnkem.A ono se mi taky častěji něco blbého stalo.Jasně,mohla to být náhoda.Začala jsem si říkat...kdo ví kdo ho vyrobil,třeba byl chudý nešťastný,co do něj vložil... :32:
Nakonec,ačko-li mi byl těsný,jsem ho ztratila u táboráku.Sice mi to bylo líto,ale ulevilo se mi.Dilema...nosit,či nenosit,bylo vyřešeno.
Druhý příklad je africká soška nějakého demona,či co to bylo.Tu jsem rovnou vyhodila a můj subjektivní pocit byl,že rázem doma ubylo hádek.
26.01.2012 - 23:09 | Filtr
(Ryby) MG34 » Pithecanthropus erectus
No, ono to nějak vyhnilo - když jsem znal jeho identitu, tak se střídavými úspěchy jsem se nakonec propracoval ke klidu. Ale rád bych to pochopil...

Mám zažitý ještě jeden tip negativního kontaktu na dálku. Spíše něco jako ztráta dobra než vyloženě zlo. Je to složitější a pokusím se to popsat příště.
26.01.2012 - 23:04 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » MG34
hmmm...tak s tímhle zkušenosti nemám.....

já bych ho zablokoval a nezatěžoval se tím..teda pokud bych měl čistý svědomí a nepředpokládal, e mě chce nějak vydírat
26.01.2012 - 22:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám člověka, kterého na dálku deptal rodinný příslušník. Dlouhé roky se cítil špatně, nevěděl odkud ta nesvoboda přichází, i když při setkání s ním mu taky nebylo nejlíp. Teprve až když se rozhodl, že toho člověka nebude navštěvovat, velmi se uvolnil, avšak jeho život se úplně změnil až po smrti onoho rodinného příslušníka. Jenže tohle si uvědomil až po té smrti .. když byl v rodinném vztahu, neuměl si to dát do souvislosti

Taky jsem zvědavá na jiné příběhy :74: :29:
26.01.2012 - 22:46 | Filtr
(Ryby) MG34 » onka
Až tady bude více příběhů, pokusím se najít nějaké styčné body.

Díky za důvěru.
26.01.2012 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Potkala jsem ji vloni na jaře, sama jsem pozdravila a reakce od ní byla "překvapení". Žádnou odezvu nadálku jsem nepocítila, můj dojem je takový, že mezi námi není nic nedořešeného
26.01.2012 - 22:39 | Filtr
(Ryby) MG34 » Pithecanthropus erectus
bavíme se o *komunikaci* na dálku

Kdy někdo, koho třeba ani neznáš (to byl můj případ) nějak na tebe pouští hrůzu. To nejde nějak přerušit, když ani nevíš s kým.

Můj případ byl takový, že se mi 2x stalo, že jsem byl víc než den nějak divně rozhozený. Nikdy jindy se mi konkrétně toto nestalo. V obou případech jsem se ozval bývalé, jestli o tom neví. A ona mi potvrdila, že ji zrovna v ty dny bombarduje nějaký zhrzený ctitel a má tam nějaké narážky i na mne, jako na domělého soka.

Vůbec jsem ho neznal. Je úplně z jiného kraje. Ale pak bylo těžké si to ještě nezhoršovat tím, že jsem na něj pomyslel. Nakonec se to nějak vyřešilo, ale mám jedno vážné podezření - kdyby nebylo *média* mezi námi, nic by se nepřeneslo. Jenže o tom nevím vůbec nic...
26.01.2012 - 22:31 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » MG34
no já nevím, ale pokud se taková negativní komunikace táhne, pak ji snad dotyčnej udržuje, ne?. :63:
Tak ono je dost těžký to přesně obecně popsat, když taková negativní komunikace může mít řadu příčin.Může pocházet třeba od příbuzenstva, kde je fakt těžký to utnout, ale u lidí na kterých ti nesejde, je to jednoduchý...... :63:
26.01.2012 - 22:29 | Filtr
(Ryby) MG34 » onka
hmmm...

A zažilas od té stejné osoby někdy i kontakt v dobrém?
26.01.2012 - 22:26 | Filtr
(Ryby) MG34 » Pithecanthropus erectus
tady přece nikdo nepíše o údržbě...

ty to umíš jednoduše utnout? Já trochu tápu. Občas se daří, občas ne, tak si to ujasňuju.
26.01.2012 - 22:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vzpomínám, že mi psala email s dotazem, jak se cítím, ale já už nereagovala, protože jsem měla ty nepříjemné pocity a myšlenky

26.01.2012 - 22:24 | Filtr
(Ryby) MG34
Aha, už to chápu...

Tohle jsem nenapsal nejšťastněji:
Snad jedině že by si člověk mluvením o něčem to ono sám sobě vsugeroval. Já to tak nemám - pojmenované a pochopené věci se mi rozplývají a už neškodí.

Zkusím doplnit:
Já sám si taky můžu něco něchtěně vsugerovat, když se mi to nutkavě vrací v myšlení. Ale když o tom píšu a pojmenuju to veřejně jako hrozbu a pochopím to, tak se to rozplývá.
26.01.2012 - 22:19 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
mi to nějak nedvá logickej smysl...nač je dobrý udržovat kontakt ve zlým...teda vyjma finančního úřadu, mobilního operátora, nebo elektrárny, kdy ho udržovat ze zákona musíš.....

Přišlo by mi to jako nějakej masochizmus nechat na sebe dopadat různý negativní energie a zlý emoce.....prostě to utnu a vyřízeno....dyť kolik je těch co ti naopak pohladí duši.....nebo tě rozesmějou...... :1: :17: :17: :17:
26.01.2012 - 22:17 | Filtr
(Ryby) MG34 » onka
A bylo tam i nějaké *bombardování* přes SMS, email nebo jen holá existence toho člověka kdesi daleko?
26.01.2012 - 22:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tou osobou jsem se setkala jednou, i v její přítomnosti jsem se necítila dobře. Odešla jsem dobrovolně s tím, že se už dále setkávat nechci. Ona však byla jiného názoru ( byla si jistá, že já potřebuji její pomoc). Asi za týden přišly ty bolesti hlavy ve dne v noci a žádný brufein nepomohl. Souběžně s tím se mi vracely vzpomínky na setkání s tou osobou. Nejdříve se objevil strach, ale pak jsem si přestala těch myšlenek všímat (někdo mi poradil) a i bolesti odezněly.

Je to už dost let zpátky, tenkrát jsem byla dost zvědavá na všechny ty magie .. od té doby už mne za ruku jen tak někdo nechytí :32:
Příspěvky: 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »