Začarovaný kruh


28.11.2011 - 09:17
(Beran) PetkaS
Začarovaný kruh
Když jsem byla malá, často se mi u postele zjevovaly postavy. Stávalo se, že se se mnou pokoušely hovořit většinou pomocí snů, nebo polospánku, těžko to rozlišit. Já, jako dítě, jsem z těchto nočních návštěvníků měla nepopsatelnou hrůzu, protože mi nikdo nedokázal říct o co jde, ani poradit jak se bránit. Měla jsem ale obrovské štěstí, že mám chápavé rodiče, kteří mě hned neodsoudili do blázince a hledali cestu. Tento stav se v období puberty začal hodně stupňovat. Asi v mých 18 letech se otec seznámil, s vědmou, která ty bytosti ode mě držela dál a já mohla konečně klidně spát. Jen zřídka se mi stávalo, že za mnou opět přišli a většinou už to nebylo tak děsivé jako dříve. Přesto jsem z nich po zkušenostech z dětství měla strach. Po několika letech však vědma zemřela a já je začala vidět nanovo. Tentokrát už jsem ale uměla používat pár obranných mechanismů a poslat je pryč. Naučila jsem se uzavřít a tyto jevy na mě od té doby neměly vliv.V posledních letech se však snažím se sebou více pracovat a duchovně se rozvíjet. Není to ale možné bez toho, abych se otevřela a oni zase nezačali přicházet. Už se jich tolik nebojím. Spíš cítím touhu zjistit, co mi chtějí sdělit. Ale okamžitě když je uvidím, vrátí se mi můj strach z dětství a na několik týdnů se zase uzavřu. Mám pocit, že při každém dalším opakování tohoto cyklu se dostanu o kousek dál, ale není to tam, kam bych se potřebovala dostat. V posledních dnech mám velmi silné nutkání s tím něco udělat. Nevím jak, ale tuším, že se něco má stát velice brzy a já na to musím být připravena. Dokonce mě to dostrkalo i do kostela sv. Michala v Brně, kde jsem potkala pozoruhodného kněze. I když nejsem ani pokřtěná, věnoval mi svůj čas a rozmlouval se mnou velice moudře. Trochu mi ale vadilo, že se mě tou řečí neustále snažil dotlačit ke křtu. Mám trochu obavu z církve jako takové. Nechce se mi vázat k nějakému konkrétnímu náboženství, protože podle mě víra není podmíněna příslušností k nějaké círvi. Tento týden jsem ale dokonce dorazila i na nedělní mši, protože mě to k tomuto kostelu neskutečně silně táhne. Pocity, které jsem při mši zažívala by vydaly na samostatný článek. :-)Svoje zážitky nejen z této události zde však rozepisovat nebudu, protože by se tak článek neskutečně protáhl :-) Ráda bych zde však našla nějakého učitele, nebo někoho, kdo mě k němu může dovést. Říká se, že když je žák připraven, učitel se najde. Já doufám, že jsem připravena, protože jinak bych neměla potřebu rozepisovat tady svůj příběh. Už jsem několik učitelů měla, ale vždy jen na krátkou chvíli a v rámci konkrétních cest, které mi měli ukázat. V současné době mi proto chybí někdo, kdo by mi poradil a nasměroval mě trochu konkrétněji. Pokud jste dočetli až sem, děkuji za pozornost a budu se těšit na reakce a rady, které mi můžete poskytnout.

Stránka: 3 2 1
Řazení:
29.11.2011 - 17:35 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » OldDog21
Autosugesce hm :61: hlavne ze se to objevilo, kdyz jsem o tom nemela ani paru, nahodne, bez nejakych myslenek na auru, duchy, boha nebo takove veci..proste to byla nahoda, jednou takhle jsem si rozmotavala uzel ve vlasech pred zrcadlem a tak dlouho mi to trvalo a co jsem pak spatrila kdyz jsem se nahodne podivala o par cm vyse, to me doslova vydesilo a odhodilo od zrcadla...kdyz jsem to videla i po trech tydnech, uvazovala jsem o psychologovi, korunu tomu dodaly ty zajimave detaily, muzu hybat a tocit hlavou jak chci, ty pablesky tam jsou neustale a dokonce se hybaji a reaguji na pablesky z dlani :61: kdyz jsem o tom mluvila s ucitelem na psychologii, rekl mi, ze co ma jako bejt, ze to vidi plno lidi a ze jsou na to pristroje (eeg) ktere tyhle elektromagneticke vyboje meri..
vira a veda je rozdil..autosugesci se lidem asi nepodari videt auru, a jeji vyboje, to tak maximalne na male chvilky nejake obrysy ktere souviseji se spatnou interpretaci sitnice , nervu nebo mozku..
29.11.2011 - 17:21 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
Glimmer zajdi si na nakou Universitu kde maj kvantovou fyziku a kvantovou mechaniku. :4: Nebo zacni studovat psychologii, a psychiatrii..Z nejakych clanku v Cr na netu nemuze absolutne cerpat, jsou to stare veci, ktere uz byly 10x zmeneny. Pokud chces nekde hledat argumenty na tahle temata co jsou zde na najdise v ezoterice, tak si budes muset trochu maknout a se zajimat o transpersonalni psychologii.
najdi mi prosim te, kde je v psychiatrii v halucinacich aura.. a cim je zpusobene jeji videni.
Kdyz rikam, ze magnetismus vidim, tak ho vidim :3: jestli chces videt jak vypada magneticke pole obycejneho magnetu, vem si papir, magnetku a kovove piliny..rozsypej je na papir tesne nad magnetem a trochu na ten papir poklep..pesne takle vidim magnetismus kolem toho magnetku ja, ale vidim to v 3d,
takze kolem magnetu, ne jen nad nim a pod nim, dale pak kdyz mi reknes, ze te neco boli a ja nevim co, zjistim to hned a to tak, ze ti jedu rukou po aure.
To misto definuju na 5 mm presne, aniz bys mi to rekl.
Uz jen to, ze z tebe sala teplo je logicke, ze v tobe vznika i treni, a kazda elektrika ma magnetismus (staci se podivat na chemii a me staci se podivat na kabel v zasuvce...
nebo jak mslis, ze se tvoje castice hybou? jen tak?
Psychofiziologie : Myslenka je elektromagneticky impulz...

Najdi mi v psychiatrii prosim te auru, nebo elektromagneticke biopole a potvrd mi nejakym padnym argumentem, ze to je jen halda.

Reknu ti jednu vec, kdyz vidis auru, pak vidis i jina magneticka, nebo elektromagneticka pole.

Kdyz mame tohle pole
http://eldhwen.wordpress.com/2010/…

tak to znamena, ze mame v nem i energeticke drahy a cakry.
Nikdy jsem nebyla krestan, budhista ani jine kraviny, ani moje rodice ne a moje babicka o tomhle nikdy pred nami nemluvila, nikdy jsme nemeli doma nabozenske tema. Tohle neni pro me.
Jdu na to fyzicky a s vedou.
Nechapu co jeste resis a cemu se chces smat..
Byt tebou tak bych brecela nad informacema, ktery ti unikaj jenom protoze neovladas cizi reci...v Cr tech informaci moc nenajdes a kdyz uz, jsou hozeny do ezotericna, jsou min. 2-5 let stare, pokud nekdo neprelozi neco na youtube, nebo neudela preklady do svych ezostranek na netu, jsou Cesi odrizli od tohoto, bezny clovek neovlada rec tak, aby mohl cist anglicke nebo nemecke vedecke knihy. Ti co to ovladaji maji vysoke skoly za sebou, kde je uci, ze to funguje tak a tak a nejmensi castecka je atom..
vetsiou tito nemaji potreby se patrat po tom, co je jeste mensi nez atom a jak je mozne, ze kytka nema rada zrovna zelene vlneni (proto si vytvorila chemicke substance, ktere zelenou nepropousteji dovnitr a chrani ji to napr. pred vysusenim)(biologie)
takze vedecke argumenty krome zastaralych paradigmen
z psychiatrie na netu (uz nejsou aktualni, nebo byly ruzne poupravene) v Cestine nenajdes..
Vyvrat argumentem tento obrazek : Uz jsem ti ho posilala nekolikrat.
Nemej strach, je pravy.
Ten list je odstrizeny, vysvetli mi, proc ma tedy magneticke pole kolem te casti, ktera tam neni?
A vysvetli mi, jaktoze to co tedy dokazu videt je fotografovatelne? (Ne obyc. fotoaparatem)
29.11.2011 - 13:15 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
Nezapomínej taky na možnou zvýšenou míru AUTOSUGESCE (u některých fanaticky věřících..)... :29:
29.11.2011 - 12:36 | Filtr
(Lev) Eva » OldDog21
Dík za info i já se ráda kouknu...... :76: :3:
29.11.2011 - 12:05 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Jinak dnes (29.11.) k tomuto tématu pořad na ČT1 ve 22:15 POLOŠERO s podtitulem: Existují věci a jevy, které se zdají být za hranicí reality... (Budu se dívat).. :3: :1: :29:
29.11.2011 - 09:15 | Filtr
(Lev) Eva » Glimmer Man
Když čtu Tvoje příspěvky k této diskusi,napadla mě otázka,víš co je pokora....?? :25:
29.11.2011 - 08:29 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Michaelli
Se někdo díval na film Duch a pak ještě Šestý smysl, což??

Tož jako legrace je to docela dobrý... akorát vzhledem k tomu, že už jsem něco málo četl, mám hroznej pocit, že to myslíš vážně. A nevím, jestli mám puknout smíchy a nebo pustit slzu zoufalství.

BLUD = chorobné a nevývratné přesvědčení neodpovídající realitě, ale svědčící o poruše percepce, myšlení i emocionality, celé osobnosti.

29.11.2011 - 07:21 | Filtr
(Beran) PetkaS » Michaelli
Ahoj...to zní dobře. Děkuji za radu určitě to vyzkouším. O svému průvodci jsem sice věděla, ale asi jsem mu nevěnovala dostatečnou pozornost. Je pravda, že ho prosím spíš o ochranu, než o vedení.

Děkuji a přeji krásný den :74: :27:
28.11.2011 - 17:53 | Filtr
(Lev) Eva » Tulinka3
:15: :76: :15:
28.11.2011 - 17:46 | Filtr
(Beran) Domya » Michaelli
:68:
28.11.2011 - 17:34 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Ahoj.. to co te v noci budi jsou duse, pruvodci nebo mistri, mas zrejme medialni schopnosti a oni to vedej.
Proto za tebou chodej duse, porad neco chteji, ze je to dulezite, mam pravdu? Nekdy i tri noci za sebou a ty nemuzes se poradne vyspat..to znam od te doby, co jsem zacala videt svoji auru.

Nemusis mit z nich strach, jsou to lidi, kteri si nestacili neco tady vyresit a snazej se ti rict, ze nejsou mrtvi, chteji abys jim to zaridila v rodine a nestihli se rozloucit atd..

V tomhle pripade je dobre kdyz se tedy hodlas otevrit a rozvijet, zavolej si sveho pruvodce, podivej se jak vypada, muze to byt i zena, klidne se ho zeptej na jmeno, je to tvuj "ochrance" je s tebou uz odmalicka.
Toho muzes poprosit, aby zaridil, ze ti nemaji cizi zemreli lide lezt do spanku, nebo za tebou na zachod, mela bys ho poprosit o to, aby te vedl..
On to pro tebe udela, jenze ted nemuze delat nic, dokud mu to nedovolis a nereknes, co si prejes, a kdyz mu to budes rikat, musis do toho dat pocity, aby rozeznal co myslis vazne a co ne.
Klidne s nim prozij den a az budes schopna ho zase videt, muze byt tvuj dobrej kamos, jen si nenech porad do vseho kecat :61: hlavu mas svoji a tecka.
On bude rad a bude te vest, bude te vzdelavat a rikat co mas delat.. :74: :68:
28.11.2011 - 17:26 | Filtr
(Beran) Domya » Glimmer Man
strach=pochybnost :3:
28.11.2011 - 17:25 | Filtr
(Beran) Domya » Glimmer Man
Já mám ráda, když se človíček se mnou baví na rovinu....jsem ráda za tvé názory... :74:

Nutí mě to přemýšlet a více prociťovat lásku...
Děkuju :18:

Víš, budu upřímná....samo, že napadlo, hned v počátcích...kdy jsem vlastně začala vidět věci, které druzí nevidí, když jsem začala vidět události, které se pak začaly další dny naplňovat...ano, byl tam strach....ale dnes to beru tak....strach je přirozená reakce člověka na něco neznámého.....
Dnes strach nemám...mám to v sobě zpracované...
Chce to klid a nohy v teple :68: :61:
28.11.2011 - 17:18 | Filtr
(Beran) Domya
Nechme Glimmera, Glimmerem.....vždy někdo příjde, kdo bude usilovat o tzv. zničení pevné půdy pod nohami.... :74:
Já ho tady skutečně vidím jako našeho učitele...
učí nás, ale trochu jiným způsobem....učí nás trpělivosti, učí nás více přemýšlet o tom, zda jsme v sobě vyrovnaní...
Pracovali jste přeci :74: na sobě dlouho....tohle nás přeci nemůže vyvést z míry...

Srovnám to: vemte si, že venku stojí lidé, říkají si Svědci Jehovi a nutí druhým svou rádoby víru...taky jim neuvěříme...asi bysme museli být hodně hodně na pokraji sil, aby nám popletli hlavinky.. :68:

Nechme Glimmera tady působit, říkat jeho názor..nebojte...vstřebává... :18:
28.11.2011 - 15:26 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
To víš, jsem těžkej bezvěrec se sklony k racionálnímu myšlení a vědeckému poznání světa (jako Glim), takže to pro mě dnes tady bylo "těžký ezoterično"... :3: :4: Ale na druhou stranu dokážu pochopit, že pár věcí "mezi nebem a zemí" existuje a že je i pár nebo určité množství lidských jedinců (píšu lidských, protože některými schopnostmi a vnímavostí na některé jevy jsou od přírody obdařena i zvířata), kteří jsou na některé jevy citlivější a vnímavější, než my, "normální" lidé... (viz mé setkání s vědmou před 35 lety - už za totáče, která mě ohromila tím, co věděla a ne tím, co musím předem zaplatit a dále setkání s člověkem - proutkařem, který uměl určovat polohu geopatogenních zón, hledat vodu a stanovovat v jaké hloubce je a jaká je mocnost této vrstvy...)... :1: :1: :15: :29:
28.11.2011 - 14:03 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Ty bláho... tak jsem to dočet až sem.... :3: :2: :1: :27:
28.11.2011 - 13:57 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Tulinka3
Víš, tohle věštění, že "jednou poznáš", to na mě neplatí... Umřu bohaprostý... akorát až se to stane, tak už ti nebudu moct říct, že jsem měl pravdu.
28.11.2011 - 13:55 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Glimmer Man
Neboj raz pride den,ked ty zazijes zlom v zivote,ked pochopis co ti tu piseme.Teraz si myslim,ze to je zbytocne. :3: :27:
28.11.2011 - 13:50 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Glimmer Man
Nevím ... z mého pohledu se v téhle diskuzi hlavně dobře bavíš. Což je vlastně dobře. :20:
28.11.2011 - 13:49 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Tulinka3
Takže myslíš, že tě vyléčil bůh a andělé?? Pak jsi ale jedla ty bylinky zbytečně, ne?? A nebo to byly ty bylinky, ale pak tam není místo pro boha ani anděla, jen pro přírodu a její vlastnosti.
28.11.2011 - 13:48 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » il*ča
Třebe se pak vždycky zeptám na číslo kreditky, a nebo chci jen zatížit druhou misku vah, nebo vedu boj proti lidský blbosti a nebo se jen dobře bavím. A nebo nic z toho. Vyber si...
28.11.2011 - 13:47 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Glimmer Man
Ja v nich vidim a moja viera k nim :17:
28.11.2011 - 13:45 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Glimmer Man
Omlouvám se, že vám zasahuji do diskuze ... ale ty jsi v tom přesvědčování o neexistenci Boha a andělů stejně neodbytný prudič jako fanatičtí křestané a jehovisti ... kdo ví,co za tou tvou snahou vlastně je? :4: :46:
28.11.2011 - 13:42 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Tulinka3
V pořádku. Ale kde v tom kdo vidí Boha a anděly střážný??
28.11.2011 - 13:41 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Eva
Tak možná by bylo namístě děkovat Ladislavu Kříži a nikoliv Bohu ne??
Příspěvky: 74-50 49-25 24-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »