Jasnovidnost ze stresu


10.01.2012 - 11:02
(Váhy) Mysterious
Jasnovidnost ze stresu
O jasnovidnosti víme, že může být spontánní nebo řízená.A co jasnovidnost z abnormálního stresu či šoku.I ta je totiž možná.Zažili jste?Může to způsobit následky? Prosím o komentáře těch, kteří mají o tom páru. Díky

Řazení:
12.01.2012 - 11:03 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Jyotis
:4: :15: A to nielen pri jasnovidectve :32:
12.01.2012 - 10:50 | Filtr
(Býk) Jyotis » Michaelli
To je pravda, že u nás raději moc nešířit. Zvlášť ne v bezprostředním okolí. Zrovna rodina, pokud to není tradice, bývá nejméně tolerantní a občas hodlá i zachraňovat na psychiatrii.
11.01.2012 - 16:11 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Ano emocionalni sok..prvni, co jsem videla byla moje vlastni aura..jako materialista jsem z toho mela dalsi sok, a druhy den ve skole jsem mela malem infarkt, kdyz jsem ty aury videla u vsech..
nez jsem se zacla zajimat o psychiatrii a halucinace, atd..zacla jsem nejprve zkoumat tento fenomen..nechala jsem to byt a cekala, co z toho bude a jak dlouho bude trvat..k tomu se mi pak pridaly dalsi a dalsi fenomeny, nehlede i zemrele..to jsem byla teprve v dalsim soku..Dnes se to sama sobe pokousim vysvetlit materialne, jak je toto vubec mozne..videni aury je jednoduche, tam neni co zkoumat, ale z ceho, z jakych jinych atomu, nebo castecek, ci z jake presne energie jsou ti zemreli..to je mi stale jeste zahadou, ale kdyby se neprojevilo svetlo objektu na mou sitnici, nebyla bych schopna je videt, tudiz je mozne, pokud je nekdo vidi, ze vzniknou pristroje na jejich zachyceni..
nektere fenomeny se daji vedecky potvrdit, ale nektere ne..dnes na tohle nemam ani cas a tim, ze se koncentruji na jine veci, tyto schopnosti zase vymizi..da se to ale zase prohloubit a cvicit.
Otazky typu :" jak vis, ze mel bratra, ktery zemrel v Rusku?
Jak vis, ze jsme meli bileho maleho psa? Jak vis, ze muj tata uhorel, vzdyt me vidis poprve v zivote? Jak vis, ze moje babicka pekla na Vanoce zrovna cokoladovy kolac? Jak vis, ze mela problemy s levym uchem? Jak vis, ze sedela porad zrovna tamhle?"...na to jsem si musela napred zvyknout, musela jsem se naucit akceptovat, ze to, co vidim a citim je pravda, ne halucinace, musela jsem to prijmout, protoze nemuzu si pri kazde informaci, kterou zachytim, a ktera se nasledne potvrdi druhym clovekem, stale si dokolecka opakovat, ze je to nahoda.. a musela jsem si hlavne zvyknout o techhle vecech vubec nemluvit, pro me to bylo neco noveho, divneho, to je zvlastni, a tohle je divny a ja nevim, jak je mozne tohle.. protoze jsou soucasti denniho zivota, potkat zemrele stejne jako potkavat zive...muj manzel uz si zvykl..dnes vim, ze pradeda tu do roka nebude, manzela na to pripravuju, aby to nebyl pro nej takovej sok..v rodine o tom samozrejme nemluvime.
Myslim, ze to neni nic nadprirozeneho, nebo zvlastniho, spis si myslim, ze to zavisi na citlivosti jedince a zcitliveni jeho fyzickych nervovych perceptoru. Puvody a priciny zcitliveni nasich vjemu jsou ruzne..povetsinou ovsem prave emocionalni soky nebo balance mezi zivotem a smrti tyhle smysly prepnou do jineho rezimu..
Nasledky jsou takove, pokud se budu o tom vsude rozsirovat kolem, budou si lidi napred klepat na celo..a kdyz je presvedcim o vecech, kteri vedej jen oni a ja je vedet nemuzu, pak si zase myslej, ze to je nejaky trik, nebo jsem carodejnice, atd..pak maji tendenci me zarazovat mezi abnormalni nebo nenormalni lidi..do te doby, dokud to neni me povolani a nejsem si uplne jista vsim a dokud se tomu nebudu venovat naplno tak to neresim..
11.01.2012 - 12:14 | Filtr
(Váhy) Turandot » Jyotis
Ja se snazim, se segrou komunikuju uz leta, pomalounku zas nachazi, ale ma ucast je minimalni, protoze nezije se mnou, bydli daleko 1000 kilaku, a do kompu se ji lezt moc nechce. Ja zas nerada kecam cez telefon, a sem tam, jednou za rok prijede, ale to lita po kamoskach. Taha ji na 50tku, tak je rada, ze se ji jak-tak ustalil ten zivot vis.

Je to stir, svuj vnitrni svet nezapre, a proto se s nim take "smiruje", i kdyz pomalounku a po kruccich :1:
11.01.2012 - 00:28 | Filtr
(Býk) Jyotis » Turandot
Máš pravdu, pokud psychiatr není zrovna Grof nebo Grofovec, tak místo odvahy udělat projekční "otisk" raději zaženou člověka do útlumu. Oddělí ho od jeho duše.
Určitě by se s tím ale dalo něco dělat. A cítím, bys výrazně mohla pomoct i Ty :]
11.01.2012 - 00:11 | Filtr
(Váhy) Turandot » Mysterious
Bretislava Kafku sice neznam, ale mam segru, kterou nejaka anglicanka, kdyz tam pracovala chytla, a delala z ni medium, protoze ma sestra ma jasnovidne schopnosti, a je to docela uzasne ji poslouchat, kdyz mluvi o te schopnosti, nebo o tom, co vsechno vidi. Ono je to spojene i z ctenim myslenek a jine veci jeste, je obdivuhodna. Ale leta nazad ji nejaka takova okultistka nebo co to byla otevirala jako kanal na komunikaci, a moc ji teda nezavirala, az se ma segra octla na okraji zoufalstvi a stachu, ze je dusevne nemocna, a chytla z toho takovou paniku, ze si namluvila, ze nemocna je, a sla si dat predepsat leky na hlavu... Ty pak na nekolik let v utlumili - veskery vnitrni zivot! Takze, je to sice fasa, ale bacha, tenky led, jak i astralni cestovani, nebo magicka zrcadla a podobne.. Ted je segra zase spatky, ale cosi ji chybi, chybi ji odvaha, ochota se ponorit ne zrovna do toho, ale do cehokoli! Ale porad v ni zustaly zlomky toho, co umela. Zlomky... :24:
10.01.2012 - 22:30 | Filtr
(Panna) Kavenka2
zažila, když jsem byla hodně a dlouhodobě nemocná, začla jsem mít sny a vize, které se pak staly...ale asi to není uplně to samý, na co se ptáš :63:
10.01.2012 - 19:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danafantom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si myslím, že pokud tu schopnost už jednou máš, že by šlo se naučit dostat se do ní vědomě. Dá se mentálně vyrobit spínač, ktarý pak budeš moct používat. Pak se s tím dá i dál pracovat. :74:
10.01.2012 - 14:24 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Turandot
Jo přesně tak.Stalo se mi,že jsem také zažila šok a viděla jsem daleko do budoucnosti,prakticky doteď,jenže šok způsobuje také amnézii na trauma,aby organismus ochránil před selháváním orgánů.Je to škoda, protože to,co jsem stačila říct,tomu tehdy nikdo nerozuměl a také zapomněli.A tak se mi stává, že něco říkám o budoucích událostech,pak se jakoby přepnu zpět a už nic nevím.Pamatovat si musí okolí.Břetislav Kafka popisuje médium v určitém stupni,kdy si po probrání nic nepamatuje.Asi s tím nic neudělám,abych si někdy zapamatovala důležité věci.
10.01.2012 - 13:33 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Robert Isfaháni
To vysvetluje počínanie istých jedincov, ktorí tu celú pracovnú dobu na Najdi se spochybňujú schopnosti iných..
Sami nerobia nič nad rámec, nepracujú pod tlakom a nudia sa, preto nemôžu nikdy ani náznakom pocítiť a rozumieť, čoho je schopný druhý človek .. :4: :74:
10.01.2012 - 13:28 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Věřím tomu, že se určitě takto může projevit nejen jasnovidnost, ale i jiné schopnosti. Jde o to, že za normálních okolností, pokud necítíme žádný problém a tudíž ani tlak, nemáme motivaci dělat cokoliv nad rámec denních činností, běžné rutiny, zvyku a povinností.
Proto až se tato rutina za určitých okolností rozbije, vytvoří se prostor nové možnosti či schopnosti.
10.01.2012 - 11:45 | Filtr
(Váhy) Turandot
Zajimava tema, jo zazila.

Je jiste velke mnozstvi motivaci, ktere ne jen cloveka k necemu takovemu privedou. Hlad, ohrozeni zivota, totalni fyzicke, nebo psychicke vycerpani..

Kdyz jsem se zaobirala astralnim cestovanim, dalo se to delat jen tehdy, kdyz jsem mela prazdny zaludek, a unava mi sedela na ocich, nebo jsem mohla byt i syta, ale vetsinou to nevadilo jen tehdy, kdyz jsem byla mimoradne psychicky vycerpana.

Take vykladani karet. Jo, chce to zkusenosti, uceni, cas, poznavani, ale karty se vykladaji "same", jestli jsem treba psychicky na dne, nebo v strese, ktery trva nekolik dni. Tehdy vlastne, kdyz potrebuju nejvic pomoci ja, tak ji chodim rozdavat, protoze tehdy mi staci jedna karta, nebo dve, a poodvijim cely "pribeh".

Myslim, ze je to zpusobeno jistou "neosobnosti", nadhledem, stres, strach, vycerpani nebo trauma, ci uz fyzicka nebo psychicka umi lidske ego dostat do jakesi pokory, ale take aktivuje jeho smysly, ktere jinak v case klidu, pohody a jistoty nepotrebuje. Jako kdyz zeny treba nadvihnou auto, jestli je pod nim jejich dite.

Ovsem, mam pocit, ze ty prave hledas lidi, ktery maji tyhle jasnovidne stavy velice eminentni, vyrazne a velice caste, jako neco, co si odnesou ze stavu prave silne traumy, kdyz treba bojuji o zivot ze?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »