Pracuje tu někdo s minulými životy?


11.01.2012 - 17:27
(Panna) zeret
Pracuje tu někdo s minulými životy?
Může mi tu prosím někdo povědět něco o minulých životech? A mohu si sama zjistit, co jsem s tím člověkem měla společného v minulém životě? Případně jak.. Stačí to napsat ve zkratce.. Hledám souvislosti mezi lidmi, které znám nyní a mám z nich zvláštní pocity... Předem děkuji

Stránka: 3 2 1
Řazení:
18.01.2012 - 01:06 | Filtr
(Ryby) Napi » kapka růžové
V ezoterice se pohybujeme v oblasti toho co se nazývá iracionálno. Obávám se, že zde se statistikou neuspějeme. Na konkrétní případy zde není prostor (v těchto příspěvcích). Nejcenější je skutečně osobní prožitek, osobní nezprostředkované poznání. Co se toho týká, je obrovský rozdíl mezi tím co získáme z meditace a z toho co získáme z regrese. Už jenom, že do regrese nás zpravidla někdo musí uvést (nějaký terapeut),ačkoliv nikoliv nezbytně (autohypnóza). Jsme závislí na prostředníkovi. Meditací jsme postupně schopni pronikat do podstaty osobnosti sami, odhalovat vrstvu za vrstvou. Já nejsem proti regresi, prostě jsem se vydal cestou meditace. Toď vše.
Napi
14.01.2012 - 22:27 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Napi
Čo je to za definíciu "není duchovní metoda" ???
Kto rozdeluje metódy - na duchovné a neduchovné?
A vôbec - aké sú to metódy ? Čoho sa týkajú ?

14.01.2012 - 21:55 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Napi
OK...vlastní postřehy...to se cení...ale kdyby to bylo nějak kvantitativně podložené, taky by to nebylo špatné :3: :27:. Díky :1: :27:.
14.01.2012 - 21:51 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Zornička
To byla myšlenka od Napiho...koukala jsem na jeho stránky a tohle mě tam zaujalo...vlastně jsem o tom takhle nikdy nepřemýšlela... :1: :27:
14.01.2012 - 21:00 | Filtr
(Ryby) Napi » kapka růžové
Co se týká mých postřehů, vycházím z vlastních vzpomínak na své minulé životy a z dalších okultních bádání. Toto jsem objevil. Je jisté, že mnohé vztahy se uzavírají, další přetrvávají a navazujeme nové. Také je obviklé, že v druhé polovině života již plníme hlavní úkol, který zde nyní máme. Kdežto první polovina života je silně pod vlivem minulého (minulých) vtělení. Život je ale život a cesta duše není schéma. Takže se vždy musí brát ohled na individuální specifika. Znovu opakuji - regrese není duchovní metoda. Je to zkratka. Ale každý má samozřejmě svobodnou volbu ji podstoupit, či nepodstoupit.
Napi
14.01.2012 - 12:18 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Zornička
Moje znám regresi podstoupila, píše to samé co ty - nacházela se v takovém polospánku, vše vnímala, ale takzvláštně . Také se dozvědla dost věcí, pochopila,proč ted prožívá to, co prožívá - rozhodně zajímavá zkušenot. :15:
14.01.2012 - 11:55 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Zornička
Zorničko, díky moc za tvůj příspěvek,díky,že ses podělila o svou zkušenost. Na regresi jsem nebyla, ale cítím to stejně jako ty... každý potřebuje k řešení svých problému něco jiného - někomu stačí kamarádka, někdo se vypíše na net a někdo volí regresnní terapii. :15:
14.01.2012 - 12:06 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » il*ča
:74: Ďakujem, ked budem mať čas, tak sem napíšem ešte niečo. Píšu mi viacerí ľudia do vzkazníku čo ich to zaujíma, nielen preto, že by to sami chceli, ale asi preto, že informácie ktoré človek o regresii má sú zrejme veľmi skreslené. Ide hlavne o ten stav, že - ten terapeut môže v hlave niečo urobiť, až skončíme v blázinci, že sme "mimo" a nevieme čo sa s nami deje, že nám niečo terapeut "maže" alebo že nám terapeut niečo hovorí, čím sme boli !!!
To sú totálne bludy!! Nikto nám nikam nepozerá, nečistí ani nás neprogramuje, ani nám nič nenahovára. Keby som to nezažila, tak sem nedám ani riadok, ja neverím všetkému čo sa píše a nemám vo zvyku hádzať moudra niekoho druhého. Ostatné neskôr :27:
14.01.2012 - 11:38 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » kapka růžové
Neviem opäť odkial táto myšlienka pochádza, neviem kto ju kedy vymyslel, kde publikoval a či to tak naozaj je. Ako už hore kritizujem tieto ezoterické blogy a stránky, ja na to moc nedávam, čo sa tu rozširuje ako že "tak to je".Podľa mňa by ľudia mali písať - čítal som, myslím si, mám pocit, toto mi hovoril ten a ten ..Nie že je to tak a mělo by to být tak !!
Ale čo sa zrovna tohto týka, čo opisuješ, tak ja zrovna mám naozaj dojem, pocit a všetky okolnosti okolo nasvedčujú tomu,
že to je naozaj tak, resp. že na tom niečo bude..
Z tej regresie to totiž vyplynulo, ale aj keby som tam nikdy nešla, tak vidím a cítim sama na vlastnej koži, že prekonaním istých prekážok, vyriešením istých "úkolov" nazvime to tak, sa mi totálne obrátil svet naruby..(práve nazvime to v druhej polovici :4:)
Ja som napríklad za posledné roky úplne vymenila celé okolie, pričom bývať zostávam na tom istom mieste. To, čo som roky nedokázala rozlúsknuť sa konečne podarilo..Nepripisujem to však žiadnej transformácii Zeme napríklad. To ja som isté veci pochopila a prestala som donekonečna si niečo vyčítať, niekomu ustupovať a niečo dokazovať sebe aj iným a podobne. Ťažko sa to nekonkrétne opisuje, ale naozaj, akoby som to proste pochopila a hlavne "splatila" dosť intenzívne, ako ked má niekto sekeru v bare a teraz vysolí celú výplatu a zacvaká to jednou ranou :4: a mnoho vecí je inak. Chvíľami to človeku pripadá, že tie udalosti ako keby "šli mimo mňa" ale ono sa to vždy nejako vystříbŕí. Myslím, že to je prípad mnohých ľudí, ktorí v prvej polovici života žijú úplne inak a nemôžu sa vymotať z akýchsi pardon za výraz sračiek, a potom sa to začne rozuzľovať ako klbko vlny.. Môžu to byť prípady mnohých žien, ktoré sa nechali týrať a potom si nájdu niekoho "normálneho" a šťastne prežijú do smrti..Tie, čo to nepochopia, tak si hľadajú stále tých istých, chovajú sa stále rovnako, narážajú na stále ten istý problém (nie je normálne, aby sa žena vydala za alkoholika trikrát a scenár je taký, že si ho zobere, a niektorý napríklad AŽ POTOM začne chlastať, to je dôkaz, že to je vyslovene úkol tej ženy, tí muži prehnane povedané tam pôsobia ako komparz :4:)
Že na nás pôsobia závery minulého života môže byť prípadom aj týraných detí, neradostného detstva ako píšeš, rôznej šikany, nikto nevieme, čo si so sebou nesieme..Takisto niekto navonok pôsobí normálne, ale ako sa chová v partnerstve my okolití netušíme. A teraz si povieme - aká je pekná, aká je dobrá, môže ich mať na každý prst desať a ona je SAMA !!! Niektoré ženy napríklad (je to naša špecialita, chlapi akoby berú všetko viac s nadhladom) sa donekonečna zožierajú s nezmyselnými vzťahmi, 20 rokov sú schopné mať ženatého a vzhliadať k nemu ako k svatému Antonkovi a nie sú schopné to proste prelomiť. Čo je toho príčinou my nevieme, ale toto by mohlo byť takým príkladom pre tých ktorí by mohli hľadať príčinu inde, nielen že "je moc hezký, ja iného nechcem a neviem prečo" :1: Mnohé si to uvedomia (miliardy ludí to dokážu bez regresie) že tento je síce pre nich osudový, ale naprosto nevhodný a musia samy na sebe niečo zmeniť a nečakať, kým sa dotyčný rozvedie (často sa totiž rozvedie a neklape to aj tak) Musia si uvedomiť model svojho správania a zmeniť ho. A to je ako som tu uvádzala zmysel regresie
UVEDOMIŤ SI ten pôvod a príčinu akoby toho nášho správania v ktorom sa rochníme a obviňujeme celý svet že je zlý a všetci za to môžu len my nie :4: Či už s vešticami alebo bez, s regresiami alebo bez, s nadupanými vedomosťami o poznaní, vedomí , transformácii, 5D dimenzii, bytí, nebytí, prítomnosti okamžiku, nahliadnutia do budúcnosti ...to je jedno -
- to riešenie má v rukách každý z nás sám. Bez ohladu na to, či bude aj na Najdi se veriť všetkému :4:
Je to stokrát omielané ale pravdivé
:74: :17: :27:
14.01.2012 - 09:08 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Napi
"Narozením a dalšími kroky se tak setkáváme s takovými poměry a působí na nás takové okolnosti, které odpovídají závěru a druhé polovině minulé inkarnace."....tak tohle slyším poprvé...v podstatě tedy, když má někdo neradostné dětství, souvisí to podle Tebe bezprostředně s posledním životem...s jeho koncem? A ve chvíli, kdy dětství překoná, zvládne tyto energie a poučí se, může jeho další život být úplně pravý opak¨?

...zajímavá myšlenka...nikdy jsem neslyšela... :1: :27:
14.01.2012 - 08:24 | Filtr
(Lev) Marhon » Zornička
tak sem si tu ve čtvrtek čučela přes mobil do diskuse, co mě zajímala a narazila sem na jeden příspěvek. přečetla sem první větu, ale nemělo to konec, tak sjedu dolů a pořád to nemělo konec. okomentovala sem to, tak tohle nečtu. přejela sem nahoru, přečetla sem druhou větu a říkám si, a ve slovenštině :39: nejsem blázen, to nedám.
přečetla sem to celý a říkám si, tak to se du podívat, kdo tohle napsal. a ty to ty :22:
:4:
tebe hledám. :39:
14.01.2012 - 02:49 | Filtr
(Ryby) Napi » Zornička
Také tak.
13.01.2012 - 23:27 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Napi
Neviem, aká je to hypnotická regrese a odkial tento názov pochádza, ale myslím si toto:
Pokial už niekto o tej regresii uvažuje, zistí si dostatočné množstvo informácií, cíti že by to bolo niečo pre neho, tak tam pôjde bez ohladu, či niekto odporúča, kedy by "se to mělo alebo nemělo" Kto to určuje? To by ma zaujímalo. Kto to kedy vymyslel a dal do obehu, co by se mělo a nemělo..Existujú na to nejaké normy ako v gastronómii, ktoré uvádzajú jak by se "měl" varit segedínsky guláš ??
A ďalej - už slovo hypnotická mňa zasekne pri prvom kroku. Predstavím si hneď No počkaj zajac, jak ten starý kocúr na nejakom predstavení hypnotizuje vlka a ked sa otočí, tak vlk spadne na zem jak vrece zemiakov :4:
Pri slove hypnotický si každý z nás predstaví, že bude mimo a že si s ním nejaký "mág" bude takzvane robiť čo chce. Veľmi pochybujem že by sa niekto v dnešnej dobe pri takej dostupnosti informácií na také niečo dal.
Regresná terapia ktorá sa dnes prevádza a ktorej sa týkajú rôzne semináre (napr. aj pre Českú asociáciu študentov psychologie) je totiž všetko možné, len nie hypnóza.
Aj ked som to nechcela, ale aj ja okopírujem bez reklamy niečo, čo by mohlo ľudí zaujímať:

Regresná terapia je:

terapia slovom, kde sa riešenie nastoľuje komunikáciou s využitím verbálnych a neverbálnych prostriedkov bez priameho fyzického kontaktu.
terapia centrovaná na klienta, takže klient si pomocou terapeuta v uvedomení sám nachádza riešenie svojho problému. Terapeut nehodnotí klienta a jeho problémy, nesnaží sa meniť jeho myšlienky a nič mu nesugeruje.
nehypnotická terapia, kde sa využíva asociatívne vybavovanie informácií z minulosti, takže celé sedenie prebieha PRI VEDOMÍ.
kauzálna terapia, kde hľadáme jasné príčiny problémov z minulosti, ktoré majú dosah na našu prítomnosť.
štruktúrovaná terapia, takže je presne definovaný postup a techniky v terapeutickom procese.
hlbinná terapia, kde v terapeutickom procese ideme do oblastí psychických a fyzickým prežitkov blízkej alebo vzdialenej minulosti. Klient si môže vybavovať informácie pár rokov dozadu, informácie z detstva, prenatálneho obdobia a tiež informácie z takzvaných minulých životov.
abreaktívna terapia, kde cieľom je opačná reakcia k reakcii problému, ktorá je nastolená znovuprežitím potrebných informácií z minulosti a vytvorením takzvanej korekcie.

:17:
13.01.2012 - 21:00 | Filtr
(Ryby) Napi
Něco o tom píšu zde
http://www.luknapi.cz/vztahy.html

Jinak platí pravidlo:
To základní z toho, co jsme zažili s někým v minulém (minulých) životech se v analogii (např. v nějaké zkušenosti, životním souběhu) opakuje i v tomto vtělení. Tak se v příslušných vztazích dostaneme do energií, které odpovídají naší vzájemné karmické lekci. Na minulé životy se dá vzpomenout např. v meditaci. Hypnotická regrese je jistá zkratka, která se nepovažuje za duchovní (jógovou) metodu. Měla by se využívat pokud vůbec jen v terapeutických případech.
Napi
12.01.2012 - 19:02 | Filtr
(Býk) kapka růžové » player
Ve dvou letech...tak to není tak úplně minulý život, ne? To beru...prožitky z dětství jsou základ, se kterým jdeme do života a tam to chápu...ale vědět, jestli mě někdo v 2. světové sestřelil a jaký to na mě má dneska vliv...děkuji, nepotřebuji.

Víš co, nikdo nemá pohodový a harmonický život po všech stránkách, každý máme co řešit...ale já jakožto pohodlný býk volím cestu, ke které mám přístup stále a nemusím nikam běhat a ještě za to dávat peníze. Navíc jsem ostražitá vůči všem lidem, než se někomu svěřím...no, to dřív porostou na banánovníku kokosy...takže asi tak. A navíc...ta vlastní cesta, to hledání, bádání a zkoumání...to je přece ten cíl, proč tu jsme. Není to o tom, někam si dojít, vyzmizíkovat a být v pohodě...takhle to vnímám já :1: :27:...ale vy si klidně choďte na regrese, každý ať má to, po čem touží :16:
12.01.2012 - 18:24 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Neferlin
Jasné, ked ty piješ kakavko :4:
12.01.2012 - 18:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hmm, tak to by se mě stát nemohlo :75: :61: :61:
12.01.2012 - 18:13 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » movvin
Tak dík, cítim v kostiach, že som s pokusmi kolko znesem ešte neskončila :32: :41: :43: :13: :4:
:21:
12.01.2012 - 17:48 | Filtr
(Blíženci) movvin » Zornička
Tak tomu se říkají životní zkušenosti a moudrost :76: smekám. Nad tím že jsi se nenechala a nepodvolila jsi.
Jo a k tomu proč sis tolik nadělila..... ty šikovnější si vždycky toho berou víc najednou :4: :62:
12.01.2012 - 17:36 | Filtr
(Blíženci) movvin » Jusstýna
Taky jsem měla pár takových návštěv a ty mi pomohly vyřešit, nebo spíš pochopit moje emoční reakce na určitou situaci teď tady. :44:
12.01.2012 - 16:20 | Filtr
(Býk) player » kapka růžové
Pokud žiješ v harmonii a pohodě,nechoď na regresi.

Ale pokud máš nějaký psychický problém,většinou to pomůže.

Můj kámoš měl strach být sám v uzavřené místnosti.Šel na regresi a tam mu řekli,že ve dvou letech chytil od hořících záclon,když byl nehlídán u vánočního stromečku a vyvázl se štěstím,když ho teta včas uhasila.

Po regresi se bát přestal.
12.01.2012 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A podruhe si to nepochopil :8: :9: Zase tim myslim presny opak. V ocich toho cisteneho pada zasluha na toho kdo ho cistil. Clovek tomu tak uveri, ze si mysli o tom druhem, ze ho opravdu zbavil a vycistil od nejake karmy a podobne. Proste si to vsugerujes do hlavy a to je ten psychologicky efekt. Je to stejne jako placebo. Cukrova kulicka o ktere ti nakukam ze je to zazracny lek ktery te zachrani a pokud o tom nebudes vedet a uveris tomu, tak te opravdu muze zachranit. Ale ze je to jen proto, zes tomu na 100% uveril a zmenil si pristup k sobe, to uz si malokdo uvedomi. :15:
12.01.2012 - 16:08 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » kapka růžové
Budem len rada .. :1: :30: :17: :74: :68:
12.01.2012 - 16:04 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Neferlin
:4: :76: Ale ty netušíš, že mi pri tom vychladli tri kávy :39: :61: :61:
12.01.2012 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale tos me nepochopil :63: Ja to myslim stejne jako ty. Jasne ze ti nikdo nic nevycisti, ale mel sem namysli to, ze kdyz uz ti nekdo tu myslenku vnukne a cokoli ti rekne o tvem zivote, tak ti to automaticky nastartuje v podvedomi nejaky proces o kterem zacnes premyslet a tim vlastne menis sve mysleni a dochazi k tomu takzvanemu "cisteni", ale jen tvou vlastni praci a pristupem. Ale uznavam ze ti v tom muze kdokoli jiny pomoci, treba tim, ze ti ukaze tu cestu. A taky je jasny, ze kdyz nekdo veme kyvadlo a rekne ti tak ted sem ti vycistil bloky z minuleho zivota, tak na spoustu lidi to ma psychologicky efekt a tudis si pripadaji ze se jim ulevilo a ze je jim lip. Ale je to jen oblbnuti mysli a proces pochopeni a dozrani trva strasne dlouho. Takze tak. Tos me opravdu nepochopil :3: :29:
Příspěvky: 65-41 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »