Kontakt na dálku v dobrém


24.01.2012 - 19:09
(Ryby) MG34
Kontakt na dálku v dobrém
Jak jsem slíbil, začnu s tématy. Dnes začnu tématem "kontakt na dálku" a podtitul bude "v dobrém". Moje vlastní zkušenost je následující:Poprvé jsem si "to" uvědomil někdy před 10 lety. Seděl jsem zabraný do práce a najednou mne dost silně vytrhl zvláštní příjemný pocit. Už ani nevím proč, ale měl jsem ho nějak intuitivně spojený se situací "někdo na mne myslí v dobrém". Úplně jsem přestal pracovat a půl hodiny jsem se tomu pocitu poddával a přemýšlel o něm. Po té půl hodině mi přišla nečekaná SMS od jedné, se kterou jsem byl už asi 2 měsíce "nenávratně" rozejítý. Začali jsme se znovu setkávat. Později se stala mojí ženou. Důležité je zde to, že jsem si to nemohl nějak vymyslet nebo špatně zapamatovat - půl hodiny jsem ten pocit fascinovaně "studoval". Nemohl jsem to ani předpokládat - měsíc, dva jsme o sobě nevěděli a byl jsem odstěhovaný 40 km daleko.A jak se to mohlo stát? Přišlo to hned a z dálky, takže buď nějakou energetickou vlnou či co - rychlostí světla. Nebo nějakou zkratkou přes nějakou jinou (co já vím, třeba pocitovou) dimenzi - tímpádem ihned.Později se mi podobné zážitky opakovaly s různými lidmi. Někdy jsem se dokonce odvážil k pokusu a zaznamenával jsem si 3 časy, když na mne někdo v náhodně vybranou denní dobu myslel. Prý to sedělo.Pak mám zkušenost, že mnohdy to nepřišlo zvenku - bylo to z mé "fantazie", protože jsem si to asi vyrobil sám, když jsem si třeba přečetl něčí zprávu a tím se to spustilo. Mezi tím se snažím rozlišovat.A teď co s tím? Nevím, jak je to možné. To by až tak nevadilo, ale je tu víc problémů a znát princip by snad řešilo i to ostatní. Pomohly by třeba i zkušeností a postupy, kdyby někdo něco měl.Problém třeba je, že já nepoznám, kdo mi to dělá. Poznám intenzitu nástupu, hloubku atd. a snažím se tak odhadnout "rukopis", ale moc mi to nejde. A další problém - když mne někdo zahltí, nepoznám jemnější podtón od někoho jiného.Jak se to projevuje? Příjemnými svíravými pocity v místech, které snad jsou čakrami. Snad 2. a 3.A co na to oficiální věda? Nic. Tímhle se asi nikdo nezabývá. Takže uvítám rozumnou debatu se střízlivým kritickým pohledem na věc. Ideální by bylo, kdyby se našlo rozumné vysvětlení toho všeho, ale asi to nebude tak snadné.Příště navážu "kontaktem ve zlém". Držte se prosím tématu a neodbíhejte a nepředbíhejte. Času dost v jiných vláknech. Ať je to přehledné... :5:

Stránka: 2 1
Řazení:
25.01.2012 - 19:50 | Filtr
(Ryby) MG34
Docela se tu objevilo dost impulsů. Dnes a možná ani přes víkend nebudu mít moc čas, ale pokusím se sepsat nějaké shrnutí a navázat novým vláknem o kontaktech ve zlém.
24.01.2012 - 23:34 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
Asi se těžko dobereme nějkého přesného vysvětlení.Je pravdou, že tyhle situace se mi,jako řadě dalším lidem , stávají běžně, ale u mně spíš jen s lidmi, kteří jsou mi nějakým způsobem blízcí.Mám dlouholetého přítele, scházíme se často ale nepravidelně... ale situace, kdy sáhneme skoro ve stejný okamžik po mobilu, abychom se domluvili, je většinová.Už se tomu smějeme a "závodíme", komu se podaří zavolat o vteřinu dřív..... :4: Jak už tady bylo řečeno, nejpochopitelnější vysvětlení je proudění energie, a snad i o určité vlnové délce, na kterou jsou oba naladěni.Samozřejmě je to spekulace, nicméně tento jev je faktum a faktum prokazatelné..... :3:
24.01.2012 - 23:20 | Filtr
(Štír) Alazir
mam s timto jen same pozitivni zkusenosti :37:

neboj se to dal zkoumat, je to naprosto realne
24.01.2012 - 23:19 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » MG34
mne to naskočí tak,že proste na to vôbec nemyslím,mám iné úvahy a zrazu ma napadne náhla myšlienka-taká velmi rýchla..až ma to prekvapí... :63:
24.01.2012 - 23:16 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori
Mne to tiež funguje ..telefonáty bežne.
S jedným človekom som nedávno zažila to ,čo opisuješ...len v opačnom garde,je som myslela naňho s takou bezhraničnou láskou až ma to potešilo a on sa mi na druhý deň ozval,hoci vôbec už asi 2 roky nič o sebe nevieme...stáva sa mi to bežne aj priatelkou, s ktorou sme spolu bývali na výške a nežijeme v jednom meste.Neskúmala som ako to funguje,ale spätne si viem vybavit,že som na tých ludí intenzívne myslela.Stáva sa mi aj to,že ked si sadnem do auta,tak mi preblesne hlavou,že by som si mala zapnút pás,lebo sú za rohom policajti :3:
MInulý týždeň som sa pýtala kariet na jednu osobu(karty som nevykladala už asi rok,a aj pred tým to bolo skôr len pre seba,nie pre druhých)-po dlhej dobe som ich zobrala do ruky a vyšla mi taká odpoved ,ktorá sa vôbec nezdala byt reálna.O týždeň na to bola reálna.Ten človek mi nie je blízky ani ma nežiadal o výklad,len mi to tak nejako prišlo...Neskúmam ako to funguje ..lebo to funguje aj ked nie zámerne.Snažím sa všímat si drobnosti a dávat si ich do súvislostí...
24.01.2012 - 22:05 | Filtr
(Beran) allinone
ja neviem ako je to možné, už sa tým ani nezaoberám, len viem, že mne sa toto podarilo vedome v dvoch prípadoch :) "naprogramovali" sme sa súčasne skrz plameň sviečky..raz som o tom čítala tak sme to vyskúšali a fungovalo

tesne pred tým ako mi došla sms, tak sa mi začalo čkať /štikutka/..bol to krátky čas, asi pol minuty kym cinklo na mobil. Ibaže keď sme sa pohádali a rozišli, tak mi začalo byť zle..a musela som nájsť pomoc a vedome sa "odstrihnúť" nejakým spôsobom.

a v druhom prípade to fungovalo tak, že aj keď sme pol dňa nemali kontakt na diaľku, tak sme zrazu rovnako napísali sms skoro rovnakým textom :)) to boli super zážitky :75:
24.01.2012 - 21:54 | Filtr
(Ryby) MG34 » bubobubo
Co znamená "naskočí"? Tohle mi právě chybí.

Já toho člověka složitě lovím - kdo je on-line nebo se různě poptávám, ale je to střelba na slepo. Pravda, dá se trefit, ale spíš nějakou vylučovací metodou než to mít "černé na bílém"...
24.01.2012 - 21:47 | Filtr
(Ryby) MG34 » Amenti
No, to je další věc - musím přijímat. Alespoň tak, jak to mám teď.

Nejde to vypnout nebo to neumím, jde to nezávisle na mne.

Ony jsou ty pocity bezelstně příjemné. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak mám možná trochu morální problém, možná zbytečně, nevím...

A pak jsou taky pocity opačné (negativní), které s tím občas souvisí. Je to složitější. Zítra na to zkusím založit vlákno.
24.01.2012 - 21:43 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » MG34
Tebe ked niekto neodpovedá podla šablony, ktorú máš v hlave, tak je zle. Veď všetko píšu k veci a snažia sa opísať ti úplne samozrejmé veci, ktoré minimálne tu na Najdi se polovica ludí ani nepovažuje za niečo "zvláštne"
Ako mi kámoška zavolá mobilom, tak ja si s niekým "zavolám" mimozmyslovo
Ja napríklad cítim strašné teplo po lakte..ked je to v dobrom :18:
A mala som to aj opačne, ked ma raz niekto strašne atakoval v zlom, (predbieham ti tému) tak som cítila v ľavej ruke priamo k srdcu ako keby mi niekto kliešťami vyťahoval žily jednu po druhej
Keby som nevedela o čo ide, tak behám po doktoroch doteraz, doslova to bolelo fyzicky
Niečo si z toho vyber .. :15:
24.01.2012 - 21:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...áno odbočujem..prepáč,že ti to tu prasím...už som ticho :14: :29:


..vlastne ako zakladateľ diskusie máš mazacie právo - kľudne využi :3:
24.01.2012 - 21:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...neviem,či je to správne...to záleží na tom,ako to v danom momente cítiš
..obťažuje ťa to? pletie sa ti to do iného vzťahu? alebo ti to bráni vo vnímaní jemnejších pocitov?...tak preruš kontakt...odstrihni sa...presne tak,ako keď zložíš telefón alebo preladíš stanicu v rádiu :3:
..nemusíš komunikovať s tým,s kým nechceš...alebo musíš? :43:
24.01.2012 - 21:35 | Filtr
(Ryby) MG34 » Amenti
Nic ti nebrání, aby ses přestěhovala do divočiny a žila komplet bez lidských vynálezů...

Myslím (popravdě jsem si zcela jistý), že minimálně na ten oheň a ošacení by brzy došlo... :3:

Ale to už se odchyluješ od tématu, zkus si na free život bez lidských vynálezů založit vlastní vlákno, tady se k tobě určitě někdo připojí.
24.01.2012 - 21:33 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » bubobubo
Nechcem sa opakovať, ale - presne :46: :15:

A opačne, ked napíšem do vzkazníku tajemné duši, tak do troch hodín tam "musí" ísť, lebo vie, že ju "volám". Hoci by tu nebola týden :4:
Tak to cíti..

Niektorí to vnímajú velmi intenzívne a niektorí opačne - hluchí jak poleno :21:
24.01.2012 - 21:27 | Filtr
(Ryby) MG34 » Amenti
Pocit že to funguje a uspokojení z něj.

No nebudu zapírat, také to mám tak, ale... ...když je to od člověka, se kterým jsme se rozešli, připadám si trochu (no, spíš trochu dost) jako že je to na jeho úkor. Je to tak správně?

A co když se to "plete" do jiného vztahu?

Co když mi to brání ve vnímaní jemnějších "všednodenních" pocitů - tedy ve zvýšení citlivosti?

Atd.
24.01.2012 - 21:26 | Filtr
(Váhy) bobina28
ja si takéto zážitky vysvetľujem ako telepatiu. Ono to funguje...stačí sa intenzívne zamerať na jeden vybraný pocit, jednu intenzívnu myšlienku a tú rozvinúť, zhmotniť ju tým. V tom momente druhá osoba, napojená na túto myšlienku dostane akoby zásah vlny/vibrácie...a potom už nasleduje reakcia na túto informáciu a tá už ale zas záleží od tej druhej osoby, či ju príjme alebo odignoruje.
24.01.2012 - 21:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..áno,žiaľ...myslíš,že je naozaj potrebné vysvetliť a vedieť všetko?
...nestačí niektoré veci jednoducho prijať?...to je náš najväčší problém zdá sa...a podľa môjho pochopenia (netvrdím,že správneho) aj dôvod onoho biblického "vyhnania z raja"

...nemyslím,žeby sme nemali nič..práve naopak...mali by sme všetko,čo potrebujeme...všetko je už dávno stvorené a vymyslené...nemali by sme akurát pochybnosti :3:
24.01.2012 - 21:16 | Filtr
(Vodnář) mitea » Amenti
:15: :30:
24.01.2012 - 21:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Poznám,mě tam prostě ten člověk naskočí zároveň a několikrát jsem si to i ověřila a zkontaktovala jsem dotyčného a ozvalo se,co jsem čekala:"Člověče zrovna na tebe myslím,to je dobře,že voláš."
24.01.2012 - 21:15 | Filtr
(Ryby) MG34 » Amenti
To je snad základní lidská vlastnost, snažit se vysvětlit to, co bylo donedávna nevysvětlitelné, ne?

Jinak bysme neměli nic... Ani oheň.
24.01.2012 - 21:14 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Amenti
Presne :46: :15:
24.01.2012 - 21:12 | Filtr
(Ryby) MG34 » bubobubo
Nojo, takže ty víš na koho myslíš a "vysíláš k němu". Ale co když někdo myslí na tebe - jak poznáš kdo to je?
24.01.2012 - 21:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...tak to ti verím :15:

...mne tiež stačí ten pocit,vedomie,že to funguje :3:
24.01.2012 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fakt nevím,vím jen to,že si vždycky připadám hezky,spokojeně a mám pocit,že to tak je dobře,že to funguje. :3:
24.01.2012 - 21:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...to by napríklad potvrdzovalo existenciu energoinformačného poľa,však?
...a citlivosť každej bytosti na príjem správ z neho je individuálna,podľa momentálnej dispozície a naladenia...ale môže závisieť ešte od ďalších XY faktorov a okolností :3:
24.01.2012 - 20:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám to taky tak,ale neumím to vysvětlit,snad jen,že ta myšlenka se promění na jakousi energii toho člověka,na kterého se myslí a energetická pošta doručí zprávu.Dost často se mi stává,že když já třeba na někoho takhle hezky myslím,tak mi od něj přijde dopis,zpráva,nebo nějaký vzkaz a to ve velmi brzké době. :27:
Příspěvky: 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »