co s tim?


23.11.2011 - 19:59
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele puclík.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

co s tim?
Dobry den. S pritelem jsem rok a tak nejak se uz necitim byt milovana.Na zacatku jsme si psala treba 6hod denně. Videli si kazdy den, kazdou chvilku mi psal na mobil jak mu chybim. Hodne casto mi psal, ze mu chybim ale ted uz to neni ono.Ano, musim priznat, ze kdyz jsem treba ve skole, tak je to spis on kdo mi napise prvni. Ale uz v tom necitim tu zamilovanost. Jsme spolu hodne casto, porad mi rika zlato, milacku, prdelko a podobne. Prijedu a rekne, ze se na me tesil. Ale proc uz to nedava tak najevo? to ze jsem mu chybela, ze se na me tesil? Rika mi casto, ze me miluje, pri kazdym rozlouceni to rekne nebo i jen tak.Ale kdyz se schodneme na tom, ze spolu nejaky ten den nebudeme, tak me to mrzi. Kdyz uz nejaky ten den prijde, tak mi skoro ani nenapise, nenapise mi ani ze mu chybim nebo jen tak, co delam. Chyba je v tomhle ve me, ja to vim. Jen me proste mrzi kdyz spolu teda uz nejsme, ze proste neda najevo, jestli mu chybim nebo proste jen tak nenapise. Pak uz me napada, ze se mu nestyska, ze na me nemysli a podobne. Nechci aby jste mi tu rikali, ze jsem hloupa nebo tak. Jen bych prosila o nejakou radu. Chodim ven s kamoskama, mam taky svoje zájmy když spolu nejsme ale kazdou chvilku koukam na mobil, jestli napsal a kdyz ne, tak hned premyslim nad tim, co dela, ze si na me ani nevzpomene :24:Pak kdyz uz k nemu prijedu treba druhy den, tak je to zase dobry. Rekne mi, ze se na me tesil, ze me miluje, sami pusinky.Tak proC se tak cítim, když spolu nejsme? Proč proc mi prijde, ze na me kasle? :63:

Stránka: 2 1
Řazení:
25.11.2011 - 20:13 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Glimmer Man
Moc krásná odpověď :1: :15:
25.11.2011 - 20:13 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Kiára..
No to je pak těžké poznat jaký člověk je, když ani ten člověk to o sobě neví :8:
25.11.2011 - 19:51 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
každá rada je pěkná, pravdu mají všichni, ale odmakat si to musíš ty, protože na vztahu se musí pořád makat, abyste si nezevšednili. Chce to na něm tolik nelpět, taky si vyrazit někam bez něho s kamarádkama, dělat si pořádně nějaký koníčky, ne, že máš na něho pořád čas, to není to pravý. Je si s tebou moc jistý.
25.11.2011 - 12:52 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Glimmer Man
Přesně tak to je, nemám co dodat.. :15: :30:
25.11.2011 - 12:48 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Přívětivý Jack
Kdyby se měla ráda, neměla by o sobě pochybnosti. Řekla, že se má ráda, asi si to myslí, ale pravda to není, to by neměla tyto problémy. Je hodně lidí, kteří na otázku jestli se mají rádi, odpoví že ano a diví se jak tě taková otázka může vůbec napadnout, přitom když se podíváš na jejich chování, tak se nevědomě trestají a ubližují si. Když jim pak položíš doplňující otázky typu: Máš ráda své tělo? Líbíš se sama sobě apod. tak najednou zjistí, že se až tak rádi nemají. :27:
25.11.2011 - 12:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » OldDog21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no já spíš doufám že si něco vezme z toho úplně prvního příspěvku který byl jediný k věci a ostatní radši ani číst nebude...
25.11.2011 - 09:01 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
Doufám, že si to puclík.xD přečte.. tak to je.. :15: Dřív pořád volal, psal sms, byli jste pořád spolu atd., ale to bylo úplně v první fázi vašeho vztahu - ve fázi těžké zamilovanosti.. Ta netrvá roky, to je normální... Ale na to jednou přijdeš sama, po 3, po 7 letech.... :1: :29:
24.11.2011 - 07:36 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Dobrý den. Správně jste napsala, a správně to víte, že chyba je vás. Problémem je vaše připoutanost. Vy se snažíte partnera dusit, ne-li úplně vcucnout. V sexu jsou tyhle praktiky asi zajímavý, ale v normálním životě moc ne. Tam musíte partnera nechat dejchat a nechat mu taky trochu toho prostoru. Tím, že s vám partneří se nestává vaším majetkem.

Pak je třeba taky trochu potlačit vaše ego. Ono to na světě nefunguje tak, že ostatní lidi dělaj přesně a jen to, co vy sama chcete. Musíte se naučit být ráda za to, co vám dávají, zcela dobrovolně a těší je to. Ale když se budete snažit je ovládat či máte nějaký očekávání, je logický, že někdy to někdo nedovolí či očekávání nenaplní. A díky tomu egu vás to bude hodně trápit a nebudete tomu rozumnět.

Říká, že když necháte dvířka otevřený a papoušek uletí a už se nikdy nevrátí, tak nikdy váš nebyl. Když se ale vrátí, tak je "váš". S partnerem to je stejný, nechte mu dveře otevřený.

Taky popřemejšlejte nad vlastním sebevědomím, tam máte druhej velkej problém. Nízká hodnota vašeho sebevědomí vám dává velkou nedůvěru a taky velkou potřebu, aby vám někdo něco neustále dokazoval. On vám to dokazuje až moc, jen vy chcete víc. A to je opravdu vaše chyba.

Víte co bude dobrý se naučit do budoucna??? Nebejt smutná, že něco nedělá, ale bejt šťastná za to, co dělá. Prostě když jste sama, tak dělejte něco jinýho, můžete se těšit na další společný chvíle a pak se z nich radujte. Ale užírat se, podezírat kde co dělá. Takže potlačit ego, posílit sebevědomí a zapojit trochu toho sociálního rozumu a zamyslet se nad sebou a napravit nedostatky.

Jednou zcela jistě poznáte, že láska se neměří počtem vyřčených slov a počtem sms a vzkazů, počtem hovorů či slibů. Až konkrétní činy a to jak se člověk k vám chová, to je nějaká hodnota, ze který se dá usuzovat. Ono nakecat a slíbit se dá cokoliv. Takže je hodně krátkozraký vyžadovat slova a slovní pozornost... Ale vždycky platí, že kdo chce změnit svoje vztahy, jediná možnost je skrze změnu sebe. Jiný lidi měnit nemůžem.
23.11.2011 - 22:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nekašle na tebe,jen se dostal do jiné fáze ve vztahu dřív než ty,ty máš šanci,že se do té fáze dostaneš taky,když nebudeš prudit a nebo on se posune ještě dál,někam úplně jinam. :3:
23.11.2011 - 21:59 | Filtr
(Beran) Háňa* » player
"správná úvaha" - díky za hodnocení - mám jedničku ? :2:

Ten první bod :15:, ale ty další.... no, nevím - mít pocit, že dávám víc, to je porovnávání - a porovnávání je obchod. Asi bych to vůbec neřešila, jestli víc nebo méně a prostě dávala - respektive, existovala - byla bych - už tím mu přece dávám a on mně pokud "to tam je"

A respektovat osobnost - tam bych spíš použila výraz akceptovat, ale nechci slovíčkařit - asi vím, jak to myslíš. Každopádně - jsem s ním právě pro tu jeho osobnost, takže se nemusím nijak zvlášť snažit ji respektovat - miluji ji přece - celou, tak, jak je. Stejně jako tu svoji
23.11.2011 - 21:53 | Filtr
(Býk) player » Přívětivý Jack
Ani v pořádku ani v nepořádku.Je to stejný proces,jako když na podzim opadá listí ze stromu.

Zákony přírody nemají pořádek a nepořádek.Mají řád.
23.11.2011 - 21:51 | Filtr
(Býk) player » Háňa*
Správná úvaha.

Pokud opravdu miluješ druhého,pak :

1. vždycky mu přeješ to nejlepší
2. měla bys mít pocit,že víc dáváš,než bereš
3. vždy respektovat jeho osobnost.


Pak je šance na vývoj.Žárlivost je základem budoucí katastrofy vztahu.
23.11.2011 - 21:49 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » player
To že je to standard neznamená že je to v pořádku. Spíš je to smutné.

Jinak souhlasím s tím řešením.
23.11.2011 - 21:48 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Háňa*
Vnímání se kriticky je totéž co nízké sebevědomí.
Já býval hodně dlouho sebekritický a díky tomu jsem měl nízké sebevědomí. Takže je to pořád to sebevědomí.

A ona řekla že se má ráda. Tak bych jen řekl že má nějaké pochybnosti o sobě, myslí si že na ní není moc zajímavého.
23.11.2011 - 21:47 | Filtr
(Býk) player
To,co zde popisuješ je absolutní standart.Takhle to maj skoro všechny páry.
Ovšem,že tě už tolik nemiluje,už nastává intoxikace.To ti poví každej psycholog i sexuolog.Buď se váš vztah zaoblí do krásného přátelství a bude dál pokračovat nebo se otočí v nenávist.

Končí vám zkrátka doba záběhu.Ta nejryzejší podoba lásky.Netrap se tím.Vrať mu svobodu,věnuj se zájmům a chvíle s ním prořeď a nauč se je vychutnávat.Buď sexuálně provokatívní a rafinovaná.Erotika musí vybuchovat,byť nebude tak častá.

23.11.2011 - 21:43 | Filtr
(Beran) Háňa* » Přívětivý Jack
No, asi proto, že se vnímá moc kriticky - jako každý, kdo žárlí. Má asi nějaký pocit, že všichni ostatní jsou pro jeho partnera zajímavější, než on. Ale často si to myslí jen on, sám - právě pro to, že se vnímá moc kriticky - nevidí své klady - vlastně nevěří, že by ho skutečně takového, jaký je, mohl někdo milovat. Není divu, když ani on sám se nemá rád.
23.11.2011 - 21:39 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Háňa*
No a proč žárlí? Člověk který si věří, ví co má nabídnout, nemá důvod žárlit. Pokud druhý podvede, tak to buď jednoduše přejde, nebo si najde jiného, ale rozhodně se tím nebude zatěžovat.
23.11.2011 - 21:36 | Filtr
(Beran) Háňa* » Přívětivý Jack
sebe-vědomí jí možná nechybí - vnímá se - možná až moc.
Ale asi se vnímá dost kriticky - ne s láskou a s úctou k sobě - to si myslím, že je důvod.

23.11.2011 - 21:31 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » puclík.xD
A co tvoje sebevědomí? Věříš si?
Víš proč je s tebou? Víš co je na tobě zajímavého?
23.11.2011 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele puclík.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zarliva jsem ale to i on. Rekla bych, ze snad jeste vic jako ja.
23.11.2011 - 20:59 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Háňa*
Ano, ale proč je závislá? :25: Asi to sebevědomí...
23.11.2011 - 20:53 | Filtr
(Beran) Háňa* » puclík.xD
Tak potom to není láska - ale od Tebe :8:. Myslíš v první řadě na to, co Ty dostáváš od něho.
Je to asi závislost. :62:
On Tě možná miluje, ale není na Tobě závislý, proto nemá potřebu všechno ostatní poslat do kelu a být jen s Tebou. Myslím, že je to spíš dobře - že on se chová "zdravě"

Zkus od něj jen přijímat to, co Ti chce dát - nechtěj víc :62: :17:
23.11.2011 - 20:53 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » puclík.xD
A co sebevědomí? Jsi sebevědomá? Věříš si?

A žárlivost? Když je pryč, a on je s nějakou kamarádkou, nevadilo ti to?
23.11.2011 - 20:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele puclík.xD, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
rodiče mám ty nejlpsi na svete :) chyba je ve mě...k sobe lasku citim. Ale jak vidim jen trochu nezájem z jeho strany, tak hned myslim na nejhorší.
23.11.2011 - 20:41 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » puclík.xD
No a co tvůj názor na můj první příspěvek?
Cítíš k sobě dost lásky? Máš se dost ráda?
Jaký byl tvůj vztah s rodiči? Dávali ti dost lásky?
Příspěvky: 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »