Reiki je černá magie!


24.01.2012 - 07:45
(Kozoroh) Qantipa
Reiki je černá magie!
Na blogu Alue vyšel první článek ze serie Zasvěcení jako podvod a první na ráně je samozřejmě Reiki:http://karolinaloskotova.blog.cz/Ta…, co má někdo z reikařů v játrech černý kamínek, kterým vás ovládá nějaká destruktivní entita? Máte pocit, že provozujete černou magii?Mám zasvěcení do reiki a nemyslím si, že je špatné...

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
06.10.2016 - 09:12 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Rozdělení magie na černou a bílou je povrchní a zjednodušené. Rozhodující je záměr, jakmile energii použijeme se zlým úmyslem, zlo se nám vrátí. Reiki pracuje vždy pro dobro všech zúčastněných, ale zase, jakmile bychom porušili svobodnou vůli druhého člověka, vrátí se nám to.
06.10.2016 - 08:40 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Bard Moe
...sem tam mi prijde od nekoho odkaz na stranky Alue...mam pocit, ze tahle slečna odsuzuje uplne vsechno.
Chvali hlavne sebe, sve knihy, sve superdrahe krystaly ...vicemene z ni mam husi kuzi.
05.10.2016 - 20:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Alue.. Berte zřetel, že to v danou dobu, kdy ten článek vyšel, byla stále dívka, která se doteď vyvíjí, jako každý z nás...

Tak či onak, černá magie existuje pouze ve světě toho, který přijmímá černou a bílou; a černá nebo bílá je pak podle toho kudy směřuje jeho vlastní mysl..
04.10.2016 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tiež som sa stretla s týmto názorom. Podľa mňa samotné reiki nemusí byť negatívne, záleží od toho, aké úmysly má ten, kto reiki realizuje. A potom je tu otázka peňazí, ktoré sú za sedenia a najmä však za zasväcovanie do reiki vyberané od ľudí. Pokiaľ niekto "lieči" alebo "pomáha" ľuďom s úmyslom obohatiť sa alebo kvôli tomu aby jeho ego malo pocit veľkoleposti, božskosti a moci, aby mal niekto pocit, že dokáže meniť svet a ľudí ako "Ja sám" egoisticky a nie "ako kanál, cez ktorý preteká božia energia, čiže nie ja, ale Boh lieči cezo mňa" tak je to čierna mágia alebo biela mágia, rozhodne však nie správna cesta, ak je tam stále prevažujúce ego. takže by som povedala že všetko, čo je robené s úmyslom ega je čierna mágia a pokiaľ chce niekto liečiť, tak by to mal robiť nezištne a s dovolením z hora a od "pacientov" bez postranných úmyslov. A tiež je tu otázka toho, či aj vykonávateľ reiki alebo inej metódy liečiteľstva je sám o sebe duchovne na tom tak dobre, že si sám neublíži alebo neublíži pacientom, hoc nie vedome. Je tam potreba veľkého duchovného poznania a pochopenia. Potom to nemôže ublížiť.
04.10.2016 - 14:51 | Filtr
(Štír) Freja » Michaelli
"Magie neexistuje jen manipulace s energiemi.." :4: :4:

Bych to viděla tak, že manipulaci s energiemi říkáme magie, ááále nejsem odborník :20: :46:
23.12.2015 - 21:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mi.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Stačí jen číst...
http://lumen-fidei1.webnode.cz/prod…
23.12.2015 - 11:17 | Filtr
(Rak) nemoomen » Malča
:15: :15: :15:
23.12.2015 - 10:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mi., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja jsem se o tohle tema taky jeden cas zajimal a nasbiral jsem celkem dost informaci, ktere verim ze jsou kvalitni.

Udajne zasveceni Reiky, je neco jako zasveceni horkou jehlou, kdy ti nekdo nasilne vepise do aury ty symboly. Neni to prirozene, je to neco jako tetovani na energeticke urovni a velmi tezko (jestli vubec) se toho da zbavit.
Udajne jedina pozitivni stranka spociva v tom, ze tu energii a bytosti, ktere ty symboly reprezentuji, vedou k opravdu dobrym a cistym energiim.
Hlavni problem (kdyz pomineme zmrzacenou auru) je, ze tak nejak neni nic zadarmo. Tradicni (samansky) zpusob leceni za pomoci takovych to symbolu muze probihat treba tak, ze se na danem symbolu (muze byt treba z kamenu nebo pisku) rozdela ohen a udela se samansky ritual s obeti.
Pri leceni u Reikisty je ale vetsinou jedina obet obsah nasi penezenky, ten je navic znacne neuvedomely a jde na konto Reikisty a ne lecicich entit.
Tedy s nejvetsi pravdepodobnosti, to vice neprospiva a vytvari nejake druhy zavazku leciteli nez lecenemu, ale je to jen teorie.
Navic leceni by melo vzdy probihat na osobni urovni a ne ze jednou za cas prijdu k leciteli jak k doktorovi a on mi da placebo ve forme leceni.

Muj strycek umi docela silne lecit Reiky a leci v podstate jen rodinu a lidi co zna. Nic si za to nebere pokud vim. To je podle me docela dobry a zdravy pristup, protoze to bere jako spiritualni cestu a prirozene pomaha a podlporuje rodinu. Trebaze jsem proti Reiky a zasvecovani do nej, tak je to jeho cesta. O cem jsem ale chtel psat.. Parkrat jsem u nej na leceni byl. Bylo to silne, necim to pohnulo, uvolnilo me to, ale nepohnulo to nicim zasadnim. Lecenemu to dokaze solidne vycistit auru od ruznych spin a nanosu, ale nic mu to dlouhodobe nevyresi. Po case a po jinych (dle meho nazoru prirozenejsich) praxich, jsem se rozhodl, ze se uz nenecham od nej osetrovat. Prave pro to, ze veci, ktere potrebuji lecit pro me prestanou byt viditelne. To co clovek potrebuje k opravdovemu vyleceni od neceho jsou prave priznaky a nemoc aby vubec vedel s cim pracovat. Reiky tim vycistenim ty priznaky utlumi nebo odstrani.

Tomuhle verim ja co se reiky tyce :)
22.12.2015 - 19:39 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » wendy30
on si ale každý myslí že myslí a cítí za sebe.
ale doopravdy tak nečiní nikdo.
21.12.2015 - 21:39 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Neferlin
:14: :4:
21.12.2015 - 21:38 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Bosch
= lenost myslet a cítit za sebe :1:
21.12.2015 - 21:36 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » wendy30
anebo taky chaos.
„Řád, vytvořený sledováním autority, plodí chaos...Nejhorší je tzv.duchovní autorita. Je jedním z hlavních tvůrců "řádu", protože rozdělila svět na různé druhy náboženství a ideologií.“
Jiddu Krishnamurti
21.12.2015 - 21:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wendy30
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, svým způsobem máš pravdu...

Díky :74:


Ale spíš jsem chtěla dát na světlo informace obsažené ve článku... :68:
21.12.2015 - 20:58 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Neferlin
jakákoliv víra, jakékoliv učení je vždy přetransformovaná touha někam patřit. Začleňují se do nich lidé, kteří chtějí sdílet své životy. Ať už je to energie "čistá" či "nečistá" vytváří něco, co já chápu jako nekončící harmonii.
21.12.2015 - 20:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:78:

Něco málo o Reiki...

http://lumen-fidei1.webnode.cz/prod…
01.02.2012 - 15:34 | Filtr
(Býk) Jyotis » Qantipa
přečetla jsem. Magie Reiki je hodně opřena o užívání daných symbolů. Kdo se "pouze" více zprůchodní, a pak to dělá díky větší intuici víc svou cestou...tak určitě se zaplétá méně.
To jsem vlastně udělala i já. Bylo mi proti mysli používat exaktně symboly, něco mi na tom nesedělo od začátku, ale rozhodně jsem pocítila větší průchodnost a od doby zasvěcení nejsem nemocná. Pokud dojde k nějaké nerovnováze, tak je během pár hodin pryč. Proto taky nevěřím zasvěceným na úrovni mistra, ke kterým dorazíte a oni mají už 14 dní chřipku a rýmu jako trám.
25.01.2012 - 22:52 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa
Reakce na článek od děvčete, co prošlo zasvěcením, ale reiky nepoužívá..nečekejte nějaké plivání špíny, je to pokus o objektivní popis skutečnosti a řekla bych, že zajímavý. V něčem dává za pravdu Alušce

http://poselsvetla.blog.cz/1201/…

25.01.2012 - 12:39 | Filtr
(Býk) Jyotis
souhlasím, a taky věc míry..to, co je v určité míře harmonizující, v jiné škodí ..
25.01.2012 - 06:50 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » majkl - sidor
Přesně tak to cítím i já. Připadá mi, že se dneska lidi pořád honí a chtějí všechno hned, ke všemu hledají zkratku a jdou na to tak nějak odzadu. :15: :30: :30:
25.01.2012 - 01:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4:Vím, že jsi velkým zastáncem reiki,jako i mnoho dalších,ale má zkušenost společně s intuicí je taková,že nemohu souhlasit s takovým to zasvěcováním.
Některým lidem se podaří probudit různé schopnosti,nejčastěji jde o lečení energií.Ale nikdo z těchto lidí nemá potřebné svolení k takovéto pomoci - nemají kontakt s universálním vědomím,žijí v egu.Takže porušují jisté zákony.
Je to jen můj názor a nikoho tím nechci napadat.Každý hledá svou cestu - jakákoliv zkušenost,at je pozitivní nebo negativní,je vždy jen vaše a tu vám už nikdo nemůže vzít.

Kdyby se učitelé reiki zaměřili prvně na probuzení vědomí,vyššího Já a potom na ostatní věci,pak bych k tomu zaujal kladný postoj. :3: :29:
24.01.2012 - 23:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám stejný názor jako slečna nebo p.Loskotová. :15:
24.01.2012 - 23:02 | Filtr
(Štír) Freja » Zornička
:61:
24.01.2012 - 23:00 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Zornička
Spíš to vypadá,že to ještě nerozdejchala,chudinka :62:
24.01.2012 - 22:59 | Filtr
(Býk) Jyotis
souhlasím..každá naše soustředěná myšlenka má energii. Sdílené energie a vzorce vytvářejí egregory, které získávají bytostnost (jak ostatně tvrdil i Steiner - že vše je "bytostí", čímž zřejmě myslel, že má určitý typ vědomí). Čím více lidí sdílí, tím větší reservoár, který ale také vvvíjí na lidi určité tlaky...(Zélandovo "kyvadlo). A také je možné, že někteří s touto energií pak vědomě manipulují..to jsou černí mágové sensu stricto.
Je to hodně o vnitřní svobodě, tj. to, abychom nebyli spíš polem různých sil..To je to, co píšeš, nepřejímat bezhlavě a hlavně bez srdce...
já spoléhám na "své" Srdce a jeho vedení :)
24.01.2012 - 22:22 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Já nevím, jestli nemáš v játrech černý kamínek, kterým tě ovládá nějaká destruktivní entita ..
a nevieš dobre čítať,
ale ja som písala, že kaktus vädne a nie že z neho srší .. :44: :4:
:21:
Příspěvky: 100-76 75-51 50-26 25-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »