Randomizované studie aneb ovládání mysli v ČR


02.01.2012 - 22:32
(Váhy) Mysterious
Randomizované studie aneb ovládání mysli v ČR
Projekt alfa exopolitika.cz Ovládání mysli v ČR -Randomizované studie Rašínovi------------------------------------- velmi zajímavý článek vojenského chemika ing.Františka Koreckého o příkladu možného ovlání mysli na dálku(technologie syntetické telepatie,intrakraniální stimulace)tedy myslela jsem si, že něco takového existuje.Člověk aby se bál,že se jeho zotročení naplní a ještě žádnou mimozemskou technikou,ale nějakými tuzemskými výkuky. :39: :32:

Řazení:
04.01.2012 - 20:37 | Filtr
(Váhy) bobina28 » dava lasku
a skúšal si niekedy ty ovplyvňovať svojimi vlnami okolie? ja áno a funguje to..ja takýchto negativistov a "drogovo závislých" jednoducho preladím...odignorujem to, čo hovoria a zmením tému a aj celkové vyladenie. A keď sa nedarí, tak sa im jednoducho stratím z dohľadu a dosahu a mám pokoj.
04.01.2012 - 20:34 | Filtr
(Váhy) bobina28 » dava lasku
a čo ma po ľuďoch? na mňa to nepôsobí a to je podstatné.
04.01.2012 - 20:33 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Mysterious
no ale za pokus to stojí. To sú také bububu keci, len aby sa ľuďom nahnalo ešte viac strachu. Ja žiadne také vlny nechytám.
...inak ODS a iné strany u vás v Čechách sa pokiaľ viem od 89 držia furt vo vláde, takže nič nové pod slnkom. Menia sa len názvy, ksichty a funkcie ostávajú.
03.01.2012 - 14:12 | Filtr
(Váhy) Mysterious » OldDog21
Tak sugestivní hypnózu bych umět chtěla či telepatii - je to přírodní a navíc neděje se tak neustále. Ale to v článku je syntetické, co narušuje mozek i jeho funkce,vlny a může ho poškodit.Tam už později žádná regenerace nemůže nastat.Vlastně můžeme být novodobými zombíky. :23:
03.01.2012 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » OldDog21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: Jo takhle nejak to funguje. A stejny princip je vsude. Od zminovanych medii, prez skolky, skoly a podobne. Kdo si mysli ze ho skola uci neco pro jeho dobro, tak zije ve snu. To je presne sestaveny system, na programovani nas vsech pro dobro uplne nekoho i neceho jineho :4:
03.01.2012 - 12:13 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Jednoho bývalého kolegu za totáče poslali na studia do Ruska (asi na půl roku).. Bylo to dost mezinárodní a setkali se tam lidé z různých koutů světa (východní blok + rozvojové státy).. Legrace byla, že se tam mezi sebou bavili školní ruštinou, kterou se domluví východní Němec s Maďarem, ale které rodilí Rusové celkem nerozumí... :3:
Tak se stalo, že se tam bavili o životě také s jedním maníkem z Afriky (asi z Nigérie), který jim vyprávěl o tom, že nechodil do školy, ale že měl od malička svého soukromého učitele, který ho učil číst, psát, počítat a další věci a předměty, mimo jiné ovládat na dálku mysl jiných lidí.. To vzbudilo u všech přítomných pobavený údiv až veselí... Asi přes 10m od jejich hloučku seděla na chodbě u stolku "děžurná"(dozorčí) s hrnkem kafe.. Afričan jim potichu řekl: dávejte pozor, jak si to kafe vyleje.. Aniž by to tušila podíval se jejím směrem a soustředil se.. Baba se po chvilce otočila, loktem si srazila hrnek, který se rozcáknul i s kafem po podlaze... Kámoš říkal, že už se mu pak nesmáli... :24: :29:
03.01.2012 - 12:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bobina28
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když nevystoupíš, nevíš, v čem jsi .. a vystoupit umí málokdo .. skoro nikdo :74:
03.01.2012 - 11:37 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » dava lasku
Ja si pozriem niekedy televizne noviny.Ale posledne ich vnimam skor,ze tam musia nieco povedat aby si pritiahli ludi.Pretoze ludia radi maju hororove spravy.To ich najviac zaujima.Reklamy nepozeram,lebo tam davaju,co chcu predat,lebo im to nejde.
03.01.2012 - 11:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ne to neni ono, ale je to podobne. To co myslim ja jsou konkretni zbrane a daji se pouzit bud vzduchem, vodou, jidlem a podobne. Tyto zbrane dokazi hromadne zmenit osobnosti lidi, presne na pozadovanou uroven.
03.01.2012 - 11:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bobina28
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak jednoduchy to neni. Ja to tak treba delam, ale i tak sem tam narazis at chces nebo ne, na nekoho kdo o tom mluvi, nebo to vidim na lidech ve meste kdyz tam musim jit. Ale u mnoha lidi je to droga. Znam lidi, kteri nevynechaji jeden jedinej den, aby nesledovali vsechny zpravy, necetli noviny a podobne. Zkus rict nekomu kdo je zavisli na drogach, ze je ma proste jen tak prestat brat. :23:
03.01.2012 - 09:02 | Filtr
(Váhy) Mysterious » dava lasku
Nevím, jestli nemáš na mysli chemtrails, který se rozprašuje z letadel. Údajně i proto čáry na nebi vydrží tak dlouho, což dříve nebývalo.
Jde o to, že těch zbraní(PSI zbraní)je mnoho a člověk neví,kdy a kde ho postihnou.
03.01.2012 - 08:58 | Filtr
(Váhy) Mysterious » bobina28
Nemyslím si, že se dá něco jen tak vypnout v mozku, když se to naladí na mozkové vlny,či zasáhne určité centrum.Tady je řeč o určitém cíleném vysílání vln (např. infrazvuku).Člověk pak jedná a koná jak v hypnóze.Jenže v hypnóze neuděláte nic proti své vůli,kdežto takovýmto syntetickým ovlivněním ano.Vše má za cíl poslušnost a poddajnost obyvatelstva.
Kdoví, proč např.ODS vyhrála, když bylo jasné předem, že si lid podetne větev sám pod sebou.Ikdyž čím dál hůře,revolta žádná. :44:
03.01.2012 - 05:50 | Filtr
(Váhy) bobina28 » dava lasku
ja len doplním, že tieto vplyvy sa dajú krásne "vypnúť"...a to tak, že človek na ne odmietne reagovať...vypne telku, preladí rádio, nečíta noviny, snaží sa vyhýbať negatívne naladeným ľuďom, posilňuje svoju imunitu, medituje, zdravo žije...a hlavne som si všimla, že tí ľudia, ktorí neustále žijú v strachu a neustále im chodia po mysli vraždy, lúpeže a násilnosti, tak takí si to aj do života pritiahnu.
03.01.2012 - 02:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na toto tema jsem tu mel pred casem diskusi a byl v ni dokument, tajne nahrany myslim v pentagonu, kde resili zbran, ktera po rozpraseni zmeni mysleni tisicu lidi na raz. Konkretne se jednalo o nejakou latku k ovlivneni agresivity a fanatismu nasilniku, teroristu a zlocincu celkove. Mozna to bude nekde na youtube.

A jinak ma Lindush pravdu. Clovek je programovan a ovladan cely zivot aniz by si to vubec uvedomil a to jiz jeste drive, nez se vubec narodi. Ale tak 95% lidi si to nikdy neuvedomi, nebo nepripusti. Jedni z nejlepsich manipulatoru a programatoru nasich mysli, jsou noviny, televize, radio, internet a pak treba ulicni billboardy a reklamy a ostatni lide. Staci se nad tim jen zamyslet a kdo chce, tak to pochopi.

Tohle tema uz jsme tu taky kdysi resili, ale pripomenu to. Proc se lidem denne stale vsude ukazuje nasili, vrazdy, valky, chudoba, nemoci, krize, hromadne propousteni atd? Je to nejjednodusi zpusob, jak pomoci strachu, udrzet poslusne stado ochocenych otroku v ohrade. Jsme proste jedno velke loutkove divadlo :48: :66: :15:
02.01.2012 - 23:01 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Jyotis
Ono by to té schizofrénii odpovídalo po těch příznacích.Doplňuje to však technickými záležitostmi, které jsou opravdu možné.Mozek mě vždycky zajímal a už jsem četla i o působení infrazvuku,podprahových subliminálech apod.Sám Nikola Tesla se podílel na výzkumech s vojáky a vězni,kdy dokázali vymazat paměť a vložit zcela novou identitu.Navíc to potvrzuje dávná proroctví, že člověk bude pod kontrolou několika vlivných.Těžko říct,zda je dotyčný nemocný, ale argumenty má působivé.
02.01.2012 - 22:57 | Filtr
(Býk) Artislove
nie je blazon...toto e uz stara vec velmi stara. manipuluje sa uz stovky rokov. to by bolo nadlho..
02.01.2012 - 22:47 | Filtr
(Býk) Jyotis
Nevím, i vojenský chemik může dostat schizofrenii. Když si přečteš třeba Jak jsem se zbláznil od O. Pavla nebo Šílenství od J. Krzystoně (Polák), tak tam je vidět, že vzdělání ještě přispívá ke schopnosti fabulovat, dodávat argumenty...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »