Dům,kde se oběsil otec mé dcery


26.01.2012 - 10:18
(Rak) Misicka242
Dům,kde se oběsil otec mé dcery
Dobrý den,prosím o radu a Váš názor. Lze být šťastná v domě,kde se vevnitř v kuchyni oběsil můj druh,otec mé malé dcery? Společně jsme v něm bydleli.Lze dům nějak očistit? Měla jsem tam faráře-vykropil svěcenou vodou místnost kde se druh oběsil,léčitele,který řekl,že tam jsou jak pozit.tak negat.zony,ale vcelku v pořádku,vypálila jsem dům svíčkami v každém rohu,celý dům uvnitř jsem obešla ze svíčkou a říkala,aby mi panenka Marie pomohla......Byla jsem u P.Mošnerové,která navazuje kontakt s dušemi a poprvé mi sdělila,že tam duše druha není a podruhé že ho tam vidí,tak nevím,připadá mi že tato paní říkala to,podle toho jak jsem se cítila já. Nemůže tam být přesto ještě nějaká negativní energie? Také je asi důležité,že se druh oběsil kvůli teroru jeho bývalé manželky,která jej vydírala prostřednictvím jejich společných dětí a šikanovala prostřednictvím soudů,vždy chtěla tento dům-rodný dům mého druha,který mi druh daroval.Prý již před jejich svatbou,dokonce můj zemřelý druh mi v minulosti sdělil,že ví,že mu chce dům bývalá manželka sebrat a že dům ona,jako bývalá manželka se svou matkou prokleli,slyšela jsem,jak bývalé ženě říkal,že je dům od nich prokletej...... Ovšem já v tom domě počala dítě a byla šťastná.Dům se starý,potřebuje rekonstrukci,nevím zda se do ní mám pouštět. Dům mi můj zemřelý druh rok před smrtí daroval. Byli jsme domluveni,že jej opravím za peníze z prodeje mého bytu. Případně prosím o kontakt na někoho kdo by mi pomohl z Pardubického kraje. V domě jsem po smrti druha rok žila sama s dvouletou dcerou,ale byla jsem na antidepresivech,přestala jsem je brát a v den data narozenin právě onoho zemřelého druha vše vyvrcholilo (když jsem šla v noci na WC tak nejdřív bliklo světlo v té místnosti,kde se to stalo a poté zhalo úplně)a já v domě nemohla spát.Ovšem je tady problém,že já se sama bojím v domě,jde o velký starý dům a asi každá samotná žena by se bála,ne duchů,ale prostě bojím,nevím čeho,. Dům mám ráda,ale nevím jak se rozhodnout. Hlavně kvůli dceři,zda je vhodné,aby žila v domě,kde se ji oběsil otec.Nyní žiji prozatím jinde.Když jsem v domě,pak nevím zda jde o podvědomí,ale cítím jako by mi zemřelý něco říkal.(Třeba slova typu,ale copak to má dnes Mišáček na sobě? a podobně) Velmi mne to trápí a nevím co dělat,zda dům prodat nebo v něm bydlet.Možná by měla duše mého druha větší klid,kdyby cítila,že se dům opraví,vážně už nevím.Děkuji moc za Váš názor a případně za radu.

Stránka: 2 1
Řazení:
30.01.2012 - 09:32 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
nojo ale kdyz vidis auru, tak vnimas i mrtve..
ale mas pravdu, autosugesci se mame vyhybat..verit ze tam neco je, kdyz si tim nejsem jisti a zacit z toho blaznit je neco jineho nez se stale ptat..
30.01.2012 - 09:23 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Michaelli
Mám pocit, že tohle téma není o vidění aury. :3:
30.01.2012 - 09:18 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
Psychiatri ale rozdeluji mezi precitlivelosti a halucinacema..oni nikdy nevyvraceji, ze videni napriklad aury je blud.. mel bys mit aspon zaklady psychologie a par prednasek o schyzofrenii za sebou, abys mohl vubec nad timhle zacit premyslet.. :1:
30.01.2012 - 07:47 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Michaelli
Myslím, že psychiatři maj opravdu jasno. Jen ty si to nepřispustíš, že problém je u tebe, že i tebe to potkalo. Blud je ve svý charakteristice nevyvratitelnej. Takže je to na dlouhý lokte...
27.01.2012 - 16:32 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
ja ti nevim, zda ti doma bezne padaj zaclony, posouvaji se skrine tak, ze kdyz prijdes, jsou o 10 cm dal, nebo nakrivo, kdyz nam tu zadne auta nejezdej a silnice je hoodne daleko..nikde se nic nestavi, nebagruje v okoli ani nedetonuje, zadna sbijecka.. nebo ti bezne visej obrazy na zdech krive, na zemi najdes mokrou cerstvou lidskou stopu, i kdyz jsi prave prisel domu a nikdo doma nebyl..
nebo nejlepsi je, kdyz zacnu myslet na kamose, co se zabil, blika mi tu zretelne jedna zarovka, kdyz jsou zaple do stejne zasuvky obe lampicky..klidne muzu je pichnout i do jine zasuvky s jinym obvodem, nebo muzu navstivit kamaradku, kde jeji lampicka neblika :61: zacne poblikavat
uz jsem techhle pokusu udelala asi 100, vedla zaznamy, me tohle proste nevymluvis..a uz obzvlaste ne, kdyz si myslim ve skole zrovna takhle jednou, a hele neci tata tamhle v rohu a spoluzacka sama spontanne..nekomu pred nedavnem umrel tata, vdela jsem mihnuti tamhle v rohu a mela jsem takovou myslenku..
vcera to byl pan ucitel na politiku, mela jsem o nem divne sny a kamoska na ceste do skoly, kdyz jsem zrovna prvni clovek, se kterym zrovna po ranu mluvi rika, ze si mysli, ze pan ucitel lezi v nemocnici a ze mu neni dobre..pak sedneme do lavice, napiseme test a pani ucitelka nam sdli, ze pan ucitel ten a ten neprijde, ze nam odpada politika, protoze lezi v nemocnici...kdyz se tohle deje uz skoro bezne, minimalne dvakrat za tyden neco takoveho, pak na nahody prestanes verit i ty, to mi ver :4:

jo a mylis se, psychiatrove jsou na tohle pomerne trochu kratci..proto vznikla veda ktera se jmenuje parapsychologie.. aneboj s esoterikou to nema co delat..
27.01.2012 - 16:15 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Zornička
ne to tak nebylo mysleno, ale mam zkusenosti s domem, kde se vrazdilo a nakonec slo i o kejhak me, dodneska jsou ty lidi v tom dome uplne nestastny a hrajou si na stastnou rodinku..skoro denne se tam hadaj, nebo delaj veci, ktere nejsou vlastni jejich prave povaze..ja jsem se tam citila hrozne uz od zacatku, a to jsem jeste o techhle vecech nemela ani poneti..nejde o to, co s etam stalo, i kdyz to taky ma vliv, jde o to, jakou energetickou strukturu tam nekdo preposlal. Tyhle divne veci se pak deji spontanne, nahodne, a jevej se jakoze za to si muzou lide sami..
No vlastne muzou, kdyz se nechaji nevedome ovlivnit nejakejma magnetismama...
27.01.2012 - 15:59 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Michaelli
Jo, takže mi doma ten bordel dělaj mrtvý... to až použiju jako výmluvu, tak to chci vidět!!

:61: :61: :61: :61:

A vysvětlit se dá opravdu hodně. Zejména psychiatrové už všechno tohle dávno vysvětlili.
27.01.2012 - 15:58 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Michaelli
:4: Ne, žádné problémy ..
Ja len že milióny ľudí proste predajú byt a dom aj po vražde a nikto nič nečistí, znelo to ako výčitka, že snad by to tak nenechala ..
To neni moje "egoisticky" ale bežná prax :3:
27.01.2012 - 15:44 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Michaelli
Neli a tohto :46: si sem dala preto, lebo ten duch si dá aj cigošku ??? :61: :61: :17:
Ked tu tak kolem oxiduje ?? :61:
27.01.2012 - 15:39 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
Ja ji nestrasim nesmyslama, ja jsem kvuli temto "bludum" zjisitila kdo je mrtvy, a proc a to jsem ani dnes po roce a pul nedrzela v ruce parte..(precetla jsem si ho az hodne dlouho po te na internetu)
je mi jedno cemu veris/neveris..dokud do toho nevidis muzes me tu osocovat jak chces.
Dotycny si me v klidu po pul roce jeho smrti nasel, ackoli nevedel kde bydlim.. a prisel mi sdelit, ze je mrtvej..nez jsem vedela kdo a kdy zemrel, udelal mi doma peknej bordel, aby dal najevo, ze mrtvej neni. Pak mi doma udelal bordel, aby mi dal najevo, ze nemam kvuli nemu rvat, ze je mrtvej on a ne ja...

To, ze ho slysi v polospanku je bezna vec. Mela by mit z toho radost.
Nestrasim ji nicim, nema se totiz ceho bat..to, ceho se lide boji, je jen kravina, naucena od starych generaci, ktery s tim delaj cavyky, a tvarej se s tim tajmne, dulezite, a delaji ustrasene grimasy, kdyz je tam "duch"
no a co, ze tam je, a ze jde z nej zrovna trochu zima nebo teplo..a co jako?
To se mame bat? Mame se snad bat magnetismu? Tak to abychom se bali i sami sebe, ne, mame prece v tele ducha :61:
Vzdyt uz tu odjakziva chodej bezne zemreli po ulicich, potkavame je denne ve vlaku a v buse, jen je vidi malo lidi..jeste nikdy nikomu nic neprovedli, (nemaj ani jak, nebo nemaj duvody), to ja se teda v noci bojim spis tech zivejch na ulici nez mrtvejch..
Meli bysme tenhle proces brat jako samozrejmost. Ani nejde o mrtveho jako o tu situaci.
Ten mrtvy stejne se musi smirit s tim, ze dotycna musi zit dal, on si vybral smrt a ne ona..
Jasne ze vim, proc jinak elektrospotrebice blbnou..
ovsem spektrum moznosti je vetsi, nez se nam zda, a neni nic, co by se nedalo vysvetlit.
To ze po smrti kazdej tady kolem jeste oxiduje a cumi jak se veci dal vyvijej bez nej, je zcela uplne normalni :1: :46:

27.01.2012 - 15:28 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Michaelli
Neli, píšeš že nemá dávat na prokletí a podobné kraviny a zároveň píšeš, že pokud dceru postihne niečo podobné, tak nebude mat s tým problém - (pokial jej táto matka nenaprogramuje info) Tým pripúšťaš, že keby ju matka programovala opačne, tak sa im niečo stane ? A tú minulosť by mohla tá dcerka pocítiť na vlastnej koži doslova?
A ďalej -
"Postav se jim celem, protoze pak se tam nastehuji jini lide, kteri nechapou, co je to kosmicka energie, a jak funguje, a stane se jim mozna neco, co bys nechtela, aby se jim stalo, jenom protoze jsi nebyla schopna takove nizke energie odstranit.."
- nechápem prečo by si ona mala robiť ťažkú hlavu z toho, akí ludia sa tam nasťahujú a ako sa s tým vysporiadajú.
Už som predala vo svojom živote niekolko bytov, dom a kúpila pozemok a neviem čo, ale v živote ma ani nenapadlo takto rozmýšlať. Čo po kom nechám a opačne čo preberám ..
To by sa reality neuživili :4:

Utiecť od toho nemusí ked nechce, ale aby cudzí chlap hoci je teraz přítel opravoval barák je blbost a aby tam sama žena ostávala len preto že si to obesený želal, je ešte väčšia - podla mňa :17: :74:
27.01.2012 - 15:24 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
:15: :15: :15: :1: :27:
27.01.2012 - 15:10 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Michaelli
Ony žárovky praskaj opravdu z jiných důvodů. A elektrospotřebiče zcela jistě taky. Ale to, jakožto vzdělaná žena, zcela jistě víš. Takže jedinou záhadou zůstává, proč tady bludaříš a strašíš ji nesmyslama. :63:
27.01.2012 - 15:04 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Tim ze uteces z domu se struktura energie v dome nezmeni..
on si to vybral jako utek a zjistil, ze to neni reseni..on jako duch tam se obcas objevi, obcas praskne zarovka, nebo vyplivne spotrebic, to je normalni. Prijmi to jako samozrejmost, ze tam obcas je. Prijmi fakt, ze uz se to stalo, a ze je to ted tvuj ukol, se s timhle vyporadat jednou pro vzdy. Zadne nizke vibrace prokleti nemaji moc nad vyssimi, takze nemusis mit strach..strachem vse v sobe jako v energeticke strukture a energeticke strukture toho domu jen prizivujes a rozsirujes. Ty mas transformovat to vsechno..koneckoncu, kam bys zdrhala, kdyz ses tam stastna? Sama pred sebou? Tak to muzes zdrhnout na kraj sveta a neprej si vedet, jake to ma ale psychicke nasledky do budoucna. Pokud te potrefil problem, s nimz se mas sama jednou pro vzdy vyporadat tak to vem jako vyzvu a udelej to, nebo se ti to bude jednou opakovat, v blede modrym.
na prokleti toho domu se muzu podivat, na tom neni co sloziteho tohle odstranit.(vzkaznik)
V kazdem dome jsou energie mene vyvazene a energie hodne dobre, to je zase vyvazenost toho domu, neni kazdy den posviceni je to zivot toho domu, jako je nas zivot naplnen nekdy moc nic, nekdy super skvelymi dny..
Kdyz si pral, abys to renovovala, bude uplne rad :1:
Tim ze uteces, bude se trapit, zes utekla kvuli nemu a nebyla kvuli nemu stastna.
Neboj se niceho, bojis se podvedome toho, co bude, protoze jsi slysela o prokleti.
Bud vyjimka a prestan nejaka prokleti vyzivovat strachem. Postav se jim celem, protoze pak se tam nastehuji jini lide, kteri nechapou, co je to kosmicka energie, a jak funguje, a stane se jim mozna neco, co bys nechtela, aby se jim stalo, jenom protoze jsi nebyla schopna takove nizke energie odstranit.. je to uplne jednoduche, neni nic, co by clovek v tomhle nezvladl. Sily mas dost, nikde ji plejtvat na nic nemusis, cisteni nebo media a jine kraviny.. stara nejsi, bez dceri prikladem, a dej ji najevo, ze neni duvod byt nestastny, nebo smutny kvuli minulosti! Res a vyres, nebo te to nevyresene dostihne jinak, at uz uteces kamkoli..krom toho tyhle informace se pak ukladaji do energetickeho tela tve dcery, a pokud ji postihne neco podobneho, nebude mit stim nikdy problem a bude stastna a vyrovnana dal. Nenechavej ovlivnit vas vyvoj. Neprodluzuj to zbytecne.
Ze ti ho vsechno pripomina..no a co, vsak to je spravne, copak chces na nej zapomenout? Ale no tak, ten clovek si to nezaslouzi.
On si take behem tehle faze uvedomi sam co zmeskal a kde by bylo lepsi neco menit..to ho posune dal. Kdyz uteces, zbrzdis celej vyvoj, vas i jeho. Zacni znova, renovuj si to jak chces, a tes se z noveho zacatku. O to tady jde.
Neboj, nemas ceho :1: :27: :27: :27: hlavu vzhuru, jses silna bytost, tohle zvladne kdekdo..a kdo ne, nezvladl to :1:
27.01.2012 - 15:50 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Zornička
Zachazis do detailu, nemuzu prece vedet, co se ji muze stat, muze se ji jen stat, ze ji necha pritel a protoze se s tim nebude umet vyrovnat, spacha sebevrazdu (to je jen priklad, ktery je ale bezny)
nevyrovnanost matky se vzdy nekde projevi na diteti..ona vysila vibrace, ktere proste neskryje.. proc by mela dat na prokleti? Co je prokleti? Nizke vibrace..proc by s tim mela zatezovat energeticky svoji dceru? Krom toho, dcera uz to stejne pochytala, podvedome..za tu dobu..ovlivnujeme vsechny a vsechno, kam vlezeme a cokoli delame..materie ma jeste dobre schopnosti informace krasne ukladat..

Proc by si delala hlavu s cizimi lidmi, co se po ni nastehuji do nevyrovnanych energii..to doufas nemyslis vazne.. :22:
to je jako postrikat zdi kyselinou a nechat tam trpet cizi, kteri se poleptaji jenom protoze ja jsem nebyla schopna ji zredit obycejnou vodou..proc tak egoisticky..ja ja ja ja, jenom ja, ostatni maji taky pravo na harmonii v zivote bez nejakych hloupych energii, ktere po sobe zanechame..?
Ona zustane sama, kdyz pred tim utece..tak asi tak..to ted beru i jako z psychologicekho hlediska, nevyresenej problem zustane navzdy nevyresenej..to radsi par let pekla a pak klid a stesti, nez nekam zdrhnout a uzirat se a nevyrovnane dal pusobit na vsechno a vsechny..
je jedno, jestli ji dotycny ublizil ci ne, tim co udelal, jakmile ti zemre milovany clovek, neco se v tobe uzavre, pokud v tom je jeste dalsi problem, tak ten problem funguje jeste jako zamecek na 20 zapadu, aby ses uz nemohla ani otevrit..vsak napred se odstrani zamecek a pak se clovek postupne otevre, az se rany trochu zhoji..to ze zustanou jizvy nemeni nic na tom, ze muze svuj zivot zase plnohodnotne zit jako predtim.

az se s tim vyrovna, najde jineho, nebo si zustane s timhle.. bude tisickrat silnejsi a tohle nevedome preda sve dceri, aniz by tohle musela dcera prozivat take se vsema tema bolestma...
Neni to cizi chlap, je to jeji novej frajer, ktereho by mela moc rada, ale nemuze..vsak ono se to podda, obzvlast, kdyz ten frajer bude mit trpelivost, pak si budou sebe oba navzajem vazit, ona pro jeho dobre vlastnosti a dobrotu, a on pro jeji silu a citlivost...
ona tam nema bejt, jenom protoze si to zemrely pral, ale kvuli sobe a dceri, novemu clenu rodiny..a jemu tim jen pomuze se vyrovnat schybama ktery udelal...pak jsou jeste jine scenare, ale to je i me moc vysoka esotericka..
Je dost mozne, ze se pred svym narozenim na tomhle domluvili, kvuli tomu, aby ona si prosla touhle zkusenosti a naucila se ji prijmout a se s ni vyporadat..pokud pred tim utece, pak zemrel zbytecne..ale jak rikam, to je i pro me nejaka moc vysoka esotericka..
a je fakt, ze clovek se nema usadit na techhle vecech v zivote, ale zacit pomalu zit tak jako pred tim, bez ezoterickych veci, bez techhle vselijakych teorii nebo pravd..proste zit plnohodnotne..nechat prokleti jednou pro vzdy odstranit, udelat caru za minulosti a duchama (i kdyz tu a tam se nekdy kolem projde) proste se s tim uplne vyrovnat..nedelat z toho hukot, i kdyz to je hukot dobrej, prosla jsem si necim podobnym

nevim, kde hledas problemy..zadny nejsou.. :3:
26.01.2012 - 21:00 | Filtr
(Býk) benousek1
Nevracej se do toho domu. Udělej tlustou čáru a začni znova na jiném místě.
26.01.2012 - 14:51 | Filtr
(Rak) almas
V tom dome nebudes stastna jdi z neho pryc :62: :74:
26.01.2012 - 14:21 | Filtr
(Býk) tojapepa » Triniti111
Je to jistě věc názoru a taky úhel pohledu na věc! :63: :63:
26.01.2012 - 14:19 | Filtr
(Blíženci) Triniti111 » tojapepa
no jo, ale vidíš, jak jí ty vzpomínky už teď nedají spát :63: :62: připomíná mi to posedlost, zůstat tam bych vnímala jako obětování se ... je fakt, že takový život může někomu vyhovovat :74:
26.01.2012 - 13:15 | Filtr
(Býk) tojapepa » susan b
Prosím nadiktuj mi čísla do sportky ...máš dobrý odhad a tak se šábnem!!!! Jen ne tady ale do vzkazů!!!! Jsem lakomec a nechci aby vyhráli všíchni! :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75: :62: :62: :62: :62: :62:
26.01.2012 - 13:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele susan b, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A pak že to nefunguje...jsem se vsadila sama se s sebou,že po mě tam dáš příspěvek ty...ale nic..jenom náhoda :61: :61: :61:
26.01.2012 - 13:08 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Bohužel problém není v domě, takže ti nepomůžou ani rituály se svíčkama či točení mrtvým potkanem nad záchodovou mísou, ani kdovíjací vykukové, co tě budou krmit bludama, aby dostali zaplaceno. Problém je v tvý hlavě. Nejspíš to je hlavně spojený s posttraumatickým stresem. Prostě máš v hlavě bludy, který tě užíraj. Dům je jenom dům, a ten bude přesně takový, jaký ho chceš mít. Tedy rozhoduje tvoje smýšlení o něm. Samozřejmě podloží a geopatogenní zóny hrajou svojí roli, ale to je jinej problém, než kterej ty máš. Z jedný poškozený žárovky děláš třetí světovou. No není dobře...

Takže pokud je problém v tvý hlavě, opust jakýkoliv pokusy a očišťování domu (vytírej a větrej samozřejmě dál) a započni s prací ve svý hlavě. Jde ti o to, aby se tam dcerka cítila dobře. Pak jí tedy nic neříkej a sama nedávej najevo, že v domě je něco špatně. Chovej se podle hesla "Home, sweet home". Malé děti víc vnímaj přístup lidí, než zdí. Takže jsi to ty, kdo bude dcerce utvářet domov, nikoliv dům.

Pak se zaměř na to, aby ses už konečně smířila s odchodem tvýho partnera. Rozluč se a nech ho jít. Svojí lásku k němu obrať k tomu, že budeš respektovat jeho rozhodnutí a necháš ho jít. A sama začni žít za sebe. Zkus si najít i jinýho partnera a spolu pak můžete domek opravit.

Víš, co máš v hlavě to si neseš všude s sebou. Sama vidíš, že i když žiješ jinde, pořád nemáš klid. Protože šádnej šaman a rituál nemohl zafungovat. Je to jako kdyby ti v autě nesvítilo světlo a ty sis nechala vyměnit vejfuk a pak se divila, že to pořád nesvítí.

Tvé myšlení vytváří tvůj svět. Jestli chceš ten svůj svět změnit, změň svoje myšlení...

Takže odpověď na tvojí otázku - ano, lze být šťastná. Štěstí je v hlavě, nikde jinde se najít nedá. Ale všude jinde se lépe hledá.
26.01.2012 - 12:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tojapepa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele susan b, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:6: :62:..já vím :37:
26.01.2012 - 12:49 | Filtr
(Býk) tojapepa » susan b
Hezky!!!! No je vidět že jsi moje dcera! :62: :62: :62: :62: :62:
Příspěvky: 49-25 24-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »