očistit dům


17.01.2012 - 18:34
(Panna) anja*
očistit dům
Moc prosím o osvědčené tipy na očištění domu od duchů, nebo nevím jak by jsem to měla napsat, v domě jsou slyšet kroky, bouchaní dveří a podobně.Nedávno v něm zemřel muž 51, krvácení do mozku, ale tyto zvuky tam byli i předtím.Na zdi se dokonce objevila hlava satana až 4.nátěr barvy ho zakryl :23: Předem moc děkuji :1:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
27.01.2012 - 10:55 | Filtr
(Býk) tojapepa » anja*
Mylášku!!! Ta malba co vylezla ze zdi není nic neobvyklého stalo se mi to při výkonu povolání hodně často ....dokonce i hákový kříž vylezl po 48 letech a celou dobu nic!!!
Pokud je to starší dům není se co divit!
Kdysi se používal klih jako nahrážka malířských klihů a ten po letech dělal na zdi paseku!!!
Jmenoval se Glutolín!!!
To by ses divila co se všechno ukazovalo na zdech! :63: :63: :63: :63:
Stačí odizolovat od nové malby třeba Nitrocelulozovou barvou tedy ve zkratce acetonkou.
24.01.2012 - 11:22 | Filtr
(Váhy) Mysterious » anja*
Mohla bych potom znát výsledek? Chtěla bych pak vědět co a jak tedy pomohlo. :74: :74: :74:
24.01.2012 - 11:10 | Filtr
(Panna) anja*
Děkuji všem za čas věnovaný odpovědi, ať takové, které by mohli pomoct :1:
nebo takové, které to tady :40:
ano je pravda, že jsem s něčím takovým, ještě neměla co do činění.
Některé rady jsem aplikovala v praxi a ještě budeme pokračovat, tak věřím, že to pomůže. :1:
21.01.2012 - 22:35 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Ilon spí s měsícem
Tak já na duchy věřím, protože soused byl spiritista a moje matka zažila něco už jako svobodná a já před časem také, vše to bylo asi od nich,jednak blízkost domů,soused vždy dělal v noci seance,většinou ve sklepě, vzduchem se nesl vždy neskutečný kvílivý skřek, který ježil chlupy.V nemocnici jsme to zažili na odd. též a jedno oddělení si dokonce nechal personál vysvětit.Těžko by k tomu dopustili i lékaři a vedení,kdyby je tam opravdu nestrašilo.
21.01.2012 - 22:22 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Mysterious
Ale to není dogma.Dala jsem to sem z důvodu,že mnoho lidí motá dohromady křesťanské nauky s budhismem.To mi příjde divné.
A taky nevěřím,že by strašila duše zemřelého...anžto na duši jako takovou v pojetí křesťanství nevěřím.
Troufnu si odhadnout,že ze všech těch záhad,strašidel,bloudivých duchů :4:,o kterých se tu hojně píše,je 99%případů vysvětlitelných.A to jedno procento ne, jen z toho důvodu,že ještě o fungování tohoto světa přece jen nevíme všechno.
Lidé místo toho,aby hledali logické vysvětlení,přispěchají s duchy a jinými strašidly.
Ale to je lidská přirozenost,jinak by Hollywood se svými horory už dávno zkrachoval. :3:
21.01.2012 - 22:10 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Ilon spí s měsícem
Já chápu popisy nějakých tibetských mistrů apod.Sama mám tibetskou knihu mrtvých, Květoslava Minaříka.Umírání jsem viděla nesčetněkrát, protože mám dlouholetou praxi v nemocnici.Jednou jsem zahlídla něco ještě dřív, než pacient dodýchal,skutečně zemřel a to bych řekla že tak 2 hodiny předtím.
Jde o to, že každý to zažije sám,až nastane ten čas a je tedy zbytečné nrát každý popis umírání a odchodu duše jako dogma. :3:
21.01.2012 - 21:56 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Mysterious
Nejprve nastává proces samotného umírání. Ať již je smrt rychlá či pomalá, dochází k přeměně. Poté následuje období, ve kterém mysl pokračuje v proudu svých návyků z minulého života. Jakmile si člověk uvědomí, že již je vlastně mrtvý, dojde ke změně struktury, která je závislá na dominantním stavu mysli, a mysl vstupuje do nové oblasti - do jedné z šesti úrovní existence. Tak je tomu odjakživa. Stejně tak, jako je prostor bez počátku, ani mysl nemá žádný začátek nebo konec. Vně i uvnitř si neustále hraje, nesčetnými způsoby vyjadřuje a prožívá své bohatství. Stále
se střídá těchto šest bard: tři každodenní a tři, která následují, když nevysvobozené bytosti přecházejí do dalšího života.
V určitém okamžiku již nemůže být tělo nadále schránkou pro tento proces. Když se již mysl nemůže v těle déle udržet, nastává smrt.
Na hlavní energetické trubici ve středu těla se rozprostírá pět různých kruhových center, která se větví do 72 000 kanálků. Mají ženský charakter, představují tedy intuici a prostor. Uvnitř center se nacházejí potenciální mužské energie, které se plně probouzejí až při osvícení. Jejich podstatou je soucit a radost. Během procesu umírání se nejprve stáhne do středu těla spojení s vnějšími smysly a pak se oněch pět center zhroutí do středního energetického kanálu. Během tohoto procesu člověk nejdříve ztratí sílu. Cítí tlak na tělo a smyslové pocity začínají být nejasné. Pak dochází ke ztrátě kontroly nad živlem vody. Člověk má pocit, jakoby plaval ve vodě a teče mu z pusy a z nosu. Pak se dostaví pocit sucha a studených končetin. Nyní je již smrt blízko a člověk dýchá mělce a přerývaně a ten, kdo nemeditoval, ztrácí poslední schopnost koncentrovat svou mysl. V závislosti na karmě, dojmech vstřebaných během života, se může objevit cokoli - od nádherných, radostných pocitů zažívaných po phowě až po stavy velké ztráty spojené se strachem a frustrací. Zde již může být karma velmi zřetelná. Nakonec člověk třikrát velmi dlouze vydechne - a je to. Ačkoli je v tomto okamžiku prohlášen za mrtvého, energetický proces pokračuje během dalších 20 až 30 minut uvnitř magnetické osy těla.
Zmíněný energetický kanál se objevil, když se naše vědomí z minulého života setkalo se spermatem otce a vajíčkem matky. Tyto dvě buňky, jejichž genetické informace dodaly základ našemu současnému tělu, nesly kromě jiného i energetický náboj. V meditaci je mužská podstata zažívána jako bílá a ženská jako červená. Když miliardy buněk vytvořily naše tělo, bílá energie se přesunula směrem nahoru a nyní je soustředěna na vrcholku naší hlavy, osm prstů nad původní vlasovou linií. Zároveň se červená energie přesunula dolů a nyní spočívá ve středu těla, čtyři prsty pod pupkem. Mezi těmito dvěma póly leží osa s výše zmíněnými energetickými centry a kanálky. Jakmile člověk naposled vydechne, bílá energie během následujících deseti až patnácti minut přestane být připoutaná k vrcholku hlavy a přemístí se dolů do srdce. Při její cestě dolů je zažíváno krásné, jako světlo měsíce jasné světlo, zatímco mizí třicet tři pocitů, které mají svůj původ v hněvu. Mnozí slyší táhlý zvuk slabiky HANG a paměť je tak intenzivní, že člověk často vidí bytosti, které zemřely před ním.
Pak začne z bodu čtyři prsty pod pupkem stoupat červené světlo. Tento pocit je velmi silný a světlo je jako sytě červený západ slunce. Zatímco se toto světlo pohybuje směrem k srdci, což trvá taky deset až patnáct minut, mnozí slyší hlubokou vibraci slabiky ÁH. V tomto okamžiku mizí čtyřicet pocitů připoutanosti a je pociťována nepopsatelná radost. Dvacet až třicet minut po smrti se tedy tyto dvě energie spojí ve středu hrudi a všechno zčerná. Zároveň se rozpustí sedm závojů mysli odvozených od nevědomosti.
Poté se objeví zářivé světlo, zcela nadosobní vědomí. Můžeme-li tento stav udržet, jde o meditaci thugdam. To znamená, že mysl je vázána u srdce ve stavu, který neodlišuje pravdu vně a uvnitř. Zde její otevřená, jasná a neomezená esence prostupuje všemi časy a směry. Toto je vědomí lamů, jako je Karmapa. Tento prožitek bývá přirovnáván ke shledání dítěte s matkou, a pokud jsme schopni tento stav udržet, je to skutečné osvícení. Mizí jakákoli oddělenost mezi prostorem a energií, stejně jako mezi minulostí, současností a budoucností.

Nydahl Ole: Bardo smrti a znovuzrození

Asi tak. :27:
21.01.2012 - 21:43 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Neferlin
Dobrá, tak je to tedy nový duch, který jako neví kam má jít.Když se ta energie vykuřováním transformuje, tak žádné světlo nepotřebuje.Se říká pouze, že duše "jde za světlem".A přitom se také říká, že to světlo je na konci tunelu při klinické smrti.Alternativně se říká, že ten tunel je soukání se přes třetí oko a temenní čakru.Vše je přes vyšší vibrace, které vytváří právě i vykuřovadla.Jde o to odstranit tu přivázanost k našemu světu,když tíhne k majetku atd.,to jsou hrubohmotné vibrace, které se tímto odstraní.Když se vyvolává duchy, tak se je také posílá zpět a nevytváří se jim žádné světlo.Také se říká, že každá duše má svého průvodce,což se tedy označuje i jako černá postava, či černé perutě a o světle není žádná řeč.Sami nevíme, jak to doopravdy je. Sama jsem zažila klinickou smrt a mám zážitek mino tělo a řekla bych,že ten tunel se světlem na konci je skutečně někde v mozku, asi třetí oko.
21.01.2012 - 21:41 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Pithecanthropus erectus
Píťo, tu bývali také žúry, že Solivar Prešov nestačil dodávat :13: :61: :61: :61:
21.01.2012 - 21:37 | Filtr
(Štír) Alazir
me jedine co mi pomohlo , byla uprimna modlitba k bohu o pomoc na ochranu a ocistu meho bytu

vic jsem nezkousela, ale pro jistotu jsem vysypala vsechny rohy v byte i parapety a spodek dveri soli
21.01.2012 - 21:37 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Pithecanthropus erectus
Jo,jo,kila soli kdysi skončila na koberci. :4:Teď radši koberce nemám. :4:
21.01.2012 - 21:32 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Ilon spí s měsícem
jo...sůl je dobrá.....když někdo vylil na koberec červený víno, tak pomohla jdeině sůl..... :117:
21.01.2012 - 21:28 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Zornička
Podle Feng-Shui se čistí prostor od špatné energie solí.Rozsypeš večer po místnosti sůl a ráno zameteš,vysaješ,vyhodíš. :3:
Tak ono to logiku má,člověk uklidí a v čistém prostoru se hned líp dýchá. :4:
21.01.2012 - 21:24 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Zornička
Poznám,právě se dusím kouřem a ráno kašlem. :4:
21.01.2012 - 21:21 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
furt jste ten barák nevočistili?.... :39:to já měl dneska vygruntováno za dvě hoďky..... :75:
21.01.2012 - 21:18 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Ilon spí s měsícem
Čo Ilon, nepoznáš čo je to udusit kouřem ?? :61: :74:
21.01.2012 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Však oni nejsou mrtvý... jsou živý... jen kapánek jinak :61:
21.01.2012 - 21:08 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Neferlin
Mrtví nestraší. :4:Ale nám občas strašit může...ve věži. :4:
21.01.2012 - 21:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A teď nevím jestli to myslíte vážně a nebo si děláte srandu? :4:
21.01.2012 - 20:55 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
To jako fakt všichni(krom Glima),co tu píšete,myslíte vážně? :41: :23: :61:
21.01.2012 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo on tam nemůže... je vymýcen... no už ho vidím chudáka... ve Světle není... tak někde bloudí... jak má jít zpět, když tam kde byl nemůže a tam kam má jít, neví, že to vůbec existuje?
21.01.2012 - 20:41 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Zornička
Tak bude s nimi tancovat :61:
21.01.2012 - 20:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
fakt? No teda... fuj :39: :14: :61: :61: :61:
21.01.2012 - 13:18 | Filtr
(Vodnář) mitea
Anja,niekedy aj ked ocistís dom,to nepomoze..
Skús,to,co ti poradili a ked to bude zotrvávat,pohladaj niekoho,kto robí s energiami a vie odvádzat duse...drzím palce. :15:
21.01.2012 - 11:35 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Pan Božský Nesympatický
tak to jsme tak trošku kolegové....já jsem zase v minulém životě otevíral zámky od pásů cudnosti.... :61: :61: :61: :61:
Příspěvky: 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »